|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
16.10.2009 23:14:13   
birdy
Ajvy, a še vedno ne moreš spat?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.10.2009 23:32:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

lahko lahko....sej dol padem..kolk sem utrujena...he he

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.10.2009 23:32:31   
kayica24
night night babeuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.10.2009 23:39:53   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A pol maš verjetn podoben primer k jaz... Sej bi spala sam ne morem it že ob desetih spat.user posted image  Jst sem bolj ponočnjak kar me pa podnevi ornk zj.ebeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.10.2009 23:42:27   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A pol maš verjetn podoben primer k jaz... Sej bi spala sam ne morem it že ob desetih spat.user posted image  Jst sem bolj ponočnjak kar me pa podnevi ornk zj.ebeuser posted image

ja....jst sem že skos ponočnjak....učila sem se ponoč...pa tko naprej...najraje delam nočne.....tko da ja....vem kako ti je zjutraj....kot da bi te nekdo z macolo udaruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.10.2009 23:42:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

night night babeuser posted image

nočko

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.10.2009 23:43:06   
Ajvy
no ,zdej pa res grem,,,lahko noč......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.10.2009 7:45:48   
TAMIKA3
jutro.
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.10.2009 8:11:26   
TAMIKA3
HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.10.2009 8:22:12   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z Lariso se pridružujeva čestitkam!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.10.2009 8:27:04   
simonakr
Jutro! Da se malo oglasim.

Lep vikend vsem in user posted image user posted image vsem bubanim in neprespanim!

Ajvy itak da so Nightwish zakon samo s prejšno pevko. Zdejšni komadi mi niti ne potegnejo najbolj!
http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=related
Tale komad je tud ful zakon!

Grem mal pospravlat! Zdej med tednom nimam časa pol je pa bajta bomba!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.10.2009 10:19:50   
Čebel@
dan

simona,tamika........hvala za čestitkeuser posted image .......kako gre hitro čas naprej-še malo pa bojo malčki hodili in govoriliuser posted image user posted image

plan za danes:pospravit stanovanje,skuhat kosilo,se učiti,zvečer gremo pa svaku za RD čestitati(s Hano greva samo za 1 uro)

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.10.2009 10:42:31   
Onasiss

user posted image

Se podpišem....

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.10.2009 10:46:45   
Onasiss
Dober dan.....

Včeraj sem šla s prijateljicami na bowling za RD in smo se imele noro dobro... user posted image user posted image user posted image glede na to, da je kazalo, da bo prava polomija user posted image user posted image user posted image ker sta dve odpovedali in so ostale zamujaleuser posted image user posted image , se je izkazalo NORO DOBRO....user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN DANES SEM ČISTO BREZ GLASU.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bo moj malo ušesa odpočil......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dam sem prišla ob enih, zbudila pa sem se ob 8,30....so me pustili spat......pa tudi ponoči nisem nič vstajala...pravzaprav nč slišala nism.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo pospravit...baje popoldne še obiski pridejo.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.10.2009 10:56:19   
sunny24
Dan! Pr nas je lep sonček, ampak full mraz...Gaja spi jutranjo rundo, jst pa malo tuki...

Ta teden smo full pohajčkali okoli, pa z mojim sva šla eno hišo gledat 20 km iz Gorice in jo bomo verjetno kupla. V četrtek smo ble z Gajo v čofotalnici in je blo full fajn. user posted image Učeri sm pa bla cel dan noter, k me je prehlad zdelal, plus še vnetje sinusov, ma je danes že OK! user posted image

ajvy, sem lih en dan šla mimo enga plakata za koncert od Tarje in sm se prov spomnla nate! user posted image Lepo da si uživala!!!

vesnozaver...user posted image user posted image user posted image  
Če ne gre, pač ne gre. In je boljše tako, kot pa da bi bla samo zaradi otroka skupi, ker ne bi peljalo nikamor! Čeprav je zdej hudo, bodi močna!!! Vse se bo poštimalo tako kot je treba, boš vidla! user posted image
witto, uau, čestitam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image
tamika, super za sušilca! user posted image user posted image user posted image   Boš mela full dela pšparanega!  Likat ti skori več ne bo treba...Sam lepo poravnaj in zloži takoj ko posuši in si na konju! user posted image

Za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image da bojo hitro spet zdravi! Pa vsem čestitam za vse ombesečniceza nazaj!

majchy čestitke Hani za 8 mesecev, Mlea tebi pa malo z zamudo Vse najboljše za rojstni dan! Dragi te je pa lopo presenetu! user posted image user posted image user posted image

