|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
26.10.2009 8:57:54   
Urša08
simonakr če noče toplega čaja ga pač ne bo pila, brez veze silituser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.10.2009 9:02:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela oprosti  user posted image user posted image user posted image se še nism čist navadla
sej sem napisala,da me lahko še vedno kličete majchyuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.10.2009 9:03:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro.
mi gremo čez eno uro k P, je še tristan začel kašljat, pa mal kuha - so zdaj kar 3 doma( dva bolančka in počitnikar)
dieta... lahko začnemo ju3user posted image , sem za marinom pojedla kruh z nutelo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.10.2009 9:05:00   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image
bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.10.2009 9:05:37   
Čebel@

simonakr če noče toplega čaja ga pač ne bo pila, brez veze silituser posted image
se podpišem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.10.2009 9:06:07   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela oprosti  user posted image user posted image user posted image se še nism čist navadla
a to si ti majchy sploh nisem vedla.sem že mislila da je kaka novauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 9:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.10.2009 9:07:28   
Urša08

Ne,  ti nč ne skrbi, vse ob svojem času user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.10.2009 9:08:04   
baki
nik spi že dve uri.čist se mu je ritem obrnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.10.2009 9:08:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mislm d ne....Rokso se tut ne usede.....pri Majklu recimo se spomnem, da se je prvič postavil na noge 27. decembra- rojen 15. februarja.....tko d mojima dvema se ninikoli nikamor mudilouser posted image

A ne kolumbo dons pa Majkla težko ujameš, se nč ne pozna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.10.2009 9:10:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a to si ti majchy sploh nisem vedla.sem že mislila da je kaka novauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.10.2009 9:12:03   
Čebel@
kolumbo,urša......ma vem da smo naredili napako ko smo jo mi dali sedeti in sedaj ve da se ji ni treba matratiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.10.2009 9:12:41   
simonakr

A to si mislna iz ležečega položaja? Naši včasih rata včasih ne.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.10.2009 9:14:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

nasploh se ne vsede sama......probava,ampak ne zna......če jo pa posedemo pa lahko sedi tudi 1 uro

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.10.2009 9:18:29   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

nasploh se ne vsede sama......probava,ampak ne zna......če jo pa posedemo pa lahko sedi tudi 1 uro
pr niku teh problemov ni blo se je kr hitro sam vsedu gor,pr katji pa sem že pozabla kk je blo.sam da katja je bla v hojici nik pa ne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 9:19:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.10.2009 9:20:17   
Jutta
Čebel@ - ne se sekirat, če bo kaj prepozno, bo pa pediatrinja napisala razvojnouser posted image

Simonakr
- jo boš bolj težko prisilila, da bi popila kaj kar noče, ker malčki pr tej starosti imajo že kar precej močno svojo voljo

BarbaraGS - vzajemno si pomagamo z nasveti, kajneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 9:21:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.10.2009 9:26:15   
Katjusa

KATJUŠA čestitke za pralnicouser posted image user posted image user posted image , jst fuuuul pogrešam bide, ker bi si Maj veliko lažje roke umival....kotne bane tut nimamo, mamo eno mal večko (itak d ne uno k sm jist hotlauser posted image 200 krat 100user posted image ...pa dobr, s tastarim se oba not zbaševa, kadar mava čas za romantikouser posted image , drgač gremo pa u topliceuser posted image ....

DIJETA jst sm dons čist zabluzila k smo šli k tašči na kosilo,  UČERI MI JE šIME PRNESU 10 DAG ŠUNKE ZA VEČERJO, POL JO JE PA 7 DAG ON POJEDU....POL SE PA PEJTuser posted image ....tko d jutr štartam skupi z vami.....GREMO NA POLNO SKUPAJ ZA VEDNOuser posted image user posted image user posted image user posted image ..................SOLATO SM SI KUPILA ledenko KER MI JE NAJBL SOČNA OD VSEH, POL MAM ZALOGO ZELRNRGA ČAJA....men pomaga če pijem toplega, ker k začnem hujšat, pol mene konstantno zebe.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo dieta se je začela.....
zajtrk je blo 2 dcl vode in kavauser posted image user posted image user posted image user posted image moja 1. kava v življenju..... ne vem kaj je na njej da bi jo pila ampak za kak kg manj se bom potrudla....

Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.10.2009 9:26:20   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mi smo bli v trgovini kupli nekaj stvari za novo pralnico.... in zrezke za dietouser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa kislo repo in špinačouser posted image user posted image user posted image user posted image kavo sme pa pozabla, tko da ju3 jo bom pri mamici zrihtala ima pa prav pol profi avtomat, ki sproti tudi kavo mleje......
drgač pa se zdle odpravljamo na zadnje polnomastno kosilce.... štefani pečenka, tenstan krompir in solatauser posted image user posted image user posted image user posted image tašča vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk nas ju3 začne z dieto?.... a se boste zjutraj stehtale in pol čez 14 dni spet? da vidmo katera bo najbolj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image mene mal špinača in repa skrbita ampak se bom potrudla..... mal me moti da ni količinsko oredeljeno ker nimam pojma kolk nej dam špinače kuhatuser posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image si se le opugumla in se nam pridružla.... kak ti je ratalo se tok časa skrivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Superca za novo pralnico user posted image user posted image user posted image Kako pa da vas je tašča povabla na kosilo, to je pa bolj redko a ne? Za dieto bom navijala za vse vas, zame je mickeno prehitrauser posted image user posted image user posted image pa mal preveč mesa in repe user posted image

sej tašča nas nonstop vabi sam ne gremo radi tja k pol po cigaretih smrdimo..... tako, da ko pridemo domov se slečemo do nazga, da vse zmečem v strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.10.2009 9:26:22   
Katjusa

JUTRO

DIETKARICE V VRSTOuser posted image user posted image user posted image

1. BAKI
2. KATJUŠA
3. KOLUMBO
4.
5.

KERA ŠE?

grem se zdej vagat, pol pa nardimo en seznam.....NAVIJAČICE PROSM ZA KAKŠNO DOBRO SLIKCO

moja teža dons zjutri pred kavouser posted image user posted image user posted image user posted image 125,1 to zaupam vam pa vsem k me zasledujejo sej mimam kej skrivat taka sem in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image se bom pa potrudla da pridem na dost manj moja želja je 80 ampak to je daleč realno upam na nekje 10 kg v prvem mesecu..... zdle grem čez ene dobre pol ure tud na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image tako, da bom poskusla bit mal bolj aktivna polek diete in ni hudič da mi ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image , ko bom pa na tleh pa kero sotrpinko obiščemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.10.2009 9:26:23   
Katjusa

no,da povem da je moj možek ta teden na dopustu ker imava zidarja doma in mu bo pomagal......je pa zjutraj pred mano vstal in user posted image  in nama skuhal user posted image  in na mojo gor narisal:

user posted image

hm,kaj naj si mislim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.10.2009 9:26:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro.
mi gremo čez eno uro k P, je še tristan začel kašljat, pa mal kuha - so zdaj kar 3 doma( dva bolančka in počitnikar)
dieta... lahko začnemo ju3user posted image , sem za marinom pojedla kruh z nutelo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite, da bo ostalo kej od počitnicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.10.2009 9:26:31   
Katjusa

mislim da ne..... mi je ena zadnič rekla k je tamali star 1,5 leta da je okol 1 leta začel šele plazit.... zdej hodi kot vsi drugiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.10.2009 9:28:34   
Katjusa
vem, da čakate tud seznam ga bom zrihtala upam, da mi danes rata.... sem mal v gužvi zdele grem na sprehod pa še benija morem zrihtat.... pa mal pospravljam sej veste selitev pralnega stroja potegne en kup dela za sabouser posted image user posted image user posted image user posted image če pa se kateri da bom pa zelo hvaležna mislim da je nekje na 87 straniuser posted image če se ne motim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?