|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.10.2009 20:23:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska metuljčica, upam da pogrešanje ni prehudo ... sporočilca in pliškoti, sliši se hudo romantično en mal te bomo me pocartale -> da ne bo prehudo. Kako je s tvojim zdravjem, si bolje? Malčica lepo spi? E, mora gret Thanks for asking, M. Moje zdravje je much better, thanks, je pa tudi tašča zbolela, potem še tast, danes je pa mojo mami zvilo. Očtno si podajamo virozico ... zdaj bo menda konec te nadloge. O, hello, Matic - it's nice seeing you! Lep fantič, ni kaj. , rebeca, dobra je ta, ja, da nas takole presenetijo & potem res kar pozabiš, v čem je bil problem. Jaz sem včasih tko jezna na mojega, da je joj prejoj. Potem pa - blank - kar pozabim, kaj je že blo. In smo frendi - he, he. računalniške fore - meni je pa enkrat na koncu filma, k sva ga gledala na leptopu, pripisal podnapis: "Ljubim te" oz. nekaj v tem stilu čisto čisto na koncu filma ... se pojavi to ... nič mi ni blo jasno, ej - dobra fora. Je bil pošteno nagrajen Almera, kdaj pičite via Malta? hd, lepa, lepa slikica - za v okvir, datum zadaj napisat in je za spomin. ilatic - kje si, izgubljena duša? Berem, da je Tarik mali energični fantič. Pišeš, da greš delat? Si dobila službo? Poročaj. Pa le še kdaj se javi, je fino brat, kaj dogaja. Kako sta pa dekleti? Ja, neboglasnica popolnoma prav imaš glede računa za vrtec - takrat, ko otroček manjka, seveda odštejejo le strošek za hrano, ostalo pridno plačaš. In ja, pridno vračam denar državi, vidim ... ko da sem nek milijonar, marička ... sicer pa pravijo, da mora denar krožit. Hm, po kakšnem ključu je pa Daniel Popović uletel na Kmetijo? Pa Malnarjeva? Kr neki.
|