|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
26.10.2009 8:50:17   
LINDI
Boga CHRYSTALL tale user posted image pa tebi daje vetra..upam,da se ti je vsaj malo umirilo čez noč in da je kaj boljše,da si vsaj lahko malo spala...
Gorenka,tudi zate upam,da je kaj boljše...ne maramo bolečin...stran z njimi....user posted image
Punce,ki imate preglede,naj čimprej vse skupaj opravijo,da ne bo dolgo čakanja in z samimi dobrimi novičkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz grem počasi pod tuš...ker imam res počasne,da se pripravim za k zdravniku.,grem kako uro prej ob 10.30,da oddam urin...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.10.2009 10:21:53   
tea85
jutro bejbike

jaz sem že tako zmešana da sem mislila da je 28.10.v sredo, je pa jutri in kaj to pomeni ...da je jutri moj PDP user posted image user posted image user posted image saj ne morem vrjeti, hehe
drugače pa jutri mam itak pregled, pa bo vrjetno itak vse še vredi  tak da se prehitro veselimuser posted image user posted image , čeprav bolečine so spodaj.

danes se še morem kompletna pobrit, to mi je zdaj v nosečnosti takaaa muka, da groza, ampak se morem malo uredit user posted image

v planu imam še prestavit pohištvo v spalnci oz.prej razdret eno omaro da bo več placa, ker to kaj je zdaj mi ne gre v poštev, pa cote oprat pa zložit pa malo pospravit po stan.te pa pred tv. no to je moj plan, če pa bo kaj vmes prišlo pa bomo vidli user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:21:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:23:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:27:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.10.2009 10:51:23   
tea85
pa res...se mi je zdelo, ampak na mojem tel.mi kaže da je danes 27. 10, eh bravo jaz... no te pa le nisem tako zmešana :)

Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.10.2009 11:07:49   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

V Postojni se nisva nič ustavljala, čeprav sem dala torbo za P v avto - za vsak slučaj user posted image Ni bilo potrebe, hehe.

Haha, jaz sem tudi 2 dni pred porodom šla na to relacijo z mislimi, da je Postojna lepo priročno na poti. Pa nič..., smo se morali vrnit čez par dni user posted image . A ti si mislila rodit v PO al boš kar v LJ? Meni je blo kar fajn v PO, nič mi ni falilo, ni blo pa tudi neki uau, čeprav nimam primerjave z drugimi P. Vsekakor se mi je splačalo, ker sem rodila z epiduralno, v Lj pa itak ne bi mogla...user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
26.10.2009 11:51:58   
Emilly
Ojla bejbe!!

Chrystall - upam da so ti na pregledu kej pogruntali, ker ti res ne zavidam tvoje hude srbečiceuser posted image

Ja men se je pa danes zjutraj tud očitno nekaj dogajalo. Sem kar naenkrat čutla, da mi je nekaj ušlo. sem bla prepričana, da je izcedek, se pa na WC ju vidla, da je voda rahlo rdeče obarvana. Sem prec pomisla na čepuser posted image  upam no, da je..... Mi je pa kar nekaj vode steklo že v postelji (no ni je bilo nevem kolk no) da me je že mal zaskrbelo, če bi se mogla it kam kaj pokazatuser posted image  Pa ker mojouser posted image  še tako lepo čutim, pol nisem več paničarla. Ja tud jaz postajam mal zmedena....user posted image  Tiste ka imate podobne izkušnje, kakšen nasvet?

Zdaj pa optimistično čakam na večjo akcijouser posted image ......

Gorenka ti pošljem tel na ZS.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
26.10.2009 12:18:32   
lenika83
Dober dan!

Moj prvi ctg je mimo, poslali so me domov in čez dva dni moram nazaj. Drugače pa nimam pojma, če je pokazalo kake popadke, ker se pri nas očitno zdravnikom ne ljubi pogovarjati. Saj niti ne vem, če je bilo vse ok, ker mi je samo rekel, da naj pridem čez dva dni nazaj. Joj kako me to jezi, ko nobeden nič ne pove. Pa še vprašat nisem mogla nič, ker je že pobegnil. Če bi bilo kaj narobe bi me verjetno obdržali.

Meliitak sporoča, da so jo obdržali v P in ji bodo jutri sprožili porod, ker se ji 11. dan po pdp še vedno čisto nič ne dogaja.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.10.2009 12:21:31   
Crystall
Evo, mene iz pregleda. Ginekologinja mi je s prstom malce razširila maternični vrat, da bi bilo čimprej. Na ctgju je mali spančkal, tako da sem bila malce dlje časa priklopljena. Drugače pa mi je zdravnica rekla, da naj imam veliko spolnih odnosov user posted image  Sej jih imava, samo ko nič ne vplivajo na najinega sinčka. Ko je vidla, da sem čisto popraskana po trebuhu, vratu, po prsih ... sem morala takoj dati vodo in kri. Spet preverjajo jetrne encime. Če bojo slabi, mi bojo takoj sprožili porod. Ob 2h moram poklicati v nm, da vidimo kje smo! In me je ratalo strah user posted image , ker si ne želim imeti sproženega poroda. Ampak če je treba, je pač treba.

