|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
18.10.2009 8:51:27   
emaa
Lejli so vsak dan jemali kri po dvakrat, vsakič krvna slika normalna, ona pa z vročino in razdražljiva ter vsa boleča, če se je dotakneš. Tako, da so se v petek zvečer odločili in ji dali antibiotik. Od včeraj je precej bolje, brez vročine, tudi razbolena ni skoraj več, tako da sva se včeraj že lahko dojili. Upam, da bo lahko šla jutri domov.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.10.2009 11:12:58   
Najaa
O super, sam da gre na boljše. Mislim nate, mami Ema, drži se. user posted image In user posted image za malo Lejlo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.10.2009 14:10:46   
frufru
mi smo delovni, Lovro je siten, ker se ga nekaj loteva in bi se samo cartal, kar zanjga ni običajno. Zdajle je začoril, da mamo malo predaha. Aja pa danes sem vidla na tv v reklami našouser posted image  kako že?user posted image mamico od Laure, padalka iz MB, je Laurea tudi že fuuuuul zrasla. Se bo res treba spet dobit. A bomo letos tudi skupaj praznovali RD?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.10.2009 16:27:50   
Najaa
Mi smo pa ležerno. Nika je koooončno zaspala. Ima neko obdobje, ko ful malo spi čez dan. In je teeeečna za znort! Tija pa je pridna glede na to, da je že nekaj dni na meji al bo zbolela al ne. Je padla v fazo sestavljanja puzzel. Tako da so skoz puzzle na repertoarju. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.10.2009 23:47:56   
r1ta
Frufru, vampirka če se ne motim? V reklami? Kateri?

Emaa super novička! Zdaj pa čimprej domov!

Joj, kje boste praznovali letos rojstni dan? In kdaj? Sem interesent, če nam bo zneslo...

< Sporočilo je popravil r1ta -- 18.10.2009 23:48:32 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.10.2009 23:56:27   
Najaa
r1ta kdaj pa boste tukaj? Če se bo dalo, se bomo seveda prilagodile. Lani smo bile v Jurmanu v Lj. Ravno danes smo bili spet tam z moj_moj in sva se pogovarjali o datumu 22.11., to je nedelja. Pa fajn je tam, ker imajo veliiiiko prostora za otroke in dobro hrano. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.10.2009 13:51:27   
tintara
Ema, super za Lejlo! Upam, da ste že doma ali pa da greste vsaj jutri.

Mi imamo tudio bolnika oz bolnico. Nadja precej grdo kašlja. Zjutraj sem še premišljevala, če je za v vrtec. Če bi mogla v službo, bi jo gladko dala, ker ji ni bilo kaj hudega videt. No, zdaj ima že vročino in spi, pa grdo kašlja. Danes torej spet ne gre na plavanje, jutri ne v vrtec, jaz ne po opravkih pred porodom. Madonca spet se bo vse skupaj zavleklo in spet bom živčna, da grem predčasno not.

Ma, sam da bo NAdja OK. Nič, grem počasi se bo zbudila, glede na to da že ful kašlja.

Mejte se in bodite zdravi. LP, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.10.2009 17:23:07   
Shorty_
Ja Vampirka je mislim da v reklami za mojo službo ja user posted image

ema sem vesela za vasuser posted image

nč zvečer več napišem

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.10.2009 22:36:35   
Najaa
shorty, je že večer. user posted image

Kaj torej, lahko začnemo zbirat prijave za skupno praznovanje RD? Kako bi vam pasala nedelja, 22.11.? Lokacija kakor lani, Jurman. Ura pa ob ene 17h?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.10.2009 13:06:45   
tintara
Ja, Shorty, zdaj pa vse vem. user posted image user posted image user posted image  In katera reklama je to? Oz aktera služba?

Najaa, ti si ful organizator. Bravo. Hm, jaz se ne upam prijavit, takrat bomo pa res že blizu. Morda pa ravno vmes kak sms od mene dobite, čeprav ne. Sem rekla, da pred Nadjinim RD ne smemo rodit in tudi v porodnišnico do takrat ne smem. Do kdaj zbiraš prijave, jaz trenutno ne delam planov za dalj kot za en teden vnaprej, pa še ti se mi izlajovijo.

Ema: ste že doma?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.10.2009 16:49:08   
emaa
Ja sem doma, sva z Lejlo danes domov prišli, jaz bom kaj več povedala, ko bo datum bližje, pa bom vedela kako je z zdravjem.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.10.2009 13:10:40   
tintara
O, super, samo da sta doma.user posted image  Končno ena pozitivna novica danes. Sem bila pri ta novih forumašicah, pa ni preveč spodbudno.

Pri nas NAdja še vedno z vročino, okoli 38. KAšlja tudi še, jutri moj obisk pri internistki očitno odpade. Upam, da uspe  v petek. Saj ne, da jo imam tako rada, samo kar je treba je treba.

