|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.10.2009 15:16:26   
blanč
Jao goldi, pa men se vid na 1km, da sem blond, sevede bi lahk šla tam noteruser posted image No, sem se pa vsaj nakadila za cel dan naprej...Bernardek spal do pol enih se najedu, zdej je pa siten 100 na uro, tamala pa 200 na satuser posted image .
Lučka a ji pride čisto ven iz ušeseka?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.10.2009 15:32:13   
Goldy
blanči - jst nisem blond, pa mi vseen ni uštekal, naša se buni, ker mami za čaronalnikom. Sej bo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.10.2009 19:14:23   
Reby
Čer user posted image
Naš lumpi me je tako pogrešal, da je odkar sem prišla domov, samo na zizah visel user posted image
Babike, fajn vas je blo videt spet in spoznat tebe Blanči, si prav super punca. Škoda, ker je bil tak mraz. Jaz se pa tud nisem spomnila na recepcijo.
Našga zaenkrat še ne zvija. Sem mu dala prej čaj iz janeža in kumine, pa čisto mejčkeno sem sladkala, da ga je pil.
Nč, grem pod tuš, danes je bla dolga user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.10.2009 19:31:49   
Sempervivum
Ojla!

Mi smo šli danes kljub ledenem vetru malo ven, k že kar nekaj dni nismo bili ... je blo prav luštno, naš ta mali je zaspal - ne boste verjeli - še preden sva se odpravila iz hiše user posted image  Jaz sem se mogla še uredit (pa se nisem nič lišpala user posted image ), pa obut, pa še možeka sem polupčkala, no, pa je že spal user posted image  Pa sva šla en điro ...

Danes sem že čist OK, pojma nimam res, kaj mi je bilo ... tamalega danes ful pristavljam, da mi ne bi mleka zmanjkalo, pa pijem precej ... mislim, da bova v redu user posted image

Obi, a je teknila banana pa obstgarten, al kaj že user posted image  Jutri pa jabolko? user posted image

Lučka, stiskam pesti, da bo z malo čimprej bolje user posted image  Pa super za spanje v svoji sobici user posted image  Mi je pa ful zanimivo, da ima Neža že tako določene ure za spanje itd. ... če bo naš po tastarih, pol ne bomo nikoli imeli takega urnika user posted image user posted image

Sam ste pa face, punce, ki ste danes kofetkale ... pridete domov, pa takoj za čarunalnik user posted image  Ma super user posted image  Je tudi Mikla prišla?

Andreja, a ti bi pa tortico ... ubogica user posted image  Lahko virtualno?

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.10.2009 20:28:54   
lučka 25
Blanč, ja Neži gre ušeno maslo ven, ji ga potem ščistim, ko je zunaj, ali pa ga najdem na plenički, tam kjer je imela glavico.

Sempre*, ja jaz tudi upam, da bo mala kmalu v redu. Glede točnega spanja na ure pa smo začeli pri 3 mescih, prej smo se pa tudi zelo lovili.

No morma rečt, da midve z Nežo sva pa ves čas hodili ven. Saj mala je v košari, vsa zaprta in veter no mere do nje. Pa moram rečt, da je bil problem v tem, ker je imela manj za vidt, ne pa zato ker bi jo zeblo, je že pravi babji firbec. user posted image
Sem pa opazila, da e je marsikatera znašla tako, da je imela voziček pokrit s pokrivalom za dež in tako otroka zaščitila pred vetrom, še posebej tiste, ki so imele otroke v športnem delu in ne v košari.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.10.2009 21:31:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, ja jaz tudi upam, da bo mala kmalu v redu. Glede točnega spanja na ure pa smo začeli pri 3 mescih, prej smo se pa tudi zelo lovili.

