Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:47:14
|
|
|
|
NoBady
|
Čer... o čem debata o prestavljamnju ure? uff je blo fajn... Taj je spal do pol9 po stari sepravi do pol8 po novi uri...spat je šel dans pa že ob pol 7... bomo vidli kdaj se bo jutri zbudu... men bi pasalo da bi hdu spat ob 7 zvečer, do zdaj je ob 8 hodu... sam bi blo fajn tudi da bi spal isto do 8 zjutraj tak kot zdaj... zahtevna mami ane?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:47:51
|
|
|
|
NoBady
|
uff se po dolgem času oglasim in kr prva stran, da ja ne ostanem neopažena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:50:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sta obadva jedla ob tej uri in sta me totalno prebudila Ufffff! In kdaj si potem lahko nazaj zaspala? Čez kako uro Ojoj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:53:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sta obadva jedla ob tej uri in sta me totalno prebudila Ufffff! In kdaj si potem lahko nazaj zaspala? Čez kako uro Ojoj! ma sej urca se ponoč mimgrede obrne. jaz mam sam eno, pa mi včasih mal ponagaja in bi se kr crklala (no večinoma ne), pa tud zna minit ura. KOKICA, glede ovsenih kosmičev, sej je vseeno katere in kje jih kupiš,ker ovseni pa niso bio ali eko ipd.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:55:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ker sta obadva jedla ob tej uri in sta me totalno prebudila Ufffff! In kdaj si potem lahko nazaj zaspala? Čez kako uro Ojoj! ma sej urca se ponoč mimgrede obrne. jaz mam sam eno, pa mi včasih mal ponagaja in bi se kr crklala (no večinoma ne), pa tud zna minit ura. KOKICA, glede ovsenih kosmičev, sej je vseeno katere in kje jih kupiš,ker ovseni pa niso bio ali eko ipd. saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:58:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo... nisi še jedla ovsenih kosmičev? ojoj, pri nas so pa nepogrešljivi, ker jaz npr. pri kuhanju zelo redko uporabljam moko tako da zgostim s kosmiči ali krompirjem... kakor kdaj. pa tudi en čas sem bila zelo mahnjena na zdrave zajtrke, s polno kosmičev in sadja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:04:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo... nisi še jedla ovsenih kosmičev? ojoj, pri nas so pa nepogrešljivi, ker jaz npr. pri kuhanju zelo redko uporabljam moko tako da zgostim s kosmiči ali krompirjem... kakor kdaj. pa tudi en čas sem bila zelo mahnjena na zdrave zajtrke, s polno kosmičev in sadja. in kako si jih potem Niki pripravila, se mora to še kaj pretlačit Saj vem da verjetno neumnosti sprašujem, samo res ne vem, vem sicer kako ti kosmiči zgledajo, ampak ji jaz tudi tako kot KOKICA ne jem Men te zadeve niso dobre, samo čokolino z unimi kosmiči mi je fajni, sam ga zdaj tk ne smem jest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:08:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 in kako si jih potem Niki pripravila, se mora to še kaj pretlačit namočiš jih v vroči vodi za 5 minut, daš zraven poljubno sadje (najbolj paše banana) in vse skupaj pretlačiš z vilico. kosmiči so po namakanju v vodi ful pocasti tak da ni problema, se lepo zmešajo s sadjem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:11:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo... nisi še jedla ovsenih kosmičev? ojoj, pri nas so pa nepogrešljivi, ker jaz npr. pri kuhanju zelo redko uporabljam moko tako da zgostim s kosmiči ali krompirjem... kakor kdaj. pa tudi en čas sem bila zelo mahnjena na zdrave zajtrke, s polno kosmičev in sadja. ne , ne jem jih... imam raje sadne ali čokoladne muslije...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:11:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kako gre?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:13:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj ne, da bi mogli bit kaj od naštetega...samo jaz tega res nikoli ne kupujem, ker mi je bljek...pa sploh niti ne vem, če vem, kako zgledajo... nisi še jedla ovsenih kosmičev? ojoj, pri nas so pa nepogrešljivi, ker jaz npr. pri kuhanju zelo redko uporabljam moko tako da zgostim s kosmiči ali krompirjem... kakor kdaj. pa tudi en čas sem bila zelo mahnjena na zdrave zajtrke, s polno kosmičev in sadja. ne , ne jem jih... imam raje sadne ali čokoladne muslije... ja sej, jaz jih mešam s sadnimi, ker so mi sam sadni presladki. pa še mal lanenega semena in včasih sezamovega in otrobov... pa je super obrok, po katerem imaš prebavo 1a!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:15:53
|
|
|
|
tasa_m
|
čeeeerrrr
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:16:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:16:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čeeeerrrr O TAsa!!! Čeeee! Kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:17:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kako gre? Oooo, MČ, kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:18:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A pride kera na pecivo drugač grem spat? jaz! Naš krožnik je že prazen..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:18:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:19:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čeeeerrrr O TAsa!!! Čeeee! Kako si? O, Kokica. Vredu, hvala. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:21:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kako gre? Oooo, MČ, kako si? pa gre.... pa ti?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:21:44
|
|
|
|
Najaa
|
oooo spet same štajerke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:21:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije eh pa tebe nisem nič vprašala, ko se greš takih luksozov
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:22:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem tak utrujena ko da je ura deset vas tudi kaj muči ta sprememba ure? ne, mene nič ne muči. Imam polno energije eh pa tebe nisem nič vprašala, ko se greš takih luksozov kakih?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 20:22:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kako gre? Oooo, MČ, kako si? pa gre.... pa ti? tudi se premikamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?