|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
22.10.2009 13:39:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

katjuša hvala user posted image
pa kar na bolniško it user posted image , lahko prideš k nam user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu bom povedala..... drgač pa čez 3 tedne gre moj službeno v avstrijo in bom imela petek in soboto frej tko da zbiram povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pridem za cel dan z obemauser posted image

ni problema, kjer je mesto za 6, se bo za 3 še tudi našlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.10.2009 13:40:20   
Urša08
Birdy jao jao in kaj tvoj pravi na touser posted image A samop onadva dajeta za elektrikouser posted image joj jaz bi bla čist razuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.10.2009 13:41:32   
Urša08
Tamika če bomo šli pozim mal se namakta v vaše konce se pa spotoma mal oglasimo, a lahko vsi štirje pridemo na en kafe?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.10.2009 13:42:16   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

moje mišljenje je da so te knjige en kup dreka...ene al pa druge in vse te psihoanalize so mi totalno adijo...jest pravim da se otrok že rodi s karakterjem katerega je potrebno usmerjat in ravnat po lastni presoji, ker tele knjige ti hitro zmešajo glavo..

Sej se strinjam da je treba ravnat s svojo glavo. Je pa treba tud usmerjat in jst se s to varjanto po knjigiuser posted image  strinjam. Ker vem da brez enih drastičnih sprememb ne bo bolje. Knjige so ti lohk v pomoč, nikol pa ne smejo bit vodilo. To je glavno česar se morš držat. Pol je tud knjiga lohk vredu, pa bilo kaj piše.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.10.2009 13:42:22   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga"user posted image

Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti.

a ti ni všeč?

Všeč že všeč. Sam tast in tašča pravta da mata onadva v kurilnici dost placa za obešat in da naj raj tam obešam da ne bo preveč elektrike kuriluser posted image  K da je izvedljiv da mam Kristi in še en štuk nižje trogam škaf s cunam dol. Si nekak ne predstavljam te umetnosti, pa ajdeuser posted image  In tko pač sušim na stojalu v dnevniuser posted image

sem jaz tudi v dnevni sušila, pa mi je tristan že ene par krat stojalo na sebe obrnil user posted image
kdo pa plačuje user posted image pri nas mi2 user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.10.2009 13:45:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika če bomo šli pozim mal se namakta v vaše konce se pa spotoma mal oglasimo, a lahko vsi štirje pridemo na en kafe?

itak, več nas je, bolj je veselo user posted image user posted image user posted image user posted image
sam me prej pokliči, da mal porihtam, da se ne ustrašite user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.10.2009 13:46:29   
birdy

Birdy jao jao in kaj tvoj pravi na touser posted image A samop onadva dajeta za elektrikouser posted image joj jaz bi bla čist razuser posted image

Na žalost trenutno dejansko sam onedva dajeta za štrom tko da je boljš bit tih. Moj je zarad ljubga miru tih, glih tko k jst. Aja, je pa tale zastonj štrom ubistvu tud poročno darilouser posted image
Pa sej gre, sploh ker nekak vem da se bomo enkrat v prihodnosti selil, sicer daljni ampak se bomo. So še druge stvari zarad česa se bomo. Pa sta drgač fajn, ampak da se bomo mi v trosobnem stanovanju stiskal (enkrat bo še tretji otrok), zgori bo pa en štuk vikend za sestro od mojga...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.10.2009 13:47:53   
Urša08
Tamika kak teden prej ti povem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A če mate za kosilo filane paprike, čufte pač neki k je paradižnikova omakica zraven a že dajete to user posted image al je še prezgodaj?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.10.2009 13:48:15   
Čebel@
mi bideja nimamo in ga nisem navajena,tko da gha tudi v novi kopalnici ne bo-bo pa kotna banjauser posted image
sušilca mi imamo in samo poleti sušimo na stojalih

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.10.2009 13:50:19   
birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image A če mate za kosilo filane paprike, čufte pač neki k je paradižnikova omakica zraven a že dajete to user posted image al je še prezgodaj?

Kristi je že jedla to ene parkrat. Pa ful rada jih mauser posted image  Ni pa po pravilih...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.10.2009 13:51:55   
Katjusa

Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga"user posted image

Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti.

a ti ni všeč?

Všeč že všeč. Sam tast in tašča pravta da mata onadva v kurilnici dost placa za obešat in da naj raj tam obešam da ne bo preveč elektrike kuriluser posted image  K da je izvedljiv da mam Kristi in še en štuk nižje trogam škaf s cunam dol. Si nekak ne predstavljam te umetnosti, pa ajdeuser posted image  In tko pač sušim na stojalu v dnevniuser posted image

merilec porabe el. energije stane nekje 13€ in ga prklopta in doplačata tisto razliko elektrike... jst ga nebi prodala sploh pa nebi k tašči nosla svojega perila sušit....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.10.2009 13:51:58   
Urša08
hahhaha jaz sem pa dons nardila čisti raztur v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej sem veliko kuhala, pa govejo juhico, fižolovo juhico, puding,..user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa veselo pospravljam

Birdy ja potem res kej velik ne mortauser posted image ma sej bodo boljši časi boš vidlauser posted image a o tretjem otročku razmišljata, a tudi z majhno razliko?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.10.2009 13:52:38   
TAMIKA3

user posted image
tristan je že jedel in je bilo njami
danes je jedel banano + kaki za prste obliznit user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.10.2009 13:54:10   
TAMIKA3

hahhaha jaz sem pa dons nardila čisti raztur v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej sem veliko kuhala, pa govejo juhico, fižolovo juhico, puding,..user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa veselo pospravljam

