Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro in dobro vsem. Najprej, da se vam zahvalim vsem za lepe želje. Z Galom je bolje, se je pa zgodba odvijalo tako, da sva v nedeljo šla kar v dežurno in zdravnik naju je poslal v SG na pediatrijo na podrobnejši pregled. Ostala sva v bolnici in ni hujšega. Gal se je tako jokal, ko so mu jemali kri najprej iz roke in nato še iz prsta. Meni se je srce parala, ko sem ga poslušala. Na srečo pa je Gal že cel teden driske dosti pil, tako, da na srečo in hvala bogu ni potreboval infuzije. Hvala bogu, ker nevem kako bi zdržala. Po pregledu krvi in urina so bili rezultati dobri, ker je imel dovolj kalija in natrija in elektrolitov, tako, da iz tega stališča je bil zdrav, je pa druga zgodba blato. Zaradi blata sva ostala na opazovanju celo noč in cel popoldan v ponedeljek. Kri je pokazala, da ne gre za noben virus, je pa sum na neko bakterijo in mogoče tudi salmonelo. Samo slednje mi ni jasno od od bi jo fasal, če smo mi vsi zdravi, od naju s Petrom ter babica in dedek, ki ga pazita. Pa tudi Gal se hrani isto kot mi vsi. Ali je možno, da bi kaj od zunaj fasal, ker majhni otroci itak vse preiskušajo z usti Skratka v ponedeljek zvečer so naju odpustili iz bolnice in sva doma oziroma je Gal v varstvu babice in dedka, ker jaz moram hoditi v službo. Vzorec blata so poslali v MB in se čaka na izvid do 3. tednov, ker morajo najprej dati blato na gojišče za 10 dni in nato vidijo, če se kaj razvije. Blato se Galu izboljšuje in ni več rdečih nitk in niti sluzi , počutje je bolje in volja tudi. Moram pa povedati, da je prava muka ostati v bolnici in to v takšnem primeru, kot sva bila midva, saj sva imela svojo sobico in iz nje nisva smela iti, ker sva bila na izolaciji. Zdaj pa kako naj jaz Galu dopovem, da ne smeva ven, ampak morava biti zgolj v sobici, veliki 3*4 metre. Gal se je jokal, ker je hotel iti ven, jaz sem se jokala ker mi je bilo hudo zanj. Važno, da je mimo in zdaj še samo čakamo na izvid, ker me res zanima kaj je v blatu? Samo da je bolj... boščka sta bla oba v bolnici, verjmem,hudo mora bit. so poslali na zavod za zdravstveno varstvo verjetno... mogoče,empak res mogoče t lahko pomagam da bo kak dan prej rezultat, seveda če so poslali tja. Hmmm, mislim da je salmonela tud od zunaj z lahkoto pridobljena...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|