Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 18:03:13
|
|
|
|
tea85
|
JA RAKICA- upam da se ne boš več mantrala in bo tvoja pupa se le odločla prit na svet. saj res, naslednji teden je naš zadnji oktoberski teden, uh bo gužva v P. ali bomo potegnile še v november, ha? jaz sicer nimam tega plana, kak pa ima naša pa ne vem, hehe upam da bo naslednji teden že v mojem naročju. jaz sem si danes privoščla pico, sem jo kr doma spekla in bila je prav fina...pa film pogledla in je že ura 18, uh čas beži. zdaj še bom malo na rač. pol pa upam da pride kolegica na obisk, je že tak dolgo nisem vidla, pa baje se ji je ful dogajalo ta čas, tak da bi blo fajn klepetat, zdaj še lahko izkoristim ćvekanje brez motenj stuhica- no saj počasi bo prišo naš dan d, tako da zdaj nekaj pretiravat ne rabiš počivaj lepo pa čiči pa čaki
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 18:10:11
|
|
|
|
Meliitak
|
držim fige rakica, da se res vse odvije kot je treba, saj je bil že čas...pol bom pa jest v vodstvu he, he...danes štejem +9...sigurno pa se ne bom nosečkala v november, sem skor 100%, saj le malo katero pustijo več kot 42 tednov nosečo, no ja vsaj tko mi je blo razložen
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 18:51:20
|
|
|
|
Emilly
|
Palegia - čestitke Skačica - vse naj naj.... upam da ste se fino posladkali!!!! Jaz mam pa danes dan d, tako sam jaz mislim ja, moji je očitno čist vseen kater dan je Sva bla pa danes skor cel dan po trgovinah, da sem že kar mal utrujena, se mi pa čist skoz pojavljajo te menstrualne bolečine...pa zadaj v križu me skoz bolj pritiska....sej nimam nič proti, če bi se le bolj nadaljevalo v kaj bolj konkretnega....ja jaz mam kar upanje, da bi blo vsaj v roku 2 dni kaj no.... Rakica - močno upam, da je to to če je pa srečno!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 19:58:09
|
|
|
|
rakica 2
|
punce,hvala za vzpodbudo,še kar vztrajam doma,so pa na 6 min,dokaj močni...je bla tašča dopoldne na obisku,me sprašuje a me kaj špika,jst pa ne ne nč,stiskala zobe,da se ne izdam,ko sm misnla da bo pop mir in je ratalo huje,pa spet tašča tu,sm hodila pr vsakmu popadku u drug prostor,kr jm nočem povedat,pol sploh miru ne bi blo vč gggrrrr Meliitak-tile naši zamudniki zamujajo z razlogom,mogoče hočjo bit škorpijončki,al pa naša noče vn kr še nimava izbranga imena ...jjoooj,sami obiski,zej pa njegov kolega,tud dihat mi ne pustijo u miru,hvalabogu sta šla na balkon uff..no tud zate držim pesti in vse ostale ki še čakate
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 20:18:39
|
|
|
|
gorenka
|
Rakica upam da je to to in da bomo kmalu slišale kakšne prijetne novičke! Jst dons bolj okol doma k je tak smotan oblačen dan...bom jutr k bo sonček nadoknadla in bova z mojim kam pičla. Sm šla 2xvn na sprehod, po štacunah se mi pa ni dalo. Sm pol raj ene rogljičke spekla (po unmu receptu od boob). Zdej pa pred tv... Je pa moj že dva dni tko živ da mi trebuh prestavlja z enga konca na druzga...tko da tut pod razno zgleda še nikamor ne misli it, tut če mu govorim da je zunej več placa k u mojmu bušiju So pa res telefoni zdej kr vsak dan...pa me niti tok ne moti..obiskov pa hb nimam velik k sva le čist u drugem koncu k pa najina familja. Ja, vsaka stvar za nekej dobra a ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 21:14:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 21:44:33
|
|
|
|
Crystall
|
Rakica .... DRŽI SE! Srečno
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 22:01:12
