|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
23.10.2009 22:05:19   
_melody_
Še ena z mamico user posted image
user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.10.2009 22:11:28   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image ii kok ste lepeuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.10.2009 22:15:15   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

user posted image user posted image user posted image ii kok ste lepeuser posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 178
24.10.2009 8:32:09   
rea27
user posted image

evo za seznamčka

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.10.2009 10:09:46   
cukr07
Še slikica našega Lenarta user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 24.10.2009 10:13:48 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.10.2009 11:17:10   
Anonimen
TRIŠ, čestitke user posted image .

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
24.10.2009 11:21:36   
*chance*
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.10.2009 13:02:34   
vaney
Vsi user posted image so krasni...mi vsak dan večje lušte delateuser posted image user posted image

Jaknik, danes dopoldne sem šla k tašči na kavo, pa sem se skoraj na kavo povabila k tebi...samo se je potem najina kava tako zavlekla, da sva šla z Anžetom samo še domov spatuser posted image Se bom pa kdaj drugič povabila, če boš imela čas in voljo seveda. Kako je pa kaj Jakobov kašelj?

Pečem nutellino torto, grem dokončat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.10.2009 14:39:02   
Alex01
vaney-mmmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image nutelina user posted image .To se pa ful dobr slišiuser posted image user posted image user posted image .Je možno dobiti recept?

Imam bolnika.Alex je bil pri dežurnem in ima bronhitis.Tako, da sva zdaj že 2 od 4 članov familie zbolela-oba bronhitis user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.10.2009 14:51:24   
Alex01
chance - danes je pa dan Duser posted image user posted image user posted image .Želim ti veliko sreče in čim manj boleče, da hitro mine in da čimprej svojega user posted image stisneš k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.10.2009 15:14:43   
rea27
triš čestitke!!! Lepo se pedenejte in crkljajte! Čimveč prespanih noči in polne joške :) :) user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.10.2009 17:30:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Se bom pa kdaj drugič povabila, če boš imela čas in voljo seveda. Kako je pa kaj Jakobov kašelj?

Jst mam skus čas user posted image , sej sm vendar na porodniškiuser posted image . Joj, včasih bi šla najraj kr za kake par urc v službo, da mal rutino zamenjam ( dojenje, preoblačenje,igranje, crkljanje, dojenje, preoblačenje, igranje, crkljanje, pa spet dojenje...user posted image ). Aljaž me pa itak sploh z oči ne spusti, kot da mi na čelu piše ,,MLEKARNA,,user posted image . Včeraj pa danes sm ga mal prisilila, da sva prešla iz dojenja na dve ure na dojenje na tri ure. Sicer je bil mal nejevoljen, ampak je kr sprejel. Seveda je podaljšal čas dojenja za par minut, ampak je tako prav. Je bil mulček kr navajen, da se ni nikol njedu do konca, ker je itak vedu da bo mama spet kmal zizo dala.

Jakob - je kr ok, sicer mal pokašljuje, ampak nič drastičnega. Me je po mojem zadnjič mal na finto probal vrečt, da mu v petek ne bi blo treba v vrtecuser posted image . Sm ga pol ponoči poslušala, pa je čist lepo dihal in skor nič kašljal, tako da sm ga pol vseen v vrtec peljala.

Tako, zdej grem pa mal posesat.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
25.10.2009 18:10:26   
valentinčica30
In dolenjke so pobegnile na zaslužen vikend in nikjer nobene......... Meni je pa doooooolgčass!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.10.2009 19:30:05   
vaney
a ta vikend je pa mrk Dolenjk?user posted image

jaknik, kdaj vi zjutraj vstajate? Mislim tako, da ste za v družbo, okrog hodit...da vem, ob kateri uri lahko začenm težit za kavouser posted image Rajši vprašam, ker če bi se po naši uri obračala, potem bi bilo to že ob 5h zjutraj, no, danes celo ob 4.10 in on bi šel potem kar v vrtec (beri mama a-e (Anže) papa brm brm) in se mu ne da dopovedat, da je zunaj še trdna tema in da naj še ene 3, 4 ure spi...pa smo se igrali ob 5h zjutraj v nedeljouser posted image

nutellina torta; običajen biskvit (ga dam na pol, da v eno polovico zmešam še 2 žlici nutelle, da imam rumen in rjav biskvit in dam pečt vsakega posebej), potem pa oba biksvita prerežem na pol. Prvo plast namočim z mlekom, namažem s filo (stepena sladka smetana in par žlic nutelle), drugo plast namočim, dam gor filo (isto kot prej, samo da primešam mlete lešnike ali mandlje), pa na tretjo plast spet taprvo filo, na vrhu namežem stopljeno jedilno čokolado, po želji okrasim s smetano in to je to. Hitro gotovo, enostavno in zelooo dobro (smo celo včeraj popoldne pojedli).

grem še malo večerjat

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.10.2009 19:45:23   
valentinčica30
Pa mene nisi nič povabla, pa tak volk sem na sladko. Najbrž zaradi tega, kr si se bala da bi celo pojedla. Se priporočam za naslednjič.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.10.2009 19:51:35   
Anonimen
No, bejbe - kako se bomo zmenile za ta teden - en dan kava? Jaz sam v četrtek ne morem.

