|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
16.10.2009 11:58:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ne se sekirat otroke v sobo z igračami,može z mojim vret v gostilno na pir,da bomo mele eno uro vsaj za nas ,da se spoznamo!PA ZDAJ JE ŽE BOLJ ZIMA SE BOMO PA MAL STISNILI,SAM VSAKA SVOJMU,DA NE BO POMOTE!Ups črke!Saj koliko vas pa je naj ena naredi seznam !user posted image user posted image user posted image user posted image

bom prišla sama in se bom mal tvojmu prslonla ljupka k bi rada mela dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ,ha ,ha,a misliš ,da bi ti dovolila?Naj ti bo ki si glih ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj neke razlike nebi čutu,ker smo enako obložene,če bi bila kaka suhica mu nebi pasalo,bi ga žulilo,ker je sam suh!Ima 190cm in 70kg!Sva ko Stanio in Olio!user posted image user posted image user posted image
Sam kaj ko noče user posted image ,se boji jaz pa prav tako, pravi,da ni tako potreben,da bi riskiral!user posted image Sedaj sva kr v celibatu,od 31.7. nič,tud verjetno nebo nič,sam hvala bogu nisva opsedena s tem!

kok lahko s tako kostjo splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra sta mi2 nebi zrdžala sicer je pa več oblik k se da kej poštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.10.2009 12:31:28   
ljupka

Ne se sekirat otroke v sobo z igračami,može z mojim vret v gostilno na pir,da bomo mele eno uro vsaj za nas ,da se spoznamo!PA ZDAJ JE ŽE BOLJ ZIMA SE BOMO PA MAL STISNILI,SAM VSAKA SVOJMU,DA NE BO POMOTE!Ups črke!Saj koliko vas pa je naj ena naredi seznam !user posted image user posted image user posted image user posted image

bom prišla sama in se bom mal tvojmu prslonla ljupka k bi rada mela dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ,ha ,ha,a misliš ,da bi ti dovolila?Naj ti bo ki si glih ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj neke razlike nebi čutu,ker smo enako obložene,če bi bila kaka suhica mu nebi pasalo,bi ga žulilo,ker je sam suh!Ima 190cm in 70kg!Sva ko Stanio in Olio!user posted image user posted image user posted image
Sam kaj ko noče user posted image ,se boji jaz pa prav tako, pravi,da ni tako potreben,da bi riskiral!user posted image Sedaj sva kr v celibatu,od 31.7. nič,tud verjetno nebo nič,sam hvala bogu nisva opsedena s tem!

kok lahko s tako kostjo splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra sta mi2 nebi zrdžala sicer je pa več oblik k se da kej poštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pravim sem jaz tok bol oblazinjena,tak,da se ne pozna da je on suh!
Glavno,da je orodje tako kot mora bit,da ni suho in malouser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.10.2009 12:33:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

no katjuša...super da se nekam premika...kolk me razjezijo g. ki začno gnjavit da bi lahko še kak mesec počakali...noro...kar neki hočejo zbijat moralo pa rodnostuser posted image

Zdaj se pa le javite,...da ugotovimo pri čem smo...glede srečanja...user posted image

jst sem pri mojem g že navajena da reče nej še mal počakamo..... v glavnem če se odločmo se odločmo kaj je za čakat? shujšala ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da je od poroda 8 mesecevuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.10.2009 12:35:06   
Katjusa

Saj pravim sem jaz tok bol oblazinjena,tak,da se ne pozna da je on suh!
Glavno,da je orodje tako kot mora bit,da ni suho in malouser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je zate malo jst imam raje malo manjša orodja kot pa velika tak da če je pod slovenskim povprečjem je superuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa zdej itak nimam več izbire ampak ko sem jo še imela mi je blo ap ful boljše takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.10.2009 12:37:14   
ljupka
Lah rečem,da kakšne majo drugi ne vem,sem sam njegovega probala,mislim pa da je povprečen,normalen,zame ta pravi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.10.2009 12:40:52   
Katjusa

