|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
14.10.2009 12:07:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja ... a pridete kaj na obiskuser posted image  ... da potem spečem kaj dobrega - nooo bom tak prijazna pa si lahko zbereš sama kaj ti šmeka ....user posted image

joj z veseljem bi prišla, ampak moj dragi skoz dela vsak drugi dan in potem od petka do pon.user posted image user posted image user posted image dopusti...moram očeta prosit, če nama da star avto pa se bova midvi mal sami okrog drajvali, da ne bova skoz čakali, kdaj bo ta naš ati doma...sam potem pa se pripraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
14.10.2009 12:30:56   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro!

L&L, tale curaprox je baje ena super zadevica, mi še nismo kupili, stane pa mislim da okoli17 EUR.
Drugače pa imaš prav, verjetno ni bla lačna in ni zagrabila zize, flaško pa itak skoraj vedno potegne ker je nekaj drugače in ni se treba preveč matrat.user posted image Sej drugač js tut počakam pa ji kasneje dam, ampak ko si je pa tako lepo sama s flaško postregla, sem jo pa kar pustila.user posted image Pamperske te bele tanove so pa men superske! Pa cenovno mislim da so enako kot ostale. Nam odgovarjajo, sem probala že nekaj ostalih pleničk in nam ne, tak da bomo še naprej kupovali Pamperske.

Jap tale grizalček je kar drag, sam mi ni žal denarja ker ga res obožuje, ma pomojem bi si ga na kruh namazal če bi ga lohk in pojedel, sem ga pa kupla v dm in to z bonom k je bil mislim da 20 posto cenej, tko da je kr šlo, Pampers so pa zakoooooooooon, reklama pa tut.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
14.10.2009 14:25:29   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja ... a pridete kaj na obiskuser posted image  ... da potem spečem kaj dobrega - nooo bom tak prijazna pa si lahko zbereš sama kaj ti šmeka ....user posted image

joj z veseljem bi prišla, ampak moj dragi skoz dela vsak drugi dan in potem od petka do pon.user posted image user posted image user posted image dopusti...moram očeta prosit, če nama da star avto pa se bova midvi mal sami okrog drajvali, da ne bova skoz čakali, kdaj bo ta naš ati doma...sam potem pa se pripraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiii ... to bi bilo lepo ...user posted image user posted image user posted image user posted image  ... zdaj ko bo mrzlo se bomo mogli itak nekje na toplem dobivat .... saj bova midva tudi prišla v MS .... zdaj imam večji avtosedež v avtu tak da je boljšeuser posted image  .... v lupinici mu ni več pasalo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
14.10.2009 14:29:24   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Pampers so pa zakoooooooooon, reklama pa tut.

nam pa pamperske niso ustrezale ...user posted image  ... smo komaj našli ta prave plenice - MOLTEX öko user posted image user posted image user posted image user posted image  ... jih je ena predlagala na tem forumu - pa ne vem katerauser posted image  ....
in končno je lulek boljši ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
14.10.2009 15:18:14   
veronikab

... smo komaj našli ta prave plenice - MOLTEX öko user posted image user posted image user posted image user posted image  ... jih je ena predlagala na tem forumu - pa ne vem katerauser posted image  ....
in končno je lulek boljši ....user posted image user posted image user posted image user posted image

... meni se zdi, da NenaLena ... sicer, pa tudi jaz nisem sigurna.user posted image

Glavno da je lulek boljši. user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
14.10.2009 16:02:54   
detelja
no, če vas zanima zadnja zimska modauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
14.10.2009 16:21:58   
L & L
Fletna 1000 na uro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
14.10.2009 17:19:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
zagleda flaško,  in zgode hhh, zraven smeji, jo prime in si jo da v usta in začne piti...men ni blo nč jasn, sem mojga poklicala, sma se smejala in gledala kok pije... moja zverinica mala:))))

Fajn pančkajte, polupčkajte male krofke in jagode.

