|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
21.10.2009 21:56:11   
*Junona*
Nmagk, ti si faca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.10.2009 22:11:23   
veronikab
Lahko noč vsem!

user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.10.2009 22:22:17   
brigita23
nočko punce
evo sem se prštimala za mojgauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.10.2009 22:22:40   
brigita23

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.10.2009 22:23:02   
brigita23
user posted image user posted image noče mi slikice dat gor

Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.10.2009 22:24:41   
brigita23
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.10.2009 22:25:10   
brigita23
user posted image no takoleuser posted image user posted image , je le uspelo

Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.10.2009 22:27:30   
nmagk
Tako nekako jaz danes izgledam ko sem cel dan snifalauser posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2283
22.10.2009 8:05:30   
L & L
Dobro jutro.
Mi smo spali kar vredu, ob 2-eh smo jedli pol pa lepo naprej do 6-ih, več pa ne gre user posted image user posted image user posted image .
Tako kot sem predvidevala se je tut zgodilo, mi smo se nehali dojit, včeraj sem probavala zjutrej, pa čez dan in je blo zmer kričanje ne jok, potem v leže no to se mu pa itak strena ga ni za pomirit, no in sem sklenila da ga ne mislim več matrat, dojil se je 6 mesecev in mislim da je kr vredu, matrat ga pa ne mislim in posledično sem še jaz živčna, no tako da smo od včeraj izključno na Hippu in na gh seveda.
Lep deževen dan vam želim

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
22.10.2009 8:34:59   
Nalini
jutro .... user posted image

mali se igra v igralnem centru user posted image  .... jaz pa sem vas malo prebrala ....user posted image

detelja ..... mah,... jaz sem še zgledala hujšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk ...faca si ...user posted image

brigita ... tudi mi imamo mustelino kozmetiko .....user posted image  .... zadovoljni .... a mi lahko poveš katero kremo te mate zdaj za obraz - bi mogli tudi mi nabavit zaradi mraza pa vetra nekaj drugegauser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
22.10.2009 8:36:33   
Nalini
L & L .. tudi mi smo to noč še kar fajn spali ..... cartali smo se med peto in šesto uro zjutrajuser posted image  .... potem pa zadremali še do sedmih ....user posted image
upam, da bo več takih nočiuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
22.10.2009 8:53:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo pa še naš piko k je piškotka
http://www.mojvideo.com/video-mmmmmmmmm-piskot/812d97379f3588ca53ff

kako lepo papca,naš tudi je že te kekske in kr čebla zraven ,ko ga čoha po dlesnih user posted image user posted image Ja te kremice in olja od Just so res vse super.In res si se zelo potrudlauser posted image user posted image
nalini:a tko si se ga včeraj nacedila user posted image
brigita.hvala in vrečkico danes že dobiš,če jo boš uporabila jo boš ,čene pa nasledjič če boš kaj potrebovala.
Nora slikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
22.10.2009 8:59:04   
akina
Mi smo danes spet spali boljše in se zbujali samo na 3 ure in se mi zelo pozna. Morem bit z malim zadovoljnauser posted image

kpmk, kolko pa stane fliperček in kje si ga nabavila?
nmag, fajn, da ste porihtali parketuser posted image

NenaLena, bom kar po domače povedala. če sem jedla sladkarije sem tak prdela, da sem sama sebe komaj prenašala. Sma se z možem zjutraj zbudila v tak smrdeči spalniciuser posted image  Saj se smešno čuje, ampak mene je to ob živce spravljalo. Ko pa sem enkrat nehala jest sladkarije, je bilo z vsakim dnem lažje. Po kakih 3 mseceih sploh nisem imela več potrebe po njih. Saj pravijo baje, da imamo ljudje potrebo po sladkarijah, če imamo kandido. Zdaj, ko pa jih spet jem, pa se vsak dan borim sama s sabo, da jih ne bi. In zdaj mi je že en teden uspelo, včeraj pa sem spet pojedla neke kekse. Saj bo....sem pa se takrat ful dobro počutila, ko nisem jedla nič sladkega, ma res nič, niti nič ocvrtega, v glavnem nič nezdravega. Sem bila ponosna na sebe, da sem imela tako disciplino. Moram zdaj spet poiskat to moč v sebi.

veronikab, Samuel ima po nogicah tudi bolj suho kožo, ga pa mažem kar z oljem.

