tintara
|
Hojla! Ja, Naja, saj vem, da usekajo mimo. Saj nekaj podobnega sem napisala v prvem postu, pa je skenslalo. jaz vseeno nekako računam, da če ji kilaža kaže 1660g in naj bi povprečno otrok v tem tednu imel 1400g, da potem mu moja driska ni preveč škodila. Ajde, nekaj je ona narobe označila, ampak verjetno vseeno pride v okvire ta pravih tednov. No, vsaj upam, zdaj si mi mal dvome vnesla. Sicer pa kaj veliko itak nimam za naredit. Sem bila danes pri zdravniku, da bi mi končno pregledal blato, pa ga ni hotel. Je dejal, da simptomi ne kažejo na bakterijske okužbe in da je morda kakšna alergija. Tako mi je dal pregledat kri in začel sumit na zdravila za pritisk. No, jaz sem sicer tudi mnenja, da mi nekako ne koristijo pri okrevanju, samo da bi bili pa vzrok, pa dvomim. Ker po moji logiki, se mi potem stanje vseeno ne bi nič izboljšalo (pa se je, bolečin ni več že cel teden, utrujena tudi nisem več, no edino blato se pa ne normalizira). Jutri imam pregled za pritisk in moram odnesti izvide njej, potem bom pa kaj več vedela. Na kakšno hudo (popolno) okrevanje pa sploh ne računam več, žalostno. Sem bila danes sicer na bolniški, ampak sem šla v službo. Z vsem skupaj sem se nekako naučila živet. Edino kar je, je, da sem ful lačna, res pa je, da je želodec večinoma prazen. In pri vsej hrani, ki jo pojem, mi teža sploh ne raste. No, kak dan grem pol kile gor, pa grem spet naslednji enako dol. Tako da imam z dopolnjenimi 30 tedni komaj 2,5 do 3 kile plusa glede na začetno težo (res pa je, da sem šla na začetku še za 3 do 4 dol, tako da v bistvu gre za skoraj 6 do 7 kil). To pa že ni več komaj, ane. Ah, ne vem no. Saj brca mi ful, ma, upam, da je vse OK. MAl sem vseen razočarana nad odločitvijo zdravnika, ker mi prijateljica (zdravnica na infekcijski) že cel teden govori, da bi mogla dati blato. Je pa zadeva baje nekaj dražja.... Nič, se grem umit. Potem pa spat. T
|