Nočko.:)))

user posted image user posted image user posted image ja tko je pri nas že ko samo zagleda flaško z melkom se dere ko nevem kaj ,da bo ja čim prej dobiluser posted image user posted image pol pa pije ko norček.Mleka mu še ne pustim da pije sam ,čaj pa že lepo prime in pijeuser posted image user posted image

Le TAKO NAPREJ ZARIKA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
14.10.2009 17:19:47   
sonček85
brigita:ojla,lepo da ste bolje in zdaj nekaj časa nič prehladov,virusov,....
Ja just kreme so zakon
Ja možno da čez dan ko dobi premalo nadoknadi ponoč.Upam ,da je to samo začasno in da se bo navadil jesti čez dan ker čene boš imela kar nekaj časa problem z odvajanjem hranjenja ponoči.Jaz sem se odločila da mu ponoči ne dam mleka prej kot okoli -3h če potrebuje ,prej mu dam čaj ,ker je že tko dost hudo ,ko se tu pa tam vstane na vsake 3-4h
L&l:ja naš se plazi kot nor,se poganja spredaj z rokicam koda bi smučal ,zadaj pa z nogicam.Ravno včeraj je bil na igralni in je zagledal moje copate in je tko dolgo lezel da je prišel do mene ko sem bila na kavču potem pa jih začel slatat ,se smejat ko je prišel do njih.Preplezal mi je skozi sobouser posted image user posted image tudi pri nas so zelo zanimivi telefoni,časopis,daljinc,pokrovke od posoduser posted image ,...
ja to grizalo imajo pa tudi v DM ,mislim da je okoli 15-18€ ,sem že gledala da bi ga kupiliuser posted image
detelja:jaz mu dajem toplo jaknico,potem pa čez nogice deko in preko tisto prevleko za voziček,bomo pa počas začel zim.vrečo,ker je res mrzlo ,še posebaj ko zapiha.kok je maja car na slikcah,pa full je teb podobna

evo mi smo danes dobili tretjo pikico user posted image user posted image user posted image ,mere 7260g-69cm ,44 obseg glavice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
14.10.2009 22:03:47   
Anonimen
Evo me babuške user posted image !

Sem bila na forumu o taščah, so me babnice čisto razkurile user posted image . Nimam kaj, to se mi dogaja povsod: mislim drugače kot večina in tako težko najdem somišljenike. Toda važno, da jaz sledim sama sebi. user posted image

Mi smo danes imeli pregled pri kardiologu in je šumček na Elinem srčku izginil oziroma se je zaprl, tako da je z našo pupo vse ok! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Saj sva vedela, da bo tako, toda en del globoko v meni je pa še vedno bil zaskrbljen: kaj če pa ...? In tako se mi je odvalil en ogromen kamen iz srca user posted image .

Drugače je pri nas vse po starem: pridno jemo kašice, radi sedimo v svoji Mojzesovi košari, obožujemo vrvice in časopis, pridno spančkamo in se le enkrat na noč zbudimo, da se najemo, čez dan spimo na 3 ure, vedno bolj se smejimo in pogovarjamo, rastemo kot gobice, na kratko: imamo se super fajn! user posted image  user posted image  user posted image

No, vas grem sedaj še malo prebrat za nazaj, ker se mi zdi, da imam še en dolg user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.10.2009 23:09:10   
Anonimen
srečanje - Kakšno je stanje? Še velja 24. oktober v zoo? Čeprav moram priznati, da bi morda bilo bolje, da prestavimo, glede na to, da jih kar nekaj ne more user posted image .
matcar, Pat74, malcekvita in tinaaja - Upam, da že pokate od zdravja user posted image user posted image user posted image !