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla bejbe najprej da se posvetim svežim novičkam RAKICA go go go diham z tabo PALEGIA čestitke SKAČICA vse naj naj evo danes mnogo bolje edino kar mi je dvakrat toook pritisk padu da sm postala čist bleda in še to je bla pr enmu takmu izpadu prisotna babca, seveda me upraša če sm že jedla in moj odgovor je biu logično da NE ker sm tamauga mogla zrihtat in je blo vseee narobe ampak važn da je tale mastitis popustu da lah normalno dojim sm pa fuuull vesela ker smo se danes kopal je rekla da se bo rad kopu je biu zelooo priden pa na nogice je hotu ustat in da je zelo močn fant za 14 dni sm ji rekla da če bo po mami pol bo očka mal nasrkau pa prau moj da ma jeklene žiuce sm si misnla prou dara bi vidla k se bosta 2 zgage nanga spraule kaj bo naredu, uglaunem naslednji obisk je v torek in takrat bo našga sončka mami kopala prou komi čakam majakla mi smo tud hotl it vn sam je biu grd vreme tko da upam da bo drug tedn lep vreme da začnemo počas vn hodt drgal pa zeloooooo lepa slikca punce moja frizurca je tud katastrofa k ne upam zarad šivou tko da upam da se ti počas dokončno to zaceli da se lahko končno zrihtam brez problema punce drug tedn pa en ornk sprehod vsaka da povečamo številko oktoberčkou men je pomagu jst sm šla nasledn dan na pregled in sprejem v bolnico tko da go go go nosečke
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 23:57:23
|
|
|
|
LINDI
|
Jaz imam tudi kar nekaj krče bolj intenzivno je čez noč sem se čisto prepotena zbudila,pa čez dan sem tudi imela tak malo rjav izcedek...ne vem,baby se pa tudi premetava notri kot pri rakici,peeš nikamor skoraj ne pridem,sem čisto fertik...spati tudi ne morem,bomo videli,kako mirno bo danes ponoči
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 0:01:27
|
|
|
|
LINDI
|
RAKICA držim pesti,da je to bilo to in da boš čimprej mimo.Jaz grem malo v mižule,če bo uspelo,kar dvomim.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 1:08:05
|
|
|
|
skačica
|
drage moje oktobrke, hvala za čestitke. Jaz sem utrujena in grem samo še spat. Sem se najedla moje torte, še jutri jo bom en kos al pa dva , obiskov smo imeli full. Jutri bo malo bolj mirno. Se jutri javim z bolj obsežnim postom , zih full rade berete moja čreva. Lahko noč. Rakica in lindi- če dogaja, držim pesti, da čimprej mine in dobita svoja škratka v naročje.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 7:33:09
|
|
|
|
Meliitak
|
dobro jutro punce!!! skačica...jaaa full rade beremo, tko da ti kr nalož...mmm upam, da ste se še za nas posladkali in pozabavali...mene so včerej zabavali moji trije nečaki, to da sem bila kar mal boljš volje, HB na prisrčne otroške izjave in pojave he, he lindi...upam, da je to to in da si že v P in dihaaaaš...če pa mislš da to ni to, pa probaj relaksirat ja kot si rekla probaj zaspat... joj moj trebuh je bil pa ponoč skoz trd in se mi je tud sanjal da je to to, a bomo dons vidl...bejbi po malem brca...mam povečan rumen izcedek v obliki sluzi (?)...če nč druzga ju3 v P vidimo na čem smo rakica...upam, da je najhujš že za tabo in že cartate...bi mogla kr lepo obiskom rečt da zdej pa bi se na seansi še en pridružu, ker vstraja da bi ven pršu in bi že razumel...sicer pa kokrkol se je odvil upala sm na najboljš...še vedno upam
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 7:50:23
|
|
|
|
aprill
|
sporočam da je rakica danes ponoči rodila punčko Nino, 3650g in 53cm, obe sta zdravi in se dobro počutita.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 8:14:28
|
|
|
|
Crystall
|
Rakica ... čestitke za princesko Nino Meni se pa še kr izloča takšna rjava sluz - po čisto malih delčkih, srbečica še kar traja in upam, da bo po porodu izginila - ker je ratalo nevzdržno. Danes me je pa začelo še spodaj pečt. Resnično upam, da to kaj pomeni! O kakšnih popadkih, otrdevanju trebuha ni pa ne duha ne sluha . Danes res ni moj dan!!! Vse me takooo srbi, da ne vem več, kaj naj naredim. Jutri bom še v porodnišnici povedala, da vidim, če imajo oni kakšno rešitev.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 8:28:38
|
|
|
|
muca*maca
|
Bravo, rakica!!!! Čestitke za Nino, super Vama je le uspelo tudi ime izbrati No, Meliitak, zdej si ti na vrsti, da lahko potem še jaz kaj popedenam. Sem že 6 dni za PDP... Sem mislila, da se včeraj kaj začne, potem sem pa spet spala kot dojenček in nič. Bo že... jaz prvim - se ob svojem času. LP, punce, grem z dragim na izlet na morje Je Postojna na poti
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 8:33:27
|
|
|
|
Crystall
|
Muca*maca ... od kod imaš toliko energije??? Jz bi jo tudi imela!!! Uživaj na morju!
