|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:38:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Julijke 2008, 2. del
23.10.2009 9:42:43   
Inigo
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.10.2009 9:43:04 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.10.2009 9:46:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

joj, zdej pa res morm it... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image misli samo na to, da se bosta z možekom crkljala. Mogoče bi sineka še en dan pustila pri babici?

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem pa dočakala ZS!  Iskrene čestitke!!!

Sem šla takoj pogledat!

Čestitkeeeeee!!!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.10.2009 9:47:00   
busica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

busica, pa misliš, da res toliko ljudi bere tale forum ... po svoje je kar srhljivo, če pomisliš, da bi nekdo recimo vohljal za tabo. Ker tule zelo osebne reči pišemo ... no, saj smo že večkrat o tem ... (sicer pa zs tud jaz pridno odposlala - to bo poštar utrujen danesuser posted image )

ej da bi ravno kdo vohljal za mano ne vem.. Sam vem pa da jih kar nekaj znancev pozna moj nick in lahko slučajno klikne nate pa pogleda tvoje objave in smo že tam. Res bi rada vsaj potrditev ginekologa mela prej predno se razkrijem. user posted image

Sicer pa firbčki moji ste že prejeli ZS-je. user posted image

u zdej vidim k vas berem da sem bla že pozna s temi ZS-ji. Ups. sorči! Nisem prej opazla res ne! user posted image

Pa hvala vsem za čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:50:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.10.2009 9:55:55   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

Čestitam!

PS - A kermu kej vedežujem?

no, te pa dej... te bom neki prašala... bom na ljubljanskem maratonu dosegla želeni čas? user posted image

P.s.: glej da ne boš kj narobe rekla! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 10:00:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.10.2009 10:12:20   
busica
zdej pa mislem da sem vsem k ste se javile poslala ZS-je. Če sem pa katero pozabla se naj pa še javi prosim. user posted image   Sicer se vam bom pa 5.11. javila pod pravim imenom ko bom prišla iz pregleda in bom še tam dobila potrditev...

Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.10.2009 10:18:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

v nedeljo bo dež, obleči palerino in tople štumfe, da se ne prehladiš... user posted image

kak dež?!?!?! ne ga srat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.10.2009 10:20:44   
AAA
Aja, inigo  poslala ZS

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 10:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 10:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.10.2009 10:59:14   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

joj, zdej pa res morm it... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image misli samo na to, da se bosta z možekom crkljala. Mogoče bi sineka še en dan pustila pri babici?

hvala, hvala... sem se ravnokar pridružila majuski, samo sem kar prec popi***** in drug teden pričakujem sestanek z osebki z 40+ plačnimi razredi...

drugače pa moj možiček je že na poti domov, tudi v ponedeljek nima operacije, zato smo do ponedeljka skupaj in... ni šans, da bi bil mali še en dan zdoma, se nama obema sfrtajčka user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:03:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:18:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.10.2009 11:19:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Plis, še meni ZS!!

Done.

Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.10.2009 11:20:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Plis, še meni ZS!!

Done.

Ops, dvakrat. Prepozno videla.

Neposredna povezava do sporočila: 2442
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:23:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:35:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.10.2009 12:06:01   
ksenci
hej hej!

vidim da dogajauser posted image busica čestitke in se tudi jaz priporočam za ZS, kr je do 5.11.  predolg za čakatuser posted image

zadnje štiri dni je pri nas pestro. ati je prejšn tedn prvleku nekha vraga domov, ki je vse 3 obdelu. ari je sicer imel dva dni vročino in gotovo, mene grlo draži že par dni, aljaž pa je najbol nastradu. že 4 dan ima vročino- no počasi se le niža. prva dva dni je bila okol 40, svečke na 4 ure, dobla še hiconcil sirup in daktarin za vneta usta-dlesni ima čist rdeče in težko je, itak pa ima že slab apetit. no danes je že malo bol korajžen, ampak proti večeru bo vrjetno spet pestro.

Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 12:11:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.10.2009 12:15:28   
Netta
Jaz sem pa dočakala ZS! user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!!!

še meni...še meni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 12:24:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.10.2009 12:24:51   
Netta
ola,

slamnata vdova tukaj...

moj je bil operiran in je prav bogi...ga greva danes obiskat v bolnicouser posted image bova še ves vikend samiuser posted image

sem pa imela pregled včeraj in je vse ok...bebica je velika že okrog 2kg, pa tak luštno se je držal za podplatke in zehal...sem se prav raznežila

ana je HB pridna, ampak se kar pozna če si cel dan sam z njo...tak da sasi in ostale, ki ste veliko same z malimi...vsaka častuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.10.2009 12:25:50   
Netta
zadnje štiri dni je pri nas pestro. ati je prejšn tedn prvleku nekha vraga domov, ki je vse 3 obdelu. ari je sicer imel dva dni vročino in gotovo, mene grlo draži že par dni, aljaž pa je najbol nastradu. že 4 dan ima vročino- no počasi se le niža. prva dva dni je bila okol 40, svečke na 4 ure, dobla še hiconcil sirup in daktarin za vneta usta-dlesni ima čist rdeče in težko je, itak pa ima že slab apetit. no danes je že malo bol korajžen, ampak proti večeru bo vrjetno spet pestro.

evo par čajčkov da se pocajtate...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?