|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
26.10.2009 12:44:06   
IVYY
samo, da vas na hitro pozdravim...danes je moj prvi dan v službi po skoraj 3 tednih...
vse skupaj je čudno, ampak se bom navadla...

objem vsem in en lep dan vam želim

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.10.2009 12:44:54   
rojena77
Gigi, jaz sem v Mb, sicer IVF, ampak moram jemati kontracepcijske!

Najboljše pa itaq da vprašaš v ambulanti!

Lp

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.10.2009 12:46:08   
rojena77
Ups, sporočilo je namenjeno Metuljci

Lp

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.10.2009 12:46:47   
kimsy
bozza - user posted image  user posted image   user posted image  za user posted image . A ni danes lep ta oblačen dooolg ponedeljek? user posted image
mismis - ja res je kul, ko je manjša gužva na cestah, sam jst bi tud bla doma! user posted image  Hočem počitnice! Si dopust šparam, da ga izkoristim pred porodniško!
s.suzi - upam, da se user posted image  kmal prikaže!
Barbi.G - nč hudga če še nisi na 0. Men so suprafact podaljšali za 1 tedn, pa pol še 2 dni in se je izplačalo. user posted image  Počasi se daleč pride!
fargi - skoz mislim nate in fulllll držim pesti!
diana - sam da si bolš!
Špelka - upam, da je bilo znosno in da je čim več celic!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.10.2009 12:47:18   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Gigi, jaz sem v Mb, sicer IVF, ampak moram jemati kontracepcijske!

Najboljše pa itaq da vprašaš v ambulanti!

Lp

Evo se mi je zdelo, da krivo vero učim. A tudi v kratkem postopku morate jemati kontracepcijo?
No, to pa nisem vedla.

Metuljči sorry.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.10.2009 12:54:01   
MP30
Drage punce, lepo prosim za vašo pomoč. 1. IVF je bil pri meni žal neuspešen, spontan ciklus. Zdaj mi je bilo rečeno, da "štartamo" naprej. Ali mi lahko katera pove kaj to pomeni, kakšen postopek me čaka za 2. IVF? Hvala in bodite uspešne.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.10.2009 13:07:49   
Špelka
ČAo!

Jooojjj, punce zlate, hvala za nvijanje!!!! user posted image user posted image user posted image  Tolk podpore kukr je tle or, človk ne vidi lepa! user posted image user posted image user posted image  Še enkrat hvala in - je pomagalo! Kljub srahu je bla punkcija skor neboleča, sej veste amo uno zoprno skelenje pr vsakem vbodu. No pridelala sem 10 celic, kolk so kvalitetne in kako se bodo oplodile bomo vidl pa 31. 10., ko imam ET! Seveda upam na čim boljši rezultat!

Bozza - punca, tako se dela, vse čestitke tudi z moje strani! user posted image user posted image user posted image  Pa čuvaj svojo pikico ali pikici! Srečno nosečnost!

Suzi - naj M čim prej pride!

Vse, ki čakte test - naj vam čas čim hireje mine!

Vse, ki še hodite na UZ - naj jjačka pridno rastejo!

Vse ostale - uživajte današnji dan!

Nč, zdej gre pa kokoška mal v horizontalo lizat rane in počit, pa se beremo! user posted image

