|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
16.10.2009 9:17:13   
Pat74
A ja, nas v zoo ne bo, ker smo še bolni, pa možek gre še v Atene, tako da marca ziher.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.10.2009 9:18:30   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

A ja, nas v zoo ne bo, ker smo še bolni, pa možek gre še v Atene, tako da marca ziher.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.10.2009 9:19:03   
detelja
kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.10.2009 9:21:09   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

SREČANJA:kER SE NAM matcar NI ŽE PAR DNI JAVILA ,BI PROSILA ČE SEDAJ RES NAPIŠETE KATERE BI LAHKO PRIŠLE NA SREČANJE V ŽIVALSKI VRT 24.10,čene bo pa naslednji sigurno v marcu 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK85 :80%

Ja,jaz se res že nisem javila nekaj časa,sem komaj malo k sebi prišla,pa letanje vsaki dan,pa nabava...Ima dan premalo ur.
Ja,jaz pridem 100%.Tak,da se zmenite še ostale,kako in kaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.10.2009 9:24:56   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem kr za.... full fajn

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.10.2009 9:29:07   
sonček85
SREČANJA:kER SE NAM matcar NI ŽE PAR DNI JAVILA ,BI PROSILA ČE SEDAJ RES NAPIŠETE KATERE BI LAHKO PRIŠLE NA SREČANJE V ŽIVALSKI VRT 24.10,čene bo pa naslednji sigurno v marcu 2010user posted image user posted image user posted image user posted image    iiiii v ZOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK85 :skor 80%
kpmk: skor 100%
matcar :100%

Če bo bi bilo super da se še malo dogovorimo glede posladkov,hrane ,pijače ali pa kaj,sej po moje lahko imamo s sabouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.10.2009 9:29:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro!

Punce, naj vam povem, da smo včeraj 1. preizkusili kopanje s fliperjem in je super

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeee bravo mami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.10.2009 9:29:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:ej noro dobro ste se imeli sem videla na FB ,res dobre slikce,Ian pa itak da je mali Car saj je že letel z letalom ,ko še jaz nisem pa sem stara 24 letuser posted image   pol pa gremo naslednjič skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image  

nikoli sae ne ve user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.10.2009 9:29:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

jst sem kr za.... full fajn
user posted image super jaz bi,samo kaj ko smo iz vseh koncev pol jje pa nekaterim predaleč ,že tko je lj ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.10.2009 9:47:32   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

takšen je moj mali cartek - če ga stisnem k sebi že odpre usta in se začne smejat, ker misli da bo dobil zizo ... če pa ima možnost me pa itak samo za zize lovi in se zraven smeji .....

Luškanček mali user posted image user posted image . Mamo tudi mi enega takega domauser posted image

zadnja dva dni je pa tudi ugotovil, da je fino in zelo zabavno, če cvili ZELO naglasuser posted image  ... njemi je to smešno, meni pa ne ...

Welcome 2 the club! Visoki C je zakon!user posted image Cviliti pa ponavadi začne zvečer, ko ga spravljava spat, oz. kopat, da odmeva po celi kopalnici.user posted image Bogi sosedje ...

pasenje kravic, plazenje ... misija nemogoče ... noče bit na trabuščku in konec ... protestira in trmati, cvili .... - kaj naj naredimuser posted image  .... nobena motivacija ne pomaga .... on bi samo sedel in se tako igral ... se pa že tak nagiba, da doseže tudi igrače, ki so kar vstran od njega ....
res ne vem kaj na delam, da se bo začel plazit user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se na tvojem mestu ne bi prav nič sekirala glede tega, saj se veliko otrok nikoli ne plazi, eni niti ne kobacajo in takoj shodijo.

sem danes kupila revijo mama in dojenček - ko sem jo listala in se ustavila na straneh, ki so namenjene nosečkam, me je kar malo stisnilo pri srcu - tak čuden občutek ... kot da bi pogrešala čas nosečnostiuser posted image  ....

