Ribica 80
|
Punce pozdravljene! Vedno ko se spravim pisati nekaj je! In potem ste že pri drugi temi... Prstek - do zdaj se je mali ubadal z rokico, zdaj je aktualen prstek - kako naj ga odvadim? Vedno mu ga sicer ven potegnem in ga zamotim z nečem drugim, kadar pa je sam in jaz kaj delam....ponvadi je tako, da pojeva in da takoj prstek v usta! Kako se že imenuje tista zadeva za zobke? Vem da je Špela poslala link, pa ga ne najdem... Plenice - DM Alnatura ali Muller Moltex, boljše DM Alnatura Mravljinci - mene tudi napadajo, predvsem ponoči in zjutraj in to v desno roko, približno kak mesec to občutim; sem že mislila da me pobira Vrtec - vloga bo oddana aprila 2010, ker pri nas nisi zato nič prej sprejet v vrtec; pri nas je tako, da je otrok eno malo morje, generacija pred nami, mi in za nami, pa baje pravi župan, da to je samo trenutno, čez par let tega ne bo in zakaj bi odpirali oddelke....kdaj so že volitve? Prepozno za naše črvičke....tudi drugače bo porblem - v vrtec gredo septembra, me pa v službe junija in samo 24 dni dopusta.... Črpalka - ročna Aventova, posodila prijateljica. In pop... takrat, ko si črpam; traja in traja. Sicer pa nazadnje mali sploh ni hotel piti iz flaške, tako da ga morava mal povaditi, da bom jaz lahko kam šla. Voziček - imamo Concorda Fusion, štirikolesnik, super velika košara, kolesa za kamor hočeš, zloži se na malo. Edino kar nima je spreminjanje smeri vožnje...ampak idealnega vozička NI! Se bova morala pa počas prestaviti v športni del; noče več ležati. Počivalnik, igralna blazina - naš jih ne mara!!! Nervirajo ga tisti loki, igračke so itak dol pobrane, v počivalniku zdrži toliko, da midva pojeva... Spanje - zadnje tri dni se mi ponoči zbuja tudi na eno uro! Pa tako lepo sva se samo 2x zbudila...po cepljenju je že en teden, tako da to najbrž ni... Nosek - imamo nosni aspirator na vdih in se mi dopade, ker dobim tooolk velike mucke ven... Bratec ali sestrica - mal bi šla drugo leto še v službo, tolk da bi me še poznali in potem bi imeli še enega! Spanje - jaz ga oblačim v bodi in hlačke pajacek, malega pokrijem s plenico, da ga pokrijem čez vrat, čez pa še kovtrček; tako mi nima hladnih rokic(jaz sem mnenja, da če so rokice hladne in vratek topel, da mu sigurno ni glih najbolj vroče), lička so pa vseeno mrzla...v sobi imamo okol 23 stopinj. Kdaj jih boste prestvile v svoje tavelike postelje? Midva ga bova kar pogrešala v spalnici....ampak ga bova kar kmalu, ker oči smrči in malega moti - mogoče se tudi zato zbuja...pa prerastel bo zibko. Trakovi za nošenje - Midva imava Sleepy Wrap in se mi tako dopade, ker greva lahko vsepovsod! Malega nosim leže, ampak postaja že problem, mal bom še počakala z nošenjem pokonci, ker se priporoča šele okol 4. meseca... Dojenje - tudi jaz delam tako kot ve; če se gledava se gledava, če ima zaprte oči jaz berem...ampak kaj ko zdaj jeva samo 5-10 minut! Podatki: 3.mesec: 62 cm in 6270 g naslednji pregled: 16.11.2009 - cepljenje in rotavirus 3.12.2009 - slikanje kolkov Na, enkrat na mesec se oglasim, napišem pa tolk da se ne da nobenemu brati.
|