Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:15:36
|
|
|
|
trinity22
|
čer ... Yania super, da je krst uspel Timon je pa tako vedno priden z njegovim sračkanjem si pa tudi mene nasmejala za Tijo in Leo, da se čim prej pozdravita Lolita čestitke Tjaši za sedmico MalaČebelica hvala za naslov knjige ... bom jaz tudi malo namignila čebelica maja in felix verjamem, da ste uživali tasa_m full lepa slikca pa jopica tudi PERSIDA in KOKICA vama pa lep dober večer Kako sta? spps a imaš gužvo, kako si, kako šola kaj zanimivega? Najaa pojma nimam kako Nikici uturit zelenjavo, naša je danes ko smo imeli praznovanje RD kar z nami jedla malo goveje juhce s korenčkom in ribano kašo in pa malo pire krompirja ( ni še bil do konca narejen, samo z malo masla) pa malo piščančka, pa je takoodpirala usta kot da ne bi jedla že sto let
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:15:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. pol pa ji pač bolj to devaj..jaz bi. Od kolegice tamala je jedla že GH, zadnja dva dni pa ji sploh noče ust odpret in ni šans da spravi kaj v njo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:16:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa haha sem ravno dala na fb. meni so res super, sploh v živo je en poseben filing. verjamem ja. Kokica mogoče si pa boma kdaj skup njihov koncert privošle, ko bodo bolj bližje štajerski Jaaaaa, jaz sem za akcijo, ker moj jih glih ne bi šel gledati....a veš mogoče kdaj bodo? Kak imajo kocerte? Kje bi se to dalo najti? na internetu verjetno.. tam najdeš vsee sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Danes so bli pa v BTC-ju zastonj. Edini minus je bil, da so bli vzunaj in je blo mrzlo, ampak vseeno, mraz odmisliš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:16:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. Veš, da sem jaz tudi pri mojem pogruntala, da odkar mu dajem razne skute, fruchtewerge in jogurte za jesti, da mi več ne je tak lepo kosil (kot pred tem), ko mu dam zelenjavo, krompir in meso! Te stvari so tako sladke, da mu sedaj zelenjava ne paše več toliko. Saj jo je manj kot preden sem uvedla te skute za malico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:17:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa haha sem ravno dala na fb. meni so res super, sploh v živo je en poseben filing. verjamem ja. Kokica mogoče si pa boma kdaj skup njihov koncert privošle, ko bodo bolj bližje štajerski Jaaaaa, jaz sem za akcijo, ker moj jih glih ne bi šel gledati....a veš mogoče kdaj bodo? Kak imajo kocerte? Kje bi se to dalo najti? na internetu verjetno.. tam najdeš vsee sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Danes so bli pa v BTC-ju zastonj. Edini minus je bil, da so bli vzunaj in je blo mrzlo, ampak vseeno, mraz odmisliš! seveda...če je čaga potem ne veš kaj je to mraz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:17:55
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. moja tud polente ne mara..probaj ji dat samo meso...jaz ji ne miksam,ji narežem in s prsti dajem v usta..tako jih odpira kot da nikol ni jedla..ker naa žličko mesa noče,pa ne vem kaka je razlika s prsti ali žličko ...jaz ji več nič ne miksam..testenine tud samo malo stiskam z vilico pa je .miksano noče..samo kašice,in to kupljene..edino kar je sama je banana....kaj pa kivi???ji lahko dam??imam doma cel kup pa nihče noče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:18:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:18:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. pol pa ji pač bolj to devaj..jaz bi. Od kolegice tamala je jedla že GH, zadnja dva dni pa ji sploh noče ust odpret in ni šans da spravi kaj v njo. ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:18:39
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - lija je rojena za fotografiranje .Zakaj ,pa jopca nima cunflov? cebeica maja - ko ste imeli felixinega možeka na obisku nas niste pogrešali on je kaj pa so to cunflov http://www.ringaraja.net/forum/m_4570613/mpage_28/key_/tm.htm persida- ja je in vi ste tudi pogrešali pogrešali smo vas aja cofi, opasan je tvoj sine
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:19:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti. a zaprta je revica? A misliš da po Rižulinu? Se spomnim ko si pravla, ko smo bili v Konjicah da Rižolino zapira. Lijo pa očitno odpira. Bilo kdaj bo pojedla kaj mlečnega se bo posračaka. Danes je spila Novalac, čez 5 min.je bila plenica polna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:19:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. moja tud polente ne mara..probaj ji dat samo meso...jaz ji ne miksam,ji narežem in s prsti dajem v usta..tako jih odpira kot da nikol ni jedla..ker naa žličko mesa noče,pa ne vem kaka je razlika s prsti ali žličko ...jaz ji več nič ne miksam..testenine tud samo malo stiskam z vilico pa je .miksano noče..samo kašice,in to