nmagk
|
Tudi vi imate take cukre,da bi jih človek kar popapal Tako mi smo včeraj uredili zadevo pri dr.dala je kapljice,katere moram mu dat 4 dni vsak juter in zvečer v oko,potem v torek imava pa globinsko slikanje.Rekla je da ima mogoče dioptrijo ali pa tok občutljive očke,ker ima ful svetle,ima namreč čisto sinje modre učke in baje so take bolj občutljive,upam,da je to,ker to baje mine. Zoja je res priden kuža,nič ne laja,ne teži,edino skoz taca za mano in skoz bi se igrala,je taprava za otroke.No sedaj ko bomo zrihtali še spodenj štuk,prebrusili parket bo dobila svoj prostor,imela bo cel hodnik,drugje pa ne bo smela več hodit,tako je ukazal naš kapodibanda-mož. Imam pa 3 ženine za njo in ko pride njen čas jo bom dala parit,bomo imeli male kužke,tako,da punce,če bo katera hotela takega kužka...Sem zlatoprinašalko tudi 2x parila in smo imeli mladičke,sem bila babca,lepa izkušnja mali so bli pa taki cortki,da sem za vsakim ko je šel. Mene ne bo v ZOO,ker nas ni doma,škoda.Lahko se pa tud pozim dobimo v kakih toplicah,da se bomo malo pregrele . Evo moj Gregi že cel dopoldne posluša mojo himno.....moja denarnica je vedno prazna.....(konečnik)