Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:22:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:22:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Čer... o čem debata o prestavljamnju ure? uff je blo fajn... Taj je spal do pol9 po stari sepravi do pol8 po novi uri...spat je šel dans pa že ob pol 7... bomo vidli kdaj se bo jutri zbudu... men bi pasalo da bi hdu spat ob 7 zvečer, do zdaj je ob 8 hodu... sam bi blo fajn tudi da bi spal isto do 8 zjutraj tak kot zdaj... zahtevna mami ane? uuu, Taj pa je priden. Ko bi še mi tak spali, bi bilo suuupeeer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:23:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. normalno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:23:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit ja in, zdaj se afnaš al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:23:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:23:39
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije jaz tudi samo je nimam kam vložit...Maruša spi, dragi pa je v službi na inventuri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:23:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije eh pa tebe nisem nič vprašala, ko se greš takih luksozov kakih? da te ne budijo ponoči - no da te ne budijo otroci ponoči. tak morem reč. ker mogoče te je kdo drugi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:24:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit ja in, zdaj se afnaš al kaj? ja seveda. vedno morem bit še bolj posebna od najbolj posebnih
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:24:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit jaz sem tudi po novem prlečka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:25:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije jaz tudi samo je nimam kam vložit...Maruša spi, dragi pa je v službi na inventuri lahko prideš meni kaj spospravit. se mi nič ne da. saj veš, kje sem kak je kaj Maruša? Meni je blo tak hudo, ko si rekla, da je zbolela -se je ziher pri nas nalezla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:26:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit jaz sem tudi po novem prlečka
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:27:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije jaz tudi samo je nimam kam vložit...Maruša spi, dragi pa je v službi na inventuri lahko prideš meni kaj spospravit. se mi nič ne da. saj veš, kje sem kak je kaj Maruša? Meni je blo tak hudo, ko si rekla, da je zbolela -se je ziher pri nas nalezla eh ne.... to je dobla verjetno od svojega botra ki je ves nahoden že 14 dni sicer pa je že ful bolje... važno da je kljub zabasanemu noseku dobre volje in nasmejana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:27:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit jaz sem tudi po novem prlečka No, Čebelica in nisi več sama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:28:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da te ne budijo ponoči - no da te ne budijo otroci ponoči. tak morem reč. ker mogoče te je kdo drugi nobeeennn ker sva oba spala kot nora do 8h
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:28:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit aja sej res. sej se bom počasi spokala, ste prehitre zame.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:28:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit aja sej res. sej se bom počasi spokala, ste prehitre zame. kam pa bi ti rada že šla??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:30:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit aja sej res. sej se bom počasi spokala, ste prehitre zame. kam pa bi ti rada že šla?? sej se hecam. moj je pršu in po dveh dneh ko se nisva vidla, sem prav nevljudna, ko sem na rač. kot da ga ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:30:57
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 in kako si jih potem Niki pripravila, se mora to še kaj pretlačit namočiš jih v vroči vodi za 5 minut, daš zraven poljubno sadje (najbolj paše banana) in vse skupaj pretlačiš z vilico. kosmiči so po namakanju v vodi ful pocasti tak da ni problema, se lepo zmešajo s sadjem. hvala za razlago ....bom poskusila, kak jih pa za zgoščevanje uporabljaš, tudi namočiš v vodi in pol v omako zliješ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:32:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije jaz tudi samo je nimam kam vložit...Maruša spi, dragi pa je v službi na inventuri lahko prideš meni kaj spospravit. se mi nič ne da. saj veš, kje sem kak je kaj Maruša? Meni je blo tak hudo, ko si rekla, da je zbolela -se je ziher pri nas nalezla eh ne.... to je dobla verjetno od svojega botra ki je ves nahoden že 14 dni sicer pa je že ful bolje... važno da je kljub zabasanemu noseku dobre volje in nasmejana ma saj je tolko tega, da tak ne veš kje kaj pobereš. samo je ravno blo tak, da je ravno pol čez dva dni zakuhala, ko smo ble pri meni... sem pa vesela da je bolje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:33:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit jaz sem tudi po novem prlečka No, Čebelica in nisi več sama pa kaj je... kaj samo handle iščeš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:34:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da te ne budijo ponoči - no da te ne budijo otroci ponoči. tak morem reč. ker mogoče te je kdo drugi nobeeennn ker sva oba spala kot nora do 8h ja ja ja. farbaj ti koga drugega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:35:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit aja sej res. sej se bom počasi spokala, ste prehitre zame. pa Najaaaaaa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:35:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa oooo spet same štajerke. pa ena prlečka - ne pozabit aja sej res. sej se bom počasi spokala, ste prehitre zame. kam pa bi ti rada že šla?? sej se hecam. moj je pršu in po dveh dneh ko se nisva vidla, sem prav nevljudna, ko sem na rač. kot da ga ni. ajaaa. tepa čao
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:35:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je... kaj samo handle iščeš ne, pa nena !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:36:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 in kako si jih potem Niki pripravila, se mora to še kaj pretlačit namočiš jih v vroči vodi za 5 minut, daš zraven poljubno sadje (najbolj paše banana) in vse skupaj pretlačiš z vilico. kosmiči so po namakanju v vodi ful pocasti tak da ni problema, se lepo zmešajo s sadjem. hvala za razlago ....bom poskusila, kak jih pa za zgoščevanje uporabljaš, tudi namočiš v vodi in pol v omako zliješ ne, v omako dam direkt, brez vode.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?