Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:57:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat hočemo, hočemo. KAm pa naj gremo se jutri gret pa na kafe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:58:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja, prava štajerks reče te pa še enga na mizo pa smo bot.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:58:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:58:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ mi boš dala nalogo za prepisat? Joj za polulat, no kake majo! ja kaj te čem. drugače mi boš zažgala zvezek jaz sem Franček piromanček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:58:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat hočemo, hočemo. KAm pa naj gremo se jutri gret pa na kafe? a zato sem pa dobra
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:59:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:59:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja, prava štajerks reče te pa še enga na mizo pa smo bot. no tepa dajte. jaz pijem laško
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:59:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ mi boš dala nalogo za prepisat? Joj za polulat, no kake majo! ja kaj te čem. drugače mi boš zažgala zvezek jaz sem Franček piromanček. ha ha ha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:59:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz grem gledat Razočarane gospodinjeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:00:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge? kako pa ma to veze z brejimi golobi???? 37
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:00:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja, prava štajerks reče te pa še enga na mizo pa smo bot. no tepa dajte. jaz pijem laško ja seveda piješ laško, vsak dan eno flaško.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:00:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz grem gledat Razočarane gospodinjeee eh daj no. no saj jaz tudi grem - knjigo brat. lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:01:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge? kako pa ma to veze z brejimi golobi???? 37 ja ma veze, da ptiči pozimi ne hodijo bosi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:01:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja, prava štajerks reče te pa še enga na mizo pa smo bot. no tepa dajte. jaz pijem laško ja seveda piješ laško, vsak dan eno flaško.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:01:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi ojoj,..knjiga nič ne pomaga? sem glih htela to napisat veš, ni še naredila strateškega načrta kako in kaj.. to se pravi, da jo mora začeti brati, ne? Težka bo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:01:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge? kako pa ma to veze z brejimi golobi???? 37 ja ma veze, da ptiči pozimi ne hodijo bosi. zaj si me zgubla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:01:47
|
|
|
|
Najaa
|
Itak. Ko jaz padem not, pa vse grete. Te pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:02:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi ojoj,..knjiga nič ne pomaga? sem glih htela to napisat veš, ni še naredila strateškega načrta kako in kaj.. to se pravi, da jo mora začeti brati, ne? Težka bo! vi se sam hecajte. ali ko bomo mi čez en mesec spali kot se šika, me bote še prosile za kaki nasvet
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:02:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat hočemo, hočemo. KAm pa naj gremo se jutri gret pa na kafe? Kdaj se zmenjene, če še midva prideva..če bo burja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:03:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Itak. Ko jaz padem not, pa vse grete. Te pa lahko noč. zdaj pride feliška....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:03:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:03:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge? Nena štekam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:03:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat hočemo, hočemo. KAm pa naj gremo se jutri gret pa na kafe? Kdaj se zmenjene, če še midva prideva..če bo burja? ob 10ih. navodila pa sem ti že dala na sms. če pa se zgubita, pa pokliči. pa itak da bo burja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:04:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat ja saj sem pa prlečka ne štajerka. no čist v resnici sem te medžimurka, če se že gremo do potankosti.... kolk maš pa številko noge? kako pa ma to veze z brejimi golobi???? 37
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 22:04:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kako pa ma to veze z brejimi golobi???? 37 KAJ???? >Nič ne štekam????
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?