|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
17.10.2009 16:49:25   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Bozza kako kaj hiperca, se je stanje že umirilo???

Ja, hiperce definitivno ni več. Saj ne vem, kaj naj si mislim. Čakam. Čakam. Pa upam. Upam. Upam.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.10.2009 16:53:51   
S*
Ja sej sem že sama razmišljala da bi skočila do Postojne, ma nočem panike delat Sej te bolečine zaenkrat niso tako hude, so take kot pred M. Samo da jaz prej nikoli nisem imela takih bolečin, sem namreč ena izmed srečnic, ki imam skoraj neboleče M, le en dan prej me malo špikne tam doli.
Zaenkrat bom počakala, drugače pa grem v ponedeljek nazaj na krvnega.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.10.2009 17:00:10   
Anonimen
Drage soborke user posted image
Imela bi eno vprašanje. Sem 5 dan po transferu in me že od prvega dne boli spodaj, pod trebuhom. Je možno, da je to od Estrofema ali Utrogestana? Ni preveč hudo, samo malo me je strah, da ni to slab znak.
Hvala, če mi bo katera znala odgovoriti.user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.10.2009 17:08:23   
IVYY
Tanja_Jes...imaš prav, nima smisla tuhtati, kaj je bilo narobe, vsaj preveč ne-a vseeno je dobro vedeti določene stvari, da se naslednjič ne ponovi ista "napaka"....ko sem zvedla, da nimam nobene oplojene celice, sem mislila, da me bo pobralo...a zdaj dobivam iz dneva v dan moč, da grem naprej...torej, pa še kako res velja pregovor: kar te ne ubije, te okrepiuser posted image ...zato zavihat rokave in korajžno naprej...že brskam po internetu, kako s prehrano pridobiti kvalitetnejše celice user posted image

S*...saj ne morem še sama dojeti, da so lahko tako neodgovorni...poraja se mi sum, da je bil to en banalni izgovor! saj ne morejo kiksniti pri taki "osnovni" stvari, saj sem bila 4 dni zaporedoma na ultrazvoku in so spremljali velikost foliklov...bomo videli, kaj mi bodo rekli 3.11 , ko grem po novo napotnico za 2. ICSI (ki bo nastopil nekje konec januarja, začetek februarja).
Glede hiperstimulacije, pa so bolečine dokaj znosne, čeprav me še vedno boli, ne vem,ali bi sedela ali bi ležala ali stala...nikakor, da najdem pravega položaja...ampak tudi to bo mimo!

hvala vsem in en velik objem

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.10.2009 17:09:29   
S*
Anonimna, mene ja začelo špikat en 3 dan po ET  in sem bila prepričana da ni uspelo i da je to slab znak. Danes sem 17 dan po ETju in me še vedno špika, sem pa 3 dni nazaj nalula +, tako da ti kar pogumno počakaj do testa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.10.2009 17:11:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

No pupike moje drage, da vam hitro podam poročilce, pol pa hitr v ležečega....
Grejem dve lepi pikici, testek delam 2.11., žal pa ni nobenega pingota.....

Hvala vam za vse pestke in pozitivne misli, lubčka pošiljam vsaki posebej....se tipkamo kej zvečer....

user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa držimo pesti user posted image user posted image user posted image

WP, jaz mislim, da bo pa naslednji krog definitivno uspešen, sedaj pa res nimaš več ovir, držim pesti user posted image user posted image user posted image , da dočakaš en močan user posted image ....

IVYY, to pa je eno velikoo s...user posted image , ja res, si ne predstavljam tega, drži se punca in upam, da tudi ti, tako kot vse borke tu, čim prej dočakaš en velik plusek user posted image

S*, še vedno držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.10.2009 17:16:01   
Anonimen

Anonimna, mene ja začelo špikat en 3 dan po ET  in sem bila prepričana da ni uspelo i da je to slab znak. Danes sem 17 dan po ETju in me še vedno špika, sem pa 3 dni nazaj nalula +, tako da ti kar pogumno počakaj do testa.
Hvala S* user posted image  In iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.10.2009 17:39:44   
Anonimen
IVYY, žal mi je, da si tudi ti mogla to doživeti. Jaz sem bila na istem. najprej delna punkcija, ker sem imela čez 50 foliklov, na dan punkcije pa od cca. 16 foliklov (22-19 cm) samo 7 celic. Od tega so bile baje vse ful lepe, spermiji tudi ok, delali so IVF, oplodile pa so se samo 2! Od tega se je ena narobe delila, ena prenehala rasti in sem ostala brez ETja. user posted image Je hudo, vem, da je. In vsaj še kak mesec bo. Ampak potem bo boljše, potem se boš počasi nehala spraševat zakaj,.... Ampak ti pa ostane v glavi. Meni se sedaj že kak mesec pred postopkom dogaja, da se mi sanja, da spet nimam ETja, ali pa o boleči punkciji... skratka, psiha dela. Želim ti, da se čimprej pobereš, nabereš novih moči in greš potem pozitivno v nov postopek. Mogoče poskusaš jest po Montignacu, jest kakšne vitamine...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.10.2009 18:55:02   
zarja1