Evo, to sm si zapomnla...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.10.2009 12:18:48   
Ajvy

user posted image

čestitke tudi od nas

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.10.2009 12:27:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ajvy itak da so Nightwish zakon samo s prejšno pevko. Zdejšni komadi mi niti ne potegnejo najbolj!
http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=related
Tale komad je tud ful zakon!

se popolnoma strinjam....meni to niso več Nightwish-i...ampak nimaš kej...so pa pustili nam kar nekaj fantastičnih albumov.....
MEni osebno je najboljši komad.....Ghost LOve Score....in pa Everdream.....no...dva najboljšauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.10.2009 12:28:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, sem lih en dan šla mimo enga plakata za koncert od Tarje in sm se prov spomnla nate! user posted image Lepo da si uživala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam ,da s čimprje pozdraviš----in ful dobr za hiškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.10.2009 13:27:26   
tanci29
čao

no takole mamo virozo in vnetje zgornjih dihalnih poti, plučka so čista hvalabogu...ponedeljek kontrola...hana ma še malo vneto levo uhico in glasilke...kašljata pa k dva stara deca....

ajvy-superca da tse uživali na koncertuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majchy-čestitke tudi od nas za osemesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn se mejte na praznovanju
witto-bravo za +ekuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa držim pesti da jutri pokaže enga orng močnga
sunny-superca za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest bom zaenkrat še tiho, ker ne vem točno kako se bo izteklo, ampak hišo k sva si jo šla pogledat je ubitačna res noro dobra in zdaj upam da se vse poklapa da bo naša...pridi kaj večkrat se javit...kako fitnes a si še tako pridna

piškot-kako vaše zdravje?...ja men je tud tamika carica da si vse popedenca pa še zmeri je tolk dobre volje...svaka čast...ne vem če sem spregledala, kaj si dala od soje ani za papcat

katjuša-držimmmmmmmmmmm pestiiiiiiiiii zateeeeeeeeee da čimprej zagledate +ek
barbara- zateeeeeeeeee tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.10.2009 13:36:05   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dober dan.....

Včeraj sem šla s prijateljicami na bowling za RD in smo se imele noro dobro... user posted image user posted image user posted image glede na to, da je kazalo, da bo prava polomija user posted image user posted image user posted image ker sta dve odpovedali in so ostale zamujaleuser posted image user posted image , se je izkazalo NORO DOBRO....user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN DANES SEM ČISTO BREZ GLASU.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bo moj malo ušesa odpočil......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dam sem prišla ob enih, zbudila pa sem se ob 8,30....so me pustili spat......pa tudi ponoči nisem nič vstajala...pravzaprav nč slišala nism.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo pospravit...baje popoldne še obiski pridejo.....user posted image

superca....sem ful vesela da ste uživaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa res škoda da sta dve odpovedaliuser posted image , ampak sam da si nakoncu uživala in lepo praznovala svojo okroglo obletnico....
uživajte še danes...ampak moram povedat da pri vas zadnje čase diši po razvajanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo lepo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.10.2009 16:05:08   
tanci29
kje pa ste vse danesuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.10.2009 16:56:08   
rebeka84
mamice kaj mislite o moji user posted image ? dobila sem nek krvav izcedek ki je trajal 2 dni, ni ga bilo veliko? a je to bila user posted image ? mislite, da je to normalno? ali naj se naročim k g na pregled? ni mi jasno kako to, da je od maja sploh nisem dobila, zdaj pa ta čudni izcedek? 

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.10.2009 16:56:45   
claud
Dan!

Larissa sse kr z vročino, ne spimo že 3dni NIČ........
Učer smo bli pri p, in je očitno neki virusnega, grlo malo načeto.......
24ur na dann po rokah in tud ko zaspi in če jo odložim takoj v jok.....hrbet me pošteno boli in upam da bo kmal konc tega.user posted image

Drugac pa bi mogle iti zdej na taščinega abrahama, na žurko,pa sva ostali doma in zdj samevava......user posted image

Katjusa 2. zobek..........16.10.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.10.2009 17:12:25   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

mamice kaj mislite o moji user posted image ? dobila sem nek krvav izcedek ki je trajal 2 dni, ni ga bilo veliko? a je to bila user posted image ? mislite, da je to normalno? ali naj se naročim k g na pregled? ni mi jasno kako to, da je od maja sploh nisem dobila, zdaj pa ta čudni izcedek? 

A dojiš? A imaš kakšne tabletke?
Če dojiš, je to zarad hormonov ker najbrž še niso čisto pošlihtani in delajo probleme.
Če imaš tabletke je pa najbrž tako kot pri men - prenizka doza hormonov in v tem primeru se morš pogovort s svojo G.

Če ni nič od tega je pa možno da te pač molo zaj.. ta mesec in bo nasledn bolš! user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.10.2009 19:09:28   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image

Z Lariso se pridružujeva čestitkam!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?