ČAo!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.10.2009 13:16:32   
Fargesia
Punce, WP vam sporoča: " v petek zvečer sem bla tolk uboga, da sm mislila, da bo me morl peljati na urgenco
tak me je trgal notr kot bi mi dobesedno notranje organe kdo trgal narazen.sred noči sm se zbudila in šla na wc.. tam sem skor od bolečin skup padla.v soboto je prišel moj ati in njegova na kosilo.. zjutraj je bilo vse ok. ko je bila ura dve, me je začelo ponovno zvijati, da tud sedet nism več moglapotem je ati odšel domov, ker je videl, da tud sedet ne morm več in sta mi rekla naj se uležem.nato sem se šla uleči in grem ponovno na wc kjer pa mi med lulanjem pade ven krvni strdek ki je bil velik skoraj toliko kot moja pest.po operaciji nekaj dni nič, potem pa vročina in nenormalni krčisedaj še vedno imam mal krčev in strdkov vendar se da zdržatma jst nism mogla verjet, ko sm vidla kak velik strdek je biladijo pamet. naslednji dan nisem imela več vročine.mogoče pa so pri tej laparo moje velike endometriome sam spihal ven, pa so se nekje zagozdil in je zdaj to vse skup ta velika kepa ven padla.....
LEPO VSE POZDRAVLJA in pravi, da nas bo preko telefona spremljala.
BOZZA, TEBI PA ISKRENO ČESTITKA!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.10.2009 13:48:45   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Punce, WP vam sporoča: " v petek zvečer sem bla tolk uboga, da sm mislila, da bo me morl peljati na urgenco
tak me je trgal notr kot bi mi dobesedno notranje organe kdo trgal narazen.sred noči sm se zbudila in šla na wc.. tam sem skor od bolečin skup padla.v soboto je prišel moj ati in njegova na kosilo.. zjutraj je bilo vse ok. ko je bila ura dve, me je začelo ponovno zvijati, da tud sedet nism več moglapotem je ati odšel domov, ker je videl, da tud sedet ne morm več in sta mi rekla naj se uležem.nato sem se šla uleči in grem ponovno na wc kjer pa mi med lulanjem pade ven krvni strdek ki je bil velik skoraj toliko kot moja pest.po operaciji nekaj dni nič, potem pa vročina in nenormalni krčisedaj še vedno imam mal krčev in strdkov vendar se da zdržatma jst nism mogla verjet, ko sm vidla kak velik strdek je biladijo pamet. naslednji dan nisem imela več vročine.mogoče pa so pri tej laparo moje velike endometriome sam spihal ven, pa so se nekje zagozdil in je zdaj to vse skup ta velika kepa ven padla.....
LEPO VSE POZDRAVLJA in pravi, da nas bo preko telefona spremljala.
BOZZA, TEBI PA ISKRENO ČESTITKA!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šla na njenem mestu nazaj, kjer so jo operirali. Meni se to ne zdi normalno, skozi kakšne bolečine je reva morala. Pa da jo z UZ pregledajo, če še kje krvavi. WP, če bereš, premisli, če ne bi šla raje malo se pokazat. Že to, da take močne tablete proti bolečinam jemlješ, je hudo, tole je pa preveč.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.10.2009 14:58:35   
sonček33
WP user posted image , morda bi bilo res dobro it na kak uz. Žal mi je, da se ti to dogaja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.10.2009 15:07:53   
cukica
WP jaz ti tud svetujem da pojdi nazaj na pregled ker to ni v redu in bolje prej kot kasneje,res ti svetujem da se odpraviš do urgence,...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.10.2009 15:29:28   
mismis
Wp, držim pestke, da se tole tvoje sra.nje čimprej uredi user posted image user posted image

Špelka user posted image user posted image user posted image  bravo za 10. celic, to je super izkupiček

Kimsy, kako je bilo z izvidi za sladkorno, upam da je vse ok?

cukica, kdaj imaš prvi UZ?

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.10.2009 15:31:44 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.10.2009 15:30:57   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 26.10.
BarbiG - UZ
bayb77 - UZ
Špelka - punkcija

Sreda, 28.10.
bayb77 - UZ

Četrtek, 29.10.
Biba77 - Gonal
Tanja_Jes - UZ

Petek, 30.10.
Nellika - UZ
gasilka - UZ
Tiki55 - UZ

Sobota, 31.10.
Špelka - ET

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ

Petek, 06.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline

OBJEMČKI 

user posted image user posted image  Arneja, Naska, Kleja80, Sunia, vrtnica.m, Bit, S*, Lastovka79 user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Bozza greje   user posted image user posted image   test 26.10.
Dysan greje   user posted image user posted image   test 02.11.
Fargesia greje   user posted image user posted image   test 05.11.
picola1 greje    user posted image   test 05.11.
gospodarica greje   user posted image user posted image   test 06.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image   Cukica (LJ)

user posted image  Tinkamiška (LJ)

user posted image   Bozza (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.10.2009 15:58:32   
miklarom
WP- kot so že povedale punce , pojdi nazaj in naj te vredu pregledajo, da ne bo še kaj hujšegauser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.10.2009 16:36:36   
gigi1
WP user posted image user posted image user posted image  tako trpet je pa že preveč. Hitro pejd nazaj, kot so ti punce že svetovale.

Špelka user posted image  user posted image  user posted image  za čisto 10ko. Zdej pa veliko pij in počivaj.

Kimsy kako je s cukrom?

MP30 dobrodošla. Težko ti kaj  razložimo. Najprej nam napiši v katerem centru si in v kateri postopek te bodo dali. Dolgega ali kratkega? Potem ti bomo lahko kaj več napisale. In naj bo tokrat uspešno user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.10.2009 16:39:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Uf. A si ti v MB? To pa ne vem user posted image . Meni se zdi, da se jih v kratkem postopku ne jemlje. Nisem pa ziher. To bi ti morala katera iz centra v MB povedat.
V LJ in PO (pri Rešu) se sploh ne jemlje kontracepcije

kolk je meni znano je v MB vse kot dolgi postopek-nisem pa 100%.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.10.2009 16:42:50   
zarja1

WP user posted image user posted image user posted image  tako trpet je pa že preveč. Hitro pejd nazaj, kot so ti punce že svetovale.

ma ja WP to ziher ni normalno. Držim pesti, da boš čimprej čimbolj fit.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.10.2009 17:45:14   
gospodarica
bozza...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.10.2009 18:18:04   
Anonimen
WP, takoj pojdi nazaj na pregled. Naj te pregledajo, ker to res ni normalno, da te tako boli in da grejo cele kepe iz tebe.

