|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
22.10.2009 6:57:12   
Dudica1

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 22.10.2009 6:58:43 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.10.2009 7:00:52   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 877
22.10.2009 7:12:59   
Anonimen
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste mele včeraj smešno debato, ste me navsezgodaj nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

no jz sm pa pokonc že od dveh, k sm umes mal zaspala me je pa dec zbudu k je bil tavečji žejen, ma piz.... a ni mogu on vstat pa sinu prnest vodo, ne jz sem mogla vstat pa it iskat pol pa itak nisem več zaspala k ta mulc ne more iz svoje kože pa se dretuser posted image tak k fotr sam da fotr kašla sinko pa poje sred nočiuser posted image   no pol okol šestih sem pa spet zaspala se je pa nika zbudilauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
22.10.2009 7:30:36   
ledenka
dudi, kakšen zajtrk user posted image user posted image user posted image pa hrana tud ne zgleda slabo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 879
22.10.2009 7:34:31   
ledenka
jutro!

user posted image

tole kavo moram delit z vami user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
22.10.2009 8:09:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dudi, kakšen zajtrk user posted image user posted image user posted image pa hrana tud ne zgleda slabo user posted image

user posted image

Jutro!

Dudi, nazadnje si itak ti zahinavla, ko si nas nahecala kdaj se dobimo da ti bo lažje pa te pol ni blouser posted image Frajerka, zdej nam pa dolguješ obisk. Če boš dolgo odlašala, boš morala pa še rundo častituser posted image

Danes je pa katasrtofalen dan- vsaj začel se je tako. Jaka se samo dereuser posted image Se luna je že mimo, a ni???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
22.10.2009 8:13:55   
christiana21
Jutro!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna kavica. Jaz to mela...ampak sam kavico, tistega kavnega moža neuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.10.2009 8:15:00   
Dudica1
flaska ja pač nisem mogla...itak ste se pa super odlično imele tako da se mi lahko zahvalite user posted image user posted image user posted image
Itak da pridem in častim tud lahko...povejte kdaj moram po plenice...samo mora jih pridet najmanj 5 da pridem drugače se ne splača...pa blue mora bit da jo končno spoznam!!!Druge pa mislim da sem več ali manjuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 883
22.10.2009 8:18:33   
FLASK_A
Sami pogojiuser posted image user posted image user posted image

Ja, lepo pa je bilo res, jauser posted image
Punce, jaz sem za kofe sam ne danes. Jutri, ko bo avtouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 884
22.10.2009 8:19:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Jutro!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna kavica. Jaz to mela...ampak sam kavico, tistega kavnega moža neuser posted image

jutro, kakšna je bila noč?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 885
22.10.2009 8:22:13   
christiana21
Noč se je končala ob 4ih zjutraj user posted image , mala se je takrat zbudila, potem pa jokala in razglabljala sama s seboj do 7ih, pol smo pa spet jedli, zdaj pa spet nekaj cvili.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.10.2009 8:28:22   
FLASK_A
cuker. Se pogovarja sama s sabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
22.10.2009 8:29:12   
lake
Dobro jutro!

Dons sva se pa naspale. Je bla res očitno zmatrana od včeri.

Dudica
Ni panike, pridemo tud ven iz Lj, če mate pri vas kej dobrga za jest, sej za nazaj je pa avtoceta večalmanj naravnost user posted image

Christiana Bom jst vzela tistga kavnega  moža, če ga ti nočeš.

Neposredna povezava do sporočila: 888
22.10.2009 8:30:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!
Dons sva se pa naspale. Je bla res očitno zmatrana od včeri.
Dudica Ni panike, pridemo tud ven iz Lj, če mate pri vas kej dobrga za jest, sej za nazaj je pa avtoceta večalmanj naravnost user posted image
Christiana Bom jst vzela tistga kavnega  moža, če ga ti nočeš.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 889
22.10.2009 8:47:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sami pogojiuser posted image user posted image user posted image

Ja, lepo pa je bilo res, jauser posted image
Punce, jaz sem za kofe sam ne danes. Jutri, ko bo avtouser posted image

no vidiš samo da je blo lepo!

