|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
16.10.2009 8:57:44   
mama_milchy

VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.10.2009 9:05:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše!!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.10.2009 9:07:43   
Lolita23

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 453
16.10.2009 9:16:40   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

vse najboljše!!!

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.10.2009 9:24:13   
Nina00
Dobro jutro!

Tasa_m user posted image za Lijo pa še ena user posted image  zate!

Mama_m user posted image  za spanje!

Leo**tia se povsem strinjam z ostalimi, ki so napisali, da je treba pri starejšem takoj ukrepati in tudi biti dosleden, tako da vedno tudi narediš to kar rečeš, da boš. Mislim pa, da ena ali dve po riti ne bosta učinkoviti, če ga poskušaš navadit, da ne bo nesramen in da ne bo udaril tebe ali sestrico oziroma kogarkoli. Tepež je pri nas strogo prepovedan. Ko ga prime, da bi me, npr. v besu, ker mu kaj ne pustim, udaril, ga primem za roko in ga pogledam naravnost v oči ter rečem s strogim glasom, da pri nas ne tepemo. Ga pa tudi jaz nikoli ne udarim, ker mislim, da je tudi zgled zelo pomemben! Ker, kako razložiš otroku, da on ne sme udarit, ti pa lahko?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 455
16.10.2009 10:42:06   
felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 456
16.10.2009 10:42:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Leo**tia se povsem strinjam z ostalimi, ki so napisali, da je treba pri starejšem takoj ukrepati in tudi biti dosleden, tako da vedno tudi narediš to kar rečeš, da boš. Mislim pa, da ena ali dve po riti ne bosta učinkoviti, če ga poskušaš navadit, da ne bo nesramen in da ne bo udaril tebe ali sestrico oziroma kogarkoli. Tepež je pri nas strogo prepovedan. Ko ga prime, da bi me, npr. v besu, ker mu kaj ne pustim, udaril, ga primem za roko in ga pogledam naravnost v oči ter rečem s strogim glasom, da pri nas ne tepemo. Ga pa tudi jaz nikoli ne udarim, ker mislim, da je tudi zgled zelo pomemben! Ker, kako razložiš otroku, da on ne sme udarit, ti pa lahko?

amen user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 457
16.10.2009 10:48:50   
čebeica maja

ČESTITKE LEI IN HVALA VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 458
16.10.2009 10:59:02   
čebeica maja
DAN
pozdravčke vsem
Pri nas je bla katrostrofsalna noč, oba sta se zbujala, kaj je polna lunauser posted image , groznouser posted image user posted image . pa sej je vsaka, sm to je še miha nekaj jokal pa nevem zakajuser posted image  
Taša sočustvujem s tabo
M.mici blagor vamuser posted image

leo-tia glede uhančka, men tud ni tako zgodaj, jaz sem bla stara okoli sedem ali osem let pa mi ni blo prijetno, sestra pa je pet let starejša od mene je pa skup padla takrat in imam slab spomin na tist dan.
gede sina pa nebom komentirala, ker je naš Miha  včasih še slabšiuser posted image user posted image
PUNCE KAKO JE S PIKNIKOM, KDO VSE PRIDE DA MAL VEM????????????????????????'

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 16.10.2009 11:08:15 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 459
16.10.2009 11:33:34   
MalaČebelica
dober dan.

mene pa dnes glava boli in grem vzet lekadol in ležat k mali user posted image

spali smo tak ko vedno - tisoč prebujanj. ma brezveze, da bi sploh komentirala....