Lah rečem,da kakšne majo drugi ne vem,sem sam njegovega probala,mislim pa da je povprečen,normalen,zame ta pravi!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko bi rekla kot ustvarjen zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ga mogla mal iskat ampak sem ga našla in ga za nič na svetu ne menjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še manj pa gospodarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tako srečna ko mi reče da me ima rad in to kr dostikrat.... se boji, da bi pozabla pa mi večkrat poveuser posted image user posted image user posted image user posted image e pa bom spet komi čakala da pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.10.2009 12:46:36   
ljupka
Kaj me klobasamo tle,se bo spet kakšna anonimna oglasila,pa rekla,da smo zmešane!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja gospodarjev ne damo,smo jih najdle,prave zaklade,ki nas prenašajo,takšne kot smo!Otročke znajo ful lepe delat in jih celo hočejo imet toliko kot me,a ni to super!Nimajo vse take sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.10.2009 13:05:52   
Katjusa

Kaj me klobasamo tle,se bo spet kakšna anonimna oglasila,pa rekla,da smo zmešane!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja gospodarjev ne damo,smo jih najdle,prave zaklade,ki nas prenašajo,takšne kot smo!Otročke znajo ful lepe delat in jih celo hočejo imet toliko kot me,a ni to super!Nimajo vse take sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se nič ne sekiraj jst sem pri ptičkih in čebelicah smo od februarja do zdej nabasale že 7 strani.... mislim, da smo med največjimi čvekami na forumu že kot nosečnice smo ble ful čvekljaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.10.2009 13:49:21   
Teni_
Joj, babnice, kam ste (smo) prišle s čvekanjem.

Mene po jajčnikih nekaj stiska, zgaga me peče Samo to me je že pre O, tako, da ni to nek znak. V prejšnjih dveh mi je bila zgaga pokazatelj na nosečnost.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.10.2009 16:38:38   
tanjusi
pridne... ako ste se razpisale
ljupka, tudi jaz sem že razmišljala , da bi bila kakšno leto doma, samo po vsej verjetnosti ne bi kaj dobila, ker ima mož še kar ok plačo. (na razne anonimne se ne ozirajuser posted image )
Katjuša  torej ginekolog ni rekel kaj o tem ali si user posted image ali nisi, pa glavno da se stvari premikajo...
srečanje... ne vem najbrž me ne bo... bom pa še razmislilauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.10.2009 19:51:13   
ljupka
Sem bila na NS je vse ok!Oba imata 1,8.Se je kr namantrala da je kaj videla,ker sta dva je težje!Pa čez moj špeh je teško,tako da me je tudi vaginalno pregledala,zdaj me pa vse tako boli!No sam da sta v redu!
En je velik 64mm,drug pa 66mm,glavici oba 22mm!Sta bila pa živahna,glavno da je vse v redu!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.10.2009 19:57:36   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  ljupka.

Aja, moram še sporočit, da še ne bom teta. Je test bil danes negativen.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.10.2009 8:12:55   
tanjusi
Sem bila na NS je vse ok!Oba imata 1,8.Se je kr namantrala da je kaj videla,ker sta dva je težje

user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.10.2009 10:04:54   
ljupka
Ne vem če ste slišale včeraj je v NM avto zbil voziček z 9 mesečno punčko na prehodu za pešce!Kaj je večja ironija je šofer najprej stopil iz avta in pogledal če ni kje opraskan avto in ne otrok!Otrok je huje poškodovan menda po glavici!
Dala bi vam link pa ne znam!
Če ve veste a,bi katira to naredila!Na novomeškem radiju Krka imajo gor!
Saj v NM  je res mal kulture ,da bi ustavil gdo na prehodu za pešce!Žalostno!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.10.2009 11:13:59   
tanjusi
Ne vem če ste slišale včeraj je v NM avto zbil voziček z 9 mesečno punčko na prehodu za pešce!Kaj je večja ironija je šofer najprej stopil iz avta in pogledal če ni kje opraskan avto in ne otrok!Otrok je huje poškodovan menda po glavici!
Dala bi vam link pa ne znam!
Če ve veste a,bi katira to naredila!Na novomeškem radiju Krka imajo gor!
Saj v NM je res mal kulture ,da bi ustavil gdo na prehodu za pešce!Žalostno!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.10.2009 11:16:28   
tanjusi
jaz pa v tem vikendu ne pričakujem user posted image , zaenkrat se še nič ne kaže, sicer me je zjutraj malo ščipalo vendar to me ta mesec kar pogostouser posted image , sem pa čisto skulirana in sem se odločila ,da test kupim  v ponedeljek , če prej ne bo user posted image , k sreči ga čez vikend tudi nimam kje kupituser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.10.2009 10:51:24   
tanjusi
takole 18.10.- user posted image ni (še)
Danes je po moje ne bo , če je ne bo še jutri opravim test in potem poročam, držite pesti zameuser posted image prosim!!!!

