|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
25.10.2009 13:13:03   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Lep pozdrav....mi smo okej, čeprav imamo nekaj težavic....

Velikokrat ko Enej je, zraven požira tudi zrak....in potem podere kupčka, ampak po mojem ga tudi zaradi tega pol šraufa, ne?
Včeraj celo noč in še do zdaj ni kakal.....pa ne vem, kaj bi blo krivo.....je lahko krivo, če jaz pojem kaj takega, kar me zapira? Je moje mleko krivo?

Meni je patronažna rekla, da tudi če en teden ne kaka, ni nič hudega. Tak da ima še čas. Se spomnim, da tudi sestrin bebi enkrat, ko je bil še čisto mali, nekaj dni ni kakal in je klicala pediatrinjo, pa so ji rekli, da ni nič hudega.
A polulan je pa bil? To pa skoraj mora bit, ker tako veš, da dovolj je in da ni dehidriran.

Js sem opazila, da moj mali ponoči zelo malo kaka in lula. Ga previjem po 6 ali 7 urah spanja in je plenička lažja kot čez dan, ko ga previjem po 3 urah. Ampak ko ga pa zjutraj odvijem, je pa veselje, včeraj je kar letelo iz njega pri vseh možnih luknicah user posted image .

Še eno resno vprašanje: kako naj malega pripravim, da se polula v pleničko, preden ga razvijem? Ker se mi zdi, da prav čaka, da dam pleničko dol in potem akcija user posted image . A obstaja kakšna finta? Za kakanje poskušam tako, da mu z nogicami vozim kolo in včasih uspe, še večkrat pa ne.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.10.2009 13:14:30   
baby blue
Pridni so ti naši septembrčki...

iiiiii kako že lepo kravice pase... Naši pa še ne uspeva najboljše... Bo počasi... user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.10.2009 13:24:34   
tulpek
Danes sem dala prvo AD kapljico. Upam, da ne bo prehudo. Bi mogla že v četrtek, pa sem bila preveč izčrpana od viroze in me ni mikalo ,da bi se mali preveč jokal taktat.

Zdaj pa na sprehod.   

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.10.2009 14:54:35   
barika
Tulpek, jaz ga razvijem in ga čez lulija pokrijem s pleničko, da ne nese vsepovsod user posted image

S kapljicami bom pa počakala do dopolnjenega tretjega meseca, mu jih ne mislim prej devat.

SLING imam podoben, kot aromaja, ampak moj je od baba slinga, sem pa tavečjega nosla ful dovgo notri, do ene 13 kg (v sedečem položaju, tamalega pa tudi dosti nosim not)

Rižkooo dobrodošla, pa Oktavijo kaj pozdravi user posted image

v petek je ime Tomaž prvo posvetovalnico. Velik je 55,5 in težek skoraj 5300g.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.10.2009 15:36:13   
Anonimen
HVALA punce za sprejem user posted image

barika
HVALA, jo bom pozdravla... Se jutri, pojutrišnjem zihr vidiva... Si iz CE?

tulpek
iiiiii a res...? Bi pa še ti prišla user posted image Ja, je mene moj sinko ceeeelih 39 dni prehitel. Ni bil tok mejčkan.. spada pa med nedonošenčke.. 35t rojen, 2665 in 47 cm. Sva mela pa v petek posvetovalnico in je 4110 in 53,5 cm.. raste moj sinko, raste.user posted image Sicer se mu nezrelost pozna.., smo mel neki težavic, sva bla v bolnici cel teden... Med požiralnikom in želodčkom mišica ni fajn razvita, pa se mu vrača skoz hrana vn in se mu zatika, tko da mamo diagnozo Refluks in en kup ukrepov.