Vem kako je to. Tudi mene včasih kar stisne pri srcu, ko vidim kako nosečko. Sem ji kar fouš.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.10.2009 9:49:05   
detelja
jst bi tud ful rada prišla na srečanje...ampak sami mi je problem it, ker maja skoz neki rabi itd...in pol če na vsakem postajališču stojim ne prideva do novega letauser posted image user posted image user posted image ...dragi pa itak skoz v tej službi...tk, da upam, da bomo naredli še kako srečanje tam spomladi, pol pa res upam, da nam bo ratal prit...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.10.2009 10:04:19   
*Junona*
Mene tudi na žalost ne bo...sem pa za pomladansko srečanje.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.10.2009 10:04:56   
*Junona*

Js sem bla 4 leta nazaj in je blo super! Pa vino je fuuulll močno, heheuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
16.10.2009 10:07:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem bla 4 leta nazaj in je blo super! Pa vino je fuuulll močno, heheuser posted image

takrat si se ga še nacukala ha user posted image user posted image  krivec močno vino, ne količine he heuser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
16.10.2009 10:44:32   
Nalini
veronika ... hvala za zajtrk (mi prej ni uspelo napisat do koncauser posted image )
... pa super za slikice - mali je ful luškanuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja ... a vi boste šli na čarovniceuser posted image  ... mi smo se tudi nekaj menili ampka bomo itak mogli iti popoldne, ker naš user posted image  gre okrog sedmih spat ... (še boljša varianta pa je, da midve ostaneve tam, dedci pa deca pa grejo domov spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - se bosta maladva verjetno tak drla, da vse čarovnice prestrašita) ... žurkauser posted image

srečanje ... jaz sem tudi zato, da se naredi srečanje v bolj toplih dnehuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
16.10.2009 11:22:34   
kpmk
user posted image user posted image user posted image videla sem da nekatere že dajete user posted image  one kekse otročkim za jest (ne one v mleko topljive) in me zanima katere in ali se jim ne zaleti??? upam,da ni tumasto vprašanje

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
16.10.2009 11:24:30   
veronikab

detelja - Super lepotička, pa kako se prisrčno smeje. Ti prav pogreje srce!
Sem pa tudi jaz sem prižgala svečko za vse pikice, ki niso več med nami. Naj počivajo v miru! Imaš ZS.

sonček85 - a vi se pa že plazite. Pazi, pazi, da ne bo hotel biti slučajno poklicni vojak? Pa user posted image user posted image user posted image za super mere in pogum pri pikici!

NenaLena - kako je pa to lepo slišati, da je z Elinim srčkom vse OK. Take novice so vedno dobrodošle.user posted image Pa kašen sonček je princeska s temi modrimi okicami. Prstek pa tudi pri nas rula!

glede tega hujšanja oz. vzpodbujanje preko neta sem jaz takoj za. Samo povejte mi moje drage, kje ste bile včeraj ko sem spet snedla pol štrudla kar samauser posted image ?

Cveta28 - tudi jaz sem opazila, da mu prvih nekaj dni, ko sva uvedla riževo kašico za večerjo, ni bilo najbolje. Prvo noč smo imeli orng žuruser posted image , pa čeprav sem mu dala le 3 majhne žličke za poskusit. Tudi pri majčicah sem prebrala, da majo nekateri otročki probleme. Zato le počasi uvajaj kašico zvečer. Pa supr za branje! Tudi jaz se poskušam disciplinirat in prebrat malce več - me še čaka najnovejši roman od mojga lubija.

najljubša igrača - trenutno oranžen tigerček - lutka za na roko. Zaradi njega se pa splača tudi malce potruditi in se zvlečt do njega user posted image

Pat74 - upam, da ste bolje in hvala za vice, ki mi polepšajo dan.user posted image user posted image user posted image

janja* - kako tvj sinček lepo sedi! Je že pravi mali mož user posted image user posted image user posted image

akina tudi naš Jakob je imel eno obdobje budnico ob 5h in to zaraid kakanja, pol pa ni mogel zaspatiuser posted image . Sedaj sem prav srečna, da se je to kakanje prestavilo na 7h.user posted image

nmagk - kok maš pa ti ene luškane otročke, pa Karolinca je že orng babnca! Tako kužiko bi pa tudi jaz mela!!!!

Vsem čestitke za obmesečnice, tebi Junona pa za RD! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
16.10.2009 11:27:00   
veronikab

srečanje ... jaz sem tudi zato, da se naredi srečanje v bolj toplih dnehuser posted image

Sem tudi jaz bolj za to varijanto. Naš ima 3. cepljenje 29. pa ne bi hotela, da mi pred tem zboli.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
16.10.2009 11:39:23   
Miška2006
Srečanje, 100% ZA

Hujšanje, SMO TUDI ME SNEDLE ČOKOLADO :=) Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite.

Tukaj je seznamček:
Miška2006

(dopišite)

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
16.10.2009 11:48:26   
tinaaja
Hoj pupe,

Fliper za v banjo - definitivno vreden nakupa,pri nas diti ze veselo cofa v njem.

Baterijski sesalec (tak brez zice) - se ena zadeva, ki seje izkazala vredna svojega denarja ob uvajanju GH (in kasneje). Ko poje otrok, lepo hitro iz kota potegnes to zadev in je cisto po tleh (suha hrana).