tinaaja - Pošlji mi svoj nov gsm na ZS, da te zvrcnem, da še ujameva kakšen sprehod v sončku user posted image . Mandarine mi še nismo dali in bomo še malo počakali. Se mi zdi ta seznam, ki ga je prinesla patronažna, kar nekako logičen user posted image . Glede kosila je pa pri nas tako, da smo zaenkrat itak predvsem na mlečnih žitnih kašicah, ko je čas za sadje in zelenjavo, pa poskusim uvalit čim več tega, potem pa povrhu še žitna, ker se od tega nikoli dovolj ne naje. Tako da si tudi pri sadnem in zelenjavnem obroku vedno zmešam še mlečno žitno kašico. Mi v glavnem jemo takole: Ponoči ob 3h AM 120 ml, potem odvisno od tega, kdaj se zbudi. Če je budnica ob 6h, jemo mleko 120 ml, če med 7 in 8h (kar je sedaj večinoma pravilo), mlečna žitna kašica (prosena ali ovsena ali pirina ali riževa ali mešanca dveh žit, ali prosena z jabolko in hruško), potem se pa čez dan hranimo še vedno na 3 ure. To pomeni, da če jeva okrog 8h, je naslednji obrok ob 11h (neodvisno od najinega kosila): zelenjava + mlečna žitna kašica, potem ponavadi jeva kakšne pol ure, zato se ritem zamakne in jeva naslednji obrok okrog 14.30 in 15h, sadje + mlečna žitna kašica ali samo mlečna žitna, potem čez tri ure (okrog 18h) spet isto in zvečer pred spanjem (okrog 19.30) 120 ml AM. Včasih se zadnja dva obroka zaradi zamikov nekako združita v enega, toda zvečer pred spanjem vedno dobi mleko, saj je tako utrujena, da ni pri volji za žlico. Evo, upam, da sem ti kaj pomagala.  

odvečni kg
- Mene se teh 3 kg viška držijo kot klopi user posted image user posted image user posted image . Pa moj trebušček še vedno ni raven user posted image , sem kar žalostna. Res je, da sem zadnje tedne bolj lena s telovadbo, ker iz nič itak ni nič user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, se bo treba orng v roke vzet, da ne bo drugo poletje panika user posted image .

špinača in krompir - Punce, ki so se vam otroci davili, jaz mislim, da je to od krompirja in ne špinače. Poskusite naslednjič špinačo z rižem, morda pa ne bo težav. Krompir zna kar bit kot beton user posted image .
brigita23 - Super, da ste že ok user posted image !

veronikab - Nič se sekirat glede spanja. Ela je po 2, max 3 urah čista koma. Predvsem zjutraj, če se vstaneva ob 7h, že ob 8.30 zeha kot velika user posted image user posted image user posted image . In če je mamica zelo zaspana, greva potem kar obe odspat še eno kitico user posted image . Glede športnega dela pa mislim, da je bila težava bolj mrak kot športni del, saj je tudi Ela kot kura user posted image : ko se začne mračit, je že sitna in čutim, da bi rada bila čim prej doma. Tudi Ela ni obrnjena k meni, toda jo večkrat pogledam, se malo ustavim pri njej, ji kaj rečem, tako da ve, da sem ob njej. Itak pa je vse okrog tako zanimivo, da ni cajta za mamico user posted image  user posted image  user posted image .
frutolina - Čestitke za pol leta user posted image ! Mi bomo tudi čez 4 dni že polletniki! user posted image  user posted image  user posted image Zares ne morem verjet, da je tako hitro minilo user posted image . Pa držim pesti, da bodo uhice čim prej zdrave user posted image  user posted image  user posted image !

detelja - A si videla, kaj so pisale babnice na forumu o taščah? Ene ženske se resnično tako zelo bojijo svojih tašč oziroma se hočejo na vsak način izognit prepiru, da so pripravljene prav vsakič požreti samo sebe user posted image . Očitno sem jih totalno razkurila, ko sem napisala, da bom tašči dala seznam pravil glede Ele user posted image user posted image user posted image . Ja kaj pa čem, če pa me vsakič izziva z izjavami, kako bo ona vse naredila po svoje, ko bo čuvala Elo?!? Dela pa itak škodo samo sebi, saj imam vedno manj volje, da bi jo sploh kdaj dala čuvat njej, ker ji enostavno ne zaupam. Kako pa kaj tvoje stanje? Drugače pa babuške hvala za vso podporo, mi vaše besede res veliko pomenijo user posted image user posted image user posted image !
rea27 - Držim pesti, da slabost čim prej mine in nastopi tisti nepozaben del nosečnosti user posted image user posted image user posted image .
tajika - Še ena modra mačkica user posted image . Le pridruži se nam user posted image !

miška2006 - Čestitke za 7 mesecev user posted image ! A se že plazite? Na FB sva že povezani? Sem že čisto zmešana in še zdaj nisem poparčkala vseh imen iz rr user posted image user posted image user posted image .