A sem vam žepovedala, da smo pridelali prvi podpis v šoli? Dobil ga je v ponedeljek, ker ni imel ošiljene črne barviceuser posted image user posted image
Meni je to precej butasto, seveda pa mu tega nisme mogla povedat. Ampak nisem pa tudi dramtizirala iz tega. Sem podpisala in si mislila svoje. Namreč nekaj v stilu iskanja negativnih stvari in hkrati spregledanje pozitivnih. Se je pa zasekiral, tako da je potem vse tako lepo ošilil, da si se zbodel na njih. Pa saj do zdaj jih je vedno, sem mu jaz vedno težila, naj že neha, da bo počila prej. No, sem pa vesela, da mi je takoj povedal, da ima podpis in ga ni skušal skriti ali počakati na večer ali celo ponarditi (no, to še prideuser posted image )

Ajde punce, malo živahnosti. Shorty, mislim, da sta žedva večera minila vmes. Ma saj vem, saj jaz tudi zvečer nič ne morem, še posebo zdaj, ko me NAdja hoče poleg v postelji in potem seveda skupaj zaspiva.

Mejte se, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.10.2009 17:46:28   
Shorty_
Joj ja večeri minejo neznansko hitro, kaj večeri dnevi in tedni.
Tintara reklama je za Dormeouser posted image
Drugače je Niki v ponedeljek dobila spet skoraj 40C vročine ampak ni nič vneto tko da je vse ok, že včeraj pop je bila brez vročine. Včeraj sem delala cel dan, zvečer pa šla še na pivce za živce. Ati je na bolniški do petka jaz pa v petek fraj in končno tudi cel vikend, čaka nas praznovanje taščinega RD tko da bo delovno na polnouser posted image

Evo kosilce je skoraj kuhano gremo jest pa se res še tipkamo.

Aja 22.11 je sicer še daleč ampak če bo zdravje se pikažemo, fajn bi bilo pa mogoče okoli 16ih?

nč šibam, moram še mal počekirat forume ker me dva dni ni bilouser posted image

Ema sem vesela za vas zdaj se pa le nacartajteuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.10.2009 20:45:11   
Najaa
shorty a vročino ima Nika? user posted image user posted image user posted image zanjo.

Pri nas je že vse tiho in jaz uživam v tišini. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.10.2009 13:09:40   
Najaa
Kje pa ste vse?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.10.2009 13:16:45   
Ženkica
Jst sm tuki user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.10.2009 13:17:33   
Najaa
A zdej ko te ni več na fb, si pa tuki? user posted image

Kako si kaj? Kako je Kaja?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.10.2009 18:00:42   
Barbk
Čer bejbike, bom čist kratka, samo toliko, da veste, da sem še tuki. Net nam ne dela že kakih 14 dni pa še kak teden in evo mi je danes končno uspelo pridt gor pri naši mami. Mi imamo tudi precej napeto stanje. Na začetku okt. sta mi zbolelal oba-Žiga in Brina, po dnevu in pol vročine 38.5 in gnojnega ušeska pri Žigi, nas je ped. poslala na pediatrično, kjer so po krvnih slikah odkrili le virozo in pri Žigi vnetje sr. ušesa. Žiga dobil že AB. Brina se je zvijala od bolečin, kričala, če si jo samo prijel, kako je bilo šele grozno ko si jo mogel dvignit- tako kot praviš ti Ema. No po dveh dneh sta bila ok. V četrtek pa Žiga dobi spet gnojni izcedek iz ušesa. Sva šla h ped. in mu je dala spet Ab, tokrat Amoksiklav in napotnico za ušesnega. V petek spec. ugotovi, da ni vnetje le luščenje in ukine Ab, predpiše pa spet kaplice. Včeraj je bil ves dan razdražen, jokav, ušes ok. Ponoči je bil "nemogoč", ves čas jokal, vročina le malo povišana. Zjutraj pa ful spet gnojni izcedel iz ušesa. Ves je nemiren, zdaj pa res ne vem kdo ima prav. Men se ne zdi to le kako luščenje, če teče ven zeleno-bel izcedek in je otrok ful jokav??? Zdaj pa še Brina ful kašlja...Vam povem, da sem kar mal "podrta"...Cajta nič, jest se spomnim ob 1oh zvečer in pol valda kile nič dol...Sem rekla, da bom šla tečt (celo uspelo enkrat, pa še to le kakih 30m, pol pa hitra hoja, ker sem noge tolk težke, k da bi imela na vsako prvezano žakelj cementa user posted image ), pa nimam volje zjutraj, ker spim. user posted image No sej drugače nam je čist luštno in ne bi zamenjala za noben denar tehle mojih cukrčkov, sam mal moram pojokcat.
Babuške moje jaz vas imam vse rada, sem nekaj površno prebrala za nazaj in vam vsem želim zdravih škratov, Tintara ti pa le lepo priguraj do decembra in nas takrat razveselji z Vanetom. No zdaj pa šibam, upam, da vas bom lahko brala in kaj napisala že konec tedna. Pridne bodite...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
25.10.2009 20:56:20   
tintara
O, Barbk, že dolgo te nio bilo na spregled. No, saj nič čudnega. Da vidimo mene potem, ko bomo imeli ta tretjega.
Glede gnoja, ki teče ven. Kolikor imam jaz izkušnje, gre žal za predrtje bobniča. Malo mu očisti, pa boš videla, če bo spet prišlo, potem je to to. No res pa, da ne vem, kako naj bi izgledalo luščenje. Česa sploh? No, kakorkoli že, stvari se itak poštimajo. Hm, čeprav, zdaj sem šla še enkrat prebrat. Ponavadi se potem, ko se bobnič predre umirijo, ker jih ne boli več (ni napeto) , ti pa praviš, da še joka. Kako pa kaj je? Če so ušesa vneta, potem jedo bolj malo, vsaj pri nas.
Ne vem, držim pesti, da se čim prej pozdravite.