Drugače pa punce..
za krče res srčno priporočam vetrovne kapljice iz koroških lekarn..Ni problem dobit..sam tja pokličete, vam pošljejo po pošti. So pa 3,90 EUR + poštnina.
Naš mali se je s krčeki začel spopadat kakih 10 dni nazaj, star je pa mesec in pol. Mučijo ga nekako čez cel dan, proti večeru bolj intenzivno. V bolnici so mu dajali BioGaja kapljice in pa sab simplex a žal ni nič pomagalo. Zdravnici sem rekla, da mu bom začela dajati vetrovne in so simplex ukinli... Moj tamal neverjetno odreagira na te kapljice. Iz največjega joka in kričanja, se umiri, če mu dam samo kapljico na dudiko. In ta pomiritev traja pa še dudiko zadrži saj jo drugače skoz ven meče, brez nje pa ponoči noče bit. Skratka... ko so krči intenzivni mu dam 5 kapljic... ko je blažja oblika pa kaplico na dudiko in ga pomiri. Najbrž zato ker so zelo slatke.., skratka uživa, jaz pa tud, ko ga vidim, da se ne zvija in muči. VETROVNE KAPLJICE so zakon!!!!!! In res so vetrovne, nam naš mali to dostikrat pokaže

Podiranje kupčka je pri nas OBVEZNO saj smo doživeli eno hudo zadevco.... Naš mali se fajn naje.. je kr požreško, se nafila zraka... in ker ni podiral kupčka sva ga tud dala na bokec in pač verjela, da ga bo na boku podrl... NE, hrana se mu je začela vračat, se zataknila... ni znal fajn zraka zajet in smo mel šok..., ko mi je lovil sapico, da me je kr zmrazil. No, diagnoza je refluks in na to temo vem ogromno. Tudi brez refluksa... NUJNO svetujejo podiranje kupčkov že zaradi same kisline iz želodčka, ki se vrača nazaj v ustka.. otročku je lažje, manj jamra ko panča... lažje prdne , manj ga zvija ko hoče kakcat... , blažji krčeki so, lažje diha.... Skratka... kupček podrt naredi veliko koristnega. So me nafilali pediatri s vsem svojim znanjem in izkušnjami. No, pri nas je kupček podrt obvezen, nujen....
Kar se položaja tiče.. pa ga dam jaz najprej na ramo...pa na roke.. pa včasih ga obrnem z hrbtom in naslonim nase.. mal menjavam položaj in on veselo kupčka.. Mislim, da ni fora kupčka podirat sam na en način... Mal en, mal drug..pa je kupček podrt.

Previjam ga ponoči 1x.... razen, če ga zavoham večx. Sm zvedla, da se otroček tko navadi, da ne kaka in lula velik ponoči..., ker ve, da bo umazanček in to ne mara bit .., tko da se čez čas navadi na to. In naš ponoči res ne ... lula ga in lula, pokaka se pa skor nič, čez dan pa vsako previjanje... Kakamo pa vsak dan.... in ja, baje ni nič hudga, če kakšen dan ne...

Aja tulpek, mislim, da ga ne moreš pripravit, da se prej. Polulajo se običajno zato, ker začutijo hladen zrak in to vpliva... Fajn bo, če pleničko mal gor pustiš, si vse pripraviš ampak tud to ni zihr. Jst enostavno dam vse stran... ga obrišem... se mal poigrava, požgečkava... me polula.. tud na laske sm že dobila.. user posted image , no in spet obrišem, namažem, zapakiram user posted image . Ni recepta za predčasno lulanje..., sm skor zihr.

AD3 kapljice.., začela sm z eno tri dni, zdej mamo dve tri dni...in pol stopnjujem... mi je zmešana sestra rekla naj ga kr takoj nafilam s sedmimi kapljicami na dan. Baba!!! No, nism ga... in sm kr mal zmedena.... 5 pediatrov, 5 različnih nasvetov.. sej ne veš kako bi se odločil..

Toliko... še od nas.. Lepo bodite..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 25.10.2009 15:37:36 >

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
25.10.2009 15:47:34   
Mož*
Dobrodošla Riškoo in Liam!

