|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
18.10.2009 20:24:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.
Lepo se mejte, če boste meli piknik. user posted image

za Tijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.10.2009 20:26:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.
Feliša hvala, še ponovimo.

o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.10.2009 20:28:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.

Maja, hvala vam za gostoljubje user posted image moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala user posted image seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske user posted image

Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.10.2009 20:29:45   
MalaČebelica
tak, zdaj pa grem vinekca skopat pol pa pridem pogledat, kaj ste napisale user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.10.2009 20:39:28   
čebeica maja

Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.10.2009 20:41:00   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučilauser posted image ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEKuser posted image ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam
Bravo Tia user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.10.2009 21:13:25   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji user posted image jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige user posted image
bodi kuj direktna user posted image
Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.10.2009 21:13:53   
tasa_m
Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
18.10.2009 21:15:42   
čebeica maja

čer

Maja, hvala vam za gostoljubje user posted image moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala user posted image seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske user posted image

ni zakej, tudi moj je rekel da je blo fajn, sm ona sta lahko skoz klepetala, me smo pa še otroke krotileuser posted image . Me prov zanima kje ste doma, pa pica mmmm
termovsko ste pozabili, tako da se moramo v kratkem videt

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 18.10.2009 21:21:09 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.10.2009 21:23:50   
čebeica maja

čer

o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom user posted image user posted image

škoda jauser posted image , fajn je pa blouser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 660
18.10.2009 21:26:20   
čebeica maja

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji user posted image jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige user posted image
bodi kuj direktna user posted image
Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi user posted image

bravo za taščo

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 661
18.10.2009 21:27:09   
tasa_m
Midve pa sva danes bile na fuzbalu in naša Lija je bila glavna navijačica..ponavadi se je drla, da so jo vsi spoznali, danes pa se je smejala na ves glas..

in še slikica..

user posted image

tak pa naša frača popoldan spi, ko jo dam v njeno posteljco spat..user posted image -->

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
18.10.2009 21:28:41   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi iz moje strani.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 663
18.10.2009 21:36:54   
PERSIDA
tasa_m  - lija je rojena za fotografiranjeuser posted image user posted image user posted image .Zakaj ,pa  jopca nima cunflov?user posted image

cebeica maja - ko ste imeli felixinega možeka na obisku nas niste pogrešaliuser posted image user posted image  on je user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 664
18.10.2009 21:38:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa_m  - lija je rojena za fotografiranjeuser posted image user posted image user posted image .Zakaj ,pa  jopca nima cunflov?user posted image

cebeica maja - ko ste imeli felixinega možeka na obisku nas niste pogrešaliuser posted image user posted image  on je user posted image
user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam!! Ga moram mal na FB uhvatit in ga vprašat kdaj pride na naše konce. Obljubo je da pride, ko smo bili tam, zdaj pa je vse tiho user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.10.2009 21:40:26   
tasa_m
PERSIDA .. cunfli so že popravljeni in bolj trdi, tak da ste spet welcome user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.10.2009 21:42:05   
KOKICA32

PERSIDA .. cunfli so že popravljeni in bolj trdi, tak da ste spet welcome user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.10.2009 21:44:47   
Najaa

Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... user posted image Čist na meji je in nočem je okol vlačit.
Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h user posted image . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.

Za Tijo  user posted image

o kok je lepa! HVALA!!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.10.2009 21:47:01   
Najaa

čer

ma ne, boljše da nas ni bilo, verjemi. user posted image
Mi je blo ful žal, da nismo šli nikamor in za tolažbo me je dragi peljal v BTC na koncert Perpetum Jazille.user posted image ZAKON so!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 669
18.10.2009 21:49:27   
tasa_m
Mi je blo ful žal, da nismo šli nikamor in za tolažbo me je dragi peljal v BTC na koncert Perpetum Jazille.user posted image ZAKON so!!!!

Meni so tud ful dobri ja.
Njihova Africa pa zažiga!! Evo TUKAJ user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.10.2009 21:49:49   
tasa_m
oooo, Kokič user posted image
dober večer. Kako?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.10.2009 21:51:36   
KOKICA32

čer

user posted image user posted image user posted image Meni tudi! V živo jih še nisem poslušala.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.10.2009 21:51:38   
KOKICA32

Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.10.2009 21:51:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.10.2009 21:51:41   
KOKICA32

halo.
Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala user posted image user posted image user posted image

S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali.

Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca user posted image user posted image user posted image

Punce Lahko noč in se tipkamo jutri. user posted image

user posted image za uspešen prvi izhod ven brez otroka.

se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?