Barbk
|
Čer bejbike, bom čist kratka, samo toliko, da veste, da sem še tuki. Net nam ne dela že kakih 14 dni pa še kak teden in evo mi je danes končno uspelo pridt gor pri naši mami. Mi imamo tudi precej napeto stanje. Na začetku okt. sta mi zbolelal oba-Žiga in Brina, po dnevu in pol vročine 38.5 in gnojnega ušeska pri Žigi, nas je ped. poslala na pediatrično, kjer so po krvnih slikah odkrili le virozo in pri Žigi vnetje sr. ušesa. Žiga dobil že AB. Brina se je zvijala od bolečin, kričala, če si jo samo prijel, kako je bilo šele grozno ko si jo mogel dvignit- tako kot praviš ti Ema. No po dveh dneh sta bila ok. V četrtek pa Žiga dobi spet gnojni izcedek iz ušesa. Sva šla h ped. in mu je dala spet Ab, tokrat Amoksiklav in napotnico za ušesnega. V petek spec. ugotovi, da ni vnetje le luščenje in ukine Ab, predpiše pa spet kaplice. Včeraj je bil ves dan razdražen, jokav, ušes ok. Ponoči je bil "nemogoč", ves čas jokal, vročina le malo povišana. Zjutraj pa ful spet gnojni izcedel iz ušesa. Ves je nemiren, zdaj pa res ne vem kdo ima prav. Men se ne zdi to le kako luščenje, če teče ven zeleno-bel izcedek in je otrok ful jokav??? Zdaj pa še Brina ful kašlja...Vam povem, da sem kar mal "podrta"...Cajta nič, jest se spomnim ob 1oh zvečer in pol valda kile nič dol...Sem rekla, da bom šla tečt (celo uspelo enkrat, pa še to le kakih 30m, pol pa hitra hoja, ker sem noge tolk težke, k da bi imela na vsako prvezano žakelj cementa ), pa nimam volje zjutraj, ker spim. No sej drugače nam je čist luštno in ne bi zamenjala za noben denar tehle mojih cukrčkov, sam mal moram pojokcat. Babuške moje jaz vas imam vse rada, sem nekaj površno prebrala za nazaj in vam vsem želim zdravih škratov, Tintara ti pa le lepo priguraj do decembra in nas takrat razveselji z Vanetom. No zdaj pa šibam, upam, da vas bom lahko brala in kaj napisala že konec tedna. Pridne bodite...
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|