O, super, pol mamo pa tudi mi še čas user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.10.2009 22:34:37   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

O, super, pol mamo pa tudi mi še čas user posted image

Ja, ja nič bat. Mate še čas. user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.10.2009 22:48:07   
Goldy
lučka, semper - mi imamo tudi uro za spat. user posted image  Mi pa že kar od enega meseca. Se ga večinoma res držimo, razen danes pa ni šlo. Smo imeli obiske, in si jih je morala ogledat in še jest ni bilo časa.user posted image  Je kr glavo sukala.
Se moram pa pohvalit - včeraj je zaspala ob 9 in spala do 8 zjutraj, brez zize. Pa budno sem dala spat (ponavadi na zizi zaspi), sam zadnje čase se naše, pol bi imela pa še žur. Ene 10 minut je godrnjala, pol pa zaspala. Pridna pupika naša.user posted image user posted image

semper - naša tut zunaj zaspi kot top. Bo treba ven hodit. Če sva noter, cel dan niti dobro uro ne spraviva skupaj. Pa še kr po rokah se preklada. Mal v ležalnik, mal v ležalni center, pa še en center, pa mal kr tko v pojstlo.

Reby - fajn te je bilo spet videt in spoznat še miklo in blanč. Sam prehitroooo je minilo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 758
15.10.2009 6:36:08   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - fajn te je bilo spet videt in spoznat še miklo in blanč. Sam prehitroooo je minilo.

Enako. Hvala za darilce, mikla - hvala za kavico.
Naslednjič pa lahko na spomladanskem sončku user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 759
15.10.2009 6:36:56   
Reby
Vsem mamicam želim en lep dan user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 760
15.10.2009 8:32:17   
andreja 07
dobro jutro  vsem

No Reby hvala za kofetek se bi prlegu ja zares
Semper hvala za včerišno tortico videt je že bla fulllllllllllll dobra.

Nas tuki stradajo,jih nič ne zanima če s lačn grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image sej za kile se ne bojim sam 1 x dnevno pa lahko ne normalnega dobimo al ne? zdele čakam možeka upam da prnese kaj zalogeuser posted image user posted image .k pol ga spet neki cajta ne bo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 761
15.10.2009 8:52:53   
sonček33
Babe žabe živjo.

Andreja, ma k pridem v Lj, ti jaz prinesem priboljške.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 762
15.10.2009 9:31:23   
Kruce Fiks
Vsem očkom želim en lep, sončen, miren danuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 763
15.10.2009 10:51:15   
andreja 07
sonček pa še čmrleka sabo prpel,da bom mela kej mečkat.

no mopj malček ma dans 780 g kar ni zanemarljiva teža a vseeno je še premali za na svet

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 764
15.10.2009 11:07:42   
andreja 07
eno idejo b rabla
moj možek ma jutri rd neki bi mu naštimala pa ne vem kako k sem pa tuki notr pa ne morm nikamor.makdo kako idejo?

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.10.2009 12:41:01   
tara09
Ojla punce. Pa sem vas našla tud jaz. Tudi mi spadamo sem. Vidim, da ste zelo pridne in je veliko materiala. Nekaj sem preletela, ampak tega je ful ;) No, moja pupa Tara je stara zdaj 2.5 meseca. Sicer pa smo ravno toliko tudi preseljeni iz Ljubljane na novo lokacijo-Grosuplje. Nekaj poti sem našla za sprehod, velikokrat se zapeljem pa kar v Lj., kakšen Tivoli, pa center, da sem bolj med folkom-vsaj za občutek. Zanima me, če se babnce tle tud kaj družite, vozičkate, ali samo tukaj klepetate ;) No, če se kaj dobivate ali bi kateri tudi pasala družba, naj se mi javi. Včasih paše kakšna sprememba, kaj novega. Sploh pa, ko smo doma na porodniški in imamo "več časa" kot naše s službo zaposlene prijateljice.
Aja, pa še eno vprašanje. Presneto, ne najdem kako bi dodala slikico. Sigurno mi boste znale pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 766
15.10.2009 12:48:19   
obayifo
dan
Ja,banana je zakon :),jabolko pa iz doma kuhanga kompota
Mami prnesla strudl,k je bla domaca skuta not in je blo to zadost mlecnih izdelkov za en dan. Plenice so pa se kar zelene,najbrz res ni vazn,kaj jem.
Sm bla pa vcerej pr G in sem se ji zdela tok bleda,da me je poslala kri dat. A mate ve tut po porodu ful suho kozo?
Andreja,si probala prek neta kej najt? Js sm mojmu tko enkrat bon za tecaj voznje na vranskem kupila,k tut nism mogla nikamor