No, s kakšnim posebnim nočnim spanjem se pri nas res ne moremo pohvaliti. Spat gre malce čez polnoč, potem pa vsako uro in pol do 2 dojenje; pa dojenje za tolažbo, crkljanje, dojenje za uspavanje, dojenje kar tako... Danes sva prvič vstala okoli 5., bila kako uro in pol v akciji, šla spet nazaj spat in vstala ob 8.00. Čez dan je srečen le z bradavico v ustih ali pa, ko je popolnoma slečen na previjalni. A ja, neizmerno uživa zunaj, zato sva se spet sprehala skoraj 3 ure. (To je praktično edini čas brez neprestranega dojenja).
Jutri smo želeli iti smučat na ledenik, danes ponoči pa je starejši sin zbolel z gripo. Dali smo mu Tamiflu, tudi sama sem pričela s preventivnim jemanjem.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.10.2009 15:52:53   
Erdbeere
Dober dan, se še jaz malo javim.

Pri nas še vse po starem, kar se Eve tiče, še vedno pridna, da se ne da prehvalit, jaz pravim da bom kr uživala in se prepustila tej pravljici, naj čimdlje traja. Pri nas spimo od cca. 21-ih zvečer pa do 7-8-ih zjutraj, brez nočnega zbujanja.

Rižko dobrodošla user posted image user posted image

Tanik, zaradi teh mozoljčkov ti ni treba do pediatra. To je običajen del "osvobajanja" od tebe...to gredo novorojenčku materini hormoni ven, kokr sem jaz zadnjič zastopila pediatra. So imeli pa moji vsi trije "puberteto". Tako, da brez panike.

Otročki so pa res prav vsi cukrčki.

Bom potem kasneje prilepila slikico naše Eve, samo moram iz fotoaparata jih dol dat, pa se mi ne da user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.10.2009 16:17:06   
veselka
oj,

mi pa včeraj spet nismo nič jokali pri kopanju. mislm, da ji je v čebričku celo ušeč, sam ne mara pa da jo držim za brado, ampak jo moram tako kot v banjici, zadaj. bom kako slikico nalepla, ko mojga nafehtam, da mi kako pošlje.

so pa teli naši septembrčki res pravi srčki, se kr topim, ko slikice gledam user posted image

mi pa še nič ne znamo kravc past. Aurora začne kr jokat, če jo dam na trebuščka. no, vse ob svojem času. zdej so itak še vedno, edine in vedno bolj zanimive ribice nad previjalno... kakšne vzklike je to slišat iz sobe user posted image

je pa kr pridkana zadnje dni. moj je bil doma v čet in pet, pa jo je malo prevzel, da sm lahko kej drugega malo počela... pa sem ji zašila prvega pajacka user posted image

se mi pa dogaja, da imam neko neustavljivo željo po kavi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.10.2009 16:18:54 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.10.2009 17:37:23   
veselka
testiram, če deluje

user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.10.2009 18:20:14   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Včeraj celo noč in še do zdaj ni kakal.....pa ne vem, kaj bi blo krivo.....je lahko krivo, če jaz pojem kaj takega, kar me zapira? Je moje mleko krivo?

tud naša ni kakala že od četrtka...me že kr mal skrbi pa čeprav mi je to že tavelik to naredu,sam je bil star 3,5 mesecev ne tolk majhen (kakal je šele 11.dan)
upam da je vse u redu...no saj sem že od Tulpek prebrala da lahk en teden ne kaka...

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.10.2009 18:22:03   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Pozdravljene mamice..., ene meni že znane, druge ne. ČESTITKE pa vsem.user posted image
Nisem vas nič brala, bolj malo časa.. bi blo pa fajn mal delit si izkušnje in nasvete..., včasih jih kr nujno rabim...
Sem bolj na eni od "mojih" tem... in še pri oktobrkah ampak... je moje dete tko pohitelo in sva čista začetna septembrčka... zato bi se vam pridružila, če niste bolj zaprtega tipa... čeprv ne zgleda tako..
12. okt. je bil PDP, sinek moj prišel 4.9. in je mali nedonošenček.... no, zdaj že velik. Smo ok, mel mal težavic, diagnoza refluks, zdaj pa ukrepamo kot treba in fajn shajamo. Sinek je pa LIAM in vas vse lepo pozdravlja... pa lačen je že zato vas pozdravljam tudi jaz... user posted image

Rižkoo in Liam dobrodošla user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.10.2009 19:06:45   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja tvoj lepotec pa ima veliko las. A to že od začetka? MOj jih je najprej imel po celi glavi, sedaj jih ima pa vedno manj, tam ko izpadejo mu pa novi mali rastejo, ampak so tako mali, da se od daleč sploh ne vidijo.

