|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:45:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Oktobrke 2009 3.del
26.10.2009 15:50:17   
gorenka
Sm glih mislila nate mucamaca k dolg ni blo nč odgovora od tebe. Me je zdej čist zmrazilo k sm tole prebrala. Jst sm tut že čez rok in morm čez tole proceduro k si jo ti napisala u sredo u p če ne bo nč do takrat. Pa mi do zdej nč ne dogaja razen zatekanja nog. In me je že prej skrbelo k sm mal bolj občutljiva za te vaginalne preglede in me zmerej boli, pol pa če še ti tko napišeš -k nis nekej negativno nastrojena - tko da zdej sm pa čist preč. Pa ti je ta dohtar sploh povedal zakaj ni ok ctg??? In zakaj morš še dons nazaj pridt??? Men ni čist nč jasn, bi se kr s tabo user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:55:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.10.2009 15:57:50   
muca*maca
Gorenka - pravi, da ni dovolj RAZGIBAN. user posted image Sem medtem ugotovila, da se piše Rončevič - sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je študirala za babico in jih vse pozna, samo zdaj ne dela tam. Je rekla, da je najbrž poskusil razširiti MV, da bi šlo hitreje - ja, super butl, lahko bi saj rekel kaj.
Ne vem, kaj misli, da bo drugače zvečer...
To me je še dodatno šokiralo, ker ni nič povedal, kaj dela, zakaj in kako, samo navodila je dal in basta.

Sicer sem sklenila, da grem nazaj (vaginalno me NE BO VEČ GLEDAL, ker ne bom pustila), naj naredijo tisti CTG, da bom imela mirno vest.

Potem grem pa domov.

Ta moja prijateljica pa pravi, da je tak nerazgiban CTG znak, da otročku zmanjkuje prostora - me neeeee... Valda, če je pa že 41. teden.

Jaoooo...

user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.10.2009 16:00:12   
muca*maca
Hvala, punce za objeme in tolažbo in razumevanje...
Mi je takoj lažje pri srcu. user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 16:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.10.2009 16:07:47   
gorenka
Ja res najboljš da greš na ctg pa fertik (saj upam da te ne bojo več matral dons, drgač jm pa kr povej kva je blo zjutrej, sej si bl zgovorne sorteuser posted image ). Sam kljub vsemu mi gre pa na kuser posted image - tile dohtarji bi bli uhka mal bolj zgovorni. Jst sm itak že skoz u p na pregledu (na patološki) in sm že glih ene 3 g. zamenjala k se tle pač skoz menjajo. In pol maš enga ok, pol pa druzga stakneš in ga kej prašaš pa te gleda ko budalo (kao a ne veš tega?). Prašaš pa itak zato k so skoz tih in nč ne povejo sami od sebe... Še dobr da maš eno tako kolegico k se zastop na te zadeve... U glavnem sporoč kako in kaj...upam da bo zdej kej boljš k zjutrejuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.10.2009 16:24:04   
Emilly
Ojla!!!

Smo že nazaj s P!!! Hvala za vaše nasveteuser posted image user posted image !!! Sem bila pridna, sem takoj poklicala mojo g. in je rekla, da takoj v P pregledat, če je slučajno res plodovnica... Me je ratal kar mal strah, da nisem že prej šla.... ko pa vsi opozarjajo, da mora bit te vode fuuuul velik. V glavnem sva z mojim takoj šla, bila zelo hitro na vrstiuser posted image .  Me je pregledal isti očitno kot muco macouser posted image  neki Rončevič, bolel ko hudič, mi reče, a smo občutljivi, auser posted image user posted image  V glavnem mi ni odtekla voda....plodovnice še polno, baje še čist bistra, odprta pa celo že 2 cm, no on je rekel komaj...Tako da smo že doma........user posted image

Še dobr da je muca maca napisala to izkušnjo s tem zdravnikom (sploh ne da ji privoščim...), ker sem tud jst mislila, da sem res neki občutljiva pa to.... Se strinjam z vsem kar je napisala, je čist neoseben, pogovarja se sam s sestro, pol sem mogla pa njo spraševat, kaj je zdaj z mano....njej se pa tud ni dal kej preveč govortuser posted image  So me prekopil še na CTG, pa poslali domov.

No jutri mam tko al tko še pregled pri moji g. da mi vse mal lepše razloži.

Muca maca - vse bo OK boš vidlauser posted image user posted image

Meliita - tebi pa srečno!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
26.10.2009 16:29:56   
Emilly
V glavnem se lahko tud jst priključim v klubu user posted image  za v sredouser posted image ....

