|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
24.10.2009 18:03:13   
tea85
JA RAKICA- upam da se ne boš več mantrala in bo tvoja pupa se le odločla prit na svet.

saj res, naslednji teden je naš zadnji oktoberski teden, uh bo gužva v P. user posted image ali bomo potegnile še v november, ha? user posted image user posted image jaz sicer nimam tega plana, kak pa ima naša user posted image pa ne vem, hehe
upam da bo naslednji teden že v mojem naročju.

jaz sem si danes privoščla pico, sem jo kr doma spekla in bila je prav fina...pa film pogledla in je že ura 18, uh čas beži.
zdaj še bom malo na rač. pol pa upam da pride kolegica na obisk, je že tak dolgo nisem vidla, pa baje se ji je ful dogajalo ta čas, tak da bi blo fajn klepetat, zdaj še lahko izkoristim ćvekanje brez motenj user posted image

stuhica- no saj počasi bo prišo naš dan d, tako da zdaj nekaj pretiravat ne rabiš user posted image počivaj lepo pa čiči pa čaki user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.10.2009 18:10:11   
Meliitak
držim fige rakica, da se res vse odvije kot je treba, saj je bil že čas...pol bom pa jest v vodstvu he, he...danes štejem +9...sigurno pa se ne bom nosečkala v november, sem skor 100%, saj le malo katero pustijo več kot 42 tednov nosečo, no ja vsaj tko mi je blo razložen

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 977
24.10.2009 18:51:20   
Emilly
Palegia - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Skačica - vse naj naj.... upam da ste se fino posladkali!!!!

Jaz mam pa danes dan d, tako sam jaz mislim ja, mojiuser posted image  je očitno čist vseen kater dan jeuser posted image

Sva bla pa danes skor cel dan po trgovinah, da sem že kar mal utrujena, se mi pa čist skoz pojavljajo te menstrualne bolečine...pa zadaj v križu me skoz bolj pritiska....sej nimam nič proti, če bi se le bolj nadaljevalo v kaj bolj konkretnega....ja jaz mam kar upanje, da bi blo vsaj v roku 2 dni kaj no....

Rakica - močno upam, da je to touser posted image če je pa srečno!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 978
24.10.2009 19:58:09   
rakica 2
punce,hvala za vzpodbudo,še kar vztrajam doma,so pa na 6 min,dokaj močni...je bla tašča dopoldne na obisku,me sprašuje a me kaj špika,jst pa ne ne nč,stiskala zobe,da se ne izdam,ko sm misnla da bo pop mir in je ratalo huje,pa spet tašča tu,sm hodila pr vsakmu popadku u drug prostor,kr jm nočem povedat,pol sploh miru ne bi blo vč gggrrrruser posted image Meliitak-tile naši zamudniki zamujajo z razlogom,mogoče hočjo bit škorpijončki,al pa naša noče vn kr še nimava izbranga imenauser posted image ...jjoooj,sami obiski,zej pa njegov kolega,tud dihat mi ne pustijo u miru,hvalabogu sta šla na balkon uff..no tud zate držim pestiuser posted image user posted image user posted image in vse ostale ki še čakateuser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 979
24.10.2009 20:18:39   
gorenka
Rakica upam da je to to in da bomo kmalu slišale kakšne prijetne novičke! user posted image

Jst dons bolj okol doma k je tak smotan oblačen dan...bom jutr k bo sonček nadoknadla in bova z mojim kam pičla. Sm šla 2xvn na sprehod, po štacunah se mi pa ni dalo. Sm pol raj ene rogljičke spekla (po unmu receptu od boob). Zdej pa pred tv...

Je pa moj user posted image že dva dni tko živ da mi trebuh prestavlja z enga konca na druzga...tko da tut pod razno zgleda še nikamor ne misli it, tut če mu govorim da je zunej več placa k u mojmu bušijuuser posted image So pa res telefoni zdej kr vsak dan...pa me niti tok ne moti..obiskov pa hb nimam velik k sva le čist u drugem koncu k pa najina familja. Ja, vsaka stvar za nekej dobra a neuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
24.10.2009 21:14:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
24.10.2009 21:44:33   
Crystall
Rakica .... DRŽI SE! Srečno user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 982
24.10.2009 22:01:12   
ninasiki
ojla bejbe

najprej da se posvetim svežim novičkam

RAKICA go go go diham z tabo

PALEGIA čestitke

SKAČICA vse naj naj

evo danes mnogo bolje edino kar mi je dvakrat toook pritisk padu da sm postala čist bleda in še to je bla pr enmu takmu izpadu prisotna babca, seveda me upraša če sm že jedla in moj odgovor je biu logično da NE ker sm tamauga mogla zrihtat in je blo vseee narobe ampak važn da je tale mastitis popustu da lah normalno dojim sm pa fuuull vesela ker smo se danes kopal je rekla da se bo rad kopu je biu zelooo priden pa na nogice je hotu ustat in da je zelo močn fant za 14 dni sm ji rekla da če bo po mami pol bo očka mal nasrkau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa prau moj da ma jeklene žiuce sm si misnla prou dara bi vidla k se bosta 2 zgage nanga spraule kaj bo naredu, uglaunem naslednji obisk je v torek in takrat bo našga sončka mami kopala user posted image user posted image user posted image  prou komi čakam