štorkljica - Čestitke tvoji 3-letni princeski user posted image ! To, se mi zdi, so najlepša leta, ko so taki mali govoreči škratki user posted image .
klavdyk - Še en polletnik, čestitke user posted image user posted image user posted image ! Pa bravo za mere. user posted image
malcekvita - Čestitke za že tretjega zobka user posted image !

akina - Si poskušam predstavljat, kako je, če je treba vsake dve uri vstajat user posted image . Kaj pa, če bi mali spal zraven tebe, da bi ga lahko samo pristavila in ti ne bi bilo potrebno vstajat? Držim pesti, da se mu nočni ritem čim prej uredi user posted image .

zimske vreče - Sem bila včeraj na tržnici, da bi kupila kos ovčje volne za voziček, pa ni merino in baje ni tako mehka user posted image . Ne vem no, bom pogledala še malo po bolhi, če ne pa kličem Bavaria Woltex, so se nekaj hvalili, da oni kar zašijejo za voziček user posted image . user posted image Drugače pa ne vem, kako je ta vreča združljiva z varnostnim pasom, ki je v vozičku? A obstajajo prav vreče za Quinniya, ali katera ve?

Tukaj prekinjam in jutri naprej od 75. strani user posted image user posted image user posted image .

Lepo in doooolgo noč user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.10.2009 6:39:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja - A si videla, kaj so pisale babnice na forumu o taščah? Ene ženske se resnično tako zelo bojijo svojih tašč oziroma se hočejo na vsak način izognit prepiru, da so pripravljene prav vsakič požreti samo sebe user posted image . Očitno sem jih totalno razkurila, ko sem napisala, da bom tašči dala seznam pravil glede Ele user posted image user posted image user posted image . Ja kaj pa čem, če pa me vsakič izziva z izjavami, kako bo ona vse naredila po svoje, ko bo čuvala Elo?!? Dela pa itak škodo samo sebi, saj imam vedno manj volje, da bi jo sploh kdaj dala čuvat njej, ker ji enostavno ne zaupam. Kako pa kaj tvoje stanje? Drugače pa babuške hvala za vso podporo, mi vaše besede res veliko pomenijo user posted image user posted image user posted image !

ja, sem brala...ma meni se je pritisk dvignu ko sta ti 2 napisali, da si naj poiščeš pomočuser posted image user posted image user posted image hallo??...moje stanje - manj jo vidm rajši jo imamuser posted image user posted image user posted image drugače pa vse kar mi ne paše povem nazaj...sicer to je na vsako besedouser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa te popolnoma podpiram in razumem...joj majči joka...je tečna je pol 6 stala zdaj pa je že zaspana sam ko jo dam v posteljko ji po glavi rojijo same bedarije....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.10.2009 7:04:50   
sonček85
nena_jeeeeee super za šumček da ga ni več.user posted image user posted image user posted image user posted image
srečanja:ne vem zdaj se je vse ustavilo in ni  nič več govora o tem,če nas zdaj ne bo večina ,pa upam da 1x marca predno gremo delat sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image Bilo bi lahko novembra ,samo takrat nas lahko že sneg presenetiuser posted image
špinača,krompir:ne sam se je sigurno zarad špnače ,ker krompir je in mu je dober
tašča in ti nena.prav si naredila
quinny :ja meni se zdi da obstaja vreča prav zanj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.10.2009 7:09:01   
sonček85
Upam da so zjutraj rano pod oknom ptički
ti zapeli in ti pesmico svečano za rojsni dan zažvrgoleli!
Upam,da pod oknom tvojim so spet rožice zacvetele
 in ti z nežnim vonjem svojim že vse najboljše zaželele.
Upam da čestitka moja te grela bo še dolga leta!
Naj naprej usoda tvoja bo pesem neispeta.

Vse najnaj ti želijo M,A,M
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.10.2009 7:10:57   
L & L
Rana ura zlata ura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo od 6 pokonci, ponoč joj da ne govorim.
ZDEJ PA ČESTITKE ORSONU IN MAJI ZA POL SVEČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana zimska vreča za Quiniya obstaja, jo imam jaz, in to za vse vozičke, poglej na baby centrovi strani, ali pa pojdi k njim in jo lepo naročiš, je pa men to zakon ga ne more zebst notr pa da je ne vem kaj.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.10.2009 7:17:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Rana ura zlata ura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo od 6 pokonci, ponoč joj da ne govorim.
ZDEJ PA ČESTITKE ORSONU IN MAJI ZA POL SVEČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeee obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.10.2009 8:15:53   
Pat74
Živjo punce!

