|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.10.2009 19:01:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Majčice 2010
25.10.2009 7:44:37   
Mubi
Pozdravljene!
Rabim nasvet....
V petek sem bila na pregledu, in je ugotovila da imam neko okužbico ali pa glivice....ne vem točno, nisem razumela. Z user posted image je vse ok, sam pač to morm odpravit, saj je tudi zame nadležno, ker se mi je pojavil močan beli tok. In tako mi je dala neke vaginalne svečke Gyno-Daktarin. sem v 11.tednu, v navodilih sicer piše, da v prvem tromesečju ni priporočljiva uporaba. ampak če ti zdravilo priporoči G ne more bit nič narobe, pravim jaz....No in včeraj sem uporabila prvič to svečko. Danes zjutraj pa sem opazila čist, čist, čist mičkano krvi.....kar mi pa ni všeč!!! Ampak ne vem, vrjetno je vse ok, ker se mi pač nožnica zdravi al kako?

Zanima me, če ima še katera take probleme in če ji je G tudi predpisala te svečke....?
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
25.10.2009 8:22:35   
barvar
Mubi jaz trenutno sicer nimam s tem problemov, sem pa jih imela velikokrat prej. Pri močnem vnetju se rado zgodi, da nožnica rahlo krvavi. Tako, da dokler je krvi malo ne bi smelo biti nič narobe. Čimprej porihtaj to, ker je zelo neprijetno.
In ostale, še spite? Jaz sem že v akciji. Perem, pospravljam, pa zraven Živ Žav gledam user posted image . Že komaj čakam torek ko imam nuhalno, da spet vidim našo bebico. Lepo nedeljo vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.10.2009 9:00:38   
Melia
Jutro vsem skupaj!

Jaz sem danes že dolgo prebujena....sem se zbudila po stari uri....pa se potem spomnim da se ura prestavi nazaj.....uf, sem bila potem zgodna....tak da je za menoj že jutranja kavica in zajtrk....pa malo sem TV že gledala.....zdaj pa bom verjetno šla na sprehod s psom....je tak lep sonček danes....user posted image

Barvar tudi jaz komaj čakam na torek....da vidimo pikico.....kaj boš vprašala za spol? če se bo videlo? jaz bom.....sem kar radovedna....user posted image

Lep dan vsem želim in se tipkamo kaj.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.10.2009 9:46:29   
barvar
Joj, ne vem. Mene ful zanima. Moj pa ne bi rad vedel. Tako, da... Če bo sama kaj povedala super. Drugače pa se bom poskusila zadržat. Saj če moj ne bi šel z mano bi vprašala, pa mu pač ne bi povedala user posted image user posted image user posted image .
Jaz moram pa danes našega user posted image skopat, ker zunaj vedno vso umazanijo pobere in jo potem seveda domov prineseuser posted image . Ja kaj hočemo. Kaj nam bo šele user posted image vse domov prinesel ko bo malo zrastel user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.10.2009 9:48:33   
Lunanai8
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem tudi že kakšni dve uri pokonci, ampak sem po zajtrku skočila kar nazaj v posteljo - pa računalnik na kolena, pa malo brskam po spletu. user posted image

Melia in Barvar, slišim, da je pri vas na Štajerskem sonce, tak da vama prav zavidam. user posted image
V Ljubljani pa imamo oblačno in nič kaj prijetno. Bom raje kar še malo pod odejo.
Obema želim super uspešen torek, ko bosta videli vajini user posted image .

Lepo nedeljo in jutri začetek tedna vsem!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 10:57:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.10.2009 8:41:35   
Stajerka26
Jutri srečke nosečke :)
Hvala vsem za lepe želje in čestitke...čeprav, kot kaže se bo akcija iz dneva v dan večala, saj se že ponoči zbujam od bolečin v trebuhu in ipike, ker ne morem več spat na trenuhu...vse boli user posted image
Sicer pa kaj se tiče telovadbe, se sama odločam za pilates,ki ga imajo v Melju na Varnosti Melia, cena je 25€ in je enkrat tedensko ob sredah.
Glede na to, da nosim dvojčke se morem še malo pozanimat kako in kaj.
Sicer pa se imam danes namen prijaviti na NS k Mujezinoviču. So prijateljice že bile tam in so zadovoljne z izkušnjouser posted image
Vse kar vem je to, da sta moja sva sončka dvojajčna, torej še obstaja možnost parčka user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa trebušček raste kot gobica, tako da ne vem kako bo s kopalkami na Tajskem user posted image user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.10.2009 8:47:28   
bubolin
Pozdravljene punce.

Joooj jaz pa vam moram povedat da mi je že tri dni takooo slabo za popi****. Sem vikend skoraj cel preležala user posted image
In tudi danes nisem ravno u redu, pa še toliko opravkov me čaka user posted image Sem že mislila da je konec s temi slabostmi. Nooo  ja bo že - upam da čim prej.

