|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
26.10.2009 9:25:03   
valentinčica30
Mateja4 moje dve tamali ti pa konkurenco delata ena peče piškote druga pogačo, jaz pa uživam v mirnem dopoldnevu dokler trajauser posted image user posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 201
26.10.2009 9:31:54   
Mateja4
u maš pridne punceuser posted image user posted image user posted image jst upam da bo naša tud enkrat takauser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.10.2009 9:50:04   
valentinčica30
Kakor jim dovoliš, vendar se moraš sprijaznit da kuhinjo čistiš samauser posted image user posted image , pa tut to je treba vzet v zakup da ni vedno vse užitno.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.10.2009 9:53:02   
Mateja4
a verjamem.. važno da vsaj voljo pokažejo.. pa itak vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
26.10.2009 10:12:30   
Alex01
Dober dan še od nas 3 user posted image .

Počitnice so, tako, da imava z Nejcem družbo, ker je Alex domauser posted image .

Vaney- hvala za recept user posted image
Princesi - lepo da ste se meli fajnuser posted image user posted image

Mateja4 - kako si že pridna. Mene tudi čaka kruhuser posted image

Valentinčica - to je pa prednost verjetno, če imaš user posted image , se raje "vrtijo" po kuhinji kot user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.10.2009 10:22:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Valentinčica - to je pa prednost verjetno, če imaš user posted image , se raje "vrtijo" po kuhinji kot user posted image user posted image

Naš Nik je zadnjič rekel:,, Mami, jst bi probal likat.,, Pa sm za trenutek postala in si probala zamišljat Nika z likalnikom v rokiuser posted image . Ja, res nevarno sliko sm dobilauser posted image , tako da sm ga raje na zelo prijazen način prepričala, da mu pokažem kdaj drugič.
Sej ga nameravam naučit marsikaj, ker želim, da ko enkrat odraste, je koristen svoji družini, ki si jo bo ustvaril, ampak za zdaj bi pa še mal počakala. Čist iz varnostnih razlogov....user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
26.10.2009 10:36:09   
Mateja4
Alex pečem zelo rada tako da mi to sploh ni problem

evo z Tajo smo šle sling probat in za prvič nama je šlo odlično:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.10.2009 10:50:12   
vaney
mateja, lepa slikicauser posted image

valentničica, kdaj nas čaka kava z #veselo urico"user posted image user posted image

Aaaaaa, jaz sem pa jeeeeznauser posted image šla sem rihtat papirje za znižano plačilo vrtca in sem bila prepričana, da bomo padli en razred nižje. No, pa smo na "srečo" zlezli en razred višje, ker so meni lani nekaj mesecev "po nesreči" plačevali naziv mentorja, jaz pa mentor še nisem in so to pogruntali šele po 8 mesecih, ko sem jim prinesla potrdila za napredovanje v višji plačilni razred...potem se je pa zataknilo. In zdaj imam za lepo vsoto višji dohodek pri dohodnini, čeprav imam trenutno mesečnega dohodka manj, ker moram preplačilo 8 mesecev vračat vsak mesec (moram kao ministrstvu vračat, ja meni se tudi zdi, da njim...), tako da dvojno v minusuuser posted image to je pa naše čudovito šolstvo, namesto 5. razreda sem pristala v 6., ah, saj se bom pomirila...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.10.2009 11:54:49   
valentinčica30
Vaney, kaj ko bi se dobile pri meni. V Vinici zdej ni pametnega prostora za it, zunaj mi pa tut ni za sedet. Pa tut z mojima dvama ne bo težav da bi tečnarili. Pogovori se z ostalimi in javi. Kavica bo tut lah ekspreso, al pa instant kapučinček, pa mogoče kak piškotek če ostane od mojih dvehuser posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.10.2009 12:17:05   
valentinčica30
Zmajčica, kaj praviš na kavico jutri pri meni??

Neposredna povezava do sporočila: 210
26.10.2009 12:27:27   
vaney
valentinčica, I'm inuser posted image saj bi se lahko dobile pri eni, pa šle z enim avtom, da se ne furamo z desetimi...pa mogoče bo še jaknik za, pa se napokamo in gremo, meni je vseeno, katera vozi oz. odvisno, koliko otrok bi rabila jaknik. Če računamo, da bi šle zmajčica, jaknik, jaz+Nik in Aljaž, je to 5 oseb, to najbrž ni panike, ne? No, zmajčica, povej, če si za, pa ti jaknik tudi, pa se zmenimo, kaj in kako...

