detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pozdravljene babuške ! Jaz se ravno bašem s Planico (ups ), ker pravijo, da se klin s klinom zbija, pa me še bolj zebe . Sem pa že cel dan v nebesih, saj me je včeraj popoldan moja miška tako čudovito presenetila: cel dan sva se ful igrali, ves čas sva čepeli skupaj na postelji (prišla je gospa M in me spet matra , čeprav manj kot prejšnjič ), brali knjigice, se žgečkali in lubčkali, potem je bila že zelo zaspana in ni hotela zaspati, pa sem jo malo dala še v ležalnik. Začela je godrnjati in ko je nisem takoj dvignila, nenadoma zaslišim zelo razločno: mamamama. . Takoj sem jo dvignila k sebi, Ela me je objela in še enkrat rekla mama. Punce, jaz sem se kar razjokala od sreče ! Potem je zvečer vajo ponovila, ko je hotela povedat, da je lačna, tako da jo je še dragi slišal. Tudi danes je preden je dobila GH spet govorila mama, tako da je to očitno sedaj njen način komunikacije, ko hoče nekaj povedat. Babuške jaz sem tako nora na to svojo princesko, da se je ne morem nagledat, prelubčkat, samo stiskala bi se pri njej . Ko se mi sladko nasmeji in ji zažarijo očke, pa se itak čisto stopim . Joj, že vidim, kako me bo vrtela okrog prsta . Vas pridem zvečer še malo pokomentirat, tole sem morala deliti z vami , NenaLena iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo tudi jza sem že nekaj krat slišala mama..sicer ona bolj tk pove ma-ma...tudi jaz sem čist nora na majo...včasih premišljujem, da če se ji kaj zgodi se mi zmeša...kar pojedla bi jo...včasih jo tako stiskam k sebi, da si mislim, da ji je že mal preveč...moja majči še ko je in ji je dobr dela mmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm in odpira usta, seveda jaz se od sreče smejim ona pa potem meni nasmeh vrne...včasih ko zjutrja zgodaj vstane si mislim, daj maja še vsaj 1 h spi...in pol itak ni nič iz tega in ko vstanem in vidim v posteljici velike oči in zareč nasmeh sem takoj auf brez problema...maja je čist nora na mojre lase...pa tak fajn cuka, kodri so ji zakon...najboljše pa je pa ful ji je smešno ko gleda kako mi jih veter nosi po luftu...strašno smešno...prej smo bili v dm-u in je dala dudo iz ust, 2 prsta pa v usta in je začela neke glasove spuščat tako naglas, da smo se vsi režali...maja pa če še bolj začela brbrat....ej taki cukri so tile naši sončki, bi jih kar pojedle mi je kar slabo ko pomislim, da še malo pa je porodniška za nami pol vrtec joj, zdaj pa uživat greva se z majo čopat....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|