Lea in Maks - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
16.10.2009 13:28:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 461
16.10.2009 13:33:08   
KOKICA32

Dobro jutro, koliko je pač dobro.
Za mene ne, spali smo samo 2 uri vsega skup. Oči mi tako skup vleče, Lija pa cvili, koda je spala vso noč in je pune naspana user posted image
Tudi mi se pridružujemu kljubu bolanih..imamo namreč vročino in zabasan nos. Meni bo glavo raztrgalo, tak da bova danes lepo cel dan doma, da se spočijema do jutri. Če pa nebo nič boljše pa bom pač doma, Lija pa tud. Bova prestavle lušno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Lijo in mamino neprespano noč! Ja kje pa pa vročino fasala?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.10.2009 13:37:14   
KOKICA32
MČ- user posted image za glavo in da čimprej mine bolečina.user posted image

No, jaz pa se moram pohvaliti. Mi pa smo spali super..sem pečko narihtala v spalnici, da je bilo fajn toplo in je jedel ob 01h, potem pa spal do 06h, ko je spet jedel in spal do 07.30, ko sem ga morala zbuditi, ker sma morala avto na servis peljati. Verjetno pa bi še potegnil kake pol urce. user posted image user posted image user posted image Se vidi, da je nosek okej in ni več kašlja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.10.2009 13:43:03   
PERSIDA
tasa_m - user posted image user posted image user posted image za lijo.Pa njeni cunfli.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 16.10.2009 13:48:39 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 464
16.10.2009 13:43:49   
PERSIDA
MČ-user posted image user posted image user posted image mam jaz kaj bolj močnega ,če rabiš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.10.2009 13:49:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa_m - user posted image user posted image user posted image za lijo.Pa njeni cunfli.
user posted image user posted image
ti si prava ja..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.10.2009 13:50:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Za Lijo in mamino neprespano noč! Ja kje pa pa vročino fasala?user posted image

hvala! kokica kaj te vem jaz mislim da od zobkov..a je možno?
Zdaj je sicer nima, ampak je tak boga. Se cel dan cartama. Zdaj pa spi (spet). Jaz pa si juhico kuham pa grem tud mal zalegnit user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.10.2009 13:55:34   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hvala! kokica kaj te vem jaz mislim da od zobkov..a je možno?
Zdaj je sicer nima, ampak je tak boga. Se cel dan cartama. Zdaj pa spi (spet). Jaz pa si juhico kuham pa grem tud mal zalegnit user posted image

Mislim, da je..mi je nismo imeli a sem brala enkrat, da je vročina povezana z izraščanjem zobkov. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.10.2009 13:55:57   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ti si prava ja..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.10.2009 15:13:03   
Lolita23
No vidim, da se pozna tu, da se bliža vikend.jaz sem preživela dop. v dobri družbi, je blo fajn malo klepetat, pa šopingirat, sam spet nisem nič sebi kupila.user posted image

Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.10.2009 15:45:50   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

PUNCE KAKO JE S PIKNIKOM, KDO VSE PRIDE DA MAL VEM????????????????????????'

midve z Najoo zagotovo user posted image ob 13.30 štartamo iz Grosuplja.

Neposredna povezava do sporočila: 471
16.10.2009 15:49:05   
felix7
aja, zjutraj smo dali skozi še 3. cepljenje, malo joka je sicer bilo, ampak hude sile ni bilo. Jure je spet pridno zrasel, in sicer: 9.350 g in 75 cm. Naslednji pregled 8.1.2010.

Yania, hvala še enkrat za gostoljubje in postrežbo, Najaa in Nina, vama pa za dobro družbo user posted image Ponovimo kmalu!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.10.2009 15:51:19   
felix7
še en vic za danes :

Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama, nailazi unuk i kaze: sta je deda, opet si na fejsbuku, a? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.10.2009 15:55:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, zjutraj smo dali skozi še 3. cepljenje, malo joka je sicer bilo, ampak hude sile ni bilo. Jure je spet pridno zrasel, in sicer: 9.350 g in 75 cm. Naslednji pregled 8.1.2010.

Yania, hvala še enkrat za gostoljubje in postrežbo, Najaa in Nina, vama pa za dobro družbo user posted image Ponovimo kmalu!

to pa so mere! Bravo Jure in mami, ki ga tako dobro hrani user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.10.2009 15:56:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še en vic za danes :

Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama, nailazi unuk i kaze: sta je deda, opet si na fejsbuku, a? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?