Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 21:56:11
|
|
|
|
*Junona*
|
Nmagk, ti si faca!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:11:23
|
|
|
|
veronikab
|
Lahko noč vsem!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:22:17
|
|
|
|
brigita23
|
nočko punce evo sem se prštimala za mojga
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:22:40
|
|
|
|
brigita23
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:23:02
|
|
|
|
brigita23
|
noče mi slikice dat gor
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:24:41
|
|
|
|
brigita23
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:25:10
|
|
|
|
brigita23
|
no takole , je le uspelo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 21.10.2009 22:27:30
|
|
|
|
nmagk
|
Tako nekako jaz danes izgledam ko sem cel dan snifala
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 8:05:30
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro. Mi smo spali kar vredu, ob 2-eh smo jedli pol pa lepo naprej do 6-ih, več pa ne gre . Tako kot sem predvidevala se je tut zgodilo, mi smo se nehali dojit, včeraj sem probavala zjutrej, pa čez dan in je blo zmer kričanje ne jok, potem v leže no to se mu pa itak strena ga ni za pomirit, no in sem sklenila da ga ne mislim več matrat, dojil se je 6 mesecev in mislim da je kr vredu, matrat ga pa ne mislim in posledično sem še jaz živčna, no tako da smo od včeraj izključno na Hippu in na gh seveda. Lep deževen dan vam želim
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 8:34:59
|
|
|
|
Nalini
|
jutro .... mali se igra v igralnem centru .... jaz pa sem vas malo prebrala .... detelja ..... mah,... jaz sem še zgledala hujše nmagk ...faca si ... brigita ... tudi mi imamo mustelino kozmetiko ..... .... zadovoljni .... a mi lahko poveš katero kremo te mate zdaj za obraz - bi mogli tudi mi nabavit zaradi mraza pa vetra nekaj drugega
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 8:36:33
|
|
|
|
Nalini
|
L & L .. tudi mi smo to noč še kar fajn spali ..... cartali smo se med peto in šesto uro zjutraj .... potem pa zadremali še do sedmih .... upam, da bo več takih noči
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 8:53:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Evo pa še naš piko k je piškotka http://www.mojvideo.com/video-mmmmmmmmm-piskot/812d97379f3588ca53ff kako lepo papca,naš tudi je že te kekske in kr čebla zraven ,ko ga čoha po dlesnih Ja te kremice in olja od Just so res vse super.In res si se zelo potrudla nalini:a tko si se ga včeraj nacedila brigita.hvala in vrečkico danes že dobiš,če jo boš uporabila jo boš ,čene pa nasledjič če boš kaj potrebovala. Nora slikca
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 8:59:04
|
|
|
|
akina
|
Mi smo danes spet spali boljše in se zbujali samo na 3 ure in se mi zelo pozna. Morem bit z malim zadovoljna kpmk, kolko pa stane fliperček in kje si ga nabavila? nmag, fajn, da ste porihtali parket NenaLena, bom kar po domače povedala. če sem jedla sladkarije sem tak prdela, da sem sama sebe komaj prenašala. Sma se z možem zjutraj zbudila v tak smrdeči spalnici Saj se smešno čuje, ampak mene je to ob živce spravljalo. Ko pa sem enkrat nehala jest sladkarije, je bilo z vsakim dnem lažje. Po kakih 3 mseceih sploh nisem imela več potrebe po njih. Saj pravijo baje, da imamo ljudje potrebo po sladkarijah, če imamo kandido. Zdaj, ko pa jih spet jem, pa se vsak dan borim sama s sabo, da jih ne bi. In zdaj mi je že en teden uspelo, včeraj pa sem spet pojedla neke kekse. Saj bo....sem pa se takrat ful dobro počutila, ko nisem jedla nič sladkega, ma res nič, niti nič ocvrtega, v glavnem nič nezdravega. Sem bila ponosna na sebe, da sem imela tako disciplino. Moram zdaj spet poiskat to moč v sebi. veronikab, Samuel ima po nogicah tudi bolj suho kožo, ga pa mažem kar z oljem. brigita23, upam, da ti je glavobol minil.