|
RE: Julijke 2008, 2. del 23.10.2009 20:00:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Vstaja ob petih, če ga peljem jaz, ga okoli šestih še malo potlačim spat, drugače je buden vse dokler ne gredo v vrtcu spat okoli 11.30. Pa do večera, okoli 18.00, 18.30 ali 19.00 ga damo spat, odvisno od stopnje njegove sitnosti. Če je popoldan preveč tečen, ga damo počivat za nekaj minut, pa je kot nov. Samo danes je pa kar zaspal. Upam, da ne bo potem ob 4 vstajal?? Prst: danes sem imela prevezo, zgornji del rane se suši, spodaj je še cela rana. Sedajle sem malce pospravljala, pripravljala in sortirala perilo za pranje in sem očitno preveč pokonci, mi že kljuje. Kaj me za punci sprašuješ kdaj hodita spat? Ana mora biti do 20.00 ure v postelji, Sara pa do 20.30 (od letos). Ponavadi ju pa že prej pošibam, ker vidim, da jima manjka, zlasti Saro daje utrujenost. Kako sta pa drugače, pa sem že napisala. Hvala za vprašanje.. Možek se že kaj javlja, slike morda? Pestro, pestro, a vidim, da imate lep, ustalje ritem. Fino! Prst - ajme, tale tvoj toe je res problematičen. Se mi zdi, da še mene en mal pokljuva tam spodaj, ko berem o tvojih težavah. Upam, da čim prej minejo forever! Možek se pridno javlja - laufajo SMS-ji, pa mejli - romantika pa taka, da samo gledam. Kot sem že napisala, ima sicer tu in tam kakšen sila romantičen moment, zdajle je pa čist adijo ... pridevniki, s katerimi naju opisuje z malčico v mejlih, so pa taki, da sploh do zdaj nisem vedela, da so v njegovem besednjaku ... pozitivni, krasni, bleščeči, pogrešajoči in oh in sploh. Ah, ja, je kar fino, da včasih tkole mal gre na pot ... he, he. Sicer pa je baje lepo, ampak zrak je pa katastrofa od katastrofe - v Pekingu se sonca sploh ne vidi. At all. Sama megla in smog. All day long. Zdaj je v manjšem kraju, kjer ju s sodelavcem gostijo kot carja & se ne pritožujeta nad ničemer. Skratka: luštno jima je.
|