Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Se bom pa kdaj drugič povabila, če boš imela čas in voljo seveda. Kako je pa kaj Jakobov kašelj? Jst mam skus čas , sej sm vendar na porodniški . Joj, včasih bi šla najraj kr za kake par urc v službo, da mal rutino zamenjam ( dojenje, preoblačenje,igranje, crkljanje, dojenje, preoblačenje, igranje, crkljanje, pa spet dojenje... ). Aljaž me pa itak sploh z oči ne spusti, kot da mi na čelu piše ,,MLEKARNA,, . Včeraj pa danes sm ga mal prisilila, da sva prešla iz dojenja na dve ure na dojenje na tri ure. Sicer je bil mal nejevoljen, ampak je kr sprejel. Seveda je podaljšal čas dojenja za par minut, ampak je tako prav. Je bil mulček kr navajen, da se ni nikol njedu do konca, ker je itak vedu da bo mama spet kmal zizo dala. Jakob - je kr ok, sicer mal pokašljuje, ampak nič drastičnega. Me je po mojem zadnjič mal na finto probal vrečt, da mu v petek ne bi blo treba v vrtec . Sm ga pol ponoči poslušala, pa je čist lepo dihal in skor nič kašljal, tako da sm ga pol vseen v vrtec peljala. Tako, zdej grem pa mal posesat.
|