Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:14:13
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, a še vedno ne moreš spat?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:32:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, a še vedno ne moreš spat? lahko lahko....sej dol padem..kolk sem utrujena...he he
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:32:31
|
|
|
|
kayica24
|
night night babe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:39:53
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, a še vedno ne moreš spat? lahko lahko....sej dol padem..kolk sem utrujena...he he A pol maš verjetn podoben primer k jaz... Sej bi spala sam ne morem it že ob desetih spat. Jst sem bolj ponočnjak kar me pa podnevi ornk zj.ebe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:42:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, a še vedno ne moreš spat? lahko lahko....sej dol padem..kolk sem utrujena...he he A pol maš verjetn podoben primer k jaz... Sej bi spala sam ne morem it že ob desetih spat. Jst sem bolj ponočnjak kar me pa podnevi ornk zj.ebe ja....jst sem že skos ponočnjak....učila sem se ponoč...pa tko naprej...najraje delam nočne.....tko da ja....vem kako ti je zjutraj....kot da bi te nekdo z macolo udaru
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:42:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 night night babe nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 16.10.2009 23:43:06
|
|
|
|
Ajvy
|
no ,zdej pa res grem,,,lahko noč......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 7:45:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 8:11:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 8:22:12
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ Z Lariso se pridružujeva čestitkam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 8:27:04
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Da se malo oglasim. Lep vikend vsem in vsem bubanim in neprespanim! Ajvy itak da so Nightwish zakon samo s prejšno pevko. Zdejšni komadi mi niti ne potegnejo najbolj! http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=related Tale komad je tud ful zakon! Grem mal pospravlat! Zdej med tednom nimam časa pol je pa bajta bomba!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 10:19:50
|
|
|
|
Čebel@
|
dan simona,tamika........hvala za čestitke .......kako gre hitro čas naprej-še malo pa bojo malčki hodili in govorili plan za danes:pospravit stanovanje,skuhat kosilo,se učiti,zvečer gremo pa svaku za RD čestitati(s Hano greva samo za 1 uro)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 10:42:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ Se podpišem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 10:46:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan..... Včeraj sem šla s prijateljicami na bowling za RD in smo se imele noro dobro... glede na to, da je kazalo, da bo prava polomija ker sta dve odpovedali in so ostale zamujale , se je izkazalo NORO DOBRO.... . IN DANES SEM ČISTO BREZ GLASU..... Si bo moj malo ušesa odpočil...... Dam sem prišla ob enih, zbudila pa sem se ob 8,30....so me pustili spat......pa tudi ponoči nisem nič vstajala...pravzaprav nč slišala nism..... Zdaj grem pa malo pospravit...baje popoldne še obiski pridejo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 10:56:19
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Pr nas je lep sonček, ampak full mraz...Gaja spi jutranjo rundo, jst pa malo tuki... Ta teden smo full pohajčkali okoli, pa z mojim sva šla eno hišo gledat 20 km iz Gorice in jo bomo verjetno kupla. V četrtek smo ble z Gajo v čofotalnici in je blo full fajn. Učeri sm pa bla cel dan noter, k me je prehlad zdelal, plus še vnetje sinusov, ma je danes že OK! ajvy, sem lih en dan šla mimo enga plakata za koncert od Tarje in sm se prov spomnla nate! Lepo da si uživala!!! vesnozaver... Če ne gre, pač ne gre. In je boljše tako, kot pa da bi bla samo zaradi otroka skupi, ker ne bi peljalo nikamor! Čeprav je zdej hudo, bodi močna!!! Vse se bo poštimalo tako kot je treba, boš vidla! witto, uau, čestitam za ! tamika, super za sušilca! Boš mela full dela pšparanega! Likat ti skori več ne bo treba...Sam lepo poravnaj in zloži takoj ko posuši in si na konju! Za vse bolančke en kup da bojo hitro spet zdravi! Pa vsem čestitam za vse ombesečniceza nazaj! majchy čestitke Hani za 8 mesecev, Mlea tebi pa malo z zamudo Vse najboljše za rojstni dan! Dragi te je pa lopo presenetu! Evo, to sm si zapomnla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 12:18:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ čestitke tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 12:27:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ajvy itak da so Nightwish zakon samo s prejšno pevko. Zdejšni komadi mi niti ne potegnejo najbolj! http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=related Tale komad je tud ful zakon! se popolnoma strinjam....meni to niso več Nightwish-i...ampak nimaš kej...so pa pustili nam kar nekaj fantastičnih albumov..... MEni osebno je najboljši komad.....Ghost LOve Score....in pa Everdream.....no...dva najboljša