Ženkica: ste že kaj praznovali? Še dva dni, kajne. Pri nas ta velik (ki ima en dan za KAjo), že fuul odšteva. Vsako jutro mi pove, koliko je še. saj so ful lušni. Mi smo za vikend že praznovali in to kar za oba skupaj. Ma kaj jaz vem, kaj se še zgodi do konca novembra in nočem biti še zaradi tega živčna. Vsaj krega ni bilo, ker sta oba dobivala igrače.

Takole, jaz moram še cunje obesit. Danes sem jaz tista, ki je dolgo pokonci, ponavadi že veliko prej zaležem.

Se slišimo, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.10.2009 9:14:07   
Ženkica
Ola; ja Naja, nisem več na FB, potem bom mogoče vsaj tukaj malo več aktivna. user posted image

Ja no, jutri upihnemo že 3. svečko; ne morš verjet. Kaja je itak že prava dama; kaj čem sploh naštevat, ker itak obvlada že skoraj vse user posted image ; ja, malce sem pristranska, saj veste kako je to.

Kot sem rekla, jutri najprej žurka v vrtcu, potem popoldne žurka za frende v Meku, v petek žurka doma za babice in dedke. Sem se odločila, da bom v petek celo sama naredila torto; bo kar bo, nisem ravno nek ustvarjalen tip. Držte pesti da rata.

Sicer pa je super tale zimski čas; Kaja je ob 20. uri že v postelji, pa tudi zjutraj ji ni bilo danes noben problem vstat za v vrtec. Nobenih jutranjih žurk in bojev.

Bomo pa jasno poslikali vse omenjene žurke in bom napopala fotke.

Barbk: enga velizga lupčka zate in za tvojo familijo user posted image user posted image - če boš potrebovala družbo za Šmarno pa kar poklič.

Držte se punce,

Ženkica

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.10.2009 22:11:40   
Shorty_
Hojla punce!
hja zame je dan enostavno prekratekuser posted image
mislila sem da ko bom dopoldan sama bom pa imela kej več časa...figo...
Zdaj imam  pod "kontolo"user posted image   še hujšanje z Linea Snello, poleg osalih forumov, pa v službi sem oddala prošnjo za napredovanje...pa doma dela čez glavo tudi malo priprav za službo..

oh ja sami izgovori da se tako malo oglašamuser posted image

Bom kar danes zaželela naši zlati Kaji vse naj naj ob tretjem rojstnem dnevu in naj še naprej razveseljuje mamico in atija s svojimi vragolijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdejle pa še malo preverim maile grem pod tuš in spat...

rada vas imam pa lepo se imejte upam da se kmalu spet tipkamo user posted image

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 26.10.2009 22:13:13 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
26.10.2009 22:18:08   
Najaa
Barbkuser posted image sej bo, sam da grejo prvi meseci mimo.

Ženkica, želim vam lepo praznovanje, oz. vsa praznovanja.user posted image

Nika je imela pa danes malo vročine in srčno upam, da nas bo jutri presenetil kakšen zobek.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.10.2009 8:40:06   
emaa
Punce Tintara in njen Vane sta se odločila slediti zgledu Ženkice in njene Kaje (čestitke Kaji za 3. rojstni dan) in Najine Nike, danes sem dobila SMS

Včeraj ponoči nas je nekoliko prezgodaj razveselil Vane. Ima 2kg in zaenkrat je z njim vse v redu. LP Tintara

Čestitke Tintara za Vaneta

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.10.2009 9:12:04   
Shorty_
Tintara iskrene čestitke za Vaneta!!!! obilo cartanja vama želim pa da prideta čimprej domov k velikemu bratci in sestriciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.10.2009 9:21:59   
Najaa
ojoj, kr jokam od veselja! Čestitke tintara in mali Vane in očka in bratec in sestrica! Vsem želim veliiiiiko cartanja!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?