Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 16:24:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? O, bogi Gal. Ko je bil Vid bolan ga je njegov os. dr. poslal tud v laboratorij (kri, blato, voda). Čeprav je pediatrinja fajn grem rajš kr k njegovem os. zdravniku. Cepljen je bil pa sam za tist kar je vsak otrok pr pediatrinji. Čaki mal, tegale pa ne razumem. Kako ima mali lahko pediatra in osebnega zdravnika?? To dve različni osebi? Prvič slišim za tako možnost Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 16:24:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole se pri nas pospravlja računalniška mizica: sedaj ga ne spravimo ven iz sobe takole si pa sam čisti nosek.Če mu ga jaz, se dere, kot bi ga klali,če pa sam,je pa ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 16:25:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Draga moja Taja! Danes si stara leto in pol...mami in ati ti želita še veliko lepega Kako čas beži, vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 16:34:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj je eva prvič zaspala v svoji sobici in spala brez jamranja do 5ih, spila flašo mleka in spala do 7.15! upam, da bo vsaka noč takšna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 17:26:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da. SEJ pr nas je podobno..pediatrinja,ki ima posvetovalnice je že v penziji, tako da ima Nejc tud osebnega zdravnika, ki je hkrati tudi pediater drugega.Samo za posvetovalnice ima drugo pediatrinjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 18:10:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da. SEJ pr nas je podobno..pediatrinja,ki ima posvetovalnice je že v penziji, tako da ima Nejc tud osebnega zdravnika, ki je hkrati tudi pediater drugega.Samo za posvetovalnice ima drugo pediatrinjo. Ja,ja,ja, tko je to ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 22:02:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da. SEJ pr nas je podobno..pediatrinja,ki ima posvetovalnice je že v penziji, tako da ima Nejc tud osebnega zdravnika, ki je hkrati tudi pediater drugega.Samo za posvetovalnice ima drugo pediatrinjo. Ja,ja,ja, tko je to ja. Aja, na tak način. Takole pa to že gre. Prej sem drugače razumela Uradno ima itak samo enega zdravnika.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 22:03:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Živčnega bom fasala, pa v tem našem bloku že dve leti ni deva da ne bi nekdo nekja vrtal, zabijal,brudil...pa ravno vedno ,ko moja miš spi HB sem jo uspela nazaj uspavat upam, da bo mir zdaj kako uro, ker pol s tako tečno it v posvetovalnico bi znalo bit TEČNO Kako kaj Taja po cepljenju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.10.2009 22:05:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Pri nas je driska malo bolje, pa tudi rita se celi. Spali smo vredu, sem spet pri njej zaspala sredi noči za dve urci , pol pa sem se skobacala nazaj k Zunaj je sonček , sma ga z Nio že izkoristile za sprehod, le malo piha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 7:47:43
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! včeraj mi je uspelo zrihtati izpit iz seminarja , izpit na faksu pa sem si prestavila na ponedeljek. sem se snoči končno spravila k likanju in sem že na polovici jupiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 8:22:45
|
|
|
|
suzy85
|
ena kavica za vse, ki se vam je lušta. meni se že sline cedijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 8:53:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ena kavica za vse, ki se vam je lušta. meni se že sline cedijo mmmmmmm kavico sem si že privoščila, zajtrka pa še ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 10:02:09
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro oz. že dober dan tudi od mene Gregi ni bil cepljen, ker kašlja. Ja, naša P je očitno res postala zelo, zelooo previdna s temi cepljenji. Se spomnim, da je veliko piko cepila kljub prehladom, glavno, da ni imela vročine. Zdaj pa ni šans. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! včeraj mi je uspelo zrihtati izpit iz seminarja , izpit na faksu pa sem si prestavila na ponedeljek. sem se snoči končno spravila k likanju in sem že na polovici jupiii!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 10:12:15
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, jana81 in kasso: sploh ne vem, kdaj bova lahko z možem koristila tisto nočitev v Bernardinu. Imajo vse ful zasedeno in vprašanje, kdaj oz. če bo kaj frej Pretekli petek sva spraševala za prihajajoči vikend in so včeraj sporočili, da je za 2 tedna naprej že vse 100% zasedeno. Vprašanje, če bo na vikend po 1. novembru kakšna luknja... Držite pesti, ker ima takrat RD in bi bilo kot naročeno!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 11:38:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81 in kasso: sploh ne vem, kdaj bova lahko z možem koristila tisto nočitev v Bernardinu. Imajo vse ful zasedeno in vprašanje, kdaj oz. če bo kaj frej Pretekli petek sva spraševala za prihajajoči vikend in so včeraj sporočili, da je za 2 tedna naprej že vse 100% zasedeno. Vprašanje, če bo na vikend po 1. novembru kakšna luknja... Držite pesti, ker ima takrat RD in bi bilo kot naročeno! držim pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 14:24:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Živčnega bom fasala, pa v tem našem bloku že dve leti ni deva da ne bi nekdo nekja vrtal, zabijal,brudil...pa ravno vedno ,ko moja miš spi HB sem jo uspela nazaj uspavat upam, da bo mir zdaj kako uro, ker pol s tako tečno it v posvetovalnico bi znalo bit TEČNO Kako kaj Taja po cepljenju? Včeraj je bla super... danes je pa malo sitna, pa spi se ji kr nekja ... je malo zajokcala drugače pa bla faca glavna tam pa začarala spet vse sestre pa doktarco a vidva sta že opravla ?