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.10.2009 11:33:21   
Teni_
Držim pesti, da je ne bo in se seliš med junijke.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.10.2009 13:16:43   
ljupka
Tanjuši držim pesti zate !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša kaj pa ti?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.10.2009 13:21:23   
tanjusi
hvala ljupkauser posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.10.2009 13:24:36   
ljupka
Jaz sem pa včeraj brala temo o CR in vam povem da mi je bilo slabo!
Ne razumem in nikol ne bom ,zakaj si ga ene tako želijo,če je pa groza!Če ni druge rešitve ne rečem mora biti,da bi ga pa zahtevala ,ne hvala!
Prosim vas molite z mano,da se bosta moja sončka pravilno obrnila in mi ne bo treba na CR!
Naraven porod boli ,ampak ko rodiš ,ne boli več,lahko ustaneš ,hodiš ,greš pod tuš,dvigneš svojga sončka,ga takoj podojiš in skrbiš zanjga,ga imaš ob sebi ,Če je pa CR pa tega ne moreš,še lulat ne moreš,mislim groza zdaj se še bolj bojim,ne vem zakaj sploh berem take stvari,ker me je pol še bolj strah!
Dajte me potolažit,ker me bo razneslo,celo noč nisem spala,ampak samo na to mislim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem stopila v 14t!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.10.2009 13:29:14   
tanjusi
az sem pa včeraj brala temo o CR in vam povem da mi je bilo slabo!
Ne razumem in nikol ne bom ,zakaj si ga ene tako želijo,če je pa groza!Če ni druge rešitve ne rečem mora biti,da bi ga pa zahtevala ,ne hvala!
Prosim vas molite z mano,da se bosta moja sončka pravilno obrnila in mi ne bo treba na CR!
Naraven porod boli ,ampak ko rodiš ,ne boli več,lahko ustaneš ,hodiš ,greš pod tuš,dvigneš svojga sončka,ga takoj podojiš in skrbiš zanjga,ga imaš ob sebi ,Če je pa CR pa tega ne moreš,še lulat ne moreš,mislim groza zdaj se še bolj bojim,ne vem zakaj sploh berem take stvari,ker me je pol še bolj strah!
Dajte me potolažit,ker me bo razneslo,celo noč nisem spala,ampak samo na to mislim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lej jaz te lahko malo pomirim. Ko sem rodila, je bila v sobi ena po cr in je bila res taka kot opisuješ,
zraven pa je bila še ena, prav tako po cr in je lahko takoj vse delala v bistvu ni rabila nobene pomoči tako da po moje niso vsi cr- ji enaki

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.10.2009 13:49:39   
ljupka
Pisale so ,da so tri dni na intezivni,v piški imajo kateter za odvajanje vode,otročka vidi dvakrat na dan in ne vem kaj še!Potem grejo šele na odelek,ta 4 dan!Tok je še daleč ,pa sem vsa zmržnjena,ker pri dveh ne vem kaj me čaka!
Upam da bo,tako kot mora biti!

Kaj pa ti ,ti je kaj slabo,si zaspana,zaprta,se ti kaj vrti ,si slabotna?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.10.2009 15:59:00   
tanjusi
Kaj pa ti ,ti je kaj slabo,si zaspana,zaprta,se ti kaj vrti ,si slabotna?

ne vem kaj naj rečem, na trenutke mi je slabo , zaprta sem bila zeeelo po ovoluciji ,na trenutke me popade volčja lakota... ne vem jaz kar ne morem verjet da bi bilauser posted image in se mi zdi da so lahko znaki tudi da se bo user posted image ulila.
Mogoče pa ne , kdaj je najbolj pametno delat test in katerega(zjutraj ali je vseeno če popoldne)

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.10.2009 17:09:14   
ljupka
Jaz sem ga delala mislim da tri dni pred predvideno M in to ob treh popoldan ko sem prišla iz službe!Sem pa merkala da nisem veliko pila!
Najbolje je zjutraj ta prvi urin ,ki ni še razrečen!
Imaš test že doma?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.