brigita23, upam, da ti je glavobol minil.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
22.10.2009 9:08:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jutro .... user posted image

mali se igra v igralnem centru user posted image  .... jaz pa sem vas malo prebrala ....user posted image

detelja ..... mah,... jaz sem še zgledala hujšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk ...faca si ...user posted image

brigita ... tudi mi imamo mustelino kozmetiko .....user posted image  .... zadovoljni .... a mi lahko poveš katero kremo te mate zdaj za obraz - bi mogli tudi mi nabavit zaradi mraza pa vetra nekaj drugegauser posted image

DERMO -PEDIATRIE STELAPROTECT (za obraz)

HAYDRA-STICK (ta je pa za veter in mraz. Je pa super ker je kr tak mali stik in jo lahko imaš vedno poleg. Pa tudi po ustekah ga namežem pa pod nosekom ko je bil prehlajen, je taka mal bolj masna pa lepo diši)user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
22.10.2009 9:15:18   
brigita23
jutro babe

evo mi smo se naspali, no ja mami bi še malo ajala pa mora it ven na sprehod dokler še ni dežekauser posted image . Sem mal o teh sladkarijah in to brala, pa naj vam povem da ne vem kaj je z mano????user posted image  Pred nosečnostjo sploh nisem jedla ničesar sladkega, pa ne zato da bi pazila na linijo, sej s tem nisem imela problemov ker sem bila kar dosti športno aktivna. sLADKO MI ENOSTAVNO NI PASALO, ŽE KOT OTROKU NEuser posted image . Zdej pa moram neki sladkega na dan pojest, kot da sem zasvojenauser posted image . Ne vem kaj je to. Mogoče kontracepcijske tabletkeuser posted image user posted image user posted image  A jih še katera UPORABLJA????? Te ki lahko med dojenjem (Catarza) al neki takega?

No se gremo mi mal potepat pa bomo pol popoldan bolj tipkeleuser posted image .

DIJO

Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.10.2009 9:19:27   
Pat74
veronika nabavi si kakšno kremico od aderme - ta je za takšno kožo in pri nas pomaga, pa še ne vsebuje kortikosteroidov, ki tanšajo kožo, ampak je bolj naravna.

Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.10.2009 9:47:48   
veronikab
Dobro jutro!

Malce zamujam z zajtrkom user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PA DOBER TEK!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.10.2009 9:57:53   
veronikab
No jaz pa danes verjetno izgledam kar takole:

user posted image

Ne vem, kaj je z našim miškolinom. Zadnje 3 dni je kar naporen. Čez dan noče zaspati, se z njim matram po 45 min, da končno zaspi (sedaj je že komaj gledal, pa sem ga na koncu morala uspavati na rokah, tako da sem ga zibalauser posted image ), včeraj mi je zadnjo popoldansko rundo spanca kar preskočil, pol pa mi je tik preden sva ga šla rihtat za spat zaspal na rokah, ko je pa bilo potrebno spati, pa ni hotel, tako da sem ga pol spet nosila po stanovanju, da se je vsaj toliko umiril, da sem ga lahko spet zazibala v spanec.

Pa še to - danes smo napolnili že 2 plenički in to s korenčkom, ki ga je jedel predvčerajšnjim. A je to normalno? A se korenček res toliko časa prebavlja? Včeraj je normalno kakal, danes pa korenje izpred 2 dni.

No ne bom (preveč) jamrala, sem vseeno srečna, da je naš mišek zdrav in da nimamo kakih hujših težav.

Kakšno vreme pa imate kaj drugod po SLO? V LJ dežuje.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.10.2009 9:59:27   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: akina

kpmk, kolko pa stane fliperček in kje si ga nabavila?

evo nekaj linkov:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689 BC
http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/nega-malcka/vecji-pripomocki/smoby-kopalni-sedeZ/4540183032164540181 PIKAPolonica

imajo jih pa podobne kot v BC v leclercu za cca 18€ in ko sem ga videla nisem opazila bistvene razlike med BC in tem

mi imamo tega prvega rumenega

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
22.10.2009 10:00:20   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

SEXY user posted image
Kaj je pa user posted image rekel????

Neposredna povezava do sporočila: 2295
22.10.2009 11:21:40   
m..tina
Veronikab...to s spanjem mi je pa čisto znano. Po moje je to sam ena faza. Naš je kak mesec nazaj imel tako obdobje. Zdej je pa spet vse ok in lepo spančkamo.

Vreme na Koroškem je pa za skozlat. Ničemur ni podobno. Oblačno pa čisto mal prši. V glavnem, turobno.

