lučka 25
|
mojsonček, mam vprašanja za tebe. Kam greš na Jesenicah na alergološko ambulanto. A greš kar k recepciji pa te napotijo? Kdaj pa moraš priti? Jaz sem klicala na Jesenice, rekla da ni nič bolje,,...pa je sestra rekla da naj moja pediatrinja na napotnico napiše NUJNO, da potem lahko pridemo jutri, če ne pa ma v sredo en termin prazen. Da če nas jutri ne bo, da naj v ponedeljek pokličemo, da se zmenimo za sredo. Če pa ne bi klicala bi pa lahko še kar čakala kot pozabljena. Sem prav jezna . Zdaj pa še moja P ne dela danes, k drugemu me nočejo dat. Tko da jutri ob 7h bo že akcija za napotnico, pa za Jesenice,... Ma tako jezna pa še nisem bila, sem ponavadi bolj mirne sorte, pa potrpežljiva,...amapk zadj pa ne več. Za otroka pa ne bom več tiho. Pa kaj razlagam, saj gotovo razumeš. obi, samo vprašam. A ti samo dojiš, kaj dodajaš? A od čajev uporablješ komarčkov čaj? Daj pribaj samo prekuhano vodo, da ni zeleno blato od čaja. Kaj pa P pravi na to? No glede kože je pa tako. Jaz sem prej vedno imela zelo mastno kožo, zdaj pa prej suho kot normalno. Pa že kakšne 14 dni mi tako izpadajo lasje, da jih je povsod polno. Goldy, maš pa res pridno pupo. Lepo, da tako spi. Reby, a si se spočila od včeraj. andreja, a ti pa še kar lačna. Upam, da se boš potem vsaj doma najedla. Kruce, lep dan vsem očkom. No ja, pa mamicam tudi tara dobrodošla. Zdaj ko smo vozičkarce se bolj malo vidimo. Kakšno pa sem prej še videl, nosečko al pa še v fazi čakanja na postopek,... Jaz še tu v Kr ne vozičkam z drugimi. Dopoldne je moj doma in smo skupaj, tudi vozičkamo skupaj, popoldan pa vedno kdo pride, če ne pa kar paše bit kdaj sam. Mi je prav nerodno, ker s Shuki sva še šli vozičkat, zdaj pa ji že obljubljam da jo pokličem, da mi je prav nerodno.
|