lake naravnost ja user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 890
22.10.2009 8:48:57   
majuška10
jutro!!!
spali do 7.30, ponoči ista štala, ki se ponavlja že 2 tedna,....zunaj dež.... nč za počet...kava kliče, zdej k ste dale te rogljičke gor,sem si jih ful zaželelauser posted image user posted image user posted image ,jih bom šla dons kr nabavit od Pečjaka, pa jih bom imela za sveže pečene vsako jutro....palačinke je pa moj včeraj naredu ...so ble njamiiiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 891
22.10.2009 9:01:17   
Anonimen
no vidim da ste imele vse od štirih naprej bujenjeuser posted image user posted image

no jz pa čakam da bi mi kdo bajto pospravu, pa očitno ne bo nobenga pa še dež je zuniuser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
22.10.2009 9:01:28   
maja1488
Jutro! Tusi naša noč je bla bolj tko. Se bliža kaka luna najbrž. Maša je dobesedno skokodakala mal po štirih, pol jo je moj prepričal, naj še mal spi, no dokončno sta vstala pa ob pol šestih. Sem sam slišala ponoči 'koko kokodak...pila bi'....'tati, jst sem žejna...kokodak'. Zarja je ustala okol šestih. Zdej že spi. In pol mi moj pove, da je šele ob treh končal delat in šel spat. Boge stranke danes...zihr bo ves napičen, ker ni nič spal user posted image

Čakam mojo mami, da pride na obisk, da grem V MIRU v trgovino, ker nimamo nič več za jest.
Sem včerej pozabla povedat, da sva z MAšo preživele en zelo lep popoldan. Prvič odkar imamo Zarjo sva bli čisto sami. Po vrtcu sva šle v BC po igračko, ker je bla pridna na sistematskem (izbrala je hama perlice.....še zdej mi je žal, da sem rekla OK), potem sva šli po sadje in na klopci jedli banane, pa še na uro pravljic, mal igranja in potem domov.

Bajto imam pa v takem razsulu, da me je kr sram. Grem kej pobrat iz tal, da lahko hodim.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 893
22.10.2009 9:05:26   
Anonimen
no jz glih nimam tojk v razsulu sam smeti je pa polhen, grem mal pomestuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
22.10.2009 9:06:11   
Dudica1
Jaz nism mela od 4h naprej bujenja user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.10.2009 9:08:33   
Anonimen
dobro jutro,

pa saj ne morem verjet, da lahko rečem, da sem se naspala.

Prvo bujenje - ob 22 - se najstarejši dere v spanju. Ga grem pockrljat, nosim po sobi, vzamem k sebi - on se še vedno dere. Ga nesem nazaj v svojo sobo, dam za pit in zaspi nazaj. user posted image

Drugo bujenje - ob 6 uri zjutraj. Oskar lačen.

Ob pol osmih zjutraj vstajenje - skuham kavico, čakam da se otroc zbudijo in peljem v vrtec.

Trenutna situacija - pijem kavo ( spet ), čakam da otrok zaspi in berem RR. O temle našem teheranu tukaj pa ne bi. Pustimo podrobnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
22.10.2009 9:10:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

pa saj ne morem verjet, da lahko rečem, da sem se naspala.

Prvo bujenje - ob 22 - se najstarejši dere v spanju. Ga grem pockrljat, nosim po sobi, vzamem k sebi - on se še vedno dere. Ga nesem nazaj v svojo sobo, dam za pit in zaspi nazaj. user posted image

Drugo bujenje - ob 6 uri zjutraj. Oskar lačen.

Ob pol osmih zjutraj vstajenje - skuham kavico, čakam da se otroc zbudijo in peljem v vrtec.

Trenutna situacija - pijem kavo ( spet ), čakam da otrok zaspi in berem RR. O temle našem teheranu tukaj pa ne bi. Pustimo podrobnostiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej počas pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
22.10.2009 9:11:17   
Anonimen
povejte mi, koliko je normalno, da otrok hrope ? user posted image  

če se izkašlja in potem ne hrope več, ali je to ok ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
22.10.2009 9:16:29   
FLASK_A
Lina, nimam pojmauser posted image

Evo, za dobro jutro: KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
22.10.2009 9:17:23   
lake
Jst mam pa še kr neki pospravljen, sm včeri mal na hitr pometla, no ja razen kopalnice. Mi dons jogi prpelejo, pa ne morem met tazga sranja, ga baje še položijo v pojsteljo da vidjo če paše. Bo treba Tajo fajn zmatrat na plavanju da bo pol spala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?