NL - super za srcek user posted image  GSM je enak, samo jaz nimam pol stevilk v mojem, ker so se mi zbrisale vse, ki sem jih vnesla v zadnjem letu in pol.

No jaz sem imela vceraj abonma v bolnici.. Zjutraj s taveliko na ocesni - vse ok, popoldne pa kalvarija z dito - najprej zdrav. dom potem pediatricna klinika. Ima laringitis. Nas niso not obdrzali, je danes tudi ze bolje, ampak vceraj je bilo pa grozno. Spali ponoci nismo, tko da sem danes na pol funkcionalna, al vazno je, da je dete moje bolje.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.10.2009 11:51:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

pasenje kravic, plazenje ... misija nemogoče ... noče bit na trabuščku in konec ... protestira in trmati, cvili .... - kaj naj naredimuser posted image  .... nobena motivacija ne pomaga .... on bi samo sedel in se tako igral ... se pa že tak nagiba, da doseže tudi igrače, ki so kar vstran od njega ....
res ne vem kaj na delam, da se bo začel plazit user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se na tvojem mestu ne bi prav nič sekirala glede tega, saj se veliko otrok nikoli ne plazi, eni niti ne kobacajo in takoj shodijo.

Se podpišem,lahko ,da bo ppotem vse  na 1x nadoknadu in se boš samo čudila

sem danes kupila revijo mama in dojenček - ko sem jo listala in se ustavila na straneh, ki so namenjene nosečkam, me je kar malo stisnilo pri srcu - tak čuden občutek ... kot da bi pogrešala čas nosečnostiuser posted image  ....

Vem kako je to. Tudi mene včasih kar stisne pri srcu, ko vidim kako nosečko. Sem ji kar fouš.
ja tudi pri nas je tako,prav želim si že da bi spet imela trebušček ,a bo s tem še potrebno malo počakat.Je treba kaj druga prej sedaj uredit

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.10.2009 11:51:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: veronikabsonček85 - a vi se pa že plazite. Pazi, pazi, da ne bo hotel biti slučajno poklicni vojak? Pa user posted image user posted image user posted image za super mere in pogum pri pikici!

Ja in na veliko,bom 1x posnela in pokazala če bom znala naložit goruser posted image
Poklicni vojak-hm o tem bi se pa dalo pogovaRJAT.Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.10.2009 11:52:03   
sonček85
user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-dojencek-padel-pod-vlak.html

res jo je dobro odnesel,mami pa user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.10.2009 11:52:36   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No jaz sem imela vceraj abonma v bolnici.. Zjutraj s taveliko na ocesni - vse ok, popoldne pa kalvarija z dito - najprej zdrav. dom potem pediatricna klinika. Ima laringitis. Nas niso not obdrzali, je danes tudi ze bolje, ampak vceraj je bilo pa grozno. Spali ponoci nismo, tko da sem danes na pol funkcionalna, al vazno je, da je dete moje bolje.

tinaaja veliko user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoji punčki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.10.2009 11:53:05   
nmagk
Tudi vi imate take cukre,da bi jih človek kar popapaluser posted image

Tako mi smo včeraj uredili zadevo pri dr.dala je kapljice,katere moram mu dat 4 dni vsak juter in zvečer v oko,potem v torek imava pa globinsko slikanje.Rekla je da ima mogoče dioptrijo ali pa tok občutljive očke,ker ima ful svetle,ima namreč čisto sinje modre učke in baje so take bolj občutljive,upam,da je to,ker to baje mine.

Zoja je res priden kuža,nič ne laja,ne teži,edino skoz taca za mano in skoz bi se igrala,je taprava za otroke.No sedaj ko bomo zrihtali še spodenj štuk,prebrusili parket bo dobila svoj prostor,imela bo cel hodnik,drugje pa ne bo smela več hodit,tako je ukazal naš kapodibanda-mož.user posted image Imam pa 3 ženine za njo in ko pride njen čas jo bom dala parit,bomo imeli male kužke,tako,da punce,če bo katera hotela takega kužka...Sem zlatoprinašalko tudi 2x parila in smo imeli mladičke,sem bila babca,lepa izkušnja mali so bli pa taki cortki,da sem za vsakimuser posted image  ko je šel.

Mene ne bo v ZOO,ker nas ni doma,škoda.Lahko se pa tud pozim dobimo v kakih toplicah,da se bomo malo pregreleuser posted image .

Evo moj Gregi že cel dopoldne posluša mojo himno.....moja denarnica je vedno prazna.....(konečnik)

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?