Drgač pa lahko katerkoli drug dan.

In TRIŠ še tukaj čestitke. Pa chance - držim pesti.

Vsem ostalim pa en lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 191
25.10.2009 19:52:38   
Anonimen
rea - a nisi ti rekla, da si se vpisala na srednjo pedagoško? Sem mislila, da si na pred. vzg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
25.10.2009 20:23:25   
vaney
valentinčica, je prehitro izginila, da bi te imela čas povabituser posted image saj lepa pa ni bila, mi estetsko tokrat ni dobro izpadla...ampak koga briga, kako zgleda, če tašča reče, da je dobra, pol je dobra, neuser posted image Bom pa vedla za drugič, saj zdaj, ko sem doma, imam malo več časa za packat, samo to mora bit takoj!, ko si jaz vmislim (beri; jaz bi torto, čez 10 minut sem v trgovini, čez 2 uri je torta v hladilniku), drugače si prehitro premislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.10.2009 20:30:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jaknik, kdaj vi zjutraj vstajate? Mislim tako, da ste za v družbo, okrog hodit...da vem, ob kateri uri lahko začenm težit za kavouser posted image

Vstajamo mal čez sedem, ko je vrtec in šola, drugače pa tut čez osemuser posted image . Za med ljudi oz. za kofetkat pa običajno že kmal po deveti. Jah, zaspanci smouser posted image . Pa upam, da ne bo šlo zdej vse narobe, ko sm se glih pohvalila glede spanja.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
25.10.2009 20:40:54   
vaney
jaknik, daj ti meni malo posodi te vaše zaspance...ker jaz, odkar sem doma (2 meseca, razen ko je 2xspal malo stran od tebe) nisem spala dlje kot do 6h, rajši do 5h in bi mi prav pasal kakšen dan malo povlečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
26.10.2009 7:01:16   
Mateja4
Jutro user posted image

Evo Taja še pančka, dragi dela jaz pa kofetkam pa RR mal čekiramuser posted image user posted image

Kar se spanja tiče je naša tud zlo pridna ratala, se pozna da smo krčke prerastliuser posted image user posted image user posted image gre zvečer spat ob 8 pa ponoč ob ene 3-4 je potem pa spet pančka do 8-9 tako da.. super kaj hočm lepšgauser posted image user posted image user posted image

Kar se kavice tiče jaz sem za...

Vaney Torta njamiiuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 196
26.10.2009 7:25:40   
Mala_princeska
Komentar na Pikapolonico - v Nm je res user posted image trgovina, v Lj pa je bolj pošlihtano in vse lepo urejeno (na Rudniku, zdraven Big Banga).

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

blazina-jaz sem jo mela za spanje. Obvezno kroglice. Se jo fino da naštimat po telesu. Probala sem dojit z njo. Ja za podalgo je fajn...samo se nisem mogla nikoli fajn naštimat. Bi bilo ok, če bi mi kdo otroka podal. Sama pa se nisem mogla organizirat. Smo prakticirale v glavnem ležečo varianto. Če se boš znašla z njo, ti bo po moje solidna pomoč. Meni se ni dalo ukvarjat z njo.

Enako user posted image user posted image user posted image . Blazino imamo sedaj prislonjeno na zid, da ni lubiju mraz user posted image . Jaz nikakor nisem mogla dojit z njo, mi je služila bolj za podlago in potem nekako prvi mesec, da je bila user posted image obložena z njo. Tudi jaz se nikakor nisem mogla naštimat user posted image , ne bi jo še enkrat kupovala - če se ne motim sem dala 60 Eurčkov zanjo user posted image .

user posted image user posted image user posted image Triš user posted image Iskrene čestitke za Nejca
(sami Nejčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Čebeli - vse naj naj .......za RD user posted image user posted image user posted image

Ja vsi user posted image so cukrčki user posted image user posted image user posted image

Alex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajino zdravje....

Aja Bejbe - We are back user posted image user posted image user posted image

Ja nazaj smo z Moravskih - smo bili v Trimovi hišici v Prekmurski vasi (app), a mamici kljub temu ni bilo treba kuhati - enkrat smo preživeli ob sendvičih, drug dan ob kosilu in tretji dan ob večerji v Penzionu Aleksander - ma večerja je bila odlična - ena juha je za 3 osebe, pa en bograč tudi, da o šniclju čez en krožnik ne pišem in sladica - njami user posted image .
Ja pa kopali smo se v Termah3000 - Manco smo dali v Fredov obroč in je veselo plavala v bazenu - toplem, termalnem, pa tudi mrzlega se ni bala. Nine ni bilo za spraviti z vode in s tobogana user posted image , smo pa imeli na dan vode cca.3 -4 ure dovolj. No mala je bila v vodi en dan največ 20 minutk, več se je nisem upala namakat.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.10.2009 7:37:25   
valentinčica30
Vaney, no zdej veš ti tortico jaz kavouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.10.2009 8:34:51   
Anonimen
jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
26.10.2009 9:02:21   
Mateja4
evo jaz sem zamesila za kruh.. pa poštar je pršu juupiiiuser posted image  user posted image je sling prnesuuser posted image user posted image user posted image naša pikica pa še kr pančika:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Imena za PUNČKO
Janjikaaaa

Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!