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
26.10.2009 16:38:18   
Emilly
Aja Chrystall - super za izvide!!!!user posted image user posted image user posted image

Da ti povem tud jst sem danes dala pregledat kri jetrne encime in so tud OK!!!!!! So mi jih pa tud že drugič pregledal. Mene sicer že dosti manj srbi kot tebe......pa vseeno upam, da čimprej obe rodiva, da pozabimo na tole, a se strinjaš??user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.10.2009 16:50:06   
Crystall
Lara Croft .... HVALA!!! Si me prav potolažila s tem, da bo po porodu minilo, ker ne zdržim večččččč. Enostavno ne moremmmmm user posted image user posted image user posted image

Muca*maca ...Pojdi danes na ctg, sigurno bo drug zdravnik. In če bo on isto ugotovil, potem je bolje da te zadržijo ali sprožijo porod, ker tvoj mali je dovolj zrel  in bolje, da sprožijo kot pa da bi bilo karkoli narobe. Tudi meni misel, da bi mi sprožili ni čisto nič všeč ... ampak za naše dojenčke bomo pa naredile JA vse user posted image user posted image user posted image  Za pregled pa verjamem, da je bil boleč. Mene je tud zabolelo, sam si rečem, da če mi bo tole pomagalo ... potem ok. Sam sem imela super ginekologinjo. Zadnjič mi je odprla maternični vrat in mi ovoje dol luščla. Danes me je pa spet dražla notri, da bi se čimprej začelo dogajati. Upam, da bo tole res kaj pomagalo!

Michelle ... upam, da vas prehitim. Danes pride dragi eno uro prej iz službe, da bova lahko user posted image user posted image user posted image . Ma sem pripravljena celo noč se temu posvetit - samo, da grem čimprej v porodnišnico. Misel na vsako noč, ko moram biti doma s tole srbečico me spravlja ob pamet. Če mi uspe prej roditi mojega dojenčka, OBLJUBIM da bom v sredo fejstttt mislila na vse vas, ki boste v sredo dihale. Velja, Michelle? user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.10.2009 17:06:00   
gorenka
Crystall...mamo podoben plan za zvečer zgleda user posted image
Sm zdejle mojmu user posted image dala prebrat tole o pregledu v p in mu povedala da dons bomo pa user posted image user posted image user posted image user posted image k user posted image , k jst raj vidm da on kej not utika k pa en drug (grobjanski) desc... Se je sam nasmejou pa nč nasprotovaluser posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.10.2009 17:10:26   
Crystall
Haha ... danes pa bo akcije vidim. Upam, da bodo tud drugi tak pridni kot mi z user posted image user posted image user posted image , da bo veliko otročkov tam nekje julija. user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.10.2009 18:01:58   
lenika83
Se kar boljše počutim, ko vidim, da niso samo v naši P taki bebasti zdravniki. Jaz sem že mislila, da sem jaz zakomplicirana, ko bi rada, da mi kdo kaj pove. Presneto no, saj se pa ja gre za nas in naše bejbije. Oni se pa tam obnašajo kot da bi bilo vse treba skriti pred nami. Mene je kar strah, da mi bodo tile zdravniki spodaj šarili. Mojemu G zaupam, ker hodim k njemu že fuuuuuul dolgo časa in poznam njegov način dela in vse. V P so pa sami nepoznani, dva od tega pa še izgledata kot neka mesarja. Katastrofa. Pa kaj sem samo jaz tako nora, da pričakujem, da bi moral biti zdravnik vsaj malo človeški??? Kot da ne bi bile nosečke že itak bolj občutljive, pamenda si vsaka želi vse najboljše za svojega otročka, pol se pa tako obnašajo.

Očitno nam današnji dan ni preveč naklonjen, ker smo menda vse prišle rahlo nakurjene iz P user posted image  Mogoče nam bo pa sreda bolj naklonjena user posted image

Torej če sem si vse ok zapomnila je plan takšen, da danes user posted image user posted image user posted image  Kaj bomo pa jutri? A še dalje user posted image user posted image user posted image  ali imamo še kakšen predlog? Pol jutri zvečer pa začetek akcije, ko pride Michelle iz Ljubljane? user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da se nam vsem že malo na možganih odseva to čakanje user posted image user posted image user posted image  Nekako moramo čas pregnati, ne?