Od začetka je bil še bolj čupavi, zdej mu (predsem ob strani) že ful izpadajo in rastejo novi. Je ko punker user posted image . Pa posvetlili so se, ob rojstvu je mel čist črne. Temenc smo se že skoraj znebili, sem ga mazala pa kar z ribjo mastjo in mandljevimo oljem.

Kravce je pa naš res hitro začel pasti. Se pozna da je bil za konec avgusta naročen pa se je švercal v september user posted image

Lulanje mamice: našmu to ponavadi uspe ob 3h zjutraj da moram še po tleh pomivat namest da bi šla spat user posted image  Žal ne poznam recepta...

Jst ga moram ponoči previt ker se obvezno po hranjenju pokaka. In to fajn pokaka user posted image . Vedno!

Rižkoo: sedem AD3 kapljic? Men je blo naročeno 5 (s postopnim uvajanjem)

Mož*: a lahko jemlješ Tamiflu ko dojiš? Bemtica, a veste da mene tud malo skrbi zdej ta naval gripe..

Veselka: iiiiiiiiiii user posted image

Seznam: se vidi da nimamo več tolk časa, se ga nobeni ne da nardit user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.10.2009 20:17:47   
Pupček
neverjetno...Luana že 20 min spi v svoji postelci user posted image user posted image user posted image , upam da zdrži do jutri. Mami in ati sta si že privoščila pizzo, njami user posted image , zdej pa gledamo hokej, no ja ati gleda.

AD3 kapljice....mi jih jemljemo po 7 na dan. jemljemo jih že 2 tedna in ni težav.

Luana ima še vedno svoje prve laske, niso ji nič odpadli, mal so ji še zrasli v dolžino pa še nekaj novih ima. njej so se tudi malce posvetlile. Ima pa res smešno frizurco - na elvisa user posted image user posted image user posted image .

Kravice tudi že pase, že 1 mesec. Slikca...

user posted image

Kaka vsak dan, ponoči vglavnem ne kaka. če se ne pokaka že v dopoldanskih urah, spijem močno kamilico, zelo sladkano, da to mal pospeši. Polari probaj spit 2dcl kamilice (dej 2 vrečki) s ful cukra (3-4 žličke). Škodit ne more.

Jagodga, ti si res srečnica. naj tako ostane. kar prilepi kako slikco, da vidmo kira ja ta pridna punca user posted image . kako je s Tejo?

Veselka, kok je sladka ta tvoja Aurora user posted image . Luana se je danes prvič naglas nasmejala user posted image .

Luana zdaj spi že 40 min (ja bolj počasi pišem user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.10.2009 20:28:10   
Tanik
Dober večer, danes pa smo bili skoraj cel dan na potepu pa na vozičkanju, je prav užival.

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Tanik saj jih lahko daš tud v prevleko za povšter,bo tud kul...jaz jih ne dajem not,mi je kr v veselje to odvozlavat,tko mal za sproščanje.user posted image

imaš pa hudo sproščanje user posted image pa v prevleki se med sabo ne zvozlajo?

pupček, pri nas sem pa jaz tista ki jo skrbi da ni premalo oblečen, ga čist zadekam user posted image pa še zmeraj mislim, da ga zebe.

kako vam uspe da vaši tako dolgo spijo, nam to ne rata, največ kar spim je 4 ure ponoči user posted image . sem vsake toliko tako utrujena da potem spiva na joški objeta tudi po 3 ure.

rižko dobrodošla. mi imamo ene GAs kapljice pa simplex pa ni videt da pomaga. imam že zbirko kapljic. ja bom pa še te koroške naročila, saj v tretje gre rado.praviš da eno kapljico na dudo?

tulpek, to da ko ga razviješ in se polula, to je pri nas pogosto, revež je že dvakrat sebe po glavi polulal pa po čisti plenici pa po biodiju, ni da ni. jaz mu zmeraj dam na lulčka eno plenico, na koncu pa še ta premoči in nisem naredila nič, razen da imam še eno plenico mokro user posted image

naš tudi že kravice pase, kar nekaj časa pa ful močno glavo gor drži.