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 9:08:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini jutro .... mali se igra v igralnem centru .... jaz pa sem vas malo prebrala .... detelja ..... mah,... jaz sem še zgledala hujše nmagk ...faca si ... brigita ... tudi mi imamo mustelino kozmetiko ..... .... zadovoljni .... a mi lahko poveš katero kremo te mate zdaj za obraz - bi mogli tudi mi nabavit zaradi mraza pa vetra nekaj drugega DERMO -PEDIATRIE STELAPROTECT (za obraz) HAYDRA-STICK (ta je pa za veter in mraz. Je pa super ker je kr tak mali stik in jo lahko imaš vedno poleg. Pa tudi po ustekah ga namežem pa pod nosekom ko je bil prehlajen, je taka mal bolj masna pa lepo diši)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 9:15:18
|
|
|
|
brigita23
|
jutro babe evo mi smo se naspali, no ja mami bi še malo ajala pa mora it ven na sprehod dokler še ni dežeka . Sem mal o teh sladkarijah in to brala, pa naj vam povem da ne vem kaj je z mano???? Pred nosečnostjo sploh nisem jedla ničesar sladkega, pa ne zato da bi pazila na linijo, sej s tem nisem imela problemov ker sem bila kar dosti športno aktivna. sLADKO MI ENOSTAVNO NI PASALO, ŽE KOT OTROKU NE . Zdej pa moram neki sladkega na dan pojest, kot da sem zasvojena . Ne vem kaj je to. Mogoče kontracepcijske tabletke A jih še katera UPORABLJA????? Te ki lahko med dojenjem (Catarza) al neki takega? No se gremo mi mal potepat pa bomo pol popoldan bolj tipkele . DIJO
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 9:19:27
|
|
|
|
Pat74
|
veronika nabavi si kakšno kremico od aderme - ta je za takšno kožo in pri nas pomaga, pa še ne vsebuje kortikosteroidov, ki tanšajo kožo, ampak je bolj naravna.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 9:47:48
|
|
|
|
veronikab
|
Dobro jutro! Malce zamujam z zajtrkom : PA DOBER TEK!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 9:57:53
|
|
|
|
veronikab
|
No jaz pa danes verjetno izgledam kar takole: Ne vem, kaj je z našim miškolinom. Zadnje 3 dni je kar naporen. Čez dan noče zaspati, se z njim matram po 45 min, da končno zaspi (sedaj je že komaj gledal, pa sem ga na koncu morala uspavati na rokah, tako da sem ga zibala ), včeraj mi je zadnjo popoldansko rundo spanca kar preskočil, pol pa mi je tik preden sva ga šla rihtat za spat zaspal na rokah, ko je pa bilo potrebno spati, pa ni hotel, tako da sem ga pol spet nosila po stanovanju, da se je vsaj toliko umiril, da sem ga lahko spet zazibala v spanec. Pa še to - danes smo napolnili že 2 plenički in to s korenčkom, ki ga je jedel predvčerajšnjim. A je to normalno? A se korenček res toliko časa prebavlja? Včeraj je normalno kakal, danes pa korenje izpred 2 dni. No ne bom (preveč) jamrala, sem vseeno srečna, da je naš mišek zdrav in da nimamo kakih hujših težav. Kakšno vreme pa imate kaj drugod po SLO? V LJ dežuje.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 10:00:20
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 SEXY Kaj je pa rekel????