kupljene..edino kar je sama je banana....kaj pa kivi???ji lahko dam??imam doma cel kup pa nihče noče kivi je alegen. jaz ne bi še dala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:19:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:20:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. moja tud polente ne mara..probaj ji dat samo meso...jaz ji ne miksam,ji narežem in s prsti dajem v usta..tako jih odpira kot da nikol ni jedla..ker naa žličko mesa noče,pa ne vem kaka je razlika s prsti ali žličko ...jaz ji več nič ne miksam..testenine tud samo malo stiskam z vilico pa je .miksano noče..samo kašice,in to kupljene..edino kar je sama je banana....kaj pa kivi???ji lahko dam??imam doma cel kup pa nihče noče lahko daš a pazi pri količini, ker deluje odvajalno...le 1/4 bi ga jaz dala za začetek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:21:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt se strinjam, pa še MČ in Persido nahecama, otroke pa dedom pustimo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:21:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti. a zaprta je revica? A misliš da po Rižulinu? Se spomnim ko si pravla, ko smo bili v Konjicah da Rižolino zapira. Lijo pa očitno odpira. Bilo kdaj bo pojedla kaj mlečnega se bo posračaka. Danes je spila Novalac, čez 5 min.je bila plenica polna fajn fajn, ja nekatere mleko odpira. večinoma pa mlečne zadeve zapirajo. Nika je bila te dni ful zaprta ja. Sem še jaz jokala z njo, ko se je matrala revica. tak da sem ji večinoma delala kašice s slivami in zdaj je malo boljše. v rižolino ji pa tudi vmešam suhe slive.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:21:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kivi je alegen. jaz ne bi še dala. a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:22:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti. a zaprta je revica? A misliš da po Rižulinu? Se spomnim ko si pravla, ko smo bili v Konjicah da Rižolino zapira. Lijo pa očitno odpira. Bilo kdaj bo pojedla kaj mlečnega se bo posračaka. Danes je spila Novalac, čez 5 min.je bila plenica polna pri nas je isto...danes je pri vseh straneh iz plenice špricalo....pa še na poti smo bili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:22:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. gre ven. Samo jaz bom raje rdeče vino prnesla pa coca colo. Sem včeraj ugotovila, da mi bambusi zelo tečejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:23:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:23:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kivi je alegen. jaz ne bi še dala. a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali. ja, ker spada med agrume. pa limone in mandarine in pomaranče so agrumi. Tija je dooolgo imela po pomarančnem soku rdečo ritko in sem se ga ful izogibala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:24:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kivi je alegen. jaz ne bi še dala. a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali. jaz tudi nisem tega vedela...no, jaz mu ga še nisem dala a sem nameravala v bližnji prihodnosti....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:24:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. gre ven. Samo jaz bom raje rdeče vino prnesla pa coca colo. Sem včeraj ugotovila, da mi bambusi zelo tečejo o madonca zdele ko sem prebrala bambus se mi je prav zaluštal! KOKICA sej ni treba vseh 6 spit!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:25:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. gre ven. Samo jaz bom raje rdeče vino prnesla pa coca colo. Sem včeraj ugotovila, da mi bambusi zelo tečejo to sem tudi jaz vedno pila...sedaj pa sem prešaltala na sam refošk in vodo (posebej v kozarcih)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:26:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini no, saj to bi samo cuj prnesle,...ne rabiš spit..pustiš drugim, ki tolko prenesejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:26:28
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi solila sem in meso sem ji danes probala dat, goveje iz golaža ampak ga je tašča prej ven vzela in je bilo samo soljeno. Zmiksano in s polento, nič ni jedla! Najbolj odpre usta za rižolino in skute. Veš, da sem jaz tudi pri mojem pogruntala, da odkar mu dajem razne skute, fruchtewerge in jogurte za jesti, da mi več ne je tak lepo kosil (kot pred tem), ko mu dam zelenjavo, krompir in meso! Te stvari so tako sladke, da mu sedaj zelenjava ne paše več toliko. Saj jo je manj kot preden sem uvedla te skute za malico. naša tia tud že dolgo papa skute,pa vseeno hoče zelenjavo...jo z veseljem jo poje,,,sem mislila sprva da zelenjave ne bo marala,ko bo jedla fruhtzverge,ki ga nima glih preveč rada,raje ima sadne kašice ...sedaj ko ima zob pa zelo malo poje,,,mislim da jo malo boli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?