kaj so to AD kapljice?

na koliko časa jih previjate, a po potrebi? jaz ga zmeraj najprej malo nahranim pa pol previjem pa spet nahranim in s tem ni joka med previjanjem. edino kadar pomalca vmes ga ne previjam.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 864
25.10.2009 20:42:29   
Pupček
prelepo bi bilo če bi trajalo user posted image ... Luana je že budna in avijončka se igra z atijem. nič ne kaže, da bo kmalu zaspala.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 865
25.10.2009 20:55:37   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož*: a lahko jemlješ Tamiflu ko dojiš? Bemtica, a veste da mene tud malo skrbi zdej ta naval gripe..

http://www.jazmp.si/objave/EMEA_AH1N1.pdf
Pandemija, seveda, še ni razglašena; si pa nikakor ne želim, da bi imela polno hišo gripoznih otrok in še obolelega dojenčka, ki ga po priporočilih z zaviralci nevraminidaz sploh ni mogoče zdraviti.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.10.2009 21:27:37   
baby blue
Najina Lana pa spi že od pol osmih user posted image user posted image Pa sva imela že cel kup obiskov pa smo se smejali pa pogovarjali pa je spala ko ubita... Sva jo pa danes tudi skopala pa na dournem sprehodu smo bili še prej tako da je čist zmatrana... Je bila pa prijateljica danes pri nama na obisku s hčerkico k je že mal starejša in je hotla bit skoz zraven Lane... Je prav uživala ko je Lano gledala kako se previja pa kopa pa kako jo dojim... user posted image user posted image

Nas je bilo danes 6 pri nama v stanovanju in smo se malo smejali pa pogovarjali pa kokoburgerje smo si privoščili zdej grem pa malo ležat sem kar zmatrana...

Joj joj joj sami fletni otročki... Bom jutri prilepila slikico naše Lane

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.10.2009 21:32:08   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

Dober večer, danes pa smo bili skoraj cel dan na potepu pa na vozičkanju, je prav užival.

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Tanik saj jih lahko daš tud v prevleko za povšter,bo tud kul...jaz jih ne dajem not,mi je kr v veselje to odvozlavat,tko mal za sproščanje.user posted image

imaš pa hudo sproščanje user posted image pa v prevleki se med sabo ne zvozlajo?

ja če se v tisti vreči za pranje ne zavozljajo (ena je tuki rekla da se pol ne zavozljajo) pol se tud v prevleki ne bodo...če pa se že bodo pa prnes meni user posted image ti jaz odvozljam user posted image v vrtcu se nam je po cca 20-30 slinčkov skupaj zavozljalo....mi je blo prov v užitek user posted image pač mal čuden način sproščanja user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.10.2009 21:53:37   
klaja
Čer!

Rižko dobrodošla! No, jaz pa sem postala oktoberka, ampak sem vseeno ostala tukaj, sem se navadila na mamice na tej temi.

Vsi septembrčki so ful srčkani, zelo lepe slikice, bom ob priliki tudi sama katero prilepila.

Kakanje mi smo pri Juliji imeli težave s tem in sma ji probala pospešit z vatirano palčko namočeno v olivno olje (seveda po nasvetu patronažne sestre).

Podiranje kupčka, nikakor nam ne gre, pa če se na glavo stavim.

Krči so prisotni čez cel dan in tudi ponoči po prvem bujenju tam nekje ob 2. uri. Saj vmes spi, samo potem začne godrnjat in ko jo fejst zagrabi spusti pravi krik.

Erdebeere super za tako spanje, naj traja, pa naj Eva še našim dojenčkom zaupa recept za celonočno spanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
26.10.2009 7:34:43   
Bety11
Dobro jutro....

Evo, se privajam nazaj vas brati in spremljati....user posted image user posted image

Podiranje kupčka....>Tudi jaz sem mnenja, da je to edini problem pri otrocih....Vedno je nek zrak, ki ga je treba ven spravit  s kupčkom, prdenjem......

