|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
21.10.2009 22:54:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Paše vsake toliko aneuser posted image

Itak, sam ne mojmu povedat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.10.2009 22:54:25   
lake
Majana Odpri omaro, se zapri not, pa se der. Sej v Tivoliju zvečer ni velik ljudi da bi te slišal user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.10.2009 22:55:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

men morte dost zgodaj povedat, da varuško zrihtam user posted image

Mislm... tvoj tut rab neki tazga user posted image , ku je zmeri lost in space. Jst bom Jureta kr lepo mojmu pustila, itak okol 8 zaspi, če ne ga pa tamau okol prnese in ga nosi okol. user posted image

NAsekala ja... user posted image user posted image user posted image Očala!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.10.2009 22:55:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Odpri omaro, se zapri not, pa se der. Sej v Tivoliju zvečer ni velik ljudi da bi te slišal user posted image user posted image

Ni fore. To paše skozi okno delatuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.10.2009 22:56:19   
ledenka

to pa se motiš user posted image sploh un parking je poln... zlo čudnega folka user posted image (pa ne me vprašat, kak vem)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.10.2009 22:57:06   
FLASK_A

to pa se motiš user posted image sploh un parking je poln... zlo čudnega folka user posted image (pa ne me vprašat, kak vem)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kakšne stresateuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.10.2009 22:57:28   
majana79

user posted image

Kako omaro, mam po meri police notr, vse polno. user posted image
Bom šla kr na balkon, pa mau zatulila, bodo sosedje itak mislni da so mačke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.10.2009 22:58:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mislm... tvoj tut rab neki tazga user posted image , ku je zmeri lost in space. Jst bom Jureta kr lepo mojmu pustila, itak okol 8 zaspi, če ne ga pa tamau okol prnese in ga nosi okol. user posted image

iz varnostnih razlogov in za dobre odnose s sosedi... je boljš, da mamo varuško user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.10.2009 22:58:28   
lake
Unih čudnih ljudi pa itak nebi motil, še dojel  nebi. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.10.2009 22:59:02   
majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej flaska, to je res, veš user posted image ma ledenka čist prou, sam res ne vem od kje ona to ve

veš kolkrat mamo mi tlele na poti do bajte parkirane avtomobile z zarošenimi šipami, pol jim pa ni jasno k jim trobmo da se spokajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 860
21.10.2009 23:00:20   
lake
Ja s  sosedi je treba met dobr odnos , nikol ne veš kdaj kakšna jajva rabš user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.10.2009 23:01:41   
FLASK_A
user posted image kako jim bo jasno, če še ven ne vidijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.10.2009 23:02:14   
majana79

iz varnostnih razlogov in za dobre odnose s sosedi... je boljš, da mamo varuško user posted image

user posted image user posted image user posted image Ok, bomo se zmenile vsaj en teden prej.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.10.2009 23:03:14   
majana79

Ja s  sosedi je treba met dobr odnos , nikol ne veš kdaj kakšna jajva rabš user posted image

user posted image user posted image

Bom tih user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.10.2009 23:05:23   
ledenka

ej flaska, to je res, veš user posted image ma ledenka čist prou, sam res ne vem od kje ona to ve

veš kolkrat mamo mi tlele na poti do bajte parkirane avtomobile z zarošenimi šipami, pol jim pa ni jasno k jim trobmo da se spokajo user posted image user posted image user posted image

en kolega je dostkrat parkiral tam pri vas, pa smo ga peljali, ker zvečer res ni za hodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.10.2009 23:06:24   
ledenka

user posted image user posted image

Bom tih user posted image

user posted image user posted image user posted image
al pa cuker

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.10.2009 23:06:30   
lake
Teli smajliji so mi pa všeč.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.10.2009 23:09:04   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.10.2009 23:09:18   
majana79

en kolega je dostkrat parkiral tam pri vas, pa smo ga peljali, ker zvečer res ni za hodit user posted image user posted image user posted image

Aha, bi ga ker lahko napadu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.10.2009 23:09:55   
majana79
Joj kaj ste me nasmejale, sam škoda, ker se ne morem krohotat na glas, bi se J. zbudu user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 870
21.10.2009 23:11:01   
lake
Ura je cajt, da se spravm spat. Upam da ne bo spet budnice ob 5h.

Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.10.2009 23:13:53   
FLASK_A
Noč, Lake! Moj mi je pečko odnesu k svoji ritiuser posted image No se grem pa tja gret. Čaw!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.10.2009 23:14:56   
majana79
Nočko lake!

Pri nas bo budnica ob 12, 2, 4, 6, ...

Sploh ne vem če se mi splača it spat...  user posted image

No ja, bomo vidl, grem vseeno.

Lahko noč punce!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.10.2009 23:17:30   
ledenka
pira ni več user posted image a bo res treba spat al kaj?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 874
22.10.2009 6:51:03   
Dudica1

Ej punce, dejmo se res en večer dobit v mestu, gremo v Penasa al pa Cantino... Men se bo drgač zmešalo user posted image

še jaz pridem...samo ne vem kdo bo vozil če bomo pileuser posted image

Lahko bi se pa ve Ljubljančanke primajale enkrat mal ven iz Lj.user posted image

DOBRO JUTRO

Vstali smo že ob 6.30. user posted image ...zdej se že igrata na kavču,ne vem od kje jim energija,jaz jo nimam že zjutri ob 7huser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?