tintara
|
Ne, Naja, saj vem da nisi hotela nič slabega. Meni je v bistvu všeč, da folk napiše tako kot misli in ne da poslušaš samo, ah zagotovo bo vse v redu in to na primer takrat, ko se točno ve da je več šans, da pač ne bo v redu. Jaz sm v takem primeru raje tiho, kot da vnašam neko lažno upanje. No, to je zdaj čisto out. Ja, danes sem imela pregled pri internistki zaradi pritiska in ko sem ji povedala, da imam že 14 dni drisko, je kar mal zadevo v svoje roke vzela in me poslala na odvzem blata (nesem jutri) in še en odvzem krvi. Blato nato baje gojijo 48 ur, tako da pred petkom ne bom nič vedela. Tako da, morda pa le izvem, kaj se paca tukaj pri meni. Je pa rekla, da po njenem je nek parazit (ko sem ji omenila salmonelo, je sam rekla, da upa, da to ni), da pa okrevanje pri nosečnicah poteka počasneje. Hm, zakaj me na odvzem ni poslal moj osebni zdravnik lahko samo ugibam. Pa raje ne bom. Ja, teža za ta teden naj bi bila okrog 1400, tako da če upoštevam zmoto, potem smo tam tam. Vsaj mislim. Emaa, saj zaradi nepridobljenih kilogramov se nič ne sekiram, sam najbrž prevelik padec teže tudi ni Ok. Ooo, ti si bila pa pridna s samo 7 kilogrami. No, če se meni driska umiri, potem te bom gotovo še nesla. Tudi 10 tednov je dovolj, da nadoknadim, ni panike. Je pa res, da nonstop nekaj jem, sicer res bolj banane in prepečenec, sam vseen. In ko (če) se bo stanje umirilo, in bom jedla z istim tempom, se bo mimogrede poznalo. Emaa, kdaj si šla že lahko domov? Četrti ali peti dan? Jaz kar bolj na četrtega upam, čeprav bom videla, kako se bom takrat počutila. Najaa: kolk so se pa tebi zmotil v teži? Saj Ema, tebi so tudi obljubljali nekaj bolj majhnega, kajne. Zdaj mate pa čist fajn velko bejbo. Meni so pri Nadji kar trofnili, pri Gašperju so pa tudi trdili, da bo zahiran in ne vem kaj, pa je potem prišel na svet z dobrih 3100. Je bila pa takrat zraven ena mamica (rodila potem kak dan pred mano), ki so ji obljubljali več kot 4 kilsko punco, je pa rodila punco z manj kot 3 kilami. Vem, da sem jaz takrat Gašperja že videla v inkubatorju, ker sem pač od ocene samo odštela, v resnici so se pa obratno zmotili. No, če tole kolobocijo kdo zastopil.... Nič, imejte se. Jaz moram še kosilo skuhat. Imamo dane sv vrtcu neko prireditev. Čau, T
|