majakla mi smo tud hotl it vn sam je biu grd vreme tko da upam da bo drug tedn lep vreme da začnemo počas vn hodt drgal pa zeloooooo lepa slikca

punce moja frizurca user posted image  je tud katastrofa k ne upam zarad šivou tko da upam da se ti počas dokončno to zaceli da se lahko končno zrihtam brez problema

punce drug tedn pa en ornk sprehod vsaka da povečamo številko oktoberčkou men je pomagu jst sm šla nasledn dan na pregled in sprejem v bolnico tko da go go go nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.10.2009 23:57:23   
LINDI
Jaz imam tudi kar nekaj krče bolj intenzivno je čez noč sem se čisto prepotena zbudila,pa čez dan sem tudi imela tak malo rjav izcedek...ne vem,baby se pa tudi premetava notri kot pri rakici,peeš nikamor skoraj ne pridem,sem čisto fertik...spati tudi ne morem,bomo videli,kako mirno bo danes ponočiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
25.10.2009 0:01:27   
LINDI
RAKICA držim pesti,da je to bilo to in da boš čimprej mimo.Jaz grem malo v mižule,če bo uspelo,kar dvomim.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.10.2009 1:08:05   
skačica
drage moje oktobrke, hvala za čestitke.

Jaz sem utrujena in grem samo še spat. Sem se najedla moje torte, še jutri jo bom en kos al pa dvauser posted image , obiskov smo imeli full. Jutri bo malo bolj mirno.

Se jutri javim z bolj obsežnim postomuser posted image , zih full rade berete moja čreva.

Lahko noč.

Rakica in lindi- če dogaja, držim pesti, da čimprej mine in dobita svoja škratka v naročje.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 986
25.10.2009 7:33:09   
Meliitak
dobro jutro punce!!!

skačica...jaaa full rade beremo, tko da ti kr nalož...mmm upam, da ste se še za nas posladkali in pozabavali...mene so včerej zabavali moji trije nečaki, to da sem bila kar mal boljš volje, HB na prisrčne otroške izjave in pojave he, he

lindi...upam, da je to to in da si že v P in dihaaaaš...če pa mislš da to ni to, pa probaj relaksirat ja kot si rekla probaj zaspat...

joj moj trebuh je bil pa ponoč skoz trd in se mi je tud sanjal da je to to, a bomo dons vidl...bejbi po malem brca...mam povečan rumen izcedek v obliki sluzi (?)...če nč druzga ju3 v P vidimo na čem smo

rakica...upam, da je najhujš že za tabo in že cartate...bi mogla kr lepo obiskom rečt da zdej pa bi se na seansi še en pridružu, ker vstraja da bi ven pršu in bi že razumel...sicer pa kokrkol se je odvil upala sm na najboljš...še vedno upamuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.10.2009 7:50:23   
aprill
sporočam da je rakica danes ponoči rodila punčko Nino, 3650g in 53cm, obe sta zdravi in se dobro počutita.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 988
25.10.2009 8:14:28   
Crystall
Rakica ... čestitke za princesko Nino user posted image user posted image user posted image

Meni se pa še kr izloča takšna rjava sluz - po čisto malih delčkih, srbečica še kar traja in upam, da bo po porodu izginila - ker je ratalo nevzdržno. Danes me je pa začelo še spodaj pečt. Resnično upam, da to kaj pomeni! O kakšnih popadkih, otrdevanju trebuha ni pa ne duha ne sluha user posted image . Danes res ni moj dan!!! Vse me takooo srbi, da ne vem več, kaj naj naredim. Jutri bom še v porodnišnici povedala, da vidim, če imajo oni kakšno rešitev.

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 989
25.10.2009 8:28:38   
muca*maca
Bravo, rakica!!!! Čestitke za Nino, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vama je le uspelo tudi ime izbrati user posted image

No, Meliitak, zdej si ti na vrsti, da lahko potem še jaz kaj popedenam. Sem že 6 dni za PDP...

Sem mislila, da se včeraj kaj začne, potem sem pa spet spala kot dojenček in nič. user posted image

Bo že... jaz prvim - se ob svojem času.

LP, punce, grem z dragim na izlet na morje user posted image user posted image user posted image

Je Postojna na poti user posted image

user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 990
25.10.2009 8:33:27   
Crystall
Muca*maca ... od kod imaš toliko energije??? Jz bi jo tudi imela!!!