Neposredna povezava do sporočila: 767
15.10.2009 13:10:36   
andreja 07
oby  nisem probala,k nism tok za te zadeve pametna,pa moj tud ni neki za te zadeve lani je mel okroglo pa sm m u kupla kopel pa masažo,pa je bil revež kar razočaran,k mu ni do tega

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.10.2009 13:33:34   
obayifo
ja nad masazo bi biu tut moj razocaran,z avtom se mal afnat mu je pa pasal :)
Sicer bo pa itak razumel,da ne mors kej dost. Boste pa zato naslednga bol praznoval. Pa se vec vas bo

Neposredna povezava do sporočila: 769
15.10.2009 14:47:40   
lučka 25
mojsonček, mam vprašanja za tebe. Kam greš na Jesenicah na alergološko ambulanto. A greš kar k recepciji pa te napotijo? Kdaj pa moraš priti? Jaz sem klicala na Jesenice, rekla da ni nič bolje,,...pa je sestra rekla da naj moja pediatrinja na napotnico napiše NUJNO, da potem lahko pridemo jutri, če ne pa ma v sredo en termin prazen. Da če nas jutri ne bo, da naj v ponedeljek pokličemo, da se zmenimo za sredo. Če pa ne bi klicala bi pa lahko user posted image  še kar čakala kot pozabljena. Sem prav jezna user posted image . Zdaj pa še moja P ne dela danes, k drugemu me nočejo dat. Tko da jutri ob 7h bo že akcija za napotnico, pa za Jesenice,...
Ma tako jezna pa še nisem bila, sem ponavadi bolj mirne sorte, pa potrpežljiva,...amapk zadj pa ne več. Za otroka pa ne bom več tiho. Pa kaj razlagam, saj gotovo razumeš.

obi, samo vprašam. A ti samo dojiš,  kaj dodajaš? A od čajev uporablješ komarčkov čaj? Daj pribaj samo prekuhano vodo, da ni zeleno blato od čaja. Kaj pa P pravi na to?
No glede kože je pa tako. Jaz sem prej vedno imela zelo mastno kožo, zdaj pa prej suho kot normalno. Pa že kakšne 14 dni mi tako izpadajo lasje, da jih je povsod polno.

Goldy, maš pa res pridno pupo. Lepo, da tako spi. user posted image

Reby, a si se spočila od včeraj. user posted image

andreja, a ti pa še kar lačna. Upam, da se boš potem vsaj doma najedla.

Kruce, lep dan vsem očkom.user posted image  No ja, pa mamicam tudi user posted image

tara dobrodošla. Zdaj ko smo vozičkarce se bolj malo vidimo. Kakšno pa sem prej še videl, nosečko al pa še v fazi čakanja na postopek,... Jaz še tu v Kr ne vozičkam z drugimi. Dopoldne je moj doma in smo skupaj, tudi vozičkamo skupaj, popoldan pa vedno kdo pride, če ne pa kar paše bit kdaj sam.

