kalanteja
|
petra 2008, 3 tedne nazaj sem jst imela 39,5 vročine, pa sem lubico dojila, pa je bilo vse ok, je pa res, da mi je skoraj vso mleko že pošlo, čeprav jo redno priklapljam, mleka se mi nabere samo še za zjutraj ob 5, pa ob 8 in potem ji zvečer okoli 6 dam, ampak tudi ni dovolj tiste, ki imate otročke na aptamilu, koliko pa sedaj popijejo vaši na en obrok, jst sem čisto zmedena, včeraj zvečer je moja spila ob 6 na zizi in potem sem ji dala ob pol 8 flaško, je spila 150ml, mi je 20 ml not ostalo, pa sem jo pripravla za spanje, ponavad tam okoli pol 9 že spi, ampak včeraj ne, ma kar jokat se je začela, pa sem jo nosila sem in tja, pa tolažila pa kar ni spala, kar jokala je, pol sem ji pa ob 9 dala še 60 ml pa je zaspala k top, ma jst se tk lovim, nekak mi ne gre tole hranjenje, jst sem mislila, da jo zvija, ker sem domače klobase jedla.....potem spat nisem mogla, češ julija je bila lačna pa ji nisem dala mlekca, groza..... julija je dobila prvo povabilo na rojstni dan, joj kako sem vesela, tako gremo v nedeljo na malo daljšo vožnjo v Bele Vode nad Šoštanjem, tam gor je tk lepo... danes imam izpit iz italijanščine, joj kok ga želim naredit, sem se učila cel teden- kolker se je dalo, danes sem vstala že ob pol 6, da sem se lahko učila sem se odločila, da bi zelo rada kupila stolček dumbo, ampak rabljenega, na bolhi ga ena prodaja za 25€, a mislite, da se ga ne da dobit cenej?ker mi je tolk luštn k sedijo not, mislim, da bi naša uživala ena bi mi ga prodala za 35€, je pa nov na netu 39€, mi je malo predrago za rabljeno... kupila sem fredov obroč, ker bomo šli novembra malo v toplice pa še nekaj, moj dela v Gorenju, in je njihov obrat sedaj šel na 32 urni delovnik, ja ne na 40, tk k so govorili, tako, da bo vsak petek doma, sem tk vesela, na plači se mu itak ne bo kj poznalo, samo malica in pa potni stroški, itak dobijo subvencije, so na 32 urnem delovniku že od julija pa nobeden ni vedel, sedaj imajo pa ure v dobrem in jih bodo lahko koristili, mislim, so pa banda taka, da znoriš v javnost pa dajo vse kj drugega, kot resnico uh, kaj sem zabluzla, lep dan vsem