Jok....Jaz Damjana vsak večer kopam....Obezno ga potem zmasiram z otroškim oljem po celem telesu in moram priznati, da po tistem zaspi pokonci....Če imate probleme s jokom ob isti uri, jaz priporočam kopanje v tem času...Topla voda sprošča mišice in potem še masaža, ki bi po mojem mnenju odpravila te nadležne bolečine v trebuščku....

AD3 kapljice......Pri nas jih ne dajejo več.....Dokazano je, da je za otroka samo 15 minut na soncu dnevno dovolj za pridobitev potrebnega vitamina D.....

Tudi pri drugih problemih vidim, da se zelo razlikujemo po območjih v SLo....Pri nas sploh ne cepijo več vsakega otroka v porodnišnici .....In so mi vsi dali prav, da otroka pa ni treba cepiti....Pa da je rutinsko cepljenje vseh po vrsti resnično nepotrebno.....
Moram vam priznati, da sem vesela, da sem ta problem rešila tako glatko......

Zdaj pa grem in se pišemo kaj več.....

Kar stopim se, ko gledam slikice vaših dojenčkov.....Vsi podobni mojem Damjanu...in vsi cukrčki...user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.10.2009 7:44:37   
baby blue
Dobro jutro

Malo bolj sveže slike naše Lane user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 26.10.2009 7:48:01 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.10.2009 9:45:37   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Podiranje kupčka, nikakor nam ne gre, pa če se na glavo stavim.

Krči so prisotni čez cel dan in tudi ponoči po prvem bujenju tam nekje ob 2. uri. Saj vmes spi, samo potem začne godrnjat in ko jo fejst zagrabi spusti pravi krik.

Jutro....

Klaja mogoče so pa krči prisotni tud zarad ne podiranja kupčka. Naša se včasih zvija pa mal pojokca pol pa rigne pa mal mleka ven spusti in je pol mir. Mam pa tud jaz probleme z podiranjem kupčka.

Bety saj mislim da ne cepijo več vsakega v porodnišnici...cepijo le tiste otroke k se bojo zelo veliko zadrževali v državah kjer je visoka tveganost za obolelost pa še to mislim da pol starši odločijo če ja cepljenje ali ne.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.10.2009 10:00:24   
baby blue
Podiranje kupčka... Pri nas ga podiramo že med samim obrokom vsaj dvakrat pa potem še po obroku... Včasih je včasih ga ni... Potem veliko manj poliva... če jo pa kaj napenja se pa kremži in stoka pa se sprdi pa je potem dobro...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.10.2009 10:28:36   
polari
Dobro jutro!

Kakanje: prehitro sem spaničarla...že do večera je blo dosti pokakanih plenic user posted image

Podiranje kupčka: večinoma nam kar gre...ponoči se še posebej potrudim, drugače poliva in se prebuja.....zaenkrat brez pripomb...user posted image

Kapljice: mi smo zdaj na 1 kapljici ta teden...ne opažam neke spremembe pri krčkih....njegova ura je okrog 18.30 in 20.30...takrat pač malo potrpimo...ne vem, če lahko mešam toliko kapljic skupaj...zdaj imam recimo BioGaio in te Plivit D3, pa ne vem, če bi še one iz koroških lekarn nabavla.....kaj mislite?

Erdbeere, super, da tak lepo spite!

Naše spanje je pač....še vedno na dve uri.....da se nahranima in podrema kupčka traja pol ure.....danes je takoj zaspal nazaj....do pol sedmih, potem pa ga vedno previjem, se najema, pa spet malo zaspimo....

Danes pa trenutno spi...ne vem, kak dolgo bo, bomo videli, ampak je presenečenje.....evo slikico:

user posted image

Lulanje: jaz ga velikokrat razvijem, pa malo brca in je ful zadovoljen, ga pa vedno pokrijem s plenico, pa polula se tudi ponavadi...parkrat sem dobla po sebi, drugač pa po plenici......pa ful rad prdi...user posted image

Vse slikice so taaaakooooooooooooo lušne!!!

user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.10.2009 10:39:59   
polari
Še ena slikica:

user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?