Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:44:18
|
|
|
|
baki
|
sem kr sita ko se spomnim na dieto pa še sem dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:46:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ka bote dons kuhale?????? Ti si na dieti...... in imaš zrezek, solato in sadje... Jaz bom spekla samo krompir, ker sem včeraj pri najboljšemu sosedu kupla pečene rebrca.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:48:32
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki ka bote dons kuhale?????? Ti si na dieti...... in imaš zrezek, solato in sadje... Jaz bom spekla samo krompir, ker sem včeraj pri najboljšemu sosedu kupla pečene rebrca..... jst vem da mam zrezek sam moj tudi more neki jest pa nik tudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:48:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Dietkarce.....ne pozabte pit veeeeelikoooooooo vode......pa ne med obrokom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:52:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Aha.... naša bo imela malo goveje juhice, krompir in zelenjavo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:52:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo.... Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov.... Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 ... Mlea a smem vprašat kaj je to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:53:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki sem kr sita ko se spomnim na dieto pa še sem dobla Baki jaz sem tud dobla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 7:54:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 7:55:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:56:30
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo a sva zmenjene v sredo al četrtek? Sej men je vseeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:56:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo.... Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov.... Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 ... Onasis a smem vprašat kaj je to? Ja.. to so risanke na Cartoon network.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 7:57:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:58:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Kje se pa dobita????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 7:59:24
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis a nč ne bereš do mene pride, pa sem včerej vprašala če ma še katera voljo pa čas pridt Če maš čas prlet oz. se rajši pripelji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:00:02
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dietkarce.....ne pozabte pit veeeeelikoooooooo vode......pa ne med obrokom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hvala da si me spomnila grem spit kr en kozarc vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:00:17
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro...... nisem nič brala za nazaj tko da zaenkrat ne bom nič komentirala.......pri nas se že dogaja na polno:z možem sva ustala ob 6.30,on je šel na "gradbišče",jaz pa rezat zelenjava za rižoto in mi že diši po stanovanju po pečenem mesku......Hana še spi,je lepo spala celo nočko........ko ustane bom ugasnila štedilnik in Hano dala tašči za 15 minut tok da jaz letim do BC po nov aspirator(možu je včeraj zvečer en del padel za hladilnik) lep dan in se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:02:04
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki sem kr sita ko se spomnim na dieto pa še sem dobla Baki jaz sem tud dobla urša jst sem pa vesela da sem dobla ker mam gin.3.11 da bo do takrat čedna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:04:48
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasis a nč ne bereš do mene pride, pa sem včerej vprašala če ma še katera voljo pa čas pridt Če maš čas prlet oz. se rajši pripelji Včeri sem bila na 120..... sory.... .Sem šla popoldne v šoping...... me še zdaj glava boli.... ..... Bom še vidla, ker ne vem kako moj Onasis dela..... danes je zjutraj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:18:04
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis a ni super da ti možek dopoldan dela, boste popoldan vsi skupi Zakaj te pa od šopinga glava boli, a od slabega zraka a od tega k si preveč zapravla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:18:26
|
|
|
|
Urša08
|
majchy pridna da že kuhaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:20:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja... tale moj Onasis je sedaj malo spremeni način dela....pa je zvečer več doma.....HVALA BOGU!!!! Glava me boli od obojega, pa še potem na konc ugotovim, da ne glede na spisek kaj pozabim... važn, da sem skret papir kupla....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:23:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Simonakr....tebi dolgujem odgovor... če moj kaj šteje.... Naša je najprej začela se spuščat in dvigovat ob opori, tako, da se je držala. Sedaj to počne ne ba si se česarkoli držala. Vstane na mestu tudi že brez opore in prav tako se tudi lepo spusti dol. Kake 2 tedna nazaj je sama že naredila 2 koraka, danes jih naredi že kake 4. Je pa seveda najhitrejša če gre po vseh štirih.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:25:53
|
|
|
|
birdy
|
Čebelca, glede tega da se hana ne usede sama, nč bat, je to še čist normalno, tud Kristi se ne. Krasna vaja za naučit se sedet: daš jo na bok, jo podpreš v boku in ji "pomagaš" da se v tem položaju malček dvigne (na boku nujno) in opre na roko. No, eni se pa posedajo tko da grejo na kolena in se zvrnejo na ritko. Skratka, z napisano vajo ne boš nobene škode nardila. Kar se tiče da se sekiraš ker sta jo posedala... S tem ni nič narobe če jo le nista kej zalagala s povštri, se prav da sta jo začela posedat šele ko je dejansko lahko sama sedela. Pa še neki, nikol pa je ne smeš pustit da ji daš roko in da se iz "hrbta dvigne". To je pa narobe ker otroci se ne posedajo tako, ker nenazadnje niso kake klade, tud ti se verjetno ne posedaš večinoma tako. Upam da ti kej pomaga, mi je pa to rekla razvojna zdravnica tko da zih ni nč narobe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:31:05
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Uf, učeri smo full pohajkali, tako da je malo zmankalo cajta z RR... No, zjutri smo z Gajo spalae od 9h-11h, pol smo šle počasi ven, kafetkat, sprehodek in pršle nazaj ob 15h. Malo smo ble pr "tašči", pol smo šli še z mojim do enih prjatlov, k je punca nosečka in sem ji nesla moje kavbojke in Angel sounds na posojo. Gajči je bla pridna, je papcala sadnega muffina narejenega samo zanjo . No, pol za nazaj smo šli še na večerjo in smo pršli ob 21h domov, zjajcani na full! sm bla ob 23h že v postli... Gaja je nočko prespala, sam se mi zdi da jo je moj rihtu enkrat ponoči...Spet se nism dala motit...ampak to je že 3. noč, ko moj vse pošlihta! Zadnjič jo je celo sam previl ko se je pokakala... birdy in ajvy, za vaše bubančke!!! čebel@...ti si pa pridna, že na vse zgodi kuhaš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 8:33:05
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo.... Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov.... Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 ... Z avtomobilčki mi je pa znano, od Neli Neli še p od punčke ni, ona je tak gavnar k fant, tud igra se k fantek. Joj, telebajski rules, zdej so ji končno všeč risanke
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?