špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,si je Tilen prisvojil moj dormeo .Očitno mu paše.Je pa danes vreme .Nejc je bil ves moker kljub dežniku Mi je pa danes dala vzgojiteljica njegovo diplomo od zadnjič,ko so se izobraževali glede prometa za Tilna A pri vas dežuje? Le glej, da boš diplomo skrbno pospravila Špelin@,Suzy,Jana in Kasso...saj ste prave hazarderke.Jaz sem samo probala,pa ni bilo nič,pojma nimam.Moram malo preštudirati,ker bi tudi pasalo iti malo od doma Eh, jaz nisem nič študirala, samo kar nekaj igrala, ampak očitno kdaj pa kdaj celo totalnim nevednežem uspe Špelin@...a Gregi še kašlja? Ti si se pozdravila? Ja, še kašlja, ampak drugače je ok. Sicer ga matra sluz, ampak pridno inhaliramo. Jaz sem pa zdaj odlično Naša dva imata polno sluzi,smo se včeraj že masirali,Tilen je skoraj zaspal zraven za oba. Mafi...a niste že 1x imeli nekaj glede avta in kraje? ,da se čimprej pozdravite Midva sva pa odkrila varuško .Včeraj je prišla od taščinega prijatelja vnukinja,stara 10 let.So se tako fletno igrali .Le Nejca sem opazila,ko se je ona igrala s Tilnom,da jo je prav grdo gledal.Sploh ne razume,da ne more biti ves čas v središču pozornosti Kako lepo Danes peljemo avto na servis.Mora mehanik grelne svečke zamenjat,ker drugače pri -10°c spet ne bo vžigal.Sedaj dve leti ga nismo rabili pozimi,ker sem bila jaz doma,sedaj bo pa že treba zrihat.Pa pri kolesu spet nekaj ropota,mora pogledati Upam, da ne bo strošek prehud tilči, help, spet sem dala v prodajo ležalnik in sterilizator - oglas sem dala na bolho, MON in RR. Kam še dam? Na mama.si, še kam?
|