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

tinkamiška greje   user posted image user posted image   test 19.10.
Latovka79 greje    user posted image   test 23.10.
Bozza greje   user posted image user posted image   test 26.10.

user posted image  

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image   Cukica (LJ)

user posted image  Tinkamiška (LJ)

user posted image  S* (PO)

Srčice, super za nove user posted image , in držim pesti za vse trepetalke.

Bozza zate še na nogah stiskam.user posted image user posted image user posted image

Midva vsa nazaj z dopusta, predčasno, seveda sva fasala orng prehlad....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.10.2009 20:03:40   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

tinkamiška greje   user posted image user posted image   test 19.10.
Latovka79 greje    user posted image   test 23.10.
Bozza greje   user posted image user posted image   test 26.10.

user posted image  

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image   Cukica (LJ)

user posted image  Tinkamiška (LJ)

user posted image  S* (PO)

Srčice, super za nove user posted image , in držim pesti za vse trepetalke.

Bozza zate še na nogah stiskam.user posted image user posted image user posted image

Midva vsa nazaj z dopusta, predčasno, seveda sva fasala orng prehlad....user posted image

Hvala!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.10.2009 20:17:58   
IVYY
Skuštrana Suzi, hvala za odgovor in nasvet,kako naprej in res mi je žal, da si tudi ti dala to skozi.
Ja, psiha pa je res ena zakomplicirana stvar! Ti kar korajžno naprej in na grde sanje čimprej pozabiuser posted image

Vsem, ki grejete držim pesti, da zagledate debel user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!11

lp

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.10.2009 20:35:18   
Anonimen
IVYY, točno tako kot si napisala. Nimaš kaj drugega kot it naprej. Enkrat bo itak uspelo!! user posted image

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.10.2009 21:48:29   
gasilka

tinkamiška
Latovka79
Bozza
Pupe veliko uspeha, da se primejo  da boste tudi ve srečke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Cukica

user posted image  Tinkamiška

user posted image  S*

Čestitke za naše nosečke !!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.10.2009 7:25:49   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.10.2009 8:13:35   
Pija76
Dobro jutro vsem! Loremi hvala za kavico, zgleda slastna. Danes bo pa lep dan zgleda, pri nas je sonček user posted image .

NO da pokomentiram kar se spominjam:

S* upam, da tvoj izcedek ne pomeni nič hudega, da bo rezultat enak kot pri Lučki in Mlinčki! Držim pesti. Seveda je IMN požna pri IVF, nažalost, težko verjameš, ampak tudi mene je takšna smola doletela.

Fargie čestitke za obilni izkupiček, naj te pričaka čimveč lepih blastocist. Diana tebe enako!

Dysen navijam tudi zate.

Mismis hvala za stimulacijo, prav paše.
Pa Dysie je nazaj prišla! Zdaj se pa mal bolj tekoče javljaj. Tudi jaz sem bila zelo vesela, da se končno spet srečava.

Miska73 upam, da ste doma in lepo se cartajta.

Oba sončka kakšna cukra sta vajina fantiča!!!

Lana 70 bravo za pupo! SRečno naprej.

Sapi nisem uspela definirat v kateri fazi si ti sedaj?

Gigi, BarbiG, Pikovit, Zarja, in vse ostale lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.10.2009 8:22:28   
Pija76
Špela 12 čestitke ob rojstvu Oskarja!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.10.2009 8:33:36   
Fargesia
dobro jutro!!!

kako ste? jst žulim kavč...včeraj sem si ful želela da bi lahko šla malo ven na sprehod, pa sem imela že problem it po stopnicah do nečakinje in nečaka (sta stara dobro leto in pol)...ampak sem uspela...user posted image

boli me ko grem na vodo..kot da bi mi vse skup ven hotlo past...pijem veliko...merim trebuh (valda me je zarad prejšnjih hiperca en mejčken strah)...user posted image

včeraj je moj dragi možek spekel štrudl! bi vam slikco pokazala, pa mam laptopa pred sabo, da vas lahko "kontroliram" kar s kavča.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 18.10.2009 8:34:19 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.10.2009 9:01:16   
bozza
Dobro jutro.

