|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
25.10.2009 14:37:17   
pikicao.
oooo user posted image user posted image user posted image

jz mam pa eno vprasanje na vseee vas mamicee:

katerega/kakšnega darila ste bile najbolj vesele ko so vas obiskali prijetelji/druzina po rojstvu vase "strucke"

rabm ideje user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
25.10.2009 14:43:17   
ledenka
piki, mene so vsi vprašali, kaj prinest user posted image in priznam, vesela sem bila kolekcije za nego po porodu - krema proti strijam in za bradavice user posted image

ponavadi pridejo prav kakšne tople nogavičke, plenice (ampak NUJNO vprašaj, katere uporabljajo - jaz sem bila Pampersk sicer vesela, ampak sama jih ne kupujem, ker nisem zadovoljna z njimi), kak body - ampak to pazi, da se ujema velikost in letni čas - nima smisla kupit pliša za poletje user posted image , slinčki, kake ropotuljice in igračke (za nekje 3 mesece).

vesela sem, da ni nihče pretiraval s kakimi plišastimi igračkami, ker tega nimaš kam dat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
25.10.2009 14:49:13   
benika
katerega/kakšnega darila ste bile najbolj vesele ko so vas obiskali prijetelji/druzina po rojstvu vase "strucke"?

Darilnega bona za Baby center, Pikapolonico in Müllerja, da smo si potem sami nabavili, kar smo potrebovali.

Tudi sama se držim tega in vedno vprašam, za katero trgovino jim prinesem bon, drugih daril pa ne prinašam.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
25.10.2009 15:32:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: benika

katerega/kakšnega darila ste bile najbolj vesele ko so vas obiskali prijetelji/druzina po rojstvu vase "strucke"?

Darilnega bona za Baby center, Pikapolonico in Müllerja, da smo si potem sami nabavili, kar smo potrebovali.

Se podpišem pod to

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
25.10.2009 15:32:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

dobro jutro...

user posted image

Oooooo....kakšen šarmer...že zdaj...joj, boge punce user posted image user posted image user posted image user posted image

kak se pa ta mali šarmer smeji lepo.čista mami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
25.10.2009 15:32:29   
sonček85
nončika:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kar pod srcem si nosila ,
zdaj si v zibel položila,
to bila je želja tvojih sanj ,
danes že trepečeš zanj.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.10.2009 16:53:03   
pikicao.
ajsi, benika,soncek hvala user posted image  dejte seee idejeee user posted image user posted image user posted image

trenutno se nagibam:

za oceta: steklenico vina letnik 2009
za mami: se nimam pojma user posted image user posted image

za t malga: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=44&podskupina=0&artikel=613
+ bon za busija  (al pa ktero drugo otr. trg.)

ampak sm se odprta za vse ideje user posted image user posted image user posted image  tko d mamiceeeeee .....helpuser posted image user posted image  piki rab help hihihi user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.10.2009 18:03:05   
Anonimen
albumček za slike,masa za odlitek nogic  pa kej tazga drgač maš pa tuki link:
http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.10.2009 18:11:21   
sonček33
kaj kupim in česa bi se (sem se) sama veselila - - baby vac, potovalna žlička od tapperverja, copatki za melega (www.copatki.si), kakšno intimno milo za mamico, knjige take in drugačne .. šparovček za malega, za mamico rože, itak, vedno palijo 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.10.2009 18:16:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kaj kupim in česa bi se (sem se) sama veselila - - baby vac, potovalna žlička od tapperverja, copatki za melega (www.copatki.si), kakšno intimno milo za mamico, knjige take in drugačne .. šparovček za malega, za mamico rože, itak, vedno palijo 

Iiiiii! Kak so dobri copatki! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pikica: boni, kakšna ropotuljica, knjigica (jaz sem na sploh freak na knjigice - se mi zdijo ene najlepših daril), pleničke, body-i (kot je ajsi napisala - ustrezni glede na starost v letnem času), nogavičke za bebija, copatki kot je sunshine predlagala... Nasploh pa odsvetujem pliš igrače - jaz jim pravim nabiralci prahu user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.10.2009 18:20:18 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.10.2009 18:17:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

dobro jutro...

user posted image

Oooooo....kakšen šarmer...že zdaj...joj, boge punce user posted image user posted image user posted image user posted image

kak se pa ta mali šarmer smeji lepo.čista mami

Joj, kak smo lušni!

Živa - čista kopija mamice je user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.10.2009 18:24:01   
beyba
pikica jst sem bla najbolj vesela kake res luštne posebne oblekice take res cort, vesela sem bila bonov za baby center, pa muler pa pikapoka(vedno pride prav)potem sem bila vesela masaže zame, ki je bila poleg darila za elo, pa paket kozmetike naravne zame za razvajat, oči je bil vesel vsake cigare, čeprav ne kadi :-)))))   kaj še aja una masa je bla fajn za odtis nogic, sam je blo kar težko narest to, pa cd-ji z uspavankami, ....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.10.2009 18:30:57   
beyba
NNNNNNNNNNNNNNNNooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnčikaaaaaaaaaaaaaaa  čestitke za vašega fanta, Fletno mu je bilo ni kaj, je pridno rasel.
ČEstiutke očiju in mami in najn vaju razveseljuje vsak in sije kot najsvetlejše sonce v vajino življenje!

user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.10.2009 18:49:29   
~Biba~
sonček33 s copatki pa si tudi meni dala idejo, kaj kupit nečakinji za božičeka:) hvala.

