yania
|
Ojoj....uboga Lea...no to nas je doletelo pri Naji, ko je bila stara leto in pol, ko ji Ventolin ni pomagal...HB Timonu pomaga, tako da se še boriva, če pa zadnjič ne bi pri zdravniku pomagal, pa naju ziher ne bi poslala domov...zdej imava še vedno na 6 ur...in ko se bliža ta ura, kar malo slabše diha, beri piska in hitreje diha...ma grozno je to ja... Mili, držim pesti, da hitro okreva, verjetno ste dobile kak AB, dan, dva, pa bo....veliko je tega, hudič je le, ko so še tako mali in podvrženi temu...Naja je HB imela le 1x tako hudo, in ni bil kronični, če pa ne pozdraviš dobro tega, pa se zeloooo rado ponavlja,,,to se tudi jaz bojim pri Timonu,,, za Lejko, da prideta čimprej domov...... Tija, kaj pa ti mamici delaš skrbi?...več čajčka pa limonce pa bo...aja, vrtec, a ne...sej si rekla...no to je to.. evo in mi smo pretuhtali in Naja ostane jutri doma...1 mesec, da vidimo, če bo kaj učinka... Pa da še pohvalim našega junaka danes,,,,prvo je posral celo kopalnico. Dobesedno...kako smo se smejali..jaz ga odvijem, pa dvignem nogici in on kaka _(itak)....potem pa vzamem novo pleničko ven in puf, čez pol kopalnice, kar vsekalo je...botrca in svakinja sta bili zraven....komaj odskočili, meni pa na kiklo, itak...in potem nečakinja drži Timona, jaz iščem mokre robčke da očistim delček previjalne, botrca briše ploščice, in še dobro da se je umaknila...ma cela bi bila od dreka, ker je še enkrat tako ven butnil...buča mala....kako smo se smejali...ati pa je kar z vedrom potem pomival Priden je bil zelo...cel čas zijal po cerkvi, ba-ba in kazal jezik, robčke metal skoraj do župnika in po celi ceramoniji ko te je župnik namazal še z dišavnim mazilom po čelu, si mi v naročju zaspal, ko smo stali in si bil pokonci...kar naenkrat si zaprl oči.... v gostilni je bil super volje, eno odspal, pojedel malo goveje juhice in potem sadno kašico in zaspal....sem ga kar prestavila z lupinice samo v posteljico, slekla hlače in jopico...ma super je bilo, res...priden kot vedno... Slikice pa še dobim od svakinje, botrce, nečakinje,,,tako da imam zaenkra le svoje, ko je moj oči slikal s fotoaparatom...no pa da kako dam gor... bom jutri...grem se k mojmu mal stisnit AJa, super za mini piknik,,,ma nam je prav žal, ko nismo mogli,,,drugič pa ziher...sicer pa..se lahko tudi v Lj.kaj dobimo,,, lepo spite...