Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 8:57:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 9:07:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 9:24:13
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Tasa_m za Lijo pa še ena zate! Mama_m za spanje! Leo**tia se povsem strinjam z ostalimi, ki so napisali, da je treba pri starejšem takoj ukrepati in tudi biti dosleden, tako da vedno tudi narediš to kar rečeš, da boš. Mislim pa, da ena ali dve po riti ne bosta učinkoviti, če ga poskušaš navadit, da ne bo nesramen in da ne bo udaril tebe ali sestrico oziroma kogarkoli. Tepež je pri nas strogo prepovedan. Ko ga prime, da bi me, npr. v besu, ker mu kaj ne pustim, udaril, ga primem za roko in ga pogledam naravnost v oči ter rečem s strogim glasom, da pri nas ne tepemo. Ga pa tudi jaz nikoli ne udarim, ker mislim, da je tudi zgled zelo pomemben! Ker, kako razložiš otroku, da on ne sme udarit, ti pa lahko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 10:42:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 10:42:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Leo**tia se povsem strinjam z ostalimi, ki so napisali, da je treba pri starejšem takoj ukrepati in tudi biti dosleden, tako da vedno tudi narediš to kar rečeš, da boš. Mislim pa, da ena ali dve po riti ne bosta učinkoviti, če ga poskušaš navadit, da ne bo nesramen in da ne bo udaril tebe ali sestrico oziroma kogarkoli. Tepež je pri nas strogo prepovedan. Ko ga prime, da bi me, npr. v besu, ker mu kaj ne pustim, udaril, ga primem za roko in ga pogledam naravnost v oči ter rečem s strogim glasom, da pri nas ne tepemo. Ga pa tudi jaz nikoli ne udarim, ker mislim, da je tudi zgled zelo pomemben! Ker, kako razložiš otroku, da on ne sme udarit, ti pa lahko? amen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 10:48:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO ČESTITKE LEI IN HVALA VSEM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 10:59:02
|
|
|
|
čebeica maja
|
DAN pozdravčke vsem Pri nas je bla katrostrofsalna noč, oba sta se zbujala, kaj je polna luna , grozno . pa sej je vsaka, sm to je še miha nekaj jokal pa nevem zakaj Taša sočustvujem s tabo M.mici blagor vam leo-tia glede uhančka, men tud ni tako zgodaj, jaz sem bla stara okoli sedem ali osem let pa mi ni blo prijetno, sestra pa je pet let starejša od mene je pa skup padla takrat in imam slab spomin na tist dan. gede sina pa nebom komentirala, ker je naš Miha včasih še slabši PUNCE KAKO JE S PIKNIKOM, KDO VSE PRIDE DA MAL VEM????????????????????????'
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 16.10.2009 11:08:15 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 11:33:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. mene pa dnes glava boli in grem vzet lekadol in ležat k mali spali smo tak ko vedno - tisoč prebujanj. ma brezveze, da bi sploh komentirala.... Lea in Maks - čestitke
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:28:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy VSE NAJBOLJŠE MOJI LEI IN MAKSU ZA 7.OBMESEČNICO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro, koliko je pač dobro. Za mene ne, spali smo samo 2 uri vsega skup. Oči mi tako skup vleče, Lija pa cvili, koda je spala vso noč in je pune naspana Tudi mi se pridružujemu kljubu bolanih..imamo namreč vročino in zabasan nos. Meni bo glavo raztrgalo, tak da bova danes lepo cel dan doma, da se spočijema do jutri. Če pa nebo nič boljše pa bom pač doma, Lija pa tud. Bova prestavle lušno Za Lijo in mamino neprespano noč! Ja kje pa pa vročino fasala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:37:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- za glavo in da čimprej mine bolečina. No, jaz pa se moram pohvaliti. Mi pa smo spali super..sem pečko narihtala v spalnici, da je bilo fajn toplo in je jedel ob 01h, potem pa spal do 06h, ko je spet jedel in spal do 07.30, ko sem ga morala zbuditi, ker sma morala avto na servis peljati. Verjetno pa bi še potegnil kake pol urce. Se vidi, da je nosek okej in ni več kašlja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:43:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - za lijo.Pa njeni cunfli.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 16.10.2009 13:48:39 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:43:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
MČ- mam jaz kaj bolj močnega ,če rabiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:49:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - za lijo.Pa njeni cunfli. ti si prava ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:50:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za Lijo in mamino neprespano noč! Ja kje pa pa vročino fasala? hvala! kokica kaj te vem jaz mislim da od zobkov..a je možno? Zdaj je sicer nima, ampak je tak boga. Se cel dan cartama. Zdaj pa spi (spet). Jaz pa si juhico kuham pa grem tud mal zalegnit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:55:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za Lijo in mamino neprespano noč! Ja kje pa pa vročino fasala? hvala! kokica kaj te vem jaz mislim da od zobkov..a je možno? Zdaj je sicer nima, ampak je tak boga. Se cel dan cartama. Zdaj pa spi (spet). Jaz pa si juhico kuham pa grem tud mal zalegnit Mislim, da je..mi je nismo imeli a sem brala enkrat, da je vročina povezana z izraščanjem zobkov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 13:55:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - za lijo.Pa njeni cunfli. ti si prava ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:13:03
|
|
|
|
Lolita23
|
No vidim, da se pozna tu, da se bliža vikend.jaz sem preživela dop. v dobri družbi, je blo fajn malo klepetat, pa šopingirat, sam spet nisem nič sebi kupila. Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:45:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja PUNCE KAKO JE S PIKNIKOM, KDO VSE PRIDE DA MAL VEM????????????????????????' midve z Najoo zagotovo ob 13.30 štartamo iz Grosuplja.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:49:05
|
|
|
|
felix7
|
aja, zjutraj smo dali skozi še 3. cepljenje, malo joka je sicer bilo, ampak hude sile ni bilo. Jure je spet pridno zrasel, in sicer: 9.350 g in 75 cm. Naslednji pregled 8.1.2010. Yania, hvala še enkrat za gostoljubje in postrežbo, Najaa in Nina, vama pa za dobro družbo Ponovimo kmalu!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:51:19
|
|
|
|
felix7
|
še en vic za danes : Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama, nailazi unuk i kaze: sta je deda, opet si na fejsbuku, a?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:55:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, zjutraj smo dali skozi še 3. cepljenje, malo joka je sicer bilo, ampak hude sile ni bilo. Jure je spet pridno zrasel, in sicer: 9.350 g in 75 cm. Naslednji pregled 8.1.2010. Yania, hvala še enkrat za gostoljubje in postrežbo, Najaa in Nina, vama pa za dobro družbo Ponovimo kmalu! to pa so mere! Bravo Jure in mami, ki ga tako dobro hrani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 16.10.2009 15:56:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še en vic za danes : Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama, nailazi unuk i kaze: sta je deda, opet si na fejsbuku, a?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?