Mi je prav nerodno, ker s Shuki sva še šli vozičkat, zdaj pa ji že obljubljam da jo pokličem, da mi je prav nerodno.user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.10.2009 14:59:41   
obayifo

obi, samo vprašam. A ti samo dojiš,  kaj dodajaš? A od čajev uporablješ komarčkov čaj? Daj pribaj samo prekuhano vodo, da ni zeleno blato od čaja. Kaj pa P pravi na to?
No glede kože je pa tako. Jaz sem prej vedno imela zelo mastno kožo, zdaj pa prej suho kot normalno. Pa že kakšne 14 dni mi tako izpadajo lasje, da jih je povsod polno.

zdaj samo dojim, samo dvakrat sem mu dala malo komarčkovega čajčka, pa še tega precej razredčenega, ker je imel vdrto mečavo in ker je bil še rumen in je blo rečeno, da je treba tekočino dodajat. in ko sem mela filing, da so joške prazne, sem mu dala čaj, pa nič več kot 50ml. P je rekla, naj bom pozorna, če bo več sluzi (čeprav sem ji rekla, da je sluzi kar precej) in če se bo pojavila kri. Takrat naj pa pokličem. Je pa včeraj zvečer spet ful zeleno kakal. Danes pa še ni... Danes mi že skor cel dan spi, nenormalno. Ga grem prej previt in dokler sem si roke umila, je že zaspal na previjalni. Če bi mi prej kdo reku, da se bo to zgodilo, bi rekla znanstvena fantastika, ker je vedno jok, ko se je treba nazaj oblečt. Sploh po kopanju...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.10.2009 16:47:26   
Bumo
Končno sem vas uspela prebrat za nazajuser posted image user posted image .
Reby, Se, Mojsonček, Kruce, Goldy........kakšne cukre imate. Joj so lepi naši IVF/ICSI otročki.

Andreja, kako si, boli? Je s tvojim sončkom vse OK? Upam, da vsaj lačna nisi, tile te res stradajo tam notriuser posted image .

Kruce, Reby, full mi je hudo za vajina sončka, da ju tako krčki mantrajo. Jaz res moram potrkat, ker ta mali tale kombinacija ,ki ji jo dajem full paše in ni duha,ne sluha o krčkih. Je pa verjetno tudi res, da jih nima tako hudih, kot vajina otročkauser posted image . Sem pa jaz tudi probala že čist na začetki, ker nisem mela dovolj mleka Aptamil pa je blo od groza, čeprav ga je dobivala že v bolnici,
ko sem ji pa dala Hipp pa se je mala skoraj davila, tako hudo je jokalauser posted image user posted image . Sem brala na hr. forumu ,da kar precej mamic tarna, da imajo full probleme s HIppom tudi pri starejših otročkih, ene pa prisegajo nanj...ma očitno ga ni recepta, ki bi bil isti za vse otročke. Mi smo z Novalacom AC zadovoljni in bom kar na tem ostala še kratek čas, potem pa bom počasi začela uvajat navadnega in upam, da bo OK.

Lučka, vi pa full lepo spiteuser posted image  te pa razumem o tistem, na glas povedanem....meni se skoz nekaj podobnega dogajauser posted image  .
Koj ko nekaj pohvalim, pol že en drek to velja naslednji dan, ker je glih obratnouser posted image

lepo cartajte pupe moje

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.10.2009 17:33:30   
andreja 07
boli in to za zanoret in še mal pa bom res,ker to že večni normalno,pol pa še taka vizita kot je dans bla hvala lepa za njo in nekega dne bom sam še zavrtela telefon pa vprašala kaj zakteva zdravniški kodeks????????ker me resno zanima,k mi ena ženska zvesto para živce na koncu pa izjavi ,da mi itak paše bit v bolnici in pol mij epazavrelo. tok cajt asm tuki ,pa še zdej se ni nič premaknilo,dans je izjavla ,da ni človeka,kibi mi lahko dal epiduralni kateter

japajade jest sem edini neprimeren primerek v sloveniji ,da mi to nardijo,da me neb več bolel pa še mali nebi nič dobil,tko pa vse kar pojem tud on dobi,le da men nič ne koristi. Povrh vsega je pa še hrana ultra zanič in jih mam res povn kufer

prav razmišljam kero varianto čem jim jutr zagrozit,da se bo kdo kaj zganil in mi končno neki dal ,da mi prime,ker jest ne morm veččččččččččččč.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.10.2009 18:13:14   
benika
Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.10.2009 18:16:13   
lana08
Čestitke Špelka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.