Fliperček...Ja, mi ga bomo tud nabavli, ker plastična kad ni več zadosti. Več vode je zuni ko pa v kadi po koncu kopanja. Mali nardi pravo poplavo, sam čakam da bo pri kopalničnih vratih vn začelo tečt. user posted image

Mi smo pa zadnje dni zlo zlo pridni. Kot prvo ni blo čisto nobene reakcije na tretjo cepljenje, čeprav pravijo, da je tretje najhujše. HB. Kot drugo naš mulči že dva dni ponoči samo ekrat je, prej 2x. Že trkam in upam, da bo tak tudi ostalo. In kot tretje je Jure tudi čez dan ful priden. Včeri sem praznila dnevni regal, ker dobimo novga in zdej mečem neuporabne stvari stran (nabralo se je že za celo tavelko vrečko za smeti, pa sumim, da bo še ena user posted image user posted image user posted image ) Jureta sem dala pa na deko, okol njega pa obroč za dojenje pa en kup igrač. Uro in pol je pridno sedel in se igral. Od časa do časa ga je zvrnilo, pa tud ni bil kaj preveč jezen, je pač malo počival! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
22.10.2009 11:26:01   
veronikab
NenaLena - tole sem od ene zmajčice kopirala, ko si tudi ti omenjala, da se more sedaj otročke drugače pestovati:

... treba ga je držat v naročju bočno (da utrjuje mišice vratu ko glavico poševno drži) in ga v medenici zasukat .. torej da je s hrbtom naslonjen na tvoj trebuh nogice so pa zasukane da gledajo v stran.
Otročička se poseda šele takrat ko je sposoben oba obrata (s trebuha na hrbet in obratno) ter ko se zna sam usestic (in samostojno sedeti dalj časa). V nasprotnem primeru zategne določene mišice (je rekla da otroka se da NAUČITI sedeti že pri 4 mesecih ampak da je to zelo slabo saj na račun določenih mišic razvija samo napačne in ima kasneje potem težave z motoriko). Nasploh je rekla da čimkasneje sedenje in čimkasneje hoja ... Sem vprašala kako je s športnim vozičkom je rekla da lahko ampak da naj ga dam v leže in da če ga že slučajno kaj dvigujem (za par stopinj naklona) da naj pazim če se začne dvigat ni ok.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
22.10.2009 11:26:46   
veronikab
m..tina hvala za tolažbo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2298
22.10.2009 11:36:18   
Nalini
ojla

sonček ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš da

brigita ... mi imamo  od mustele: dermo - pediatrie stelatria (ko je flekast ipd.) ... za normalno nego obraza pa hydra bebe
moram it malo prelistat katalog, da vidim kaj še majo za drugih kremicuser posted image

vreme ... do zdaj je bilo lepo,.... toplo ...user posted image  .... kaj bo pa popoldne pa bomo videliuser posted image

obračanje s trebuščka na hrbet ... user posted image user posted image user posted image user posted image  skoraj obvladamo .... še malo vaje pa bo že pravi mojster ....user posted image user posted image  ... zdaj, ko ga obrnem na trebušček (sam se ve a se noče, ker na trebuščku ni fajn user posted image ) se čez nekaj sekund itak sam obrne nazaj ....
bomo pa danes kupili knjigo od Andreje Semolič, da vidimo kako še lahko migamo (sem si jo želela v knjižnici isposodit pa je vedno zasedena) - tak, da jo bomo kar kupili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
22.10.2009 11:37:20   
rea27
oj,
najprej nalini: vse najboljše za tvoj rojstni dan..malo z zamudo ;)
Glede mustele...tudi mi jo uporabljamo, smo fino zadovoljni, ampak me je zadnjič en očka prestrašil, ko mi je rekel, da je v Nemčiji prepovedana!!!!!!! Halo..in to je rekel očka male punčke, ki je ravno prebolela a. dermatitis....hmm..tko, na hitro se mi je zdelo, da so morali par stvari prebrat in preprobat...ampak, da je Mustela prepovedana...tega pa ne... A imate kake informacije? Glede na to da je malo dražja od ostale kozmetike, se mi je zdelo, da mora biti tudi kvalitetna...zdaj pa tole..hmm..

user posted image Za vse tiste mamice, ki so njihovi sončki že dobili zobke..a so bili malčki ponoči kaj nemirni preden so pokukali beli zakladki ven?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?