Punce, a je tukaj kakšna arhitektka ali kaj podobnega? Rabim en barvni nasvet..user posted image

(odgovor članu gospodarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.10.2009 18:54:54   
kimsy
mismis in gigi - a tukaj sm se pa pozabila pohvalit? Moj drugi cukrtest je bil na srečo negativen. Sm se pa vseeno ene manjše diete lotila, nič cukra, samo črn kruh, več manjših obrokov, po šesti zvečer nč, pa full sadja...Bolš preventiva kot kurativa! Pa tud mal na kilograme bom s tem pazila!
WP - drži se!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.10.2009 19:19:17   
gasilka
Pozdravljene!
Tanja_Jes
Hvala, sam negre brez modric user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.10.2009 19:28:17   
vrtnica.m
Dober večer punce
moram se nekomu izpovedati, pa vem, da ste ve ta prave, ki razumete stvar.
Danes je imel moj razgovor pri dr. Drobniču in nama je dal karte na mizo. Ni nobene variante, da zanosiva po naravni poti. Ima res zelo, zelo slabe "plavalčke". In tudi nobena zdravila ali kaka terapija mu ne bo pomagala - rekel mu je, da če nama bo v tolažbo, da se lahko pozanima če je kateri moški bil na istem v njegovi družini user posted image Skratka, edina pot je z umetno oploditvijo. En postopek IVF je že padel v vodo, tako da drugo leto s tem da vema da ni možnosti po naravni poti, v nov postopek IVF user posted image   Saj vem, da bo uspelo enkrat, le obupati ne smem. Drugo leto bom stara že 33 let in si res želim da bi uspelo (saj bo počasi 4 leta kar se trudiva na bebi).

No, sedaj mi je lažje pri srcu.

Aja, imam še eno vprašanje punce - čisto izven teh postopkov. A mogoče katera ve za kako stanovanje (eno in pol sobno stanovanje) v Ljubljani za najem za kakih 400 € + stroški?

Pa da ne pozabim: za vse punce navijam user posted image in naj vam čim prej uspe user posted image

l.p.
m.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.10.2009 19:38:13   
zarja1
Vrtnica mogoče moraš na to gledat tako, da vsaj vesta kje je problem. In za vsak problem se najde rešitevuser posted image .
Jaz verjamem, da vama bo ratalo. Logo, ti postopki niso željeni, a pripeljejo do željenega čudeža-user posted image user posted image in edino to je važno. 33 let pa ni starost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače, pa...a veš kolikim so že rekli, da naravno ni opcija....pa so jim dokazali z user posted image drugače. Najina, no kolegica od mojga, če smo natančni je prvega user posted image naredila z IVF (3. poskus), naravno ni in ni ratalo. Blo je vse narobe z njo, on je imel slab spermiogram in v glavnem ni možno diagnoza zanosit po naravni poti. V času ko je še dojila ji je blo iz dneva v dan bolj slabo...in zdaj je mesec pred rokom za drugega user posted image in šteje letos 38 let. Vse je mogoče!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.10.2009 19:47:37   
vrtnica.m
Zarja1 - saj vem da še nisem glih tako stara user posted image .
Samo počasi se novo leto bliža in spet bomo eno leto starejši user posted image hehe

Hvala ti za besede ki si jih napisala. Poznam jaz tudi en par (še dobri prijatelji smo), ki sta dobila od dveh specialistov odgovor, da ni šans da zanosita (z njo narobe, z njim katastrofa), pa je sedaj že drugič noseča po naravni poti. Tako, da verjamem, da je vse mogoče. In če ne bo tako uspelo, bo pa pač s pomočjo medicine in vas tukaj punc, ki ste super in v veliko pomoč.

l.p. m

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.10.2009 19:58:41   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Uf. A si ti v MB? To pa ne vem user posted image . Meni se zdi, da se jih v kratkem postopku ne jemlje. Nisem pa ziher. To bi ti morala katera iz centra v MB povedat.
V LJ in PO (pri Rešu) se sploh ne jemlje kontracepcije

kolk je meni znano je v MB vse kot dolgi postopek-nisem pa 100%.

jaz sem v MB in sem prej imela dolgega, ker sem preburno reagirala na zdravila, bom zdaj imela kratkega, tak, da verjetno prakticirajo oba

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?