Nena bom najprej kar tebe obdelala, ker si itak naša!user posted image Glede tvoje taščice: ne bom se delala preveč pametne, ker imam jest tud problem s svojo, sicer se ta manjša - zakon narave, saj veš starost in bolezen... V glavnem tale tvoja taščica mene v nekaterih elementih spominja na mojo mami - 28 let v zakonu s pijancem, kurbirjem, agresivcem in še bi se kaj našlo - v glavnem psihičem! - vzgojena orto krščansko, da je ženska torej dolžna vse prenašat in blablabla. Tudi jaz nisem mogla razumet, da se ne loči in to trpi - pa so bli poskusi odcepitve, toda ni imela podpore svojih domačih, bila je finančno odvisna od moža, otroci smo bili mladoletni, zato je podlegla grožnjam, da bo stari vse napravil, da ostane brez otrok, če ne drugač, nas "fenta". Ampak otroci so odrasli, mami je spoznala, da je žlahta za en klinc in se več nanjo ne obrača na pomoč, ker ji itak privoščijo več slabga kot dobrega in najpomembnejše, da ženska ni na svetu zato, da mož z njo dela, kar hoče. Ločila se je! Danes živi svoje življenje, končno ima ljubi mir in dela, kar se njej zdi prav. Tako da, jest mislim, da očitno tvojo taščo še nekaj močno omejuje, da ne naredi odločilnega reza.

Orson in Maja: vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.10.2009 8:18:54   
Pat74
Pa še moje počutje:user posted image user posted image user posted image zato, ker je tamali non stop žrku - na vsako uro, porkaflek, ob štirih pa budnica s čeblanjem in pritoževanjem in 3-kratnim sranjem (to zadnje dobesedno!), ki je trajala vse do zjutraj.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.10.2009 8:23:49   
detelja
http://24ur.com/novice/slovenija/prizgimo-svecke-za-umrle-otroke.html

tudi jaz bom prižgala svečko za mojo pikico, katera bi morala prikukat na svet 4.11.2008user posted image ...naj počiva v miru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vsi otroci počivaju v miru...user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.10.2009 8:31:31   
Pat74
Pol bom pa še jest prižgala eno za mamice, ki ste to doživele.user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.10.2009 8:43:42   
janja*
Detelja tudi jaz bom prižgala za svojega in še za tvojega.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste punce kaj?
Mi smo okej,spali super,še vedno se polno dojimo.GH mu ne gre preveč,ker bi se najraje samo dojim.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.10.2009 8:51:06   
Cveta28
hej hej ... vem, da se nič več ne javljam ampak če verjamete ali ne skoraj ves prosti čas (ko Lori pančka) namenim branju knjig ... nekaj leposlovja, strokovne literature in malce vampirjev je že 'obglodanih' ... navadno imam takšne navale na branje čez poletje sedaj pa se je potegnilo še v jesen.

user posted image Drugače pa imam eno vprašanje: Zvečer smo začeli za večerjo uvajati riževo kašico (poje pol obroka po žlički, ostalo steklenička) in ko že skoraj zaspi se začne muca tako dreti, da je ne more nihče potolažiti, kot takrat, ko je še mala mala imela krče. Ali je možno, da ima krče po riževi kašici?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.10.2009 8:54:04   
Cveta28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE JUNONCA!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.10.2009 9:00:25   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

http://24ur.com/novice/slovenija/prizgimo-svecke-za-umrle-otroke.html

tudi jaz bom prižgala svečko za mojo pikico, katera bi morala prikukat na svet 4.11.2008user posted image ...naj počiva v miru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vsi otroci počivaju v miru...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo tudi mi prižgali svečko