Neposredna povezava do sporočila: 211
26.10.2009 12:28:07   
*zmajčica*
Jaz sem za. Samo javi kdaj...pa kam-če bom znala prit!? user posted image user posted image ti pošlem št na ZS, k mi tukej nekej šteka...
Lp...

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 212
26.10.2009 12:39:22   
Anonimen
Joj, pa glih jutri imam zobarja z Nikom in Jakobom v NM ob 11.30. Kaj pa sreda? Takrat mam zihr čas, ker ima dragi v torek nočno in bo cel dopoldne prespal, Nik bo pri babici, Jakob bo v vrtcu ali pri babici, Aljaž pa mora bit z mano, ker ziza.

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
26.10.2009 12:41:04   
Anonimen
Joj, kako veliko familijo mam, sm šele zdej opazila, ko sm pisala organizacijo za v sredouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
26.10.2009 12:47:29   
Anonimen
Dan, dan. Kako ste kaj? Vidim, da veselo šetkate okrog, jaz pa vesela, k sm na dopustuuuu - jejjjjjjjjjjj.user posted image

A pol ne bo nič s kavico v mestu? K vidim, da se menite za kavo drugje user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
26.10.2009 13:08:00   
vaney
Meni v bistvu bolj odgovarja jutri, za sredo imam že druge planeuser posted image saj zdaj se lahko pri eni dobimo, drugič se bomo pa pri drugi (samo, ko bom jaz na vrsti, moram prej vedet, da naročim čistilni servisuser posted image ), tako da če ena 1x ne more, bo pa drugič...če ste za. Zmajčica, če ti je jutri ok, se lahko dobiva pri meni, pa greva potem skupaj naprej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.10.2009 13:11:35   
Anonimen
Nya, jaz sem za kavico v mestu. Lahko jutri, če bo vreme ok.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
26.10.2009 14:01:46   
valentinčica30
Vaney zakaj misliš da vas pa k meni povabim, boste prvo krpe pa metle dobile, pol pa šele kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sej če je kera preveč natančna naj miži, ker sterili pri nas ravno nismouser posted image user posted image user posted image , mi je zoprno v hišah kjer ne veš al bi stopu naprej al nazaj ker je tako sterilno. Dejstvo je tako ko se počutim ok pospravim malo bolj ko sem zanič pa samo osnovno, če pa koga moti ...
Tak da Vaney ne se obremenjevat s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
26.10.2009 14:20:44   
vaney
No, pol če bo kriza, moraš pa samo tako naredit, ko v reklami za Kinder pingvin, pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
26.10.2009 14:28:00   
valentinčica30
Misli si, pol lahko kavico kr zunej pijemo, bi mi tamale hišo okol obrnile.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.10.2009 9:03:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Nya, jaz sem za kavico v mestu. Lahko jutri, če bo vreme ok.

midva greva zdej v mesto, k mava ene opravke - na zs sem ti poslala telefonsko, pa če bosta šli, me poklič - ok?

lep dan vsem ostalim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
27.10.2009 10:29:47   
rea27
mateja isti sling imaš kot jaz hehehehhehe :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.10.2009 10:43:25   
majčica20
user posted image

Še ena za na seznamček
Klara
16.5.2009 3550/ 51
prvi pregled 1,5m 5000/55

LP M

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.10.2009 10:56:50   
Anonimen
ooo keri kjutkoti na slikcah.user posted image Naša malčica pa spi...zdaj pa gruntam, le bova pol šle kam ven al ne al kaj...ma...sem lena. Sem misla, da bova šle zdaj, pa je po histeriji in malci zaspala...mamico mu glupo, kdo si je zmislu uro prestavljat...se mi zdi, da mamo čisto urnik zmešan.user posted image

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
27.10.2009 11:01:46   
majčica20
naša še po ta stari uri spi. zdaj se je začela ponoči vsaj dvakrat zbujat. Upam in verjamem da so zobki. tako da mal zaspana okrog hodim. na srečo je vsaj ta velik v vrtcu. je bil 14 dni doma, je najprej bruhal, potem pa se mu je vse skup razvilo v eno virozo z zabitim nosom in groznim kašljem. seveda je porcijo dobila tudi ta mala, vendar v veliko blažji obliki, zgleda da res dojenje pomaga.
tako da nikakor ne pridemo zdravi do pediatra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime otroka
Shilou

.

Miha (32%)

Nel (15%)

Matic (36%)

Matija (17%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!