Aja muca*maca user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.10.2009 18:05:09   
Crystall
Lenika ... jaz danes user posted image user posted image user posted image  ... jutri bom pa v porodnišnici dobila user posted image ! Me zanima, če bo moj mali sprejel tale plan???  user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 18:16:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 18:20:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 18:22:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.10.2009 19:37:59   
aprill
nina od rakiceuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.10.2009 19:48:37   
Crystall
Jajjjjjj .... kak je LEPA! Pa koliko laskov ima ... zdaj pa vemo, zakaj je tak dolgo čakala v bušiju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
26.10.2009 19:50:04   
rozilu
Oj pupe. Prav vam ne zavidam tega, ko nestrpno čakate... Pa tile pregledi v P, boga muca*maca... Vsem en velik user posted image , da bodo vaši otročki čim prej v naročju user posted image user posted image user posted image

Rakica ima prav luuuštno pupiko, prava čupavka user posted image

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.10.2009 20:04:23   
tea85
to pa sploh ni fer a veste punce...tukaj mi delate lušte z user posted image user posted image jaz pa bom mogla kr počakat da bo otroček se sam odločil prit z dobenim pospeševanjemuser posted image ...no sem pa vesela za vas ki boste lahko hopsale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam pa kr neke krče spodaj... prej na wc ju sem mela malce kri..ampak nisem ziher če je bilo to od britja ko sem se popoldan brila, samo sem hodla vmes na wc pa ni blo nič krvavo zdaj pa, pa itak mam spet izcedek, pa glih zdaj proti koncu.
mislite da me bo jutri nadomestna pregledala tudi vaginalno glede na to da bom 1 dan pred rokom?? bi že blo fajn pogledat če se kaj dogaja.

RAKICA kolko pa ma tvoja pupika lasekov, kod da bi bla že en čas med nami...prava lepotička bo...mam jaz občutek da bo naša tudi mela polno lasekov, sem jaz baje mela, pa moja sestra prave čupice ko sma se rodile user posted image user posted image user posted image user posted image
a ma kakšne izkušnje kakšne laseke imajo ponavadi otroci če sem jaz blond moj pa črn? vem ja, bedarije sprašujem ampak sem na to ravno pomislila... baje da če sta oba blond so otroci pol rdečkasti?

jaz zdaj zraven večerjam cornflakesuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.10.2009 20:13:44   
ninasiki
MUCA*MACA ne sekirat se ker to vse na baby-ja upliva(jst pr seb vidm k tamau k panča in k ga po ličku pobožam al pa po glauci kr cvikne se prou ustraši in me kr srce zaboli pa mi je rekla babca če sm se v nosečnosti kej prejokala in presekirala ker je to vse nanga vplivalo user posted image user posted image user posted image  tko da ga morm zdej skos cartat pa čim več pogovarjanja itd) sej vem da je težko sam to je biu slučajno dons dežurn ta kreten naslednič bo drug sm mela jst tud eno tako izkušnjo v 4 nastropju z zdravnivo stara je bla k zemla user posted image  pa še grozna tko da sm tuhtala če bi se sploh usedla na un stou al bi raj kr dam šla k me je pa pregledvat začela sm bla pa tko k ti res grozaaaa tko da te čist zastopm in upam da boš nasledn pregled mela Dr. Nagliča on je pa zakon 2x gledu in tud sprostit se je pol laži in pregled poteka laži boš vidla tak simpatičen tud zelooo star zdravnik čist beu v glavo user posted image user posted image  aja pa upam da si na pregledu zdele k vidm kok je ura in držin prstke da poteka vse tko k trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa postelne aktivnosti ja so moji kolegici pospešle porod sam je v tistmu dnevu 3x tko da punce noč je douga tista k hoče jutr v P naj bo to noč aktivna sam prej pa vse kufre v auto da naute pol po bajt letale user posted image user posted image user posted image

mi smo bli pa dane prvič zunaj in je bilo toook lepo pru pasu mi je luft pa čeprou samo 15 minut
no kle je pa so pa utrinki našega sprehoda

user posted image
evo mene pa mojga user posted image

user posted image
evo pa kle še z mojo mami in z mojo taščo  

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.10.2009 20:43:14   
Crystall
Ninasiki ... LEPI ste! Upam, da bom tudi jz kmalu tako vozičkala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.10.2009 20:50:52   
LINDI
MICHELLE ja,pri moji mami doma menjamo v bistvu celo streho,razen špirovcev,ki so še o.k..Sva pa pri meni imela prejšnjo rundoi sto kvadraturo,kot imate vi sedaj in tudi v L,pa 2 čopa,zdaj ne vem a je frčada isto kot čop...Ma potem so ti delavci približno isti,ne moreš verjetiuser posted image .Ja ne vem,kako bo z najinim rojevanjem v sredouser posted image .Jaz sem imela danes pregled...ampak nič novega odprta isto kot zadnjič čisto malo,mali bolj v križu še...voda ni bila o.k.,ampak sem včeraj bolj malo pila,ker sem bila čisto fertik...tako,da po mojem je to to...no,tako da jutri oddam še enkrat... V sredo CTG,če do petka ne bo nič,grem v petek v porodnišnico,ker bo že 1 teden...Bi šla pa najrajši kar s tabo v sredouser posted image user posted image .Pa letam po štengah gor in dol...pa nobena stvar ne pomaga očitnouser posted image ,počivala nisem  skoraj nič celo nosečnost...aktivna ful...ne vem kaj čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?