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 14:36:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81 in kasso: sploh ne vem, kdaj bova lahko z možem koristila tisto nočitev v Bernardinu. Imajo vse ful zasedeno in vprašanje, kdaj oz. če bo kaj frej Pretekli petek sva spraševala za prihajajoči vikend in so včeraj sporočili, da je za 2 tedna naprej že vse 100% zasedeno. Vprašanje, če bo na vikend po 1. novembru kakšna luknja... Držite pesti, ker ima takrat RD in bi bilo kot naročeno! držim pesti! Pomagalo je - se je malo zjokal, da ima takrat RD in sva dobila potrditev za nočitev s 7. na 8. novembra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 14:37:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Živčnega bom fasala, pa v tem našem bloku že dve leti ni deva da ne bi nekdo nekja vrtal, zabijal,brudil...pa ravno vedno ,ko moja miš spi HB sem jo uspela nazaj uspavat upam, da bo mir zdaj kako uro, ker pol s tako tečno it v posvetovalnico bi znalo bit TEČNO Kako kaj Taja po cepljenju? Včeraj je bla super... danes je pa malo sitna, pa spi se ji kr nekja ... je malo zajokcala drugače pa bla faca glavna tam pa začarala spet vse sestre pa doktarco a vidva sta že opravla ? za Tajo. Midva sva opravila, samo cepljen pa ni bil, ker nekaj kašlja. Bil je ful priden, vse predebatiral s sestro in zdravnico, dobil bonbon, štampiljke na roko pa ni hotel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 15:41:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81 in kasso: sploh ne vem, kdaj bova lahko z možem koristila tisto nočitev v Bernardinu. Imajo vse ful zasedeno in vprašanje, kdaj oz. če bo kaj frej Pretekli petek sva spraševala za prihajajoči vikend in so včeraj sporočili, da je za 2 tedna naprej že vse 100% zasedeno. Vprašanje, če bo na vikend po 1. novembru kakšna luknja... Držite pesti, ker ima takrat RD in bi bilo kot naročeno! lahko koristita do 15.12.2009 ..upam da vama bo ratalo aha vidim da sta dobila prej.. suuuuuuuuuuper
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 15:42:22
|
|
|
|
jana81
|
dan mi smo imeli slabo noč, Nejc je jokal in jokal...potem je po Calpolu zaspal...zjutraj je šel v vrtec, ampak sem ga vseeno naročila pri P... in razlog poleg kašlja in smrkanja je še zelo vneto desno uho dobila sva Hiconcil na 8h.. naj gre v rit ta jesen ... zdej sva sicer doma, ampak ni nič tečen, HB, čakava atija da pride domov, ampak pred 19h ga ne bo ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 16:22:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da. SEJ pr nas je podobno..pediatrinja,ki ima posvetovalnice je že v penziji, tako da ima Nejc tud osebnega zdravnika, ki je hkrati tudi pediater drugega.Samo za posvetovalnice ima drugo pediatrinjo. Ja,ja,ja, tko je to ja. Aja, na tak način. Takole pa to že gre. Prej sem drugače razumela Uradno ima itak samo enega zdravnika. Ma sej jst tud včash tko zakomplicirano povem ali napišem ( k hočm vse v eni sapi), da pol velik jih ne šteka kaj sm mislna povedat- napisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 16:24:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, pa dan. Čeprav je zunaj grdo vreme, se mava z Vidkom fajn. Jst bom konc mesca naročila Vidka za ceplenje. Za vse ceplenjčke, bubane, slabo prespane noči veliko za ostale pa za kar kol fajn doseženga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 16:58:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan mi smo imeli slabo noč, Nejc je jokal in jokal...potem je po Calpolu zaspal...zjutraj je šel v vrtec, ampak sem ga vseeno naročila pri P... in razlog poleg kašlja in smrkanja je še zelo vneto desno uho dobila sva Hiconcil na 8h.. naj gre v rit ta jesen ... zdej sva sicer doma, ampak ni nič tečen, HB, čakava atija da pride domov, ampak pred 19h ga ne bo .. Eh, ja, jaz imam teh viroz, vnetij ipd. že vrh glave Kar naprej kaj... za Nejčka!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 17:01:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Komot. Pediatrinja je v bistvu že v penziji (včasih je bla moja os. zdravnica), sam še zmeri dela. Tko, da ma osebnega zdravnika nekoga druzga. Kr P je sam ob ponedeljkih, pa sam dopoldne, dr. pa je vsak dan. Tko smo pač zrihtal in se da. SEJ pr nas je podobno..pediatrinja,ki ima posvetovalnice je že v penziji, tako da ima Nejc tud osebnega zdravnika, ki je hkrati tudi pediater drugega.Samo za posvetovalnice ima drugo pediatrinjo. Ja,ja,ja, tko je to ja. Aja, na tak način. Takole pa to že gre. Prej sem drugače razumela Uradno ima itak samo enega zdravnika. Ma sej jst tud včash tko zakomplicirano povem ali napišem ( k hočm vse v eni sapi), da pol velik jih ne šteka kaj sm mislna povedat- napisat. Ej, zato pa vprašam, če mi kaj ni jasno Tudi pri nas ima ena mlajša pediatrinja (no, še dela specializacijo) tak sistem. Sistematiko in nadomeščanje ima pri njej "čez" en upokojen pediater.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.10.2009 21:59:55
|
|
|
|
špelin@
|
Čeeeeer Kakšna ilegalka slučajno gor?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?