Perlica76
|
Zdravo!!r Da se najprej malo javim,potem pa grem na branje,vidim,da imamo novega dojenčka!! ČESTITKE NINA68 !! Zdaj pa naj na kratko povem,kaj se je ta čas dogajalo z mano. No,v torek že veste,potem noč-bila je katastrofalna,imela sem ful krče(kot kaka močna M) in ko ni blo krča,je bebica brcala,kot bi bila tudi ona nemirna,spala nisem od 1.20h neprej nič,krči res niso bili v enakih presledkih,so pa bili.In glede na tako mučen dan in še bolj mučno noč,sem se odločila it zjutraj na CTG,da vsaj vidim-se prepričam,če je vse ok. Dobila sem odgovor,da hribčki so(popadki-nič ni bilo govora o tem,al so lažni al pravi,so pač hribčki ,MV pa je še zaprt.Sem vprašala(ni blo mojga G,je bla ena druga,pač dežurna)v kolikem času se lahko MV začne odpirat pa sem dobila spet en specialen odgovor-lahko že zvečer,lahko pa čez 2 dni.UZ mi niso nardili. Včeraj se nisem javila,ker so me ti krči kar še naprej matrali in nisem sploh vžgala rač.,sem pa to noč končno normalno spala,brez krčev in tudi zdaj se počutim fajn glede na pretekle dni!!Kot da se ni nič dogajalo! Aja,je rekla ta G,naj pridem,ko bodo popadki na 5min,pa sem rekla,da nisem še nikoli rodila,da pač nisem vedela kako naj bi sploh izgledal pravi popadek,ker ene pravijo da ful boli,drugeod prebereš,da popadkov ene sploh skoraj ne člutijo......Pa mi je rekla,da bo popadek tako močan,da tudi govorit med popadkom ne bom mogla.Sicer pa sem šla,zato da si pridem na jasno,če je vse ok,da sem zdaj spet bolj mirna. Jaz sem sicer naročena na CTG v ponedeljek,ko je moj G dežuren in upam,da ga dočakam,ker se mi zdijo vsi drugi taki hladni,včeraj sem imela občutek,kot da sem jim odveč,češ,kaj nam tle delaš gužvo brez potrebe-nobene prijazne besede in ful hitro so me odpravili,komaj je pričakala,da sem se nazaj oblekla.....katastrofa! Sem pa tudi pretekle dni zaradi prebave spila ful Donata,pol litre na dan in sem se tudi zaradi tega bala,da so torkovi popadki ne ful močni,ker Mg lajša krče-ga bom počasi kar zmanjšala,itak pa ga moram prekinit v petek po naročilu mojga G(zaradi ponedeljka,da ne prekrije možnih popadkov) No,malo sem se razpisala,zdaj pa grem pogledat,kaj se je dogajalo včeraj! Držte se!!!!
|