Lep začetek tedna vam želim in upam da ste ve kaj bolje.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.10.2009 8:59:16   
Teja K
Pozdravljene nosečke!

Joj bubolin tudi meni je danes slabo od kar sem se zbudila, sedaj sem nekaj pojedla, in trenutno mi je boljše, ampak še vedno ni vse ok...

Ahhh še malo pa bomo 1. tromesečje uspešno zaključile in boljše-verjetno!! Ker moji sodelavki je bilo slabo ves čas in to full slabo, revica... je pa preživela in ima sedaj eno malo, ljubko navihanko user posted image user posted image

Saj bo hitro minilo in na enkrat bo napočil trenutek ko bomo naše sončke držali v roka ... user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.10.2009 9:13:33   
Melia
Dobro jutro vsem skupaj!

Zgleda je danes dan slabosti.....ja, tudi meni je bilo že slabo in sem že bila na WC-ju.....ampak zdaj sem pa vredu, sem nekaj malega pojedla in je boljše....zaenkrat.....

Štajerka26 hvala za info o telovadbi.....bom verjetno jaz tudi šla kar v Melju ali pa k Štorklji, ki pa ima vaje v ponedeljek in sicer nekje v Košakih.....bom še vidla kako se bom odločila....ali pa bom šla na oba konca pogledat pa se potem odločimuser posted image

Štajerka26 tudi jaz opažam da vedno težje spim na trebuhu, čeprav sem celo življenje spala na trebuhu...zdaj to več ni mogoče, vsaj celo noč ne....opažam da se velikokrat prebudim na boku.....na hrbtu pa sploh ne morem spat, tako da upam, da bom vsaj na boku lahko celo nosečnost...user posted image To bi pa bilo lepo, če bi imela par.....od mojega brat in sestra sta tudi dvojajčna...in je prav lepo....sem mislila da bom jaz tudi imela dvojčke....ampak je mene zgleda preskočlo...user posted image Mislim, da eno koleno preskoči,.....tako da imajo potem najini otroci možnost, da dobijo dvojčke....uf sem se razpisala....user posted image

Lep dan želim vsem skupaj in uživajte v jesenskem času....meni je ta čas PRELEP!!!user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.10.2009 9:17:08   
Stajerka26
No tako, pa sem se tudi jaz že zmenila za NS :)
Imam jo 25.11.2009 ob 17 uri...Komaj čakam, da vidim moja dva sončka :)
Naslednji pregled pri ginekologinji pa 20.11.2009

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.10.2009 9:21:21   
Stajerka26
Tako spremenila spodnji text in še odg. za tisto, ki me je spraševala, če je slika v profilu moja poročna slika... je ja :)
Ampak tak se trenušček še ni nič videl, zdaj pa raste, raste :)

Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.10.2009 10:28:09   
m_o_i
medve sva pa nekje na istem-danes je malo boljse, ampak take slabosti kot cel ta vikend pa se neuser posted image  vsaj to "sreco" mam, da ne bruham, ceprav bi blo verjetno boljse iz sebe spravit...OK mam vsaj to sreco, da sem itak na bolniski in si lahko privoscim bit cel dan v pizamiuser posted image  (ja, sem ze zamenjala dan za noc)
kar se pa spanja na trebuhu tice, je pa moja izkusnja taka, da sem se se pred septembersko M vsako jutro zbujala na hrbtu, zvecer sem pa tudi zaspala bolj na boku kot trebuhu-enostavno mi ni pasalo, kar mi je prej blo zakon 33 letuser posted image   

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.10.2009 10:59:55   
bribiki
Dobro jutro!

Sicer sem se zbudila že pred sedmo, pa sem šla po 1. zajtrku nazaj spat, zdaj pa jem 2. zajtrk.user posted image Je pa tudi meni danes slabo...pa še na faks bi morala in po opravkih. Na srečo ne bruham, ampak se mi "samo" želodec obrača. Bom kar doma, pa upam, da bo kej bolje čez den.
Včeraj sva šla z dragim na Bled, pa je bilo polno mladih družinic z vozički...komaj čakam, da bova tudi midva tako.user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.10.2009 13:23:27   
charlyka
evo, se tudi jaz pridružujem današnjim slabostim ... user posted image

začelo se je že včeraj popoldne in cel večer, zdaj pa mi je že od jutra slabo za znoret ...
verjetno malo vplivajo tudi dabroston tablete, ampak upam, da bo kmalu boljše

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.10.2009 13:31:15   
m_o_i
a naj ne bi folna kislina pomagala proti slabostim?! ne vem, kje, ampak nekje sem to prebralauser posted image  
meni ne pomaga ne folna, ne krekerji, vceraj sem po domaci goveji juhi misla, da mi bo zelodec ven vrglo, metin caj mi dviguje zelodec...
a sem cudna al kajuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.10.2009 13:31:22   
Mubi
Kako smo? Vse slabo dones user posted image kakšen dan....
Jest sm v 11. tednu in do zdaj niti enkrat nisem obiskala školko v saj vesta kateri namen...
Danes sm se pa že čist prezgodi zbudila in me je ful zgrabila slabost...in kr ne mine in ne mine....zdaj jem prepečenec in pijem slivov kompot (sem še vedno zelo zaprta) tko da upam da bo bolš in da bo ostalo samo pri slabosti, saj me prvič zares zelo daje na bruhanje..... user posted image

Vsem skupaj en ogromn user posted image user posted image
Pa saj bo kmalu bolje!

