witto
|
Jutro,en mrzel,ampak res mrzel pozdravček iz Kopra,brrrr .Včeraj sem vas malo brala za nazaj,pa da vidim,kaj sem si zapomnila. Mlea,zakaj me nisi poklicala,ko si bila prejšnji petek na obali,pa ravno roj.dan sem imela,bi vas povabila še na tortico in kavo .Vesnozaver ,raje tako,kot,da bi trpeli,še posebej Aljaž. Test: hm,torej včeraj sem popoldan naredila še en baby chek listič, in je bilo spet malček bolje vidno , ampak še vedno rahlo. Danes zjutraj sem pa naredila cb,in rezultat je takšen,da še sama res nevem,kaj to pomeni. Na sredini kontrolnega okenca,se je naredila kot neka lunica,in na trenutek ko pogledam,vidim rahel plusek,pa spet ko pogledam malo bolje, ne vidim nič,pa ga pogledam spet malo bolj ,pa spet vidim plusek,pa v naslednjem trenutku spet nič .V glavnem,moj zaključek je,da nisem ,očitno me hormoni malo je.be.jo. Pa nič zato, bo pa drugo leto,konec koncev imam v četrtek ginekologa, pa me bo itak tam poservisiral ,in bo vse jasno, Punce,vam pa hvala,ker ste se veselili zame. Zdaj bom jast navijala in se veselila,za vsako od vas
|