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 11:21:40
|
|
|
|
m..tina
|
Veronikab...to s spanjem mi je pa čisto znano. Po moje je to sam ena faza. Naš je kak mesec nazaj imel tako obdobje. Zdej je pa spet vse ok in lepo spančkamo. Vreme na Koroškem je pa za skozlat. Ničemur ni podobno. Oblačno pa čisto mal prši. V glavnem, turobno. Fliperček...Ja, mi ga bomo tud nabavli, ker plastična kad ni več zadosti. Več vode je zuni ko pa v kadi po koncu kopanja. Mali nardi pravo poplavo, sam čakam da bo pri kopalničnih vratih vn začelo tečt. Mi smo pa zadnje dni zlo zlo pridni. Kot prvo ni blo čisto nobene reakcije na tretjo cepljenje, čeprav pravijo, da je tretje najhujše. HB. Kot drugo naš mulči že dva dni ponoči samo ekrat je, prej 2x. Že trkam in upam, da bo tak tudi ostalo. In kot tretje je Jure tudi čez dan ful priden. Včeri sem praznila dnevni regal, ker dobimo novga in zdej mečem neuporabne stvari stran (nabralo se je že za celo tavelko vrečko za smeti, pa sumim, da bo še ena ) Jureta sem dala pa na deko, okol njega pa obroč za dojenje pa en kup igrač. Uro in pol je pridno sedel in se igral. Od časa do časa ga je zvrnilo, pa tud ni bil kaj preveč jezen, je pač malo počival!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 11:26:01
|
|
|
|
veronikab
|
NenaLena - tole sem od ene zmajčice kopirala, ko si tudi ti omenjala, da se more sedaj otročke drugače pestovati: ... treba ga je držat v naročju bočno (da utrjuje mišice vratu ko glavico poševno drži) in ga v medenici zasukat .. torej da je s hrbtom naslonjen na tvoj trebuh nogice so pa zasukane da gledajo v stran. Otročička se poseda šele takrat ko je sposoben oba obrata (s trebuha na hrbet in obratno) ter ko se zna sam usestic (in samostojno sedeti dalj časa). V nasprotnem primeru zategne določene mišice (je rekla da otroka se da NAUČITI sedeti že pri 4 mesecih ampak da je to zelo slabo saj na račun določenih mišic razvija samo napačne in ima kasneje potem težave z motoriko). Nasploh je rekla da čimkasneje sedenje in čimkasneje hoja ... Sem vprašala kako je s športnim vozičkom je rekla da lahko ampak da naj ga dam v leže in da če ga že slučajno kaj dvigujem (za par stopinj naklona) da naj pazim če se začne dvigat ni ok.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 11:26:46
|
|
|
|
veronikab
|
m..tina hvala za tolažbo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 11:36:18
|
|
|
|
Nalini
|
ojla sonček ... veš da brigita ... mi imamo od mustele: dermo - pediatrie stelatria (ko je flekast ipd.) ... za normalno nego obraza pa hydra bebe moram it malo prelistat katalog, da vidim kaj še majo za drugih kremic vreme ... do zdaj je bilo lepo,.... toplo ... .... kaj bo pa popoldne pa bomo videli obračanje s trebuščka na hrbet ... skoraj obvladamo .... še malo vaje pa bo že pravi mojster .... ... zdaj, ko ga obrnem na trebušček (sam se ve a se noče, ker na trebuščku ni fajn ) se čez nekaj sekund itak sam obrne nazaj .... bomo pa danes kupili knjigo od Andreje Semolič, da vidimo kako še lahko migamo (sem si jo želela v knjižnici isposodit pa je vedno zasedena) - tak, da jo bomo kar kupili
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 22.10.2009 11:37:20
|
|
|
|
rea27
|
oj, najprej nalini: vse najboljše za tvoj rojstni dan..malo z zamudo ;) Glede mustele...tudi mi jo uporabljamo, smo fino zadovoljni, ampak me je zadnjič en očka prestrašil, ko mi je rekel, da je v Nemčiji prepovedana!!!!!!! Halo..in to je rekel očka male punčke, ki je ravno prebolela a. dermatitis....hmm..tko, na hitro se mi je zdelo, da so morali par stvari prebrat in preprobat...ampak, da je Mustela prepovedana...tega pa ne... A imate kake informacije? Glede na to da je malo dražja od ostale kozmetike, se mi je zdelo, da mora biti tudi kvalitetna...zdaj pa tole..hmm.. Za vse tiste mamice, ki so njihovi sončki že dobili zobke..a so bili malčki ponoči kaj nemirni preden so pokukali beli zakladki ven?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?