Fargesia, ti kar počivaj in se pusti razvajati. Imaš dober razlog.

Mene pa danes malo trebušček boli. Grem tudi jaz nazaj počivat. Pa skoraj brez glasu sem. Sem bila včeraj malo zunaj, sem malo po vrtu brskala.

S*, kako si pa ti danes? Navijam zate!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.10.2009 9:11:36   
lastovka79
Dobro jutro punce,

gasilka hvala za vzpodbudne besedeuser posted image
zarja1 hitro se pozdravita, veliko čajčka pit pa v posteljo
skuštrana suzi šč šč s takimi misli, seveda bo naslednji ET uspešen, to vem in držim pesti že vnaprej
S* čestitam ti iz vsega srca za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa uživaj v nosečnosti in s črnimi misli stran, seveda je vse ok, pejt ponovno na krvnega, da se pomiriš
dysan sedaj jih pa lepo grej, počivaj in čez 14 dni en močan user posted image
IVYY user posted image user posted image user posted image tudi jst ne morem verjet, da se je to lahko zgodilo, saj niso delali tega prvič in bi morali imeti že malo izkušenj s tem, saj so te spremljali z UZ, ne obupaj, ampak po pravici povedano, js tud ne vem, kaj bi naredila, verjetno bi jih kar postrelila od jeze. V glavnem ne obupaj in naslednjič bo sigurno uspelo!
womanpolice čutim na vodi, da bo pa naslednji postopek upešen! Naj bolečine hitro minejo in dnevi do začetka zmagovitega postopka.
diana79 user posted image user posted image user posted image user posted image za stopko in punkcijo, veliko lepih celic ti želim
Fargi čestitke user posted image user posted image user posted image
nellika boš videla, v enem tednu boš že pravi mojster v špikanju
miklarom upam da boš že kmalu lahko grela kakšnega zamrznjenčka
mismis ta postopek pa mora uspeti, to ti želim iz vsega srca
Tanja_Jes tudi mene je ponavadi ta Suprefact kar orng zmatral, glava me je non stop bolela, čeprav teh problemov ponavadi nimam, bila sem razdražljiva, v glavnem za crknt, upam, da bo kmalu minilo
špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja

Moram se vam opravičit, ker me spet nekaj dni ni bilo gor. Toda fasala sem neko virozo in sem tako samo čajčkala in počivala. Malo me še muči. ampak recimo, da je že v redu. Edino kar ni v redu, je to, da sem včeraj popoldne na WC-papirju zagledala rdeč madež in sedaj ne vem, ali se bo pričela user posted image , ali je kaj drugega. Danes ni ne sluha ne duha o tem, ampak lahko je bil to včeraj znak, da se bo začela, tako da sem vsa panična in ne vem, kako bom zdržala naslednje dni. Po eni strani me je strah iti na WC, po drugi strani pa pijem ogromno tekočine, da lahko grem na WC, da stalno preverjam, ali se bo to nadaljevalo, kar seveda ne upam.
Vsem ostalim soborkam želim lepo nedeljo, če sem pa katero pozabila omeniti, pa to ni bilo namenoma, toda sedaj moram spet leteti na WC.
Lep pozdrav

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.10.2009 10:08:10   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Diana, uspešno punckijo ti želim

dysan, čestitike za dve pikici, lepo ju cartaj

Lastovka, kot vidiš tudi izcedki včasih pomenijo nosečnosti, ti se pomiri in zaupaj, da bo uspelo

Pije, ellow

Ivyy, res žalostno, da ni prišlo do user posted image user posted image , ampak kot vidiš se lahko tudi to zgodi, in ne samo tebi, tukaj gor je kar nekaj žensk, pri katerih ni prišlo do transferja. Poskusi pozabiti in najti moč za naprej.

vsem ostalim pa želim lep dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
18.10.2009 10:43:27   
Fargesia
diana sporoča, da imata 12 celic!!!! user posted image user posted image user posted image

pravi, da jo je malo bolelo. v desnem kr dosti...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
18.10.2009 10:47:55   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

diana sporoča, da imata 12 celic!!!! user posted image user posted image user posted image

bravo diana user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
18.10.2009 10:51:16   
bozza

bravo diana user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
18.10.2009 12:22:10   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bozza

user posted image user posted image user posted image

super diana, sedaj pa držim pesti, da bo uspešno in da dočakaš ta magični plusek, pa še za v skrinjo boš mela user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
18.10.2009 14:51:07   
gloria
Diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 12 celic

....lepo nedeljo vama želimuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.