Anonimen
|
srečanje - Kakšno je stanje? Še velja 24. oktober v zoo? Čeprav moram priznati, da bi morda bilo bolje, da prestavimo, glede na to, da jih kar nekaj ne more . matcar, Pat74, malcekvita in tinaaja - Upam, da že pokate od zdravja ! tinaaja - Pošlji mi svoj nov gsm na ZS, da te zvrcnem, da še ujameva kakšen sprehod v sončku . Mandarine mi še nismo dali in bomo še malo počakali. Se mi zdi ta seznam, ki ga je prinesla patronažna, kar nekako logičen . Glede kosila je pa pri nas tako, da smo zaenkrat itak predvsem na mlečnih žitnih kašicah, ko je čas za sadje in zelenjavo, pa poskusim uvalit čim več tega, potem pa povrhu še žitna, ker se od tega nikoli dovolj ne naje. Tako da si tudi pri sadnem in zelenjavnem obroku vedno zmešam še mlečno žitno kašico. Mi v glavnem jemo takole: Ponoči ob 3h AM 120 ml, potem odvisno od tega, kdaj se zbudi. Če je budnica ob 6h, jemo mleko 120 ml, če med 7 in 8h (kar je sedaj večinoma pravilo), mlečna žitna kašica (prosena ali ovsena ali pirina ali riževa ali mešanca dveh žit, ali prosena z jabolko in hruško), potem se pa čez dan hranimo še vedno na 3 ure. To pomeni, da če jeva okrog 8h, je naslednji obrok ob 11h (neodvisno od najinega kosila): zelenjava + mlečna žitna kašica, potem ponavadi jeva kakšne pol ure, zato se ritem zamakne in jeva naslednji obrok okrog 14.30 in 15h, sadje + mlečna žitna kašica ali samo mlečna žitna, potem čez tri ure (okrog 18h) spet isto in zvečer pred spanjem (okrog 19.30) 120 ml AM. Včasih se zadnja dva obroka zaradi zamikov nekako združita v enega, toda zvečer pred spanjem vedno dobi mleko, saj je tako utrujena, da ni pri volji za žlico. Evo, upam, da sem ti kaj pomagala. odvečni kg - Mene se teh 3 kg viška držijo kot klopi . Pa moj trebušček še vedno ni raven , sem kar žalostna. Res je, da sem zadnje tedne bolj lena s telovadbo, ker iz nič itak ni nič . Ni kaj, se bo treba orng v roke vzet, da ne bo drugo poletje panika . špinača in krompir - Punce, ki so se vam otroci davili, jaz mislim, da je to od krompirja in ne špinače. Poskusite naslednjič špinačo z rižem, morda pa ne bo težav. Krompir zna kar bit kot beton . brigita23 - Super, da ste že ok ! veronikab - Nič se sekirat glede spanja. Ela je po 2, max 3 urah čista koma. Predvsem zjutraj, če se vstaneva ob 7h, že ob 8.30 zeha kot velika . In če je mamica zelo zaspana, greva potem kar obe odspat še eno kitico . Glede športnega dela pa mislim, da je bila težava bolj mrak kot športni del, saj je tudi Ela kot kura : ko se začne mračit, je že sitna in čutim, da bi rada bila čim prej doma. Tudi Ela ni obrnjena k meni, toda jo večkrat pogledam, se malo ustavim pri njej, ji kaj rečem, tako da ve, da sem ob njej. Itak pa je vse okrog tako zanimivo, da ni cajta za mamico . frutolina - Čestitke za pol leta ! Mi bomo tudi čez 4 dni že polletniki! Zares ne morem verjet, da je tako hitro minilo . Pa držim pesti, da bodo uhice čim prej zdrave ! detelja - A si videla, kaj so pisale babnice na forumu o taščah? Ene ženske se resnično tako zelo bojijo svojih tašč oziroma se hočejo na vsak način izognit prepiru, da so pripravljene prav vsakič požreti samo sebe . Očitno sem jih totalno razkurila, ko sem napisala, da bom tašči dala seznam pravil glede Ele . Ja kaj pa čem, če pa me vsakič izziva z izjavami, kako bo ona vse naredila po svoje, ko bo čuvala Elo?!? Dela pa itak škodo samo sebi, saj imam vedno manj volje, da bi jo sploh kdaj dala čuvat njej, ker ji enostavno ne zaupam. Kako pa kaj tvoje stanje? Drugače pa babuške hvala za vso podporo, mi vaše besede res veliko pomenijo ! rea27 - Držim pesti, da slabost čim prej mine in nastopi tisti nepozaben del nosečnosti . tajika - Še ena modra mačkica . Le pridruži se nam ! miška2006 - Čestitke za 7 mesecev ! A se že plazite? Na FB sva že povezani? Sem že čisto zmešana in še zdaj nisem poparčkala vseh imen iz rr . štorkljica - Čestitke tvoji 3-letni princeski ! To, se mi zdi, so najlepša leta, ko so taki mali govoreči škratki . klavdyk - Še en polletnik, čestitke ! Pa bravo za mere. malcekvita - Čestitke za že tretjega zobka ! akina - Si poskušam predstavljat, kako je, če je treba vsake dve uri vstajat . Kaj pa, če bi mali spal zraven tebe, da bi ga lahko samo pristavila in ti ne bi bilo potrebno vstajat? Držim pesti, da se mu nočni ritem čim prej uredi . zimske vreče - Sem bila včeraj na tržnici, da bi kupila kos ovčje volne za voziček, pa ni merino in baje ni tako mehka . Ne vem no, bom pogledala še malo po bolhi, če ne pa kličem Bavaria Woltex, so se nekaj hvalili, da oni kar zašijejo za voziček . Drugače pa ne vem, kako je ta vreča združljiva z varnostnim pasom, ki je v vozičku? A obstajajo prav vreče za Quinniya, ali katera ve? Tukaj prekinjam in jutri naprej od 75. strani . Lepo in doooolgo noč , pa se tipkamo, NenaLena
|