|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 12:04:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Aprilčice 2010
26.10.2009 12:31:14   
tatly
evo se moj busi
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.10.2009 12:34:43   
NATAŠA35
kako lepi bušiji, se bom še sama slikala in dala gor slikico...

meni je v tej user posted image ful vroče, tako da sem velikokrat v kratkih in poletnih cunjah, ker ne prenesem vročina...ne vem kako bo sedaj, ko se je ura premaknila, sigurno bom prej mrknla v deželo sanj...samo kaj ko prespim svoje ure, se potem zbudim in ne morem več zaspat...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.10.2009 12:42:03   
Di_Di
Dan

Včeraj sem pozabla Spella dobrodošla med nami! user posted image
Katy83 user posted image   lep buši maš!

Getreal
hvala za vse informacije, bomo šli kej drug teden pogledat takrat verjetno že ne bo  več takega navala. Hehe ne vem zakaj sam men se zdi da so moški vsi isti ko morjo zdraven po štarcunah hodit. Pogledaj kar jih zanima pol pa gremo gremo user posted image drugače pa upam, da se čim prej pocajtaš! ;)

Hmm tintin če tko pogledaš je tud pršut surovo meso sam posušeno user posted image Argojuhca zdej si mi nardila še večje gušte user posted image user posted image jaz sicer tu pa tam ukradek user posted image košček suhe samale k ga ne zdržim gledat kako se on baše. user posted image drugače pa tud jaz jem gobe in to kr domače uložene... ne vsak dan ma tu pa tam mi paše pa si jih mal uzamem iz hladilnika user posted image mmm njami

Jaz bom tud najverjetneje šla kr gor na hrib v Izolsko porodnišnico, čerpav me je moj vprašal če bi šla v Postojno... sam ne vem če mi bo gli takrat do vožnje, sicer je samo pol ure do gor ma vseeno... moj bo sigurno imel dirke tko da bo kr verjetno najbolje tu pri nas. Razen če se bomo tisti čas našli pri mojih v Trbovljah al pa pr njegovih na Koroškem k smo en tak mix user posted image user posted image joke ne ne bomo kr doma na obali ostali

no ja prej se moram pozanimat če mamo tu pri nas PCA, sestra mi jih je priporočala to al pa epiduralno sam se nisem odločla še al bom kej uzela al ne. Se mi pa ne zdi fer to da so te zadeve v nekaterih porodnišnicah za plačat med tem ko so v drugih zastonj.

Tatly kak lep buši maš user posted image user posted image

Moj se pa kr skriva. user posted image Saj res vidim da grejo kilogramčki pri večini gor... pr men pa dol user posted image še manj me je skup kot pred nosečnostjo. Čez poletje sem bla mal bajskika sem mela večji buši kot zdaj in 52 kg zdaj jih mam pa le 50 user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.10.2009 12:43:15   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

No, tanika1, hvala.
Vidim, da nimam samo jaz takšnih "problemov" in da nas bo kar nekaj. Ker ko me prijatelji sprašujejo, kje bomo živeli in jim povem, kako se bomo malo selili, mi vsak nameni tak čuden pogled.
Tako, da zdaj smo že tri, ki si bomo lahko delile izkušnje s tem.

Otroci so zelooooo prilagodljivi. Ponavadi smo starši tisti, ki včasih preveč kompliciramo, to vam govorim iz izkušenj. Midva z možem sva namreč takoj po porodu delala tako, da sva bila vsak vikend pri njemu doma med tednom pa pri meni (kar je razlika cc. 70km) pa ni imel Ciril zaradi tega nobenih problemov. Zdaj je tega sicer manj, ker si ustvarjama nov domek in se bomo na spomlad verjetno selili. Tako, da glede tega se ne preveč bat, še zanimivo bo to otrokom splo, ko bodo začeli malo dojemati stvari in osebe okoli sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.10.2009 13:14:44   
neka_noč

Glede cepljenja-
Ravnokar sem na svoj mail dobila tole:

http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM&feature=topvideos

Sicer gre za cepljenje za navadno sezonsko gripo, a vseeno....

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.10.2009 13:16:05   
tintin
Di_di:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4571352,5149593#msg-5149593

Dilema biftek, pršut: pri pršutu (kupljenem seveda!) je meso preverjenega porekla in je običajno tudi veterinarsko pregledano. Podobno najbrž velja tudi za kupljen biftek. Domačega pa nič od tega jaz ne bi jedla.
Enako velja za sire.

Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.10.2009 13:16:29   
ela24
Pozdravljene!
Sem že iz pregleda. Čeprav sem danes kar malo razočarana, kljub temu, da je hvalabogu kot kaže vse dobro z našim malčkom. Ginekologinja me je tako na hitro pregledala, sploh nisem uspela sledit, tako je šlo mimo. Sicer moram jemat dodatno še poleg centramed mami (ki ga kdaj pa kdaj tudi pozabimuser posted image ), magnezij. Pa sem si kupila v lekarni zdaj pa sem opazila da zraven vsebuje še vitamin C. Ali katera ve, koliko lahko vitamina C dnevno? Za magnezij mi je rekla, da ne morem preveč, zdaj pa ne vem kako je z vitaminom C. Zravn magnezija ga je 120mg, zdravn centrameda pa tudi 120mg???
Tiste ki imate izkušnje, kaj je narobe v primeru da imaš premalo magnezija?
Čestitke vsem za lepe trebuščke. Vidim pa tudi, da se nas bo dosti lotilo preselitve do rojstva otročka. Tudi naju še čaka. Pa še nisva niti začelauser posted image
Ikea je tudi meni všeč, čeprav jaz hodim v Graz, mi je najbližje. V glavnem po kake prčkarije, da se znebiš denarja, pa sploh ni na seznamuuser posted image
Zadnjič je ena omenila otroško pohištvo od Stokka, in da je ful drago. Kar je resuser posted image  No, hotla sem ji predlagat, da mogoče preveri, da ji kak mizar napravi ponudbo, ker bi lahko čisto isto stvar dobila za verjetno občutno manj denarja. Edino nalepke stokke ne bo imelauser posted image
Ker ko včasih z mojim pogledava v kakšni otroški trgovini npr. previjalne mize, se kar zgrozim kakšne cene imajo, pa da bi še bla kvaliteta, te pa čisto "gingavo"user posted image  Tako, da sem prav vesela, da mi bojo to doma v delavnici nardili za manj denarja, pa malo bolj močnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 13:24:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.10.2009 13:26:41   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Pozdravljene!
Sem že iz pregleda. Čeprav sem danes kar malo razočarana, kljub temu, da je hvalabogu kot kaže vse dobro z našim malčkom. Ginekologinja me je tako na hitro pregledala, sploh nisem uspela sledit, tako je šlo mimo. Sicer moram jemat dodatno še poleg centramed mami (ki ga kdaj pa kdaj tudi pozabimuser posted image ), magnezij. Pa sem si kupila v lekarni zdaj pa sem opazila da zraven vsebuje še vitamin C. Ali katera ve, koliko lahko vitamina C dnevno? Za magnezij mi je rekla, da ne morem preveč, zdaj pa ne vem kako je z vitaminom C. Zravn magnezija ga je 120mg, zdravn centrameda pa tudi 120mg???
Tiste ki imate izkušnje, kaj je narobe v primeru da imaš premalo magnezija?

Vitamina C tudi ne more bit preveč, ker je vodotopni in se pač izloči, kar ga je preveč, tko da kr brez skrbi.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.10.2009 13:26:42   
pupa*81
ela24 kolkor vem vitamina C ne moreš predozirat, ker se sam izloči... ammm, greš lažje na kakico user posted image za magnezij pa ne vem. to je splošno, ne vem kako je pa za user posted image . najbolš da kar v lekarni vprašaš.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.10.2009 13:32:33   
ela24
O hvala vam za odgovore v zvezi z vitaminom Cuser posted image  Tudi za magnezij mi je rekla, da če ga je preveč imaš pač prebavne motnjeuser posted image  To se mi že v nosečnosti tako pogosto dogaja tako, da če bo to res bom tako skoz na školjkiuser posted image
Za seznamček, zredila sem se 0,3kg do zdaj.
Pa da ne pozabim ,ker zmeraj pozabimuser posted image  Majčko bi jaz tudi imela črno na v izrez, št.44 (za ziheruser posted image ), z napisom pridem aprila.
Samo, da nekaj omenim, nisem 100%, ampak mislim, da bodo napisi na majčkah morali biti isti, ker je ravno zato takšna cena, ker se ista serija tiska. Lahko pa še preverim, ampak mislim pa da je tako.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.10.2009 14:22:37   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

memole-glede neta in foruma jaz bi bla v prvi nosecnosti cist zgubljena,nevem kje bi zvedla kaj vse potrebujem za bebija,se mi ne zdi tak slaba stvar ce si kaj novega preberes

No jz prvo nosečnost nisem bla na forumu ker nisem imela neta in sem si vse v revijah mama prebrala potem pa sem dobila net in se prijavla na RR,mama,otokzakladov(ta sicer ni za nosečke je za ustvarjalke) in še kakšen bi se našel!
Mi je blo prav fajn ker sem potem klepetala z mamicami isto starih otrok in smo si medsabo pomagale in dajale nasvete!
Meni se zdi prav fajn da to obstaja saj v revijah piše pač kar piše ne piše za vsako stvar da so si otroci različni in ne piše vse točno iz prve roke!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.10.2009 14:23:54   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

mene pa nekaj zanima katere ste ze ble nosece?a ste jedle biftek?namrec jaz ga prvic nisem upala in mi je fenomenalno dober zato so mi vedno delali ribjega ampak ni cez orginal biftek
kepica-ko bos se kaj potepala po ormozu javiiiiiiiii

Jaz ga nisem jedla in ga niti ne jem ker mi je bljak!user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.10.2009 14:25:45   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: spella

Ojla!