..pikipujsa:) če sta si z mamico dobri kolegici...kaj praviš na bon, da ji spucaš stanovanje, medtem ko gre ona na sprehod?:)

živa mali pa je res prava mamica, kaki lep nasmešek;)

Se* čestitke še tukaj za 2 meseca *to be mommy and daddy*user posted image

mislim na vas, berem vas tu pa tam, a pišem pa zlo zlo malouser posted image ...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.10.2009 20:34:35   
Anonimen
men pa taki copatki sploh niso všeč k sm jih tamalmu kupila in sm jih komaj gor dobila in nima visokega narta al pa kej,tko da takih copatov se na veliko izogibam ker ful težko se jih da goruser posted image so lepi sam čist nč praktični

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.10.2009 20:37:17   
sonček33
larilu, jaz nimam nobemih problemov s temi copatki...sploh ne z obuvanjem le-teh ....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.10.2009 21:56:29   
trinity22
Nončika še tukaj čestitke, sedaj pa veliko cartanja z vašim Timonomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.10.2009 22:14:28   
Anonimen
NONČIKA ČESTITKE!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Si mela prov da bo velikan user posted image user posted image user posted image   Upam da sta oba super, ob priliki pa se tooooploooo priporočamo za slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica mi imamo tisto maso za odtis nogic in tudi tablico na kateri piše Žiga gor user posted image user posted image Sicer je to znak obsedenosti mamice user posted image user posted image ampak ni panike... Meni je recimo manjkala knjiga za tamalega (moj prvi album), vesela sem bla pleničk (so prinesli prave ker so se pozanimali user posted image ) in pa pribora in sklečke ipd. za obdobje ko bomo začeli papat... Boni so super varianta, samo pozanimaj se za katero trgovino. Drugače pa za mami tko kot je ajsi rekla kake kremice, blazinice za dojenje, kopeli, masažna olja, da bo ati lahko masiral, masaža mogoče,..... Take stvari za sproščanje po moje najbolj palijo user posted image

BRB

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.10.2009 22:33:27   
Anonimen
nadaljujem....
....
.... Za atija pa res kak alko al pa cigare user posted image

Sicer pa punce mi pospešeno iščemo stanovanje, če kera koga pozna, ki kaj oddaja. Imeli bi pa vsaj 1,5 sobno pa v LJ ali okolici. Se priporočam za kakšne predloge.

No mi smo sicer OK, malemu sem mislila mleko zamenjat, ker po Milumilu kaka enkrat na dva dni (dva dni nič tretji dan kaka) in napenja ga, pa sem kupila Bebivita, ker mi ga je ena priporočala, pa je revež danes cel dan jokal user posted image Sem ga, ko smo domov prišli, TAKOJ v smeti zabrisala user posted image . Sicer kakal je, ampak se ga sploh ni dalo pomirit, skoz je jokal in se zvijal, na koncu pa je še bruhal. Pa nobena od teh stvari ni niti najmanj podobna Žigatu user posted image user posted image

No nima veze... Smo pa danes bli prvič na morju z Žigatom user posted image user posted image user posted image . Mami in ati sta mela 5.obletnico, pa smo se šli malo potepat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo enih par slikic.... Se mi glih da user posted image user posted image user posted image user posted image

Papica takoj ko smo prišli v Portorož...

user posted image
Moja lepotca...
user posted image
Mami in sine ob morčku...
user posted image
tkole mi že uspe kaj nest proti ustom... Če mami naštima na rokico user posted image
user posted image
malo pozirava...  da vas spomnim kok mi je podoben user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
mami bi ga kar popapala user posted image
user posted image

NOČKOOOOO user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 25.10.2009 22:35:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
26.10.2009 7:15:17   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

larilu, jaz nimam nobemih problemov s temi copatki...sploh ne z obuvanjem le-teh ....

user posted image

Jaz sem jih pa naročila včeraj! Me prav zanima al so tak cart tudi v živo user posted image user posted image user posted image

živa - lep fotosešen. Je pa res čist tebi podoben...
Drugače pa za slikce, če jih shranjuješ prek shrani.si - daj tam klikni in označi dodatne možnosti in potem daj da ti slikico shrani na širino 320 ali pa 400 pikslov (bodo manjše in ne bo težav, ko se odpre stran)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.10.2009 7:20:00 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.10.2009 7:48:36   
NATAŠA35
NONČIKA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.10.2009 8:33:05   
pikicao.
hvala vsem za ideje.. zlate steeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

love u alll user posted image user posted image user posted image

ziva...kjut kjut pa se enkrt kjut user posted image user posted image

drgac sm pa spet ena ziucna razvalina..kmal bo ura 16:00 jz sm pa aaaaa pa eeeee pa uuuuu pa aalalalalala... user posted image user posted image user posted image
premisljujem ce bi sla tect, sam sm tok ziucna d bi prej v kaksn grmouje padla.. k bi v glavi non stop racunala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.10.2009 8:41:41   
miklarom
user posted image

jutrouser posted image  malo postrežbe

živa25 - oho kak smo lepi in fotogenični, ti je res podoben user posted image

roza pujsi - ajde migaj, migaj, da mal toplote prineseš, ti a tud tak migaš, ko se user posted image    user posted image user posted image user posted image

ajsi - user posted image user posted image user posted image rtm

Se - kako kaj moja lubika Zarja,pošiljam ji poljubčke

< Sporočilo je popravil miklarom -- 26.10.2009 8:43:17 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.10.2009 8:48:47   
pikicao.
hihi ..ja ja tud tko migam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko pujsa zamiga se trese vsa slovenijaaaauser posted image user posted image user posted image  tko d z mojim miganjem zbujam potrese user posted image user posted image user posted image user posted image  

in kako si?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.10.2009 8:52:20   
sonček85
pikicao:tale tablica je pa superuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......