|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.10.2009 9:11:36
|
|
|
|
lastovka79
|
Dobro jutro punce, gasilka hvala za vzpodbudne besede zarja1 hitro se pozdravita, veliko čajčka pit pa v posteljo skuštrana suzi šč šč s takimi misli, seveda bo naslednji ET uspešen, to vem in držim pesti že vnaprej S* čestitam ti iz vsega srca za , sedaj pa uživaj v nosečnosti in s črnimi misli stran, seveda je vse ok, pejt ponovno na krvnega, da se pomiriš dysan sedaj jih pa lepo grej, počivaj in čez 14 dni en močan IVYY tudi jst ne morem verjet, da se je to lahko zgodilo, saj niso delali tega prvič in bi morali imeti že malo izkušenj s tem, saj so te spremljali z UZ, ne obupaj, ampak po pravici povedano, js tud ne vem, kaj bi naredila, verjetno bi jih kar postrelila od jeze. V glavnem ne obupaj in naslednjič bo sigurno uspelo! womanpolice čutim na vodi, da bo pa naslednji postopek upešen! Naj bolečine hitro minejo in dnevi do začetka zmagovitega postopka. diana79 za stopko in punkcijo, veliko lepih celic ti želim Fargi čestitke nellika boš videla, v enem tednu boš že pravi mojster v špikanju miklarom upam da boš že kmalu lahko grela kakšnega zamrznjenčka mismis ta postopek pa mora uspeti, to ti želim iz vsega srca Tanja_Jes tudi mene je ponavadi ta Suprefact kar orng zmatral, glava me je non stop bolela, čeprav teh problemov ponavadi nimam, bila sem razdražljiva, v glavnem za crknt, upam, da bo kmalu minilo špelka za Oskarja Moram se vam opravičit, ker me spet nekaj dni ni bilo gor. Toda fasala sem neko virozo in sem tako samo čajčkala in počivala. Malo me še muči. ampak recimo, da je že v redu. Edino kar ni v redu, je to, da sem včeraj popoldne na WC-papirju zagledala rdeč madež in sedaj ne vem, ali se bo pričela , ali je kaj drugega. Danes ni ne sluha ne duha o tem, ampak lahko je bil to včeraj znak, da se bo začela, tako da sem vsa panična in ne vem, kako bom zdržala naslednje dni. Po eni strani me je strah iti na WC, po drugi strani pa pijem ogromno tekočine, da lahko grem na WC, da stalno preverjam, ali se bo to nadaljevalo, kar seveda ne upam. Vsem ostalim soborkam želim lepo nedeljo, če sem pa katero pozabila omeniti, pa to ni bilo namenoma, toda sedaj moram spet leteti na WC. Lep pozdrav
|