Birdy ja potem res kej velik ne mortauser posted image ma sej bodo boljši časi boš vidlauser posted image a o tretjem otročku razmišljata, a tudi z majhno razliko?user posted image

a koga čakaš na kosilo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.10.2009 13:54:51   
Urša08
Birdy, tamika hvala za odgovor, mam drug teden v planu en dan narest

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.10.2009 13:55:04   
lilcha

Na žalost trenutno dejansko sam onedva dajeta za štrom tko da je boljš bit tih. Moj je zarad ljubga miru tih, glih tko k jst. Aja, je pa tale zastonj štrom ubistvu tud poročno darilouser posted image
Pa sej gre, sploh ker nekak vem da se bomo enkrat v prihodnosti selil, sicer daljni ampak se bomo. So še druge stvari zarad česa se bomo. Pa sta drgač fajn, ampak da se bomo mi v trosobnem stanovanju stiskal (enkrat bo še tretji otrok), zgori bo pa en štuk vikend za sestro od mojga...

A je ona iz kje delč da bo rabla vikend pr svojih?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.10.2009 13:56:04   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu bom povedala..... drgač pa čez 3 tedne gre moj službeno v avstrijo in bom imela petek in soboto frej tko da zbiram povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pridem za cel dan z obemauser posted image

ni problema, kjer je mesto za 6, se bo za 3 še tudi našlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam igrače prej vse stran skrit ker drgač ne bom florjana domov spravla... sploh glede na to da so pr vsa 4 fantjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša a boš šla z mano na izlet?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.10.2009 13:57:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

A je ona iz kje delč da bo rabla vikend pr svojih?

zakaj si pa zunaj kje ne postavi vikenda (če ga tak nujno rabi) in vi dobite 2 štukauser posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.10.2009 13:58:43   
Urša08
Tamika nobenga ne čakam, sem nardila fižolovo juhico za nas tri, pa puding , potem sem mela pa čas sem se pa še na govejo spravila - Žigovo današnje kosilo, mi jo bomo pa jutri meli, pa še kak dan zraven sej zmer prov pride. Ma tak dan je da mi ni problem bit not pa za štedilnikom oz. v njegovi okoliciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.10.2009 13:59:20   
TAMIKA3

sam igrače prej vse stran skrit ker drgač ne bom florjana domov spravla... sploh glede na to da so pr vsa 4 fantjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša a boš šla z mano na izlet?

nič ne bomo skrivali, ker nimamo kam so vse sobe zasedene user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa najdejo tudi kake pupe user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.10.2009 13:59:27   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

moje mišljenje je da so te knjige en kup dreka...ene al pa druge in vse te psihoanalize so mi totalno adijo...jest pravim da se otrok že rodi s karakterjem katerega je potrebno usmerjat in ravnat po lastni presoji, ker tele knjige ti hitro zmešajo glavo..

Sej se strinjam da je treba ravnat s svojo glavo. Je pa treba tud usmerjat in jst se s to varjanto po knjigiuser posted image  strinjam. Ker vem da brez enih drastičnih sprememb ne bo bolje. Knjige so ti lohk v pomoč, nikol pa ne smejo bit vodilo. To je glavno česar se morš držat. Pol je tud knjiga lohk vredu, pa bilo kaj piše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  točno tako birdy.....sej bi prej še dokončala pa mi je hana po rokah motovilila pa ni šlouser posted image ...ja včasih je dobro prebrat kaj, ampak če znaš potem potegnit ven kaj je prav in kaj ne....mene dostikrat zamegli in pol raj ne berem teh stvari da ne počnem kakšnih neumnostiuser posted image ...ma dej zdej se že mal zezam

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.10.2009 13:59:54   
Urša08
Katjuša zame je do Prekmurja dolga pot na žalost nisem tak dobr šofer da bi si upala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.10.2009 14:01:10   
TAMIKA3

Katjuša zame je do Prekmurja dolga pot na žalost nisem tak dobr šofer da bi si upala user posted image user posted image user posted image

od kod pa si

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.10.2009 14:02:00   
TAMIKA3
katjuša sem mislila še napisat, da lahko prespite tudiuser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.10.2009 14:06:16   
sjmm
ja, mi tud enake probleme s taščo, tast je raj kr tih, supšilc, pa prac, onadva se bol poredko preoblačta, pa sam 2 sta pa ni problem, se pere sam 1x na teden, pa takrat kr vse barve cunj na enkrat...ddddd

aja urša gut frizurca, sicer ne vem, kako je bilo pred spremembo, a mi je všeč...jaz sem tud že sita tega čopa, a kej ko je zdele najprimernejši

sesalc že dela, naš ta tretji - Miha - 8 letnik, že sesa je tko priden, rad kej pomaga po hiš, aja, sesalc je pa navadne oblike, ne tiste k sem hotla, ker tist ni imel vrečk, brez vrečk pa ni primeren za alergike, Miha ima alergijo na pršice in hišni prah..jupi

evo, moj mi je oblubu, da bo dans spalnica pomalana, pa sta zdej ta stara dva prišla z vikenda in imajo debatni krožek, pa pravjo, da babe dež nardimo...ha,ha

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?