muca*maca
|
Živjo, punce. Jaz sem bila danes prvič na pregledu v P. in je bilo GROZNO. Najprej sem čakala eno uro pred sprejemno, potem na CTG, kamor sem šla vsa zalimana od čakanja, pritisk samo 105/56 in niti CTG ni bil dober. Grem na pregled k zdravniku, je bil en grobjan, ki me je tako vaginalno pregledal, da so mi šle solze na oči in se sploh nisem mogla pomirit. Čist sem bila iz sebe, solze so mi kar dol po obrazu lile, pa mi pove še, da CGT ni v redu, da morm it neki sladkega pojest in še enkrat. Da je MV popolnoma nezrel, kot 14 dni pred PDP, jaz sem pa že en teden ČEZ PDP. Grem na kavo in sendvič in muffin, se komaj malo pomirim in nazaj na CTG. Otroček me veselo brca, jaz si mislim, zdaj pa bo. Jok! Dohtar velepametni mi reče, da ni nič bolje (čeprav je bil utrip otročka skoz nad 140!) in da naj pridem še enkrat na kontrolo ob 7h zvečer!!! Kr nekiiii... Komi sem prišla ven iz porodnišnice, se zadržala, da se nisem sredi ceste zjokala in poklicala mojega. Šla domov in direkt v posteljo. Zdaj sem malo bolje - psihično - otroček še vedno brca, jaz pa ne vem, kaj naj naredim. A naj grem nazaj danes zvečer - še vedno zmatrana od včeraj in s fuuul odporom do tega zdravnika, ali naj grem jutri zjutraj??? Ko bom spočita? Nočem, da me obdržijo notri, nočem, da mi sprožijo porod, nočem, da delajo neki na silo, sploh ker je še čas. Mogla sem dat mal ven iz sebe, ker tako groznega pregleda nisem imela v celi nosečnosti.Moja G. je pa na dopustu ravno ta teden
|