Tudi jaz sem se danes prijavila na NS in sm že čist neučakana user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.10.2009 13:40:29   
bribiki
Danes smo pa vse bolj švoh...zgleda, da je res tak dan.

m_o_i
, moj ginekolog pravi, da je folna kislina včasih vzrok slabosti.user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.10.2009 13:51:18   
Stajerka26
No kot kaže sem ena redkih srečk danes, ki ji ni slabo in samo na hrano misli user posted image
Sicer pa se jaz danes ukvarjam z nenormalnimi bolečinami jošk...aaaaaaaaaaaa bolijo ko šus in moderci itak že vsi premajhni...
Sicer pa komaj čakam, da bo ura 15 da grem domov ajat, še komaj gledam, te dve moji mali štručki me nenormalno že zdaj mučita user posted image  boga mami, ko privekata na svet user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.10.2009 13:54:46   
Kratka
Proti slabosti naj bi pomagala magnezij in b vitamin, no meni nič ne pomaga, ko mi je slabo mi je pač slabo in nimam kaj. In ja, še vedno mi je slabo čeprav bi se lahko to zdej izboljšalo. Zgleda da pa da je res nekaj v luftu- včeraj in danes, no zdej mi že gre na bolje.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.10.2009 13:56:50   
Melia
pozdravljene,

mene je jutranja slabost k sreči minila....in zdaj lahko veselo kuhamuser posted image ...in sicer goveja juhica...pa pražen krompir....pa pohana pipika....pa solatka....njami....user posted image

Popoldne pa še zlikam in je to za danes vse...bravo jaz...user posted image Malo heca mora bit.user posted image

Lepo popoldne in vsem ki ste v službi naj vam čimprej mine!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.10.2009 14:03:41   
Stajerka26
Joj Melia, ko boš fertik doma lahko še k meni prideš malo kuhat in pospravit user posted image
Jaz nisem sposobna nič, razen spat in jestuser posted image user posted image
Danes sem mami svojo nahecala, da speče domačo pico, bi jo lahko v tem času jedla vsaki dan ... mmmmmmm user posted image
V bistvu je fajn bit user posted image  dokler le spiš in ješ kot user posted image
Zdaj morem izkoristit, ker me bosta moja dva user posted image user posted image  potem itak čist zmozgala user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.10.2009 14:05:19   
frcefela
čao punce,

jaz imam pa danes spet migreno, oziroma zdajle je že boljše ... čakam, da mi moj Lekadole domov prinese, ker ne vem če bom zdržala še kako migreno brez tablete user posted image

No naj vam povem, da sva bila včeraj zvečer na urgenci, ker sem imela dva dni neke čudne izcedke, že prej sem imela rumene, zdaj pa so spremenili barvo v oker user posted image Pa še krče sem imela precej močne in sem si rekla: fak of, grem, bom vsaj bolj mirna.

Pikica je velika že 2,4 cm kar je za 9 polnih tednov ravno prav, srček bije in dobila sem prvo slikico, kjer se vidijo rokice pa nogice user posted image O izcedku ni bilo ne duha ne sluha, rekla je da imam povečan beli tok in da naj naredim kuro s Canestenom. Spet nič seksa user posted image

Aja pa rekla je, da do izcedkov (rumenih, rumenozelenih, oker) pride zaradi nepravilne prehrane user posted image To mi sicer ne gre skupaj, ampak sem se odločila, da se za nekaj časa odpovem nosečniškim sendvičem. Zredila sem se že tako ali tako 2 kili in je čas, da se to malce ustavi.

Slabosti so pri meni minile, edino kar je ostalo je to, da imam zjutraj rahlo občutljiv želodec in moram tako nekaj pojesti. Malo čudno sicer, da so tako hitro prenehale.

Kakorkoli, vesela sem, da je vse ok, upam da bo še naprej. Bo. Mora biti user posted image

< Sporočilo je popravil frcefela -- 26.10.2009 14:06:49 >

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.10.2009 14:54:22   
san
mogoče je pa kaj v zraku, namreč meni je tudi tako slabooo, bljak. samo se me drži že od petka. v petek popoldan sem bila čist konc in sem celo prvič bruhala in potem prebruhala vso noč, pa še drisko sm fasala. no, na srečo je bilo potemdopoldne v soboto že ok, samo počutje je bilo slabo in glava me je bolela, kar me še sedaj. upam, da je samo vremensko pogojeno in da bo kmalu bolje.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.