kepica
|
Hojla punce Da se po dolgem času spet malo javim. Komaj sem vse prebrala za nazaj Enostavno nimam več časa za računalnik. Včasih mi še uspe priti malo prebrat, za pisanje pa zmanjka časa. Imam tudi večjega nagajivčka doma, pa je kar pestro V tem tednu smo imeli prvo posvetovalnico. Anže se je poredil za 1620g in ima sedaj 4700g. Zrasel pa je za 6cm, tako, da je sedaj velik 57cm in imamo že težave z oblačenjem številke 56. Bo treba počasi v šoping Drugače je Anže zelo priden še vedno Krčev nima, čez dan se lepo hrani na 3-4 ure, ponoči pa lepo spi. Enkrat se še zbudi za hranjenje, vsako noč pa spi v kosu cca 6 ur. Čez dan večinoma tudi še spi, ko pa je buden pa je pravi dobrovoljček, saj tudi že vriska in se smeje in nas vse spravlja v dobro voljo. Jutri imamo krst. Bo bolj vse na hitro in preprosto, pa nekaj bomo šli potem vsi skupaj pojest in je to to. Ne bomo imeli nekih velikih ceremonij. Baje smo naročili lepo vreme. Upam, da bo res tako Čišča: prosim, povejte mi, če je to nromalno Že več kot 7 tednov je od poroda, jaz pa še vedno krvavim. Pa ne rečem, da bi bilo vsaj rjavo. Živo rdeče in tega kar ni konec Se mi zdi, da nikoli ne bo nehalo Prvič sem krvavela 5 tednov, ampak tole je pa višek. Me že kar malo skrbi, da kaj ni ok Je še katera tukaj, ki je rodila v začetku septembra in še vedno krvavi?? IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Kepica jst mam ful malo prostora v omari pa sem mislila kupit space bag iz topšopa, pa sem vidla v enem postu na forumu, da ga boš nabavla. Pravijo kako so slabe te vreče, da takol zrak vn spusti, pa me zanima, če si jih ti mogoče kupila in če to drži. Jaz sem potem nabavila te vreče. Vse držijo kot pribite. Jaz nimam kaj rečt čez njih. Sem zelo zadovoljna z njimi. IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Mamice veste kaj sem jst prejle prvič doživela... lanin res prvi pravi nasmeh ko se mi je zazrla v oči in se na široko nasmehnila Meni so se solze ulile... Sem rekla da moram to deliti z vami... Res je nekaj najlepšega ko se ti otrok iz srca nasmeji... Do sedaj so bili samo taki nasmeški ko je samo na rahlo se nasmehnila tudi v spanju sedaj je bil pa res tisti prvi pravi... Sem še jaz dobila solze v oči, ko sem tole prebrala. Ja, nasmeh otroka je res nekaj najlepšega. Nikoli en bom pozabila datuma, ko se je naš Anže prvič nasmehnil Takole približno zgleda Pikice po ličkih: mi smo pokasirali čiščenje kože, kakor se baje temu reče. Mali je bil pikast po celem obrazu, na debelo, pikica pri pikici. imel je vse rdeče, čez kakšen teden se je začelo sušit, nastala je suha koža, kot hrasta. pri P sem dobila neko mešanico za mazanje, zelo mastno. Po enem tednu mazanja je stanje super, proti prejšnjemu. Zgledalo je pa približno takole. Sicer se na sliki ne vidi preveč dobro, zgledalo je pa grozno.
|