Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:14:09
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? ooo, cukerpek. A si nova marčevka? Sem te že par krat zasledila, da nas bereš! Si pa edina, katera se nam upaš pridružit. Bravo, Bravo..saj ne grizemo. upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:14:31
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se strinjam s spps. Čestitali pa smo ji že par strani nazaj Potem pa moram it še bolj nazaj brat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:15:38
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Kdo si cukerpek? Predstavitev prosim mamica dveh pridnih otrok, poročena, bolj ali manj samohranilka, ko je mož kr na službenih poteh veliko in tako;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:17:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov ne, ne ne grizemo. Se večkrat dobivamo in nobena še ni bila pogrizena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:17:32
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Kdo si cukerpek? Predstavitev prosim mamica dveh pridnih otrok, poročena, bolj ali manj samohranilka, ko je mož kr na službenih poteh veliko in tako; potem si pa pridna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:18:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? ooo, cukerpek. A si nova marčevka? Sem te že par krat zasledila, da nas bereš! Si pa edina, katera se nam upaš pridružit. Bravo, Bravo..saj ne grizemo. upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov grizemo glih ne, včasih ,mal bolj glasno zalajamo :))), drugače pa dobrodošla. od kod pa si?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:18:26
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov ne, ne ne grizemo. Se večkrat dobivamo in nobena še ni bila pogrizena a to se poznate med sabo? al kako? kaki pikniki al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
cukerpek.. ne se vstrašit ampak smo tukaj same radovedne babnice in nas vse zanima!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:19:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? o dober večer. imamo novo članico napiši podatke za seznam Dober večer, ja mama Persida me je prepričala, da ste tukaj same fejst čveke, pa sem vas mal spremljala in res ste super; katere podatke moram dat za seznam? no, imam sinčka starega 4leta, Lukas in deklico marčevko Mio, rojena 15.3. mal pred PDP-jem; DOBRODOŠLA!!! Sedaj npa veselo na čvekanje! Tvoj nick pomeni, da si iz Sladkega vrha???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:19:42
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? ooo, cukerpek. A si nova marčevka? Sem te že par krat zasledila, da nas bereš! Si pa edina, katera se nam upaš pridružit. Bravo, Bravo..saj ne grizemo. upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov grizemo glih ne, včasih ,mal bolj glasno zalajamo :))), drugače pa dobrodošla. od kod pa si? hvala, z Jesenic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:19:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek upam, da res ne grizete drugače pa pobegnem se namreč bojim ugrizov ne, ne ne grizemo. Se večkrat dobivamo in nobena še ni bila pogrizena a to se poznate med sabo? al kako? kaki pikniki al kaj? Ja, nekatere se poznamo, nekatere na žalost še ne. Piknik je tudi že bil ja, tak da.. welcome to the club!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:20:48
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cukerpek.. ne se vstrašit ampak smo tukaj same radovedne babnice in nas vse zanima! vidim, prave radovednice; no, sej se bom potrudla vse odgovorit....kolko mi bo čas dopuščal seveda ob otročkih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:20:55
|
|
|
|
tasa_m
|
kokič imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:20:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:22:09
|
|
|
|
cukerpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? o dober večer. imamo novo članico napiši podatke za seznam Dober večer, ja mama Persida me je prepričala, da ste tukaj same fejst čveke, pa sem vas mal spremljala in res ste super; katere podatke moram dat za seznam? no, imam sinčka starega 4leta, Lukas in deklico marčevko Mio, rojena 15.3. mal pred PDP-jem; DOBRODOŠLA!!! Sedaj npa veselo na čvekanje! Tvoj nick pomeni, da si iz Sladkega vrha??? Hvala, ne sem z Jesenic; cukerpek pa pomeni da sem slaščičarka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:22:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS sem mislila jaz pojasnit, ampak verjetno si to napisala, kar mislim, da si
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS sem mislila jaz pojasnit, ampak verjetno si to napisala, kar mislim, da si jop mariborske skrivnosti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli? ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla; je tako supermama? o dober večer. imamo novo članico napiši podatke za seznam Dober večer, ja mama Persida me je prepričala, da ste tukaj same fejst čveke, pa sem vas mal spremljala in res ste super; katere podatke moram dat za seznam? no, imam sinčka starega 4leta, Lukas in deklico marčevko Mio, rojena 15.3. mal pred PDP-jem; DOBRODOŠLA!!! Sedaj npa veselo na čvekanje! Tvoj nick pomeni, da si iz Sladkega vrha??? Hvala, ne sem z Jesenic; cukerpek pa pomeni da sem slaščičarka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:23:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cukerpek.. ne se vstrašit ampak smo tukaj same radovedne babnice in nas vse zanima! a zase govoriš*
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:24:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... he he. te mam jaz tudi
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?