Uživaj na morju! user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 991
25.10.2009 9:41:09   
lindi1
eeeehhhh do zjutraj vse minilouser posted image jaz bi že kaj crkljalauser posted image sem 3 dan po PDP,naš fantek noče ven,pa ga prosim,naj naju pride malo pogledati,pa kar nočeuser posted image mu je pretoplo zgledauser posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 992
25.10.2009 9:44:43   
lindi1
RAKICA ZATE  SEM pa ful vesela,da ti je končno uspelo,user posted image user posted image user posted image user posted image ,da imaš lepotičko pri sebi,upam,da je vsaj hitro minilo,pa da je tvoj kaj drugačen do tebe...čimbolj jo polubčkaj in objemčkaj...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
25.10.2009 10:20:18   
Meliitak
rakica...juhu, evo pa je vaša Nina končno tu!!! ČESTITKE!!! Ne bo treba crklajt drugih dojenčkov, boš kr svojo pupo user posted image user posted image user posted image

user posted image

jaaa muca*maca zdej sm pa jest v vodstvu...me boste mogle kr brcnt, da vam ostalim dam prosto pot he, he...kaj pa ti na morje? a ne mislš rodit, al pa greš pospešt porod na svež morski zrak? lepo,lepo...pa še sonček je dons

ooo lindi, pa tko sem se veselila že s tabo...no ja se bom pa še enkrat, zdej se pa mormo sam še pogovarjat s svojimi bejbiji in jim dajat spodbudo ane he, he

no tko...tud dons sem sama doma,spet mora moj dragi možek dela, sem kr rekla mojmu bušiju nj kr atija počaka, še najboljš bi blo da me ju3 sprejmejo v P...držite fige

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 10:27:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
25.10.2009 10:30:06   
gorenka
Jutro punce!

Dons je bolj zaspano pri meni, sm mela ponoč mal kolobocij k se mi je tko morasto sanjalo da sm bla čist preč in v user posted image , sm se mogla prou pomirit da sm uhka nazaj zaspala. Nimam pojma kaj je blo to...sej zdej je pa ok. Gledam pa kam bi šla k ta lj je spet čist zamegljenauser posted image

Rakica - Čestitke!!! No pa je le prišla tvoja bebica na svet...želim vama srečo, zdravje in ljubezen!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.10.2009 10:31:07   
rozilu
Samo da vas malo pozdravim in čestitam vsem novim mamicam user posted image .

Zamudnice in še čakajoče - kako kaj? A bo akcija? user posted image Upam da bo hitro minilo...

Neposredna povezava do sporočila: 997
25.10.2009 10:38:35   
Anonimen
Ooooooooo bejbeeeeeeeeeee.....
Pa ta seznam je vedno daljši... BRAVO mamice... juuupiii.... ČESTITAM...
Tok me veseli pogled na seznamček.. Sam tko naprej.. počasi bomo že vseeee mamikeeee..
Glede na to, da je moj sinek prvi user posted image , vam pa moram pohvalit se.., da je naš nedonošenček takooo priden... raste je že 53,5 cm in težek 4110. Juupi.., smo meli prvo posvetovalnico in je vse ok. Sm tko vesela mami...
Lepo nedeljo, sine že kliče..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
25.10.2009 10:40:25   
lenika83
Dober dan!

Zdaj se pa na čvekanju že zelo pozna, da nas je še čisto malo ostalo. Včasih je bilo zjutraj za prebrati tri strani, zdaj so pa trije posti.

Rakica čestitam user posted image user posted image user posted image

Sem šla gledat moje tickerje in mi je eden kar izginil, na drugem pa piše "I should be here by now" user posted image  ampak naša user posted image  se na to čisto nič ne ozira. Očitno je cel ati, da mora vedno in povsod malo zamuditi, že čisto od začetka. user posted image user posted image user posted image

Berem da se vsaka, ko se ji začnejo pojavljati kakšni znaki, potem zelo hitro znajde v P. Meni se dogaja že cel mesec, pa sem še vedno tu. Ni fer user posted image  Ampak jaz res ne bi rada čakala do novembra.

Aja, spet sem sama in sem rahlo tečna in grem sama sebi na živce. Pa še bolj sem tečna, ker me danes čisto nič ne špika in to res čisto nič. Ni fer user posted image

Jutri grem na prvi ctg v P. A jim nesem kakšno kuverto zraven, da me kar obdržijo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 999
25.10.2009 11:23:12   
Anonimen
Živjo....no pa sem le dobila nekaj energije za računalnik. Čestitam vsem puncam, ki ste v tem času postale mamice, vsem ostalim pa naj jim čas do srečanja s svojim user posted image čim hitreje mine.
Mi smo sedaj stari že 8 dni, mleka imamo dovolj za celo proizvodnjo ( končno ), dojimo se polno, zvečer pa še malo dodatka zraven. Se pa počasi spoznavamo. Tudi jaz sem že veliko boljše. Hemoglobin se mi je dvognil iz 65 na 83 ( še cca.14 dni pa bo pravi os. zdravnik ), šivana sem bila znotraj in zunaj tako, da še malo težje sedimo, ampak tudi to se bo kmalu pozdravilo. Ostalo mi je še 5,5, kg viška, seveda pa koža na trebuhu ni ravno čvrsta ( to pa bomo s sprehodi uredili ).

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?