Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:40
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se strinjam s spps. Čestitali pa smo ji že par strani nazaj Potem pa moram it še bolj nazaj brat Sem uspela prebrat do čestike. HVALA !
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:45
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cukerpek.. ne se vstrašit ampak smo tukaj same radovedne babnice in nas vse zanima! a zase govoriš* ja, ti pa res ful za mano zaostajaš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? o dober večer. imamo novo članico napiši podatke za seznam Dober večer, ja mama Persida me je prepričala, da ste tukaj same fejst čveke, pa sem vas mal spremljala in res ste super; katere podatke moram dat za seznam? no, imam sinčka starega 4leta, Lukas in deklico marčevko Mio, rojena 15.3. mal pred PDP-jem; DOBRODOŠLA!!! Sedaj npa veselo na čvekanje! Tvoj nick pomeni, da si iz Sladkega vrha??? Hvala, ne sem z Jesenic; cukerpek pa pomeni da sem slaščičarka ja, saj sem se zmotila...ker Sladki vrh je Cuker špic!!! In kaj najraje pečeš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:25:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! sem mislila, da ne bi napisala, ampak bom - to pa je FB ne morem iz svoje kože
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:25:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:26:04
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? o dober večer. imamo novo članico napiši podatke za seznam Dober večer, ja mama Persida me je prepričala, da ste tukaj same fejst čveke, pa sem vas mal spremljala in res ste super; katere podatke moram dat za seznam? no, imam sinčka starega 4leta, Lukas in deklico marčevko Mio, rojena 15.3. mal pred PDP-jem; DOBRODOŠLA!!! Sedaj npa veselo na čvekanje! Tvoj nick pomeni, da si iz Sladkega vrha??? Hvala, ne sem z Jesenic; cukerpek pa pomeni da sem slaščičarka ja, saj sem se zmotila...ker Sladki vrh je Cuker špic!!! In kaj najraje pečeš? sladke stvari; kremšnite, pite, zavitke, torte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:27:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela no, to v primeru, če se ne bo kje po poti zgubila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:28:48
|
|
|
|
cukerpek
|
pridem nazaj, ko dam otročke spat; kličejo mlekarno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:29:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:30:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek pridem nazaj, ko dam otročke spat; kličejo mlekarno aha, a se z Mio še dojita?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:30:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK pa, če si rekla, da nisi več tam tolko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:30:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela no, to v primeru, če se ne bo kje po poti zgubila če je taša zraven v avtu, se kaj takega lahk kaj hitro naredi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:31:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK pa, če si rekla, da nisi več tam tolko... glih tolko kot tu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:31:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK Hvala, Spps, če je to zame!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:31:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek pridem nazaj, ko dam otročke spat; kličejo mlekarno aha, a se z Mio še dojita? Kaj te pa to briga?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:31:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cukerpek.. ne se vstrašit ampak smo tukaj same radovedne babnice in nas vse zanima! a zase govoriš* ja, ti pa res ful za mano zaostajaš..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:32:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK pa, če si rekla, da nisi več tam tolko... saj pa nisem, sam pošpijunim pa vseeno malo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:33:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps glih tolko kot tu ne, ne, ne..tukaj sem več kot na FB. Ma mi zdaj ni všeč tale FB, ko je vse nekaj na novo in nimam pojma Grem pa na naš zid, to pa ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:33:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK pa, če si rekla, da nisi več tam tolko... saj pa nisem, sam pošpijunim pa vseeno malo toliko, da si na tekočem, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:34:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK Hvala, Spps, če je to zame! seveda, je to zate
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:34:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Morda me pot res kdaj zanese in poizkusim tvoje dobrote
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:35:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 toliko, da si na tekočem, ne? točno tako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:35:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela no, to v primeru, če se ne bo kje po poti zgubila če je taša zraven v avtu, se kaj takega lahk kaj hitro naredi A si žleht
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:35:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Morda me pot res kdaj zanese in poizkusim tvoje dobrote evo kaj sem rekla,..se je že napovedala!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?