Še jaz se vam pridružujem....mal pozno (sem že v 15 Tuser posted image ), ampak imam doma že dva sončka user posted image staro 4leta in user posted image , ki bo kmalu 2. PDP mam 20.4.2010 in upam, da me še sprejmete medse, glede na to, da sem tale forum malce zanemarjala od zadnje nosečnostiuser posted image . Mogoče je katera še iz prejšne serije spet tukajuser posted image . September 2005 in november 2007.

Pozdravljena in čestitke!

Jaz sem iz 2005 sam takrat nisem še uporabljala foruma!user posted image user posted image

Pa dobrodošla med nami!

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.10.2009 14:28:41   
tatly
cojka-ne se bat na koncu bo ta ko velik da ti bo ze sel na zivceuser posted image
memole-mislim da je takih kot si ti malo ki jim je biftek blekuser posted image bom ga drugo leto jedla se namesto tebeuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.10.2009 14:49:49   
didi5
Pozdravljene punce!!!

Izabela 07: Jaz nisem nič kupovala preko teh strani, ampak sem šla raziskovat malo, al je res nasplošno tako slaba ponudba. No zdaj mi je pa prijateljica (ki je rodila pred 12 dnevi) prinesla en haufen hlač trenerk in tunik (jih kje že ona podedovala, ampak so v zelo dobrem stanju - baje pa so bile večina kupljene v Italiji), ker jaz takih modelov še res nisem videla. Je pa res, da v mb in okolici razen HM in CA težko še kaj najdeš (ker zame je La Vie ali pa Mamita definitivno predrago, že prej omenjeni trgovini nista glih poceni). Za zgornje dele pa itak ni problemov - je letos moda naklonjena nam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Biftek: ne mi ga niti omenjat, ker ga lahko pojem kilo sama!!! Vprašanje? Ali je biftek nevaren samo zaradi toksioplazmoze (?) ker jaz sem jo že zdavnaj prebolela in se ne rabim pazit glede tega?

Coca-cola. Zakaj pa te naj ne bi pila???? Jaz sicer itak nisem navdušena konzumatorka gaziranih pijač ampak zdaj mi pa tu in tam kar paše. sploh ko me mantra nizek pritisk (in ker mi kofe več ne paše v meni potrebnih količinah) me coca cola kar dvigne.

Porodnišnica: Jaz se odločam med Ptujem in Mariborom. Maribor predvsem zaradi možnosti epidurale, čeprav sem izvedela eno slabšo novico. Čeprav je bilo rečeno, da je po novem v mb epidurala možna non-stop (to so ob prijavi rekli tudi moji prijateljici), pa je dejansko možna le do 22.00 zvečer (kar je ugotovila na dan poroda, ko je prispela cca. 22.15 in si noben ni upal več poklicat zdravnice, ker je BAJE STROGA). Sicer sem pa od vseh svojih kolegic, ki so rodile v Mb poslušala podobno zgodbo - v porodni sobi so še kar OK na oddelku pa polooooomija!!! Neprijazni v nulo!

Ptuj je meni pač najbližje (cele 3 km), ene i9majo dobro izkušnjo druge slabo ampak meni se gre predvsem za lajšanje bolečin. Poroda se bojim ko satana!!!

Uf kako sem se razpisala. Sem nekje prebrala, da je danes najbolj NEPRODUKTIVEN dan v letu zraradi prestavljene ure. Bo že držalo, ker meni se res danes ne da.

Lep dan vsem!!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.10.2009 14:59:06   
memole
Ejla!

Kako ste?

Ste se pa v redu razpisale!

Jaz sem bla v soboto v Lj mal zapravljala sem si hlače kupila in me je skor kap zaradi cene a morejo res bit tako nabite cene?
Še dobro da si nisem še majčko ki 30 eur je pa tudi malo pretirano!
Katastrofa kakšne cene!