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.10.2009 9:42:00   
Cveta28
Preden se muca zbudi, še malce mojih komentarjev:
L&L- mi se tudi že plazimo kot kakšena G.I. Jane je mala, v šali pravim, da jo bom dala kar k Jelušički  drugače se nam je pa 2 dni nazaj postavila na kolena za par sekund in potem tako telebnila na tla, da je kar počilo...muca seveda v ampak smo preživeli. In omenila si Curaprox-ovo grizalo, mi vsi uporabljamo njihove zobne ščetke tako, da bo tudi Lori pripadla ena
detelja - jaz Lori za ven oblečem v dva bodija in zimsko jopico, spodaj pa žabice in termo nogavičke/čeveljce. Kapica in dekica pa smo. Med sprehodom jo večkrat potipam ali je kaj mrzla ampak mala je topla kot polhek. Enkrat sem jo morala še slačit, ker ji je bilo pretoplo. Tako, da zimska vreča bo pri nas še malce počakala oziroma če se bodo temperature še močno znižale. Aja pa če ne bi šli vmes v Turčijo bi še vedno uporabljali košaro, ker je ful velika.
Pat - jaz sicer kostanjeve torte ravno ne obrajtam ampak KOSTANJ je pa ZAKON! Pri nas imamo tradicijo, da vsako leto, ko gremo za Dan mrtvih po grobovih, jaz na koncu dobim eno velikooooo porcijo kostanja (beri: 3 velike merice). To je še iz časov, ko sem bila še jaz mala mala deklica in sem rabila malce podkupnine
junonca - mi imamo tudi probleme z uspavanjem zvečer. Odkar smo prišli iz Turčije ali zaspi že ob 20h kot ubita ali pa ob 21h poslušamo huronsko dretje. Samo, da jo približaš k posteljici se začne dreti. Ker bomo sedaj 4 dni sami greva nazaj na 'kruto' uspavanje...ob 21h v posteljico pa naj se zjoka

Pa še raport:
V pon smo imeli pregled. Mere: 7020g, 65,5cm. Dobili tretjo pikico in malce zajokali, ker smo bili že utrujeni. Bili pohvaljeni glede motrorike in dobili zeleno luč za uvajanje GH.
GH, dojenje - smo sicer že začeli pred 2t s korenčkom in nadaljevali s cvetačo. Uspeh: nekaj žličk smo že pojedli. Včeraj smo imeli pa krompir, ki pa ni tako okusen kot večerna riževa kašica. Drugače pa zjutraj dobi AM proti refluksu, za malico joško, pri kosilu najprej GH in potem joško, za malico joško in zvečer najprej kašico in potem še stakleničko.
spanje - malce se nam je spremenil ritem tako, da sedaj imamo budnico med 6-6.30h in potem pančkanje med 8-10. Popoldne pa še pančkanje med 15-17. Če smo utrujeni tudi na sprehodu zapremo očke ampak točno za pol ure. Ponoči pa itak spimo vsaj 8h v kosu.
zobki - še nič, slinimo se pa kot nori in vse najde pot v rokice in usta. Držimo pesti, da se nam potem ne bo podrl spalni ritem ponoči.
igrače - če bi mamica in oči dovolila bi se igrali z GSM-ji, računalniki, telekomanderji, časopisi, reklamnimi letaki ... ampak ker smo strogi ji potem ne ostane nič drugega kot ropotuljice, otroške knjigice iz blaga, grizala in doma narejene igrače - v posodico od žvečilnov sem dala par makarončkov in Lori je čisto zadovoljna z novo pridobitvijo, ali pa manjše kartonske škatle od piškotov, testenim postavimo v stolp in jih potem podira, pa kakšna plastična posoda ali lonček ji tudi naredijo užitek.
zobozdravnik - smo dobili vabilo za prvi pregled, ki ga imamo v torek. V okviru šole za starše v LJ P smo izpolnili en vprašalnik in že takrat so nas povabili k nekim raziskavam. Ker je naše zdravstvo itak v so takšna sodelovanja zelo dobrodošla.
babice,tašče - NEVER ENDING STORY!!!! A se katera javi, da vzame v roke še mojo mami in taščo. Sej sta OK ampak moja mami se je zdaj navadila, da hodi gledat Lori kako spi (brez da bi vsaj vprašala), pa non stop ji popravlja oblačilca ali pa dekico v vozičku. Tašča jo pa hoče non stop imeti po rokah, jo boža medtem ko se Lori sama igra, ji venomer nekaj 'teži' ko to njej odgovarja itd.  S kodrom se morava že skoraj vsak dan kregati z najinimi starši!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!