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 12:28:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sem lih en dan šla mimo enga plakata za koncert od Tarje in sm se prov spomnla nate! Lepo da si uživala!!! Upam ,da s čimprje pozdraviš----in ful dobr za hiško
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 13:27:26
|
|
|
|
tanci29
|
čao no takole mamo virozo in vnetje zgornjih dihalnih poti, plučka so čista hvalabogu...ponedeljek kontrola...hana ma še malo vneto levo uhico in glasilke...kašljata pa k dva stara deca.... ajvy-superca da tse uživali na koncertu majchy-čestitke tudi od nas za osemesečnico pa fajn se mejte na praznovanju witto-bravo za +ek , pa držim pesti da jutri pokaže enga orng močnga sunny-superca za hiško jest bom zaenkrat še tiho, ker ne vem točno kako se bo izteklo, ampak hišo k sva si jo šla pogledat je ubitačna res noro dobra in zdaj upam da se vse poklapa da bo naša...pridi kaj večkrat se javit...kako fitnes a si še tako pridna piškot-kako vaše zdravje?...ja men je tud tamika carica da si vse popedenca pa še zmeri je tolk dobre volje...svaka čast...ne vem če sem spregledala, kaj si dala od soje ani za papcat katjuša-držimmmmmmmmmmm pestiiiiiiiiii zateeeeeeeeee da čimprej zagledate +ek barbara- zateeeeeeeeee tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 13:36:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober dan..... Včeraj sem šla s prijateljicami na bowling za RD in smo se imele noro dobro... glede na to, da je kazalo, da bo prava polomija ker sta dve odpovedali in so ostale zamujale , se je izkazalo NORO DOBRO.... . IN DANES SEM ČISTO BREZ GLASU..... Si bo moj malo ušesa odpočil...... Dam sem prišla ob enih, zbudila pa sem se ob 8,30....so me pustili spat......pa tudi ponoči nisem nič vstajala...pravzaprav nč slišala nism..... Zdaj grem pa malo pospravit...baje popoldne še obiski pridejo..... superca....sem ful vesela da ste uživale pa res škoda da sta dve odpovedali , ampak sam da si nakoncu uživala in lepo praznovala svojo okroglo obletnico.... uživajte še danes...ampak moram povedat da pri vas zadnje čase diši po razvajanju ....lepo lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 16:05:08
|
|
|
|
tanci29
|
kje pa ste vse danes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 16:56:08
|
|
|
|
rebeka84
|
mamice kaj mislite o moji ? dobila sem nek krvav izcedek ki je trajal 2 dni, ni ga bilo veliko? a je to bila ? mislite, da je to normalno? ali naj se naročim k g na pregled? ni mi jasno kako to, da je od maja sploh nisem dobila, zdaj pa ta čudni izcedek?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 16:56:45
|
|
|
|
claud
|
Dan! Larissa sse kr z vročino, ne spimo že 3dni NIČ........ Učer smo bli pri p, in je očitno neki virusnega, grlo malo načeto....... 24ur na dann po rokah in tud ko zaspi in če jo odložim takoj v jok.....hrbet me pošteno boli in upam da bo kmal konc tega. Drugac pa bi mogle iti zdej na taščinega abrahama, na žurko,pa sva ostali doma in zdj samevava...... Katjusa 2. zobek..........16.10.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 17:12:25
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 mamice kaj mislite o moji ? dobila sem nek krvav izcedek ki je trajal 2 dni, ni ga bilo veliko? a je to bila ? mislite, da je to normalno? ali naj se naročim k g na pregled? ni mi jasno kako to, da je od maja sploh nisem dobila, zdaj pa ta čudni izcedek? A dojiš? A imaš kakšne tabletke? Če dojiš, je to zarad hormonov ker najbrž še niso čisto pošlihtani in delajo probleme. Če imaš tabletke je pa najbrž tako kot pri men - prenizka doza hormonov in v tem primeru se morš pogovort s svojo G. Če ni nič od tega je pa možno da te pač molo zaj.. ta mesec in bo nasledn bolš!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 17.10.2009 19:09:28
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 HANA (majchy) VSE NAJ, NAJ Z Lariso se pridružujeva čestitkam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?