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 9:41:09
|
|
|
|
lindi1
|
eeeehhhh do zjutraj vse minilo jaz bi že kaj crkljala sem 3 dan po PDP,naš fantek noče ven,pa ga prosim,naj naju pride malo pogledati,pa kar noče mu je pretoplo zgleda .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 9:44:43
|
|
|
|
lindi1
|
RAKICA ZATE SEM pa ful vesela,da ti je končno uspelo, ,da imaš lepotičko pri sebi,upam,da je vsaj hitro minilo,pa da je tvoj kaj drugačen do tebe...čimbolj jo polubčkaj in objemčkaj...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 10:20:18
|
|
|
|
Meliitak
|
rakica...juhu, evo pa je vaša Nina končno tu!!! ČESTITKE!!! Ne bo treba crklajt drugih dojenčkov, boš kr svojo pupo jaaa muca*maca zdej sm pa jest v vodstvu...me boste mogle kr brcnt, da vam ostalim dam prosto pot he, he...kaj pa ti na morje? a ne mislš rodit, al pa greš pospešt porod na svež morski zrak? lepo,lepo...pa še sonček je dons ooo lindi, pa tko sem se veselila že s tabo...no ja se bom pa še enkrat, zdej se pa mormo sam še pogovarjat s svojimi bejbiji in jim dajat spodbudo ane he, he no tko...tud dons sem sama doma,spet mora moj dragi možek dela, sem kr rekla mojmu bušiju nj kr atija počaka, še najboljš bi blo da me ju3 sprejmejo v P...držite fige
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 10:27:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 10:30:06
|
|
|
|
gorenka
|
Jutro punce! Dons je bolj zaspano pri meni, sm mela ponoč mal kolobocij k se mi je tko morasto sanjalo da sm bla čist preč in v , sm se mogla prou pomirit da sm uhka nazaj zaspala. Nimam pojma kaj je blo to...sej zdej je pa ok. Gledam pa kam bi šla k ta lj je spet čist zamegljena Rakica - Čestitke!!! No pa je le prišla tvoja bebica na svet...želim vama srečo, zdravje in ljubezen!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 10:31:07
|
|
|
|
rozilu
|
Samo da vas malo pozdravim in čestitam vsem novim mamicam . Zamudnice in še čakajoče - kako kaj? A bo akcija? Upam da bo hitro minilo...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 10:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooooo bejbeeeeeeeeeee..... Pa ta seznam je vedno daljši... BRAVO mamice... juuupiii.... ČESTITAM... Tok me veseli pogled na seznamček.. Sam tko naprej.. počasi bomo že vseeee mamikeeee.. Glede na to, da je moj sinek prvi , vam pa moram pohvalit se.., da je naš nedonošenček takooo priden... raste je že 53,5 cm in težek 4110. Juupi.., smo meli prvo posvetovalnico in je vse ok. Sm tko vesela mami... Lepo nedeljo, sine že kliče..
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 10:40:25
|
|
|
|
lenika83
|
Dober dan! Zdaj se pa na čvekanju že zelo pozna, da nas je še čisto malo ostalo. Včasih je bilo zjutraj za prebrati tri strani, zdaj so pa trije posti. Rakica čestitam Sem šla gledat moje tickerje in mi je eden kar izginil, na drugem pa piše "I should be here by now" ampak naša se na to čisto nič ne ozira. Očitno je cel ati, da mora vedno in povsod malo zamuditi, že čisto od začetka. Berem da se vsaka, ko se ji začnejo pojavljati kakšni znaki, potem zelo hitro znajde v P. Meni se dogaja že cel mesec, pa sem še vedno tu. Ni fer Ampak jaz res ne bi rada čakala do novembra. Aja, spet sem sama in sem rahlo tečna in grem sama sebi na živce. Pa še bolj sem tečna, ker me danes čisto nič ne špika in to res čisto nič. Ni fer Jutri grem na prvi ctg v P. A jim nesem kakšno kuverto zraven, da me kar obdržijo?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 25.10.2009 11:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo....no pa sem le dobila nekaj energije za računalnik. Čestitam vsem puncam, ki ste v tem času postale mamice, vsem ostalim pa naj jim čas do srečanja s svojim čim hitreje mine. Mi smo sedaj stari že 8 dni, mleka imamo dovolj za celo proizvodnjo ( končno ), dojimo se polno, zvečer pa še malo dodatka zraven. Se pa počasi spoznavamo. Tudi jaz sem že veliko boljše. Hemoglobin se mi je dvognil iz 65 na 83 ( še cca.14 dni pa bo pravi os. zdravnik ), šivana sem bila znotraj in zunaj tako, da še malo težje sedimo, ampak tudi to se bo kmalu pozdravilo. Ostalo mi je še 5,5, kg viška, seveda pa koža na trebuhu ni ravno čvrsta ( to pa bomo s sprehodi uredili ).
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?