Deya ... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Emily ... jaz ne bi bila tako prepirčana. Če ti je odtekla voda (oz. vsaj en del) bi se šla v porodnišnico vsaj pokazati in imela v avtu še torbo za vsak slučaj. Držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

Lindi in Michelle ... PRIDNI STA user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.10.2009 13:12:17   
Anonimen
Emilly ... men je odtekla prozorno bela voda, rdeča je bla pol po pregledu v P. Man je drgač odtekal po delih, ne vse naenkrat. Jst bi šla na tvojm mestu kr v P. Popadkov pa tut nism mela svojih kr dovg, so se šele v porodni začel.

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 26.10.2009 13:13:32 >

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.10.2009 13:18:21   
gorenka
Emily - tut jst mislm da bi se mogla it v p se pokazat...sej če nimaš izkušenj res ne veš kako in kaj in je boljš bit zihr, pa še vsaki se to mal po svoje dogaja se mi zdi...tko da jst bi vsaj poklicala

Crystall - upam da bo vse ok in bo porod naravno stekeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 13:22:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 13:24:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.10.2009 13:38:39   
gorenka
michelle - koko si ti pridnauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.10.2009 13:52:08   
Crystall
Moji izvidi so vsi ok user posted image user posted image user posted image  Tako, da grem v sredo spet na ctg in pregled. Do takrat bomo pa veselo user posted image , da bi še mal pospešli.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.10.2009 14:28:40   
*chance*
Super za izvide!!!user posted image user posted image user posted image
V sredo gremo pa rodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali bi šli že danes???user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, ne, počakajmo na sredo, da nas bo več!user posted image user posted image user posted image
Ufff kako je beden dan... nimam kaj počet potem pa razmišljam kdaj bi bil najbolj primeren trenutekuser posted image user posted image user posted image
Totalno sem že usekana od samega dolgčasa in lenobbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeee.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.10.2009 15:00:19   
Lara Croft

Chrystall - upam da so ti na pregledu kej pogruntali, ker ti res ne zavidam tvoje hude srbečice

Sem že nekajkrat šla mimo te srbečice... Bi samo rada povedala, da bo po porodu minilo... jaz sem tudi imela to srbečico in sem mislila, da se mi bo zmešalo... sem imela take joške, da se je ginekologinja ustrašila... trebuh bi tudi bil čisto spreskan, ma sem se nekako zadrževala.... na momente sem mislila vzet sirkovo krtačo in se spraskati do kosti... mi ni pomagalo nič... ama ništa...
G. ni imela pojma, mi je dala klaritin.... katastrofa... pol je bla šele kriza... uf, boljš, da se ne spominjam...

upam, da kmalu rodiš... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.10.2009 15:07:14   
stuhica
ja ja dejmo čakat na sredo .... hja men se pa dogajajo občasen slabosti... mi je bilo danes spet tako slabo.. pomoje zato ker mi cuker preveč pade pol pa hitr gor nasraste spet tkao da me spet heca tale cuker... sem že sita te hrane pa vsega za popent...

Kaj user posted image  razen telovadbe ki jo oj seveda noče bi bilo dobr še počet da se mal pospeš zadeva... a kak pretirana hoja, štenge, kuga... imam skoz izcedke take sluzaste... mi nič niso preveč všeč...

Chrystal ja mene tud ful srbi vse smao mene srbijo smao noge imam tud ful spraskane... je kr grdo za vidt ker mam že tolk prask... samo mi noben ni nič reku pa, no ja priznat morm da tud nobeden ni vidu... tako da.. no ja jaz upam da ni pr men kej narobe z temi jetrnim encimi...

Melitakkkkkk konnnnnnnnnnnnnčno        boš postal mamcia bomo jutr dihale s tabooooooooo user posted image user posted image user posted image

Michele a ti pa okna pucaš zdej še vsa aktivna to vidm da hočeš resn rodit  v sredo brez debate...
Si pa pridna sto na uro... men se ne da več ozirom asem čist izmozgana in brez energije... pa punce imam občutek da sem postal a prav depresivna zadnje dni... res nemogoča sem sama s sabo in z okolico kriza...

Dve kolegice ki st aimele včeri rok  sta obe naročene za sredo za rodit če se ne bo kaj dogajalo... sam nista na forumu...

v glavnem grem mal pogledat okrog kaj je še kaj takega razen likanja spet za uredit...

bi bilo fajn rodit... bemti mam cel kup predavanj zdej cel nobember pa do januarja pol se pa počas že nekhajo tako da me kr mal skrbi če bom sploh lahk hodila kej v šolo.... no ja upam da mi uspe v letošnjem letu nardit vsaj polovico se pravi vsaj ene 3-4 izpite od 6.. no ja bomo videli kako bo

Nečakinja je pa kolkr tol  vredu, ma bolečine v nogah ker ji niso mogl vseh delcev odstranit... tako  da .. ja kar se tiče spomina na to ji ob pa ostalo za cel življenje... sicer ne bo taka da ne bo hotla nkamor it ker je preveč ćžurerka, vendar mislim pa da se bo nad marsiktero stvarjo mal bolj zamislila.... kar je posvoje dobr smao žalostno da te en tak način šele včasih spravi h kakemu razmišljanju....

lepo se imejte in fajn rojevajteuser posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.10.2009 15:24:57   
muca*maca
Živjo, punce.

Jaz sem bila danes prvič na pregledu v P. in je bilo GROZNO.user posted image user posted image user posted image

Najprej sem čakala eno uro pred sprejemno, potem na CTG, kamor sem šla vsa zalimana od čakanja, pritisk samo 105/56 in niti CTG ni bil dober. Grem na pregled k zdravniku, je bil en grobjan, ki me je tako vaginalno pregledal, da so mi šle solze na oči in se sploh nisem mogla pomirit. Čist sem bila iz sebe, solze so mi kar dol po obrazu lile, pa mi pove še, da CGT ni v redu, da morm it neki sladkega pojest in še enkrat. Da je MV popolnoma nezrel, kot 14 dni pred PDP, jaz sem pa že en teden ČEZ PDP.

Grem na kavo in sendvič in muffin, se komaj malo pomirim in nazaj na CTG. Otroček me veselo brca, jaz si mislim, zdaj pa bo. Jok! Dohtar velepametni mi reče, da ni nič bolje (čeprav je bil utrip otročka skoz nad 140!) in da naj pridem še enkrat na kontrolo ob 7h zvečer!!!

Kr nekiiii... Komi sem prišla ven iz porodnišnice, se zadržala, da se nisem sredi ceste zjokala in poklicala mojega. Šla domov in direkt v posteljo.

Zdaj sem malo bolje - psihično - otroček še vedno brca, jaz pa ne vem, kaj naj naredim. A naj grem nazaj danes zvečer - še vedno zmatrana od včeraj in s fuuul odporom do tega zdravnika, ali naj grem jutri zjutraj??? Ko bom spočita?

Nočem, da me obdržijo notri, nočem, da mi sprožijo porod, nočem, da delajo neki na silo, sploh ker je še čas.

Mogla sem dat mal ven iz sebe, ker tako groznega pregleda nisem imela v celi nosečnosti.Moja G. je pa na dopustu ravno ta teden user posted image

user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.10.2009 15:44:02   
pattaya
Muca maca idi po mojem mnenju danes nazaj na ctg, ker zdaj zvečer bo ziher drugi zdravnik, jutri zjutraj pa se lahko zgodi da bo spet isti.

Sem mela samo ctg v P, pa sem vprašala da kaj pa kaki uz ali vaginalni pregled, pa je rekla zdravnica da to se dela samo po roku. Pa me je vprašala zakaj, pa sem rekla da me skrbi glede teže, ampak ona sploh na to ni nič odgovorila, si je misla, saj boš ti rodila težkega otroka ne jaz. Ponovni ctg in upam da tudi potemtakem pregled pa imam v petek, če se prej ne bo kaj zgodila samo od sebe.

Dans sem že dobila tri sporočila, da kaj je že kaj ali še nič. Pa sem na take ful jezna in sem eni napisla nazaj, da ko bo bo že izvedela, prej pa mi treba tečnarit. Jaz ne vem, da eni ne razumejo, da tudi nam ni fajn to čakanje po roku.

Zdaj pa si grem tudi jaz malo odpočit.

Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.10.2009 15:44:38   
tea85
muca maca- to pa res nisi prijeten pregled mela, boga... jaz mislim da boljše da greš jutri zjutraj, ker še te res kje brezveze not zadržijo.

no, jaz sem tudi danes končala z čistilno akcijo. celo spalnico sem spremenila, pohištvo eno razdrla drugo prestavla, in zdaj je več placa, tako da bo kinderpetek prišel lepo v spalnico. sem še vse posesala. spucala ostale prostore, se pobrila, glavo oprala, sedaj še najedla in sem kompletna user posted image me pa križ takoo boli, da je za znoret, sem učitno malo pretiravala.

jutri pa pregled, me res zanima, kakšen pregled bo ju3 tole.

aha, sredo smo si rezervirale za naše user posted image , no tako da takrat moremo imet akcijo vsaj večina , hehehe...

no, zdaj pa bi se mi prilegla kakšna kavica...morem najdet kakšno kanditatko ali kandidatauser posted image ki mi bo družbo delal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.10.2009 15:44:46   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

lenika- pa saj lahko spremljaš številke na CTG-ju tudi sama. Pri nas vidim utrip srčka in vrednost jakosti popadka na displeju. Za popadke je sestra rekla, da to ni čisto natančna vrednost. Pri meni so se zadnjič vrtele številke od 5 do dvajset- torej nič. user posted image

Pri nas se utrip sliši, pa na list se izpisujejo popadki, ni pa nobenega displeja. Samo tisti list je v takem položaju, da med ctg-jem ni variante karkoli videti. Ko je bilo konec, pa je zdravnik samo pogledal in rekel, da naj se vrnem v sredo. Edino sem uspela videti preko njegove rame, da črta ni ravna. Kaj in kako pa to pomeni, pa pojma nimam. Očitno nič resnega, drugače bi menda že kaj rekli.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:45:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?