LINDI
|
Michelle ja,lahko zastopim,kako je to brez pomivalnega,mi ga tudi tam,kjer zdaj delajo nimamo,kakšno streho že to rihtate,a zase,za hiško,ali za konje,malo sem pozabila,moram reči,da so zelo pridni,ni kaj pri nas jih je več je pa okoli 100 kvadratov,pa so zamenjali samo rimlne,pa dile nabili,pa folijo gor,saj tisti ,ki pomagajo zraven so zelo pridni,tisti,ki pa računajo,pa 2 bluzit,2 pa ful delata,tako,da računam še 3 dni,upam,da bo....Če se bo meni tako zavleklo,greva lahko obe skupaj v sredo roditi .. Ampak upam,da se vsaj malo bolj dogaja,vsaj na ctg,da se bi kaj več videlo....sporočim popoldan Ena je spraševala,katera bo še rodila V Ljubljani- moja malenkost Stuhica,ja,to je res grozno ,jaz sem tudi pri poročilih videla,kaj dogaja takim ljudem meni ni čisto nič jasno...že tako imajo nekateri kruto življenje,zakaj mora potem tak osebek potem nekomu ,ki ni čisto nič kriv prizadejati take stvari,tega res ne razumem,upam,da bo nečakinja čimprej okrevala,in da ne bo zdaj preveč psihčno trpela...
|