Jaz se nisem šparala v prvi nosečnosti s hrano,sem jedla majonezo,sem jedla burgerje,pila coca colo celo nosečnost lizala sladoled vsak božji dan pa ni važno kera ura je bla to je blo na seznamu,tudi salame sem jedla in sedaj je isto,pa tudi francosko in pršut njamiiii temu se ne odpovem za nič na svetu!Jem tisto kar mi paše in kar mi diši!user posted image user posted image
Tatly ti kar dej boš mela razlog zakaj ješ toliko več pač rečeš da je na mojem krožniku ostalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom rodila v Izoli če pa naletim na isto sestro pri sprejemu se bom pa samo obrnila in šla v Postojno!user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem pa cel dan preležala ker me je glava bolela pa slabo mi je blo sam nisem bruhala,danes je pa ok!

Lepe bušije maste no sej jih imamo vse!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je lep sončen dan in ga bove z tamalo izkoristle,bove šle na en sprehod potem pa na plavanje,ima danes tečaj zadnji dve uri in upam da bo splavala!user posted image user posted image

Upam da nisem kej pozabila ko pa ste toliko napisale da sem že sproti pozabla kaj sem brala!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa kosilo delat!

Aja glede selitve in tega mi smo se tudi selili vsak vikend je pa to trajalo samo eno leto!
Namreč prej smo živeli v Sp.Idriji pa smo se za vikend vozli k mojim na obalo al pa k njegovemu očetu ki je sicer bliže je bil samo eno mesto naprej(Cerkno)!Pa je tamala spala celo pot tko da ni blo problemov!
Sedaj smo pa na obali tko da gremo enkrat do dvakrat na mesec k očetu za vikend!

Lep dan vam želim in se oglasim kej zvečer če me ne bo prej zmanjkalo!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.10.2009 14:59:38   
Getreal
tanika in cojka sej nas je zgleda kar ene par takih nomadk user posted image jz tudi še študiram in zato morava bit med tednom v Ljubljani..Sam sva pa oba Ajdovca in rada prideva domov, tko da bomo za vikende 100% "doma". Pol pa mamo tut mi počasi v roku par let (upam da sam 2 al 3) it v svojo hiško tko kot vi cojka user posted image Sicer pa je tud meni čudno razlagat kolegom kako bomo mi vse to zmogli in kaj da bomo vse mi scoprali, samo sej večina jih kar razume, da naju je situacija malček presenetla in da je taka rešitev še najbolj logična user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 26.10.2009 15:05:17 >

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:02:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.10.2009 15:05:27   
neka_noč
Glede magnezija; v kolikor ga konzumiraš premalo se ti lahko zgodi , da boš dobila strašne krče v nogah oz. žilah. To se je meni dogajalo v prvi user posted image in čim sem pozabila 1x vzeti magnezijevo šumečo tbl. me je ponoči tako zagrabilo - bil je cel user posted image . Boli kot ko te zagrabi krč, le da x100 . vsaj moja izkušnja je bila taka. Moram pa jutri vprašati g kdaj naj ga začnem jesti. No, v manjših količinah (skupaj s kalcijem) ga že jem. 

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.10.2009 15:06:42   
Getreal
pol se bomo pa glih zamenjale user posted image za vikende boš ti Ljubljančanka, čez teden pa jz user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.10.2009 15:36:19   
nincy29
iz okolice nove gorice..natančneje miren.ampak od januarja dalje bom pa se v novo gorico z mojim preselila.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.10.2009 15:37:00   
Anonimen
Ojla čvekice!

Vidim, da imate kar debate. Upam, da bojm vse pokomentirala.

Jaz sem odločena, da rodim v Postojni, to sem govorila že preden sem zanosila. Pa zdej imam tud G v Postojni, tako da se bomo kar do tja zapeljali, če nas ne bo malček prehitel.

Glede hrane- jaz jem tisto kar mi paše. Tud suho salamo in kdaj kak košček pršuta. Ne morem jaz jest npr Poli in gledat mojga kako uživa v suhi salami.

Pa kok mate lepe in velike bušije. Men se niti pol tok ne pozna, pa bi rada da se mi. Ampak sej napredujemo. Sta učer kolega rekla, da se mi že končno mal vid, da se neki dogaja.

Spella pozdravljena. Jaz sem zdaj že 2x doila inekcijo pri zobarju. Mi je rekla zobarca, da to nič ne vpliva na plod, tako da brez skrbi.

Midva greva pa jutri po službi če bo čas mal pogledat v Ikeo. Komaj čakam. da vidim če imajo kaj pametnega za otročke.

Kakšna bo cena majčke? Pa kako nej vem katero veliksot si moram naročit?

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.10.2009 15:39:25   
nincy29
tatly waw kako lep buši IN VELIK!!
ko sem pogledla